Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 20, 2025, 22:17:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 150646 пъти)

mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 12, 2008, 23:40:41 »

Здравейте момичета
Нашата сватба беше в к-с "Аглика". Беше на открито и има навеси, в случай че завали. Те така подреждат масите, че да са под навеса. Много е хубаво там. Голямо е. На АBC е хубаво, но е доста малко.За по-големите сватби в Аглика е идеалния вариант според мен. Малко е далечко от града, но те така или иначе повечето гости ходят с колите си на сватбите. Ние не осигурявахме транспорт. Всички гости дойдоха сами.
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #121 -: март 13, 2008, 00:44:04 »

момичета това е сайта на магазина под хотел Сливен
http://www.svatbencomplexgalina.com
а също и този ми дадоха - www.lita-wedding.com

smile има готини роклички, но в самия магазин нямаше нищо  sad сега наблягат на абитуриентите.

Момичета вие какви рокли предпочитате - бяли или цветни. Направо се помайвам на какво да се спра  sad Споделете  smile
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 13, 2008, 01:10:07 »

Здравейте, момичета Girl_hide! За оркестъра няма никакъв проблем да дам връзка, но аз самата още нямам такава. Вчера майка (:girl_wink:не родната ми) е питала своите колежки и те са й казали, че познават въпросните господа. Но те не са сработен оркестър, ами ще ги сглобяваме girl_wink. Единият е гайдар (пеел много хубаво), а другите двама са братя близнаци мисля- тъпанджия и акордеонист. Не знам колко спешно ви трябват, защото едва ли веднага ще се свързваме. Все пак предполагам, че предстои да стане до 2-3 седмици. За цена- не вярвам да е повече от 35 лв. на музикант. Ще ви държа в течение, но, както разбирате, не зависи само от мен да ги издиря. Затова ще се въоръжа с търпение pardon.
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 13, 2008, 01:16:30 »

smileЗдравейте!Довечера ще ви напиша телефона на Иван.Не е у мен в момента.А и двете църкви много ми допадат-и тази в Ново село и тази в Клуцохор.Ние ще сме в тази в "Клуцохор",само защото сме повечко хора,а и ще е по-удобно до ресторанта.По-събрано е-съвет,църква и ресторант.

Може ли да ме ориентираш къде точно е тази църква и за колко човека макс.? Каква е цената на ритуала?
Снимки дали някой има на самата църква?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 13, 2008, 09:57:32 »

Хей веждал ли е някой работата на Илия и Жевко?
Снимки,видео... good NO ???
Активен
emilli
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #125 -: март 13, 2008, 10:44:13 »

Здравейте,
Радвам се на темата. Аз съм от Сливен. Нашата сватбата ще е 19.04.08.
в  р-т Национал в горната зала, а за музиката сме ангажирали музиканта и певица от ресторанта. Ще бъде смесено жива музика и DJ . Самият музикант и е DJ. Поканите утре трябва да ги взема от печатница и да започваме да раздаваме и да и изпращаме по пощата.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 13, 2008, 10:51:48 »

Добре дошла emilli  Bravo
Ставаме все повече и поöече yahoo
И нашата ще е в Национал smile
разказвай как вървят приготовленията,готови ли сте вече с всичко
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 13, 2008, 18:23:52 »

Здрасти!За църквата в "Клуцохор"-точно зад 3-та поликлиника и училището до нея.Поликлиниката до блока на килимите. :girl_wink:А аз работя там:)Знам си урока,нищо че не съм местно момиче:)Мерси за сайта,в магазина на хотел"Сливен"имат само рокли на Асеновград.Колкото до цветовете-на мен ми се иска преобладаващо бяла,но да има малко и др.цвят,камъчета или дантела-ще видим.Което се набие на око:)Пишете за гайдаря и мен ме интересува:)
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 13, 2008, 19:31:41 »

mimeto_,
да те питам за този комплекс "Аглика", доволни ли останахте от всичко там и долу-горе за колко души е?Защото ние няма да сме кой знае колко-80 човека май някъде. И кой се погрижи за украсата там, има ли въобще къде да се украси,освен арката,разбира се,щото нали като е навън  huhhuh.gif   И още нещо да питам някой знае ли как стоят нещата с подписването навън, защото хич не ми се ще да е в онач зала с хора. Искам някъде навън сред природата, например в градската. Ние не сме ходили да питаме за цени, но ако някой има представа може да сподели.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 13, 2008, 20:10:09 »

Здрасти,vilence!Ако не ме лъже паметта изнесения ритуал беше 130лв.,като другия е за сравнение 90.Аз трябва тия дни да отида да платя и мога да питам отново.Така ни каза момичето от Гражданското.Иначе момичетата там са супер готинки и много добре и спокойно обясняват всичко.Много им се кефя!А и ни обясниха,че арката от залата си влиза в цената,стига да намерите подходящия транспорт.Така че-мисля си е доста готин варианта.Особено,когато всичко ще е готино навън.Едната ми колежка се е женила миналата година.Тя ми е основният информатор :)Та гледах техните DVD-та,ритуала беше изнесен пред"Шато Алпия",с разкошна арка от живи цветя.И за подписването си беше отишъл и хорът.Много хубаво беше направено-с едно дълго червено килимче.А преди да подпишат,им се състоя църковния брак,в църквата"Св.Никола",т.е. тази в кв."Клуцохор"А сватбата им е била със 100 човека някъде(за тази от вас,която питаше колко човека побира църквата).Ритуалът там се изпълняваше от 2ма свещеника.Последно в църквата бях мисля февруари месец,за да капарирам за венчавката.Тогава ми казаха 90 лв.,като в тази сума се включва и правото за снимки,а ако искаш 2ма свещеника се доплащало о/о 5-10 лв.Не знам дали има промени в цифрата.В църквата в кв."Ново село"цената за Венчание е по-ниска.Самата църква е много уютна и жената,която продава свещи наистина си е много набожна.Вярва си истински.Много е любезна.Но мъничка,ако бяхме по-малко хора сигурно там щяхме да се венчаем.Стига засега толкова инфо,като се сетя нещо друго ще пиша!А на вас повечко усмивки и по-малко дертове.Защото мен нещо ме подгони шубето,че наближава датата,а аз нищичко не съм напреднала.Успокоява ме мисълта,че сестра ми се стегна точно за месец,при положение,че и в болница лежа за задържане,и доста нерви похаби там.А сватбата беше страхотно весела:)
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 13, 2008, 23:38:23 »

Виленце, останахме страшно доволни и не само ние, но и всички гости харесаха мястото и самата сватба. Там е огромно. Нашите гости бяха около 180 и имаше страшно мнотго място. Правят сватби и по 300 човека. Украса можеш да си слагаш всякъква. Виж ми албума, мисля че там съм качила снимки от комплекса. Пиши ми на лични ако искаш повече инфо.  girl_wink
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 13, 2008, 23:56:39 »

mimeto_  би ли ми казала от къде си купи цветчетата на косата.Отдавна търся в Стокхолм но такива не съм намерила.Даже мислехме с една приятелка да ми ги купи от Щатите. Приличат ми много на цветчета на стефанополис ама няма значение де  crazy.
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 14, 2008, 01:42:36 »

Бори, благодаря за изчерпателната информация относно църквата give_rose! Остава само да я видя и уговоря датата. Много ми се иска да направим ритуала навън, но нямам идея къде? Не знаех, че църквата би венчала преди гражданския, но след като става дума дори за тази конкретно, че го е направила, се навивам за тази идея. Само наистина не знам гражданският къде да се състои?! В ресторанта да е- не върви май?! Не сме ангажирали "ABC"-то, но вероятно ще е там. И не знам дали има условия да се състои някъде там... В това заведение съм ходила веднъж за един бал през 2006г. и нямам никакъв спомен за обстановката. Тогава бяхме в залата, която не е нищо особено. Но пък ми казват, че градината била хубава уж. Ще ги проверя до края на другата седмица. Дайте някаква идея за изнесения ритуал, por favor Girl_hide! Пътечка, украса- от нас ли са? Ние ли ги превозваме, поставяме и връщаме? Гостите правостоящи ли са? Къде според вас е най-красивото и удачно място да се направи? Ако беше в Бургас- знам 100% къде щях да го направя Yes, но в Сливен... cray
Миме, и аз се интересувам от къде мога да си намеря такова було и цветчета? Роклята, която ми шият в София е без було и трябва допълнително да го купя. Мисля, че този модел е подходящ за тази рокля и ще съм ти безкрайно задължена за малко инфо Girl_hide!
Момичета, надявам се музиката да я уговорим възможно най-скоро, че да съм ви полезна с координати.
« Последна редакция: март 14, 2008, 01:44:52 от Alannah » Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #133 -: март 14, 2008, 21:23:31 »

maj4eto  smile моя приятелка има албум направен от Живко и много си го харесва, Направен е като списание. На мен не ми остава време да го видя, ама той ще ми е на сватбата , та ще видя какво ще измайстори.  Girl_hide

Alannah управителката на АВС-то ми показа снимки на градината с булченската украса. Разкошно е. Мисля че няма да съжаляваш за избора си.  yahoo
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 14, 2008, 22:16:32 »

Ollq, благодаря за инфото give_rose! Изпълнена съм с любопитство да видя тези снимки, но и на това ще му дойде редът. Все още се чудя дали да е изнесен ритуалът или по каналния ред- в залата crazy. Просто нямам идея къде да стане, ако е навън. Хем да е хубаво, хем да не е трудоемко. В самия ресторант май хич не върви да е- там си има интересен ритуал на посрещане и стартира тържеството. Церемониите върви да са извън този ареал. Но къде да е подписването...crazy
Момичета, имам номера на гайдаря: ********** и *******. Казва се Добри.

Модератор: Телефони и координати само на лични!
« Последна редакция: март 30, 2008, 18:51:03 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: