Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:39:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен?
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? (Прочетена 138485 пъти)
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #105 -:
март 11, 2008, 18:44:48 »
Още една сливенска булка
Бори
И аз ще съм в ДЕВА ама на 31 май, да ти кажа много ми харесва нашето ресторантче, точно такава обстановка търсихме, ресторанска, изискана, е искат 100 лева за украсата ама нищо, поне можеш и при тях да поръчаш торта и погачи, и петелче ще ти изпекът,абе аз много съм доволна от ресторантчето
Разказвай кой ще ви е ДЖ, оператор
От Сливен ли си пазарите или ходите в други градове, разбирам че и ти си без рокля още, и аз имам същия проблем
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #106 -:
март 11, 2008, 19:57:57 »
здравейте на всички,
аз съм още една бъдеща сливенска булка,обаче и аз не съм оттам,ама бъдещия младоженец е и каза там ще е.иначе живеем във варна от доста време.нашата сватба ще е лятна и още нищичко не сме направили.аз се озъртам да си харесаме някой ресторант,ама още сме на етап мислене,а времето си тече.трудничко ще ни е от варна да уреждаме нещата,ама няма начин.иначе нашата сватбичка ще е лятна-август месец и на мен много ми се иска да е нещо на открито,ама да видим.я кажете някой знае ли за някоя изпробвана агенция,че скоро ни се очертава прибиране и да можем да се ориентираме по малко.споделяйте ваши мнения относно ди джей,оператор и т.н.
ноември месец бях на сватба в Национал и ми хареса ресторанта,ама ди джея нищо не струваше,а пък все пак той прави по-голямата част от купона.много се радвам,че открих тая темичка,така ще обменяме инфо.
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #107 -:
март 11, 2008, 23:51:24 »
:danceg:Здравейте!Късничко,ама от сърце:)Бяхме на театър,комедийка с Димитър Рачков,Мария Сапунджиева.Та наистина ресторанта е готин,новичък,ще ги нагласим и другите неща.Аз малко се ловнах за принципа и бая се подпалих.Много се тюхкаме за украсите,а наистина атмосферата и веселбата са най-важното.Най-важното е да са весели младоженците и кумовете.Това създава настроение и у гостите.Оператор-говорили сме с Неделчо Великов,ди джей-с Иван.В общи линии разчитах на ориентацията на една миналогодишна булка от тук с разкошна сватба в "Шато Алпия".За летни сватби съм чувала,че в "ABC" и "Стоте Войводи"са хубави.Но трябва винаги да има резервен вариант за вътрешна зала.Времето изненадва понякога,въпреки че не го пожелавам на никой.Уф,за рокля не съм обикаляла.Ходих веднъж до Асеновград,аз искам нещо по-изчистенко като силует.Аз съм по-пълничка и ще трябва да ми се шие почти със сигурност.А и не ми се ще да давам луди пари за рокля.Да се оправя докъм 300.Дано да е така.Имаме поне засега предвидини доста гости и всичко си иска своето.Повечето не са от Сливен,но няма как да ги настаняваме по хотели.За най-близките-да.Щеше ми се да е вечерна,но няма как-останахме си с варианта за дневна.Много неща ни се искат,но се съобразяваме:)Нормално.Имах голямо желание подписването да е в съвсем тесен кръг в "Ягодинската пещера",но.....Карай,всяко зло за добро.Да сме живи и здрави,това е най-важното.Дайте повече инфо за роклите на тази фирма в Стара Загора.Пишете,до скоро писане!Лека от мен!:)
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #108 -:
март 12, 2008, 03:04:55 »
Здравейте, сливенски булки
! Нашата сватба ще е през юли и се спряхме на "ABC", но още не сме го резервирали. Иначе се записахме в съвета. За църква- още не знам коя. Знам само тази до съвета, но нещо не ми се иска в нея. Роклята ще е от София. Видео, DJ, украси- нямам идея засега. Имена за списък има, но аз също държа на "Око да види, ръка да пипне"
. Ще ги проверя предварително. Кофти е, че няма конкуренция в Сливен, за да получим качество, но все ще закрепим парада. Давайте още идеи и отзиви за всякакви услуги около сватбите в Сливен.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #109 -:
март 12, 2008, 09:08:57 »
Има ли някой координати на Беленски и на Иван Иванов че нещо нищо не намирам
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #110 -:
март 12, 2008, 10:58:53 »
Здравейте и добре дошли на новите сливенски булки!
Така като гледам май никоя от нас не е от Сливен.
Ще си помагаме с каквото можем. За Иван Иванов мога да потърся телефон или каквото и да е за връзка, но трябва да питам сестрата на милото, защото тя ни беше връзката с него. Така е като организарахме сватбата от разстояние.
Активен
maj4eto
«
Отговор #111 -:
март 12, 2008, 11:47:00 »
Да наистина е мното кофти че не сме си в Сливен
но за това да са живи и здрави мама и тати
аз по пренцип съм си сливналийка
но в момента сме в Германия
а родителите на милото чак в Полша
и затова се пада почти цялата отговорност на моите родители ,затова и се опитвам да събера колкото се може повече инфо и да ги олесня малко
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #112 -:
март 12, 2008, 13:15:46 »
Ами трудно е като не познавам града наистина, но имам желание да го опозная
. А и се налага
. Иначе сигурно ще е скъпичко да се наеме фото и видео от Бургас
. В Бургас харесах един сватбен албум от Няголови. Даже много ми хареса, но пък и кофти отзиви съм чувала за тях. Обаче нямам представа дали биха се ангажирали за сватба в Сливен и колко ще струва. Остават малко повече от 3 месеца и ще се заема с проучването вече на тези неща. Поканите май сама ще ги правя, че нищо готово не ми харесва. Аксесоарите утре сигурно ще ги избираме с кумата в Бургас. Слава Богу, май се намериха музиканти българи за живата музика при взимането, но още не сме говорили с тях. То в Сливен са си находка такива музиканти с неромски произход
. За DJ много ми се иска някой, който да не дразни с говора си и програмата си. Иска ми се да е някой, който би се съобразил с моите желания. Ще ги проуча тези Беленски и Иван как са. Не знам и къде да направим фотосесията на открито. Хич не ми се иска да е пред паметници, сгради... А градската... не мога да я сравня с любимата ми морска в Бургас
.
«
Последна редакция: март 12, 2008, 13:17:40 от Alannah
»
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
Отг: Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #113 -:
март 12, 2008, 14:12:07 »
Цитат на: Alannah в март 12, 2008, 03:04:55
За църква- още не знам коя. Знам само тази до съвета, но нещо не ми се иска в нея.
Alannah , в Сливен има още няколко църкви, освен тази на центъра, която наистина е доста странна, но като се има в предвид, че е най-близо до ритуалната зала... На мен много ми харесваше преди църквата, която се намира малко по-нагоре по пътя за стария затвор, по ул. Великокняжевска вляво. Не се сещам за името й и нямам идея в какво състояние е сега. Иначе други църкви има и в кв. Ново село и Клуцохор. Тази в Ново село също не е лоша, но май си е доста малка.
Успех в избора!
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #114 -:
март 12, 2008, 17:04:19 »
:)Здравейте!Довечера ще ви напиша телефона на Иван.Не е у мен в момента.А и двете църкви много ми допадат-и тази в Ново село и тази в Клуцохор.Ние ще сме в тази в "Клуцохор",само защото сме повечко хора,а и ще е по-удобно до ресторанта.По-събрано е-съвет,църква и ресторант.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
март 12, 2008, 20:03:23 »
Честно да ви кажа моето лично мнение за ди джей.За този Иван нищо незнам,обаче от Беленски имам наблюдения от две сватби и нещо въобще не ми допадна,аз лично не бих го ангажирала за своята.Ама, ако някой се интересува от координатите му мога да ги намеря.Две наши близки двойки бяха с него като ди джей и все едно,че бях на една и съща сватба.Започна се с първия сватбен танц,който беше на една и съща песен и на двете сватби,нещо бг беше,ама не се сещам точно какво.И после само хора и някакви стари песни,абе хич не ми допадна.Обаче всеки си има предпочитания,все пак.Аз лично искам на моята да има всякаква музика и да не се прекалява с хората и шлагерите от едно време.Пожелавам ви успех в търсенето и ще се радвам на някои други мнения.
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #116 -:
март 12, 2008, 20:09:16 »
Ехе колко много сливенски булки станахме
А тел. на Беленски е *********
Ние ще сме в църквата до общината, защото тя ще ни е най удобна, а иначе тази в Клуцохор е по хубава и по голяма в сравнение с тази до общината.
А за снимки в Сливен
нема къде
Alannah ще ми дадеш ли координати на битовия оркестър, че ние по принцип не искахме да ме вземат с дандании,но в последствие размислихме, и сега трябва да си търсим оркестър.
Модератор: Телефони и координати само на лични!
«
Последна редакция: март 13, 2008, 21:22:42 от maria_lakova
»
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #117 -:
март 12, 2008, 20:12:26 »
vilence ние ще сме с Беленски, и да ти кажа вече се срещнахме с него и си казахме изискванията, каква музика искаме да пуска и каква не,а за първи танц няма да му се доверяваме а ние ще си изберем, незнам какво ще се получи на края
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
март 12, 2008, 21:06:05 »
Ами пожелавам ви тогава да се представи по-добре от тези сватби,на които аз ходих.А това е хубаво,че сте си казали изискванията,щото иначе като гледам,ако се оставите в неговите ръце е много зле.
Активен
ollq
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #119 -:
март 12, 2008, 23:22:18 »
Alannah
дай малко инфо за оркестъра. Нацяло бях забравила за него. Колко човека са и колко парички искат. crazy
Момичета
тия щом са българи дали не можем ги ползваме всички. Че трудно се намира нещо по-бяло да свири
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...