Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:39:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138485 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #105 -: март 11, 2008, 18:44:48 »

Още една сливенска булка Bravo Bravo Bravo
 welcome-2 Бори
 И аз ще съм в ДЕВА ама на 31 май, да ти кажа много ми харесва нашето ресторантче, точно такава обстановка търсихме, ресторанска, изискана, е искат 100 лева за украсата ама нищо, поне можеш и при тях да поръчаш торта и погачи, и петелче ще ти изпекът,абе аз много съм доволна от ресторантчето good
Разказвай кой ще ви е ДЖ, оператор
От Сливен ли си пазарите или ходите в други  градове, разбирам че и ти си без рокля още, и аз имам същия проблем sad
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 11, 2008, 19:57:57 »

здравейте на всички,
аз съм още една бъдеща сливенска булка,обаче и аз не съм оттам,ама бъдещия младоженец е и каза там ще е.иначе живеем във варна от доста време.нашата сватба ще е лятна и още нищичко не сме направили.аз се озъртам да си харесаме някой ресторант,ама още сме на етап мислене,а времето си тече.трудничко ще ни е от варна да уреждаме нещата,ама няма начин.иначе нашата сватбичка ще е лятна-август месец и на мен много ми се иска да е нещо на открито,ама да видим.я кажете някой знае ли за някоя изпробвана агенция,че скоро ни се очертава прибиране и да можем да се ориентираме по малко.споделяйте ваши мнения относно ди джей,оператор и т.н.
ноември месец бях на сватба в Национал и ми хареса ресторанта,ама ди джея нищо не струваше,а пък все пак той прави по-голямата част от купона.много се радвам,че открих тая темичка,така ще обменяме инфо. blum
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 11, 2008, 23:51:24 »

:danceg:Здравейте!Късничко,ама от сърце:)Бяхме на театър,комедийка с Димитър Рачков,Мария Сапунджиева.Та наистина ресторанта е готин,новичък,ще ги нагласим и другите неща.Аз малко се ловнах за принципа и бая се подпалих.Много се тюхкаме за украсите,а наистина атмосферата и веселбата са най-важното.Най-важното е да са весели младоженците и кумовете.Това създава настроение и у гостите.Оператор-говорили сме с Неделчо Великов,ди джей-с Иван.В общи линии разчитах на ориентацията на една миналогодишна булка от тук с разкошна сватба в "Шато Алпия".За летни сватби съм чувала,че в "ABC" и "Стоте Войводи"са хубави.Но трябва винаги да има резервен вариант за вътрешна зала.Времето изненадва понякога,въпреки че не го пожелавам на никой.Уф,за рокля не съм обикаляла.Ходих веднъж до Асеновград,аз искам нещо по-изчистенко като силует.Аз съм по-пълничка и ще трябва да ми се шие почти със сигурност.А и не ми се ще да давам луди пари за рокля.Да се оправя докъм 300.Дано да е така.Имаме поне засега предвидини доста гости и всичко си иска своето.Повечето не са от Сливен,но няма как да ги настаняваме по хотели.За най-близките-да.Щеше ми се да е вечерна,но няма как-останахме си с варианта за дневна.Много неща ни се искат,но се съобразяваме:)Нормално.Имах голямо желание подписването да е в съвсем тесен кръг в "Ягодинската пещера",но.....Карай,всяко зло за добро.Да сме живи и здрави,това е най-важното.Дайте повече инфо за роклите на тази фирма в Стара Загора.Пишете,до скоро писане!Лека от мен!:)
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 12, 2008, 03:04:55 »

Здравейте, сливенски булки Xixixi! Нашата сватба ще е през юли и се спряхме на "ABC", но още не сме го резервирали. Иначе се записахме в съвета. За църква- още не знам коя. Знам само тази до съвета, но нещо не ми се иска в нея. Роклята ще е от София. Видео, DJ, украси- нямам идея засега. Имена за списък има, но аз също държа на "Око да види, ръка да пипне" crazy. Ще ги проверя предварително. Кофти е, че няма конкуренция в Сливен, за да получим качество, но все ще закрепим парада. Давайте още идеи и отзиви за всякакви услуги около сватбите в Сливен.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 12, 2008, 09:08:57 »

Има ли някой координати на Беленски и на Иван Иванов че нещо нищо не намирам sad
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 12, 2008, 10:58:53 »

Здравейте и добре дошли на новите сливенски булки!  welcome-2
Така като гледам май никоя от нас не е от Сливен.  Wink Ще си помагаме с каквото можем. За Иван Иванов мога да потърся телефон или каквото и да е за връзка, но трябва да питам сестрата на милото, защото тя ни беше връзката с него. Така е като организарахме сватбата от разстояние.  pardon
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 12, 2008, 11:47:00 »

Да наистина е мното кофти че не сме си в Сливен sad но за това да са живи и здрави мама и тати smile
аз по пренцип съм си сливналийка smile но в момента сме в Германия sad а родителите на милото чак в Полша
и затова се пада почти цялата отговорност на моите родители ,затова и се опитвам да събера колкото се може повече инфо и да ги олесня малко smile
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 12, 2008, 13:15:46 »

Ами трудно е като не познавам града наистина, но имам желание да го опозная good. А и се налага pardon. Иначе сигурно ще е скъпичко да се наеме фото и видео от Бургас crazy. В Бургас харесах един сватбен албум от Няголови. Даже много ми хареса, но пък и кофти отзиви съм чувала за тях. Обаче нямам представа дали биха се ангажирали за сватба в Сливен и колко ще струва. Остават малко повече от 3 месеца и ще се заема с проучването вече на тези неща. Поканите май сама ще ги правя, че нищо готово не ми харесва. Аксесоарите утре сигурно ще ги избираме с кумата в Бургас. Слава Богу, май се намериха музиканти българи за живата музика при взимането, но още не сме говорили с тях. То в Сливен са си находка такива музиканти с неромски произход girl_wink. За DJ много ми се иска някой, който да не дразни с говора си и програмата си. Иска ми се да е някой, който би се съобразил с моите желания. Ще ги проуча тези Беленски и Иван как са. Не знам и къде да направим фотосесията на открито. Хич не ми се иска да е пред паметници, сгради... А градската... не мога да я сравня с любимата ми морска в Бургас Cray.
« Последна редакция: март 12, 2008, 13:17:40 от Alannah » Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 12, 2008, 14:12:07 »

За църква- още не знам коя. Знам само тази до съвета, но нещо не ми се иска в нея.

Alannah , в Сливен има още няколко църкви, освен тази на центъра, която наистина е доста странна, но като се има в предвид, че е най-близо до ритуалната зала... На мен много ми харесваше преди църквата, която се намира малко по-нагоре по пътя за стария затвор, по ул. Великокняжевска вляво. Не се сещам за името й и нямам идея в какво състояние е сега. Иначе други църкви има и в кв. Ново село и Клуцохор. Тази в Ново село също не е лоша, но май си е доста малка.
Успех в избора!
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 12, 2008, 17:04:19 »

:)Здравейте!Довечера ще ви напиша телефона на Иван.Не е у мен в момента.А и двете църкви много ми допадат-и тази в Ново село и тази в Клуцохор.Ние ще сме в тази в "Клуцохор",само защото сме повечко хора,а и ще е по-удобно до ресторанта.По-събрано е-съвет,църква и ресторант.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 12, 2008, 20:03:23 »

Честно да ви кажа моето лично мнение за ди джей.За този Иван нищо незнам,обаче от Беленски имам наблюдения от две сватби и нещо въобще не ми допадна,аз лично не бих го ангажирала за своята.Ама, ако някой се интересува от координатите му мога да ги намеря.Две наши близки двойки бяха с него като ди джей и все едно,че бях на една и съща сватба.Започна се с първия сватбен танц,който беше на една и съща песен и на двете сватби,нещо бг беше,ама не се сещам точно какво.И после само хора и някакви стари песни,абе хич не ми допадна.Обаче всеки си има предпочитания,все пак.Аз лично искам на моята да има всякаква музика и да не се прекалява с хората и шлагерите от едно време.Пожелавам ви успех в търсенето и ще се радвам на някои други мнения.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #116 -: март 12, 2008, 20:09:16 »

Ехе колко много сливенски булки станахме yahoo
 А тел. на Беленски е *********
Ние ще сме в църквата до общината, защото тя ще ни е най удобна, а иначе тази в Клуцохор е по хубава и по голяма в сравнение с тази до общината.
А за снимки в Сливен  nea  нема къде

Alannah ще ми дадеш ли координати на битовия оркестър, че ние по принцип не искахме да ме вземат с дандании,но в последствие размислихме, и сега трябва да си търсим оркестър.

Модератор: Телефони и координати само на лични!
« Последна редакция: март 13, 2008, 21:22:42 от maria_lakova » Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #117 -: март 12, 2008, 20:12:26 »

vilence  ние ще сме с Беленски, и да ти кажа вече се срещнахме с него и си казахме изискванията, каква музика искаме да пуска и каква не,а за първи танц няма да му се доверяваме а ние ще си изберем, незнам какво ще се получи на края

Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 12, 2008, 21:06:05 »

Ами пожелавам ви тогава да се представи по-добре от тези сватби,на които аз ходих.А това е хубаво,че сте си казали изискванията,щото иначе като гледам,ако се оставите в неговите ръце е много зле. smile
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #119 -: март 12, 2008, 23:22:18 »

Alannah  smile дай малко инфо за оркестъра. Нацяло бях забравила за него. Колко човека са и колко парички искат.  crazy
Момичета  smile тия щом са българи дали не можем ги ползваме всички. Че трудно се намира нещо по-бяло да свири  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: