Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:36:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138454 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #90 -: март 10, 2008, 12:27:52 »

Честит ви ресторант  Bravo
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 10, 2008, 12:38:30 »

мерси мерси  smile
а вашаса къде ще е
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #92 -: март 10, 2008, 12:50:46 »

в Дева ще сме ние
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 10, 2008, 13:15:08 »

супер  smile при вас подгосовките са сигурно вече на високи обороти smile
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #94 -: март 10, 2008, 13:31:11 »

Напротив  nea
Само милото ми си е купило дрешките, и халките си купихме .Само това

Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 10, 2008, 17:27:18 »

На нас август месец ни излезе менюто на човек около 22 лв. ако не се лъжа. Те ни предложиха примерни менюта, но ние ги комбинирахме и включихме още нещо и стана 22лв., иначе тогава менюто излизаше 18-20лв. Платихме за украса с балони и цветя около 80-100 лв най-много (решихме да ползваме техните услуги за украса с балони и пътечка с цветя, така ни улесниха с търсенето на агенция). Официалната маса, т.е. нашата я направиха без да плащаме допълнително. Останахме много доволни от украсата, направиха всичко в цветовете, които искахме.  good
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 10, 2008, 18:22:14 »

благодаря ти много Natalia  smile сега още по малко се съмнявам че сме направили добър избор на ресторант  smile
надявам се и при нас да се получи много хубаво Bravo
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #97 -: март 10, 2008, 20:44:03 »

Майче не се притеснявай за мястото, по важни са  гостите за добрата атмосфера danceg
Колкото по весели хора толкова по добре, тези украси за които ние толкова се тюхкаме, сигурно и половината ни гости няма да обърнат това внимание, което ние влагаме
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 10, 2008, 21:14:08 »

права си важното е купон да става Bravo yahoo danceg Party time
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #99 -: март 10, 2008, 21:30:49 »

Искам да ви питам какво мислите за сватбеният албум?!
Колебая се дали да имаме или не pardon
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #100 -: март 11, 2008, 00:25:57 »

maj4eto  разбрах че си се ориентирала към Национала. Супер .  smile  В лятната градина също правят сватби, даже и подписването може да е там. Само казваш на мацките в съвета и те прииждат. Ех естествено е и малко по-скъпичко. /150лв / Управителката на Национала ме увери да не е в градината, защото музиката трябвало да бъди до 23:00ч., после имало проблеми с живущите, полиция и т.н... А вътре в залите на комплекса може да си кънти музиката до зори.
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #101 -: март 11, 2008, 00:31:38 »

Dginger аз съм ЗА албума. Това ще си е завинаги. Не че и снимки не може да се изкарат. Ама друго си е да ти го направи професионалист. А и не всяка баба има компютър , за да й дам диск да гледа, друго си е като й покажеш албума. Аз поне така мисля...   yahoo
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 11, 2008, 09:09:07 »

И аз съм за сватбения албум  good
Дори смятам че е по-важен и от видеото -него ще го мушнеш в някой ъгъл и....
а един хубав албум се отваря по-честичко и тякаш човек повече му се радва smile
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 11, 2008, 17:36:17 »

Здравейте,момичета! give_rose Аз съм от Пловдив,но от няколко месеца съм в Сливен и работя и живея тук.Нашата сватба е на 3 май.Много се зарадвах,когато намерих вашите мнения във форума!Трудно ми е да се ориентирам добре тук.А и да си призная съм свикнала на по-голямата конкуренция,което предполага и по-голямо разнообразие.Преди 2 години правихме сватба на сестра ми в Пловдив.Самия ресторант си украси масата,столовете на всички бяха в бели калъфи,имаше арка,ритуал от ресторанта.А кувертите бяха с умерени цени.Не че някой ще ме чуе,но е ненормално ресторант с реноме и който поема ангажимент за над 100 човека,да иска наем за украса на масата на младоженците.И то не да е измислен кой знае какъв модел,а онзи,който те предлагат за всяка сватба.По тази причина мисля да използвам помощтта на мои близки и мойта изобретателна главица.Колкото до останалите украси съм съгласна.Все пак всичко струва пари,но когато стане въпрос за сватби и се издуват цените.Та резервирали сме ресторант,фотограф,ди джей,направихме халки,взели сме костюм на младженеца.Запазили сме дати в църквата и гражданското,мислим поканите да ги правим по наш модел и трябва да тичам утре до печатница или реклами,където правят.Иначе обстановката на ресторанта и цените на този,който сме избрали,са добри.В "Дева"сме капарирали.Съвсем обикновени хора сме и се мъчим да се поберем в по-разумни рамки откъм разходи.Главно трябва да се справяме двамата с милото,защото родителите му са по-на възраст.Е помага ми се оттук-там с идеи,съвети.Бих се радвала на предложения! girl_wink
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #104 -: март 11, 2008, 18:36:10 »

Значи не сме се разбрали, или по точно не съм се изразила правилно, нямам предвид фото албум, а от онези албумчета /тетрадки/в които всеки гост пише пожелания към младоженците.
А за сватбен фото албум то се знае че неможе без него Wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: