Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:35:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138299 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 18, 2008, 11:27:01 »

Хей момичета тук ли сте.Аз разгледах доста снимки правени от Неделчо Великов и нещо са ми малко еднообразни-поне аз си имам една такава представа...разбирате ли нещо по-специално smile
чували ли сте за някой друг оператор в Сливен. sad
аз не можах нищо да намеря в интернет sad
Моля ви помогнете!!!!!
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #31 -: февруари 18, 2008, 12:33:30 »

Здравейте сливенски булки! От много време разглеждам форума и най накрая се регистрирах. От 8 години не живея в Сливен но сватбата ми ще е там, и много бързо влезнах в час с ресторанти оператори и DJ, и честно казано останах много изненадана от хубавите местенца за сватби и от ниските цени.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 18, 2008, 13:19:59 »

Здравейте сливенски булки! От много време разглеждам форума и най накрая се регистрирах. От 8 години не живея в Сливен но сватбата ми ще е там, и много бързо влезнах в час с ресторанти оператори и DJ, и честно казано останах много изненадана от хубавите местенца за сватби и от ниските цени.

А можеш ли да споделиш за какви цени става дума
Аз дъм за жалосс доста далече от Сливен и трябва да си организирам всичко от тук sad
ще се радвам ако споделиш yahoo
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #33 -: февруари 18, 2008, 13:32:17 »

Ами имах предвид кувертите в ресторантите.Сравнявам ги с тези в Бургас, защото в последния момент решихме да е в Сливен. Започват от 20лв., ама няма да ти казвам колко много неща влиза в куверта за тази цена.А и ако искаш да си внесеш алкохол или нещо друго не се налага да доплащаш. Ресторанта който сме избрали предлагат украса-срещу 100лв, така че ще ми отпадне търсенето на агенции за украсата.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 18, 2008, 13:43:50 »

супер good
наистина не е скъпо smile
а на оператор спряла ли си се
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #35 -: февруари 18, 2008, 14:07:07 »

Да, Неделчо Великов.От 2 седмици се опитваме да разберем дали е свободен на 31.05, и той неможе да ни даде точен отговор huhhuh.gif и все казва ако не съм аз ще пратя жена ми или един приятел.Нямам наблюдения за работата му, така че не държа 100% да е той. Иначе   за DJ ангажирахме Беленски. Вшата сватба кога ще е?
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 18, 2008, 15:12:07 »

на 26.07 ще е  yahoo
а за друг чувала ли си освен Великов
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 18, 2008, 17:16:27 »

А би ли споделила кой е този рестурант give_rose, и каква украса предлагат в смисъл имат ли калъфки за столовите и украсата им да не е от балони.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #38 -: февруари 18, 2008, 17:19:47 »

"Дева" и е съвсем нов, а за калъфи на столовете просто не е обходима, защото са мн хубави и новички, не не е от балони, а масата за младоженци, арка и още имаше на но не се сещам, защото много на бързо огледахме и резервирахме
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 18, 2008, 17:57:23 »

забелязали ли сте че всички в Сливен се снимат или пред паметника или в попската blum
а какво ще кажете за градската градина-там има толкова хубави местенца...  Dance
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 18, 2008, 18:03:52 »

Ами те явно се снимат там защото е близко хем до ритуалната зала хем до църквата.Но съм съгласна че малко излизане от стереотипа не може да навреди. А да не говоил че всичките снимки са от типа двамата един до друг и бълката сендала на поляната и си подала ръката на мъжа който е прав до нея.Дано да са променили малко стайлинга че то оле мале.Не знам тия хора не влизат ли в интернет не гледат ли какво западните фотографи правят. Ако съм на вас просто си изпринтирвам снимки които ми харесват и ги показвам на  фотографа и тай да му мисли как да ги прави.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #41 -: февруари 18, 2008, 18:05:25 »

Да ти кажа незнам как в момента изглежда градската, но преди години наистина беше много хубава.Даже бях забравила за нея, защото си правих планове  за попската.То тя е най удобна от съвета в църквата(в попската) ама да градската е добра идея Bravo
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 18, 2008, 18:15:56 »

хей Gery79 намери ли си рокля.
вече мога да ти дам адреса

http://svatbensalongalina.hit.bg/
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 18, 2008, 18:45:53 »

ДА бе да намерила  funnytooth funnytooth нищо не съм намерила.Харесах една тя била 1500 лева.После една друга (и двете на Соня Стил) и тя 1600 лева.И се отказах.Във варна- Raliza Coture или нещо подобно ми хареса един модел 650 лева и ако когато се прибера лятото не  харесам нищо в асеновград направо отивам във Варна и там.Поне ми казаха че нямало проблем да се направи за 2 седмици.То аз май съм най лудата тука.За две седмици рокля ще шия  crazy Ама като няма отпуска каво да правя.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 18, 2008, 18:53:56 »

smile yahoo е не съм сама.аз рокля имам но и аз ще имам 2 седмици за всичко останало crazy
 girl_impossible
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: