Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:38:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138457 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: февруари 11, 2008, 12:03:14 »

ие сме в Гермагия но сватбата ще е в Сливен pleasantry
чудих се същто колко преди това трябва да го ангажираме
великото събитие е на 26 юли
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: февруари 11, 2008, 16:32:41 »

Здравейте сладури,ама как не съм я видяла аз тази тема.Аз съм от Сливен но сватбата ще е в Щвеция и се прибирам на 18 юли за две седмици колкота да къпя роклята и да взема  моите родители. Аз не знам, не съм се прибирал в сливен от 2 год и си нямам на идея има ли булчински салони или други интересни неща или просто няма смисъл да се обикалям и да отида или във София или във Варна
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: февруари 11, 2008, 17:44:48 »

ие сме в Гермагия но сватбата ще е в Сливен pleasantry
чудих се същто колко преди това трябва да го ангажираме
великото събитие е на 26 юли

Ние започнахме с подготовката по сватбата горе долу по това време миналата година, сватбата ни беше на 11.08.2007, но понеже и ние не сме в България и ни беше малко трудно. Моята сестра и сестрата на милото може да се каже че свършиха основното. В началото на април вече запазихме дата за подписването в съвета, резервирахме ресторанта и така малко по малко се справихме с всичко. Бяхме ограничени във времето и престоя ни в България и затова трябваше всичко да е почти готово и да ни останат само разни подробности за вършене, затова може би започнахме от рано да се подготвяме.
Насочили ли сте се към някой ресторант?
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: февруари 12, 2008, 09:24:59 »

Ами ние първо чакаме отговор от семейството  на милото.Трябва да го получим до края на февруари и чак тогава ще се оглеждаме за ресторант и хотел.Тия типичните ПЕч и Сливен не ми се иска...
Събирам мнения... crazy
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 12, 2008, 13:56:30 »

Ние бяхме в Национала в голямата зала на ресторанта http://www.nationalpalace.bg/index_BG.html
Това е сайта на ресторанта. Беше много хубаво, а управителката Красимира е много разбрана и готина. Нямаме оплаквания от тяхна страна.  good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: февруари 12, 2008, 14:45:19 »

Gery 79 аз съм влизала само в един салон в Сливен и то за някакви дреболии. Да ти кажа голяма цигания беше. Дано не ми се обидят момичетата, които живеят сега там. Аз съм от там но от 10-на години живея в София. Сега се сещам че на главната, в бившият магазин Ален Мак на 2рия етаж имаше булчински рокли, които бяха по-нормални като модели, но не ми харесаха като материи.
Аз лично ти препоръчвам някои от големите градове или Асеновград.
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: февруари 12, 2008, 14:55:45 »

Аз не съм от Сливен, но мъжа ми е от там. И моите впечатления са, че там няма кой знае какво! Видях 1-2  булчински магазина и не ми хареса почти нищо, и както какза darling не са хубави материите на роклите. А аксесоарите са горе долу като тези в другите градове. Гери и аз ти препоръчвам да отидеш до Асеновград, или в Пловдив имаше хубави рокли (поне аз като ходих беше така).
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: февруари 12, 2008, 17:26:37 »

Аз си купих рокля още зимата като си бяхме в БГ yahoo
наистина в Сливен не ми харесаха
но от магазина под хотел Сливен ме пратиха в магазина им в Стара Загора .
Първата рокля която пробвах и  yahoo
тя си и остана smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: февруари 12, 2008, 17:30:32 »

Това за Национала и аз си го рисля crazy
мерси за инфото  smile ще го имам в предвид
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 12, 2008, 18:16:57 »

Аз си купих рокля още зимата като си бяхме в БГ yahoo
наистина в Сливен не ми харесаха
но от магазина под хотел Сливен ме пратиха в магазина им в Стара Загора .
Първата рокля която пробвах и  yahoo
тя си и остана smile

Кой е този магазин във Стара Загора Майче? Аз като гледам от снимката си финна мадама едва ли е имало проблем с номерата, но аз нося 44-46 и не мисля че роклите които са в магазините имат всички вузмойни размери за да пробваш и това малко скъсява избора на проби и от там и двуъмението ами какво ще ми отива и как да разбра дали ми отива ако не мога са видя в него.Този магазин в Стара загора има ли голям избор в размерите. И знаеш ли как се стига до там или как се казва поне. Ах и няма ли да ни пратиш снимчитци на роклите:)
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: февруари 12, 2008, 18:28:44 »

За видео оператор мога да ти препоръчам Неделчо Великов! Ето неговия сайт http://www.nvelikov.sliven.net/
Ние сме много доволни от него и работата му. Ако искаш мога да ти помогна и с телефон.  good
А ти в Сливен ли си и къде е сватбата?

smile Това беше оператора от бала ми smile. Ама след 2-3 месеца стават 10 години от тогава...Филмът ни хич не  е лош за онова време, но от държането на самия оператор не съм възхитена - през цялото време снимаше под роклите и се вреше в една-две свои фаворитки smile. На пак казвам - това е инфо от преди 10 години.
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 12, 2008, 19:24:55 »

Ние сме много доволни от Неделчо Великов!  good Макар че нямаме супер много снимки, които ни е правил той на нас си ни харесват. Освен той с фотоапарат снимаше и жена му (не съм сигурна дали му е жена, така разбрах) и нямат разлика снимките с тези, които той ни ги правил. Видеото е хубаво, добре е снимал всичко и монтажа след това го направил много добре, музика е супер, вкарал разни закачки.... абе много ни харесва.  good
За фаворитки мога да кажа пак е имал  laugh Снимал, снимал едно-две момичета, цяла фото сесия им направил, даде ни диск с разни снимки които не беше изкарал на хартия.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 13, 2008, 09:16:54 »

Gery79 там всички рокли бяха 36 № но имаше възможност за поръчка.Моята рокля трябваше да се отпусне с 2 см .След 3 работни дни беше готова smile
Но съм чувала че в такива ситуации е най добре да се казва че много бързаш че да са малко под пара beating
Снимка нямам защото милто да не я набара случайно shok
Тия дни като чуя майка ще я питам за магазина и адрса че не се сещам а тя има визитка мисля smile
Активен
zuzu
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #28 -: февруари 14, 2008, 10:56:53 »

Честит празник.
Бъди много обичана винаги. Много любов да има около вас.
Относно оператора Неделчо, мойте уважения към него, но вече не е най-добрия. Дисковите му за всяка сватба са едни и същи,няма живец във тях, всичко е еднотипно. Аз ще ти препоръчам нмого по-добър, който прави сватбата на мойта приятелка. Ако желаеш мога да намеря координатите.
Весел празник!
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 16, 2008, 22:51:57 »

Момичета още нищо не съм почнала а времето си върви  crazy..... продължавам само да се оглеждам и да чета из форума. Даже датата още не сме отишли да запазим, все си казвам има време. Искам да ви попитам за някой хубави ресторанти из Сливен, да ме насочите някаде понеже аз съм от Бургас и си нямам напредстава каде да търся и какво да гледам, а и милото си е тук с мен, а пък и той не е много в час не се е прибирал близо 4 години от както учи тук. И двамата сме в неведение. Моля помагаите с идеи, съвети, каде има хубави магазинчета и т.н. много ще съм ви благодарна. А пък и ние сега нямаме много време за обикаляне и търсене, понеже завършваме и сме много заангажирани с университета, отгоре на това и когато не сме в университета работим на магазинчето си и общо взето е лудница. Почвам да се чудя дали въобще ще имам време за нещо girl_impossible crazy. Моля просто отчаяно се нуждая от вашите савети и помощ  blush   give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: