Има ли булки от Сливен?

<< < (2/90) > >>

Natalia Borisova:
И при нас беше така, само че аз съм от Ямбол и за нас не беше проблем младоженеца да дойде и да ме вземе от моят дом (на по малко от 30 км сме от Сливен), а и кумовете ни и те са Ямбол, така че съчетахме  всичко! Много беше забавно по пътя докато пътувахме. Аз не съжалявам че сватбата ни беше там! Ресторанта беше много хубав, обслужването на ниво, изобщо много сме доволни!  *THUMBS* А да ви кажа на нашите кумове сватбата им беше една седмица след нашата и беше в Ямбол, ритуала по подписването не беше кой знае какво в сравнение с този в Ритуалната в Сливен! При нас бяха едни млади усмихнати момичета, залата беше по-хубава, хор, озвучаване всичко ни хареса повече!

niksha:
А теб годеника ти от каде ще те взима от Сливен ли или от Бургас, понеже моя е твърдо решен, че трябва да си ме вземе от моя си дом от Бургас  *crazy* и направо незнам как ще пътуваме :girl_impossible: 8P....

Alannah:
Ами то има време дотогава. Живот и здраве ще е след около 7 месеца. Не сме мислили детайли. Но, предвид че вкъщи ситуацията има да се изяснява, не се знае от къде ще ме вземе. Най-доброто е от Бургас, макар че е доста пътя, но все някак би могло да се нагласи. И кумовете са оттам. Има време, но предпочитам така да стане. Дори и да не е от моя дом, а от този на сестра ми. Ще се убием от път :angry:. Ама какво го мислим, те момците ще се убият 2 пъти повече  *YAHOO*- веднъж да ни вземат, втори път да ни закарат. Ние само трябва да предвидим тези 2 часа към Сливен. Те ще мислят за другите 2 към Бургас.
Вашата сватба кога е?  :girlhide:

mandarinka:
и аз съм от Сливен ама отдавна не живея от там... а като бях малко все си мислех че сватбата ми ще е в ресторант ПЕЧ  *YAHOO*

darling:
Ей мандаринке, направо ме уби с тоя Печ  :) :) Ами че то си беше класика. :) Ама и в Гера правиха много сватби :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница