Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 05, 2025, 21:58:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 521012 пъти)

Енигма
Гост
« Отговор #240 -: март 11, 2007, 10:58:43 »

Ние капарирахме ресторант Форум - куверта ще е около 27-28лв.на човек, за внесен алкохол - по 1лв.на човек.За сервиз казаха,че накрая ако сме доволни от обслужването можем да оставим за сервитьорите каквото преценим.Искам да попитам как решавате въпроса с допълните поръчки,в смисъл някой от гостите ако поръча нещо извън менюто,вие ли го плащате или всеки при поръчката си плаща? 
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 11, 2007, 11:24:16 »

и при нас има вероятност,внесения алкохол да не стигне.естествено гостите си поръчват,а ние плащаме shok
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 11, 2007, 21:04:38 »

Здравейте!  smile Аз съм съвсем нова във форума  blush но все пак реших да се обърна към вас за съвет  blush
През юли се женя и искам да си намеря ресторант за около 60 души, по възможност с приемливи цени на кувертите (около 20-25лв.). Ще подписваме в "Триадица" (бул.Витоша) и ми се иска да е някъде наблизо  Wink ако можете да ми помогнете , ще съм искрено благодарна  CHEERS
п.п. да уточня все пак - става въпрос за София  smile

Мога да ти препоръчам нашия ресторант(вече сме го резервирали за 09.06.07),Булечка също каза,че е много доволна(тяхната сватба е била там).Клуб-ресторант "Операта" кувертите са от 15-25 лева,правят ти подарък торта на три етажа,не плащаш overtime(ако сватбата ви е вечерна),разполагат с певец и певица и т.н.,но ако те интересува нещо по-конкретно можеш да ми пишеш и на лични.

Само да допълня, че целия персонал са много мили и любезни и всичко е прясно-за храната!!! good
Благодаря много и на двете ви  smile Днес с приятеля ми запазихме "Операта" за нашата сватба  Dance Dance Dance страхотен ресторант е!!! Единствено ме учуди, че искат да се платят куверти и за персонала, но....  pardon важното все пак е да си изкараме добре и да е приятна обстановката. Още веднъж благодаря  give_rose

И ние платихме куверти на персонала!!! girl_wink
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 11, 2007, 23:52:54 »

Ние сме в ресторанта на хотел Vega - "Стара София".

Някой има ли впечатления/слухове за там?

Екстрите са:
- няма такса бушон
- няма overtime
- луксозна обстановка (почти няма нужда от допълнителна украса)
- места за паркиране
- хотелски стаи на половин цена за гостите на сватбата
- бонус стая за младоженците
- тортите се правят на място и са готски
- обслужването на пръв поглед е фантастично (не не знаем как ще е на самата сватба)

Минусите са:
- цени на куверт, започващи от 38 лв./човек
- изборът за меню е малко ограничен
- мястото е малко кофти (стаята на младоженците е с изглед към Shell...)
- оставиха ни да си платим сметката, когато пробвахме менюто...

Ще се радвам някой да каже какво пропускаме...
Здравей,
поздравления за ресторанта smile good Спорд мен е много добър избор и ще останете доволни smile
Той беше един от трите ресторанта, до които ние сведохме крайния избор.
Много нов, готино обзаведен - просто чудесен.
Според мен цената на менютата е нормална - поне спрямо категорията на ресторанта. Всичките се движат в тази ценова категория за 4*-ните хотели. Когато се видяхме с управителя да говорим - направи ми много добро впечатление smile
Това за плащането при дегустацията - също е нормално Wink
От местата, които ние гледахме - този е сред най-добрите!
Сигурна съм, че ще останете доволни smile
Активен
Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #244 -: март 12, 2007, 10:58:45 »

Ние капарирахме ресторант Форум - куверта ще е около 27-28лв.на човек, за внесен алкохол - по 1лв.на човек.За сервиз казаха,че накрая ако сме доволни от обслужването можем да оставим за сервитьорите каквото преценим.Искам да попитам как решавате въпроса с допълните поръчки,в смисъл някой от гостите ако поръча нещо извън менюто,вие ли го плащате или всеки при поръчката си плаща? 
Здравей Енигма, и ние запазихме Форум. Вие кога сте? Дневни или вечерни? Какво друго ви казах? при нас няма такса алкохол, но пък трябва да е минимум меню и излиза към 30 лв. Сподели впечатления, плииз secret
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 12, 2007, 14:28:54 »

Ние сме в ресторанта на хотел Vega - "Стара София".

Някой има ли впечатления/слухове за там?

Екстрите са:
- няма такса бушон
- няма overtime
- луксозна обстановка (почти няма нужда от допълнителна украса)
- места за паркиране
- хотелски стаи на половин цена за гостите на сватбата
- бонус стая за младоженците
- тортите се правят на място и са готски
- обслужването на пръв поглед е фантастично (не не знаем как ще е на самата сватба)

Минусите са:
- цени на куверт, започващи от 38 лв./човек
- изборът за меню е малко ограничен
- мястото е малко кофти (стаята на младоженците е с изглед към Shell...)
- оставиха ни да си платим сметката, когато пробвахме менюто...

Ще се радвам някой да каже какво пропускаме...
Хотела е страхотен и нов, залата е прекрасна и доста луксозна, единствения проблем е че са две малки зали а не една цяла.
Храната е  good, менюто е авторско а готвача е бил преди в Хилтън.
Активен
Енигма
Гост
« Отговор #246 -: март 12, 2007, 15:45:56 »

Здравей Slancho! Нашата сватба ще е на 14.07.07 - дневна.След нас има друга сватба и ни предупредиха,че не по-късно от 12.00ч.трябва да сме в ресторанта/да можем да се веселим поне 5часа,както било обще взето стандарт/. Впечатленията ми първоначално са добри - от тях ще има украса на масата на младоженците и кумовете.Казаха ни месец преди сватбата да отидем и потвърдим броя на гостите,менюто и разпределението на масите.Не зная на вас защо не са казали за внесен алкохол,че се плаща на човек.Ако още не сте капарирали попитайте ги.Ако имаш други въпроси с удоволствие ще отговоря smile
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 12, 2007, 18:28:06 »

Лелее цените които чета са невероятни. Сигурно си мисля така защото нашите са ниски  sad
Ние няма да надвишим 18лв на човек при това менюто е много хубаво.
Що се отнася до свободната консумация мислим да направим така, че гостите да са задоволени.  Ако някой иска нещо различно ще си плати. Така мисля, че е добре. Ние няма как да хванем края ако всички си поръчват свободно. 100% ще ни метнат със сметката.
Алкохол и безалкохолно ще има много - да се удавиш  sarcastic
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 12, 2007, 19:28:46 »

Лелее цените които чета са невероятни. Сигурно си мисля така защото нашите са ниски  sad
Ние няма да надвишим 18лв на човек при това менюто е много хубаво.
Що се отнася до свободната консумация мислим да направим така, че гостите да са задоволени.  Ако някой иска нещо различно ще си плати. Така мисля, че е добре. Ние няма как да хванем края ако всички си поръчват свободно. 100% ще ни метнат със сметката.

Ами и нашият куверт излезе 19 лв, а менюто е толкова богато, че само като го чета ми става тежко  girl_wink Алкохол и дори мезета можем да си внасяме колкото искаме без никакви такси. Но кой знае, може в София да са по-соленички цените pardon
« Последна редакция: март 12, 2007, 19:31:50 от Venera » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 12, 2007, 19:34:57 »

Ако някой иска нещо различно ще си плати. Така мисля, че е добре. Ние няма как да хванем края ако всички си поръчват свободно. 100% ще ни метнат със сметката.

И нашият куверт беше под 18 лв., а иначе за допълните поръчки на гостите - все си плащаше, каквото си поръча! И беше добре, нямаше недоволни!!! good
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 12, 2007, 21:28:04 »

Venera кой ви е ресторанта?
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 13, 2007, 11:59:19 »

Venera кой ви е ресторанта?

Ресторанта на хотел Бриз 2. Ето сайта им ако ти е любопитно: www.briz2.com
Активен
Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #252 -: март 13, 2007, 12:00:16 »

Здравей Slancho! Нашата сватба ще е на 14.07.07 - дневна.След нас има друга сватба и ни предупредиха,че не по-късно от 12.00ч.трябва да сме в ресторанта/да можем да се веселим поне 5часа,както било обще взето стандарт/. Впечатленията ми първоначално са добри - от тях ще има украса на масата на младоженците и кумовете.Казаха ни месец преди сватбата да отидем и потвърдим броя на гостите,менюто и разпределението на масите.Не зная на вас защо не са казали за внесен алкохол,че се плаща на човек.Ако още не сте капарирали попитайте ги.Ако имаш други въпроси с удоволствие ще отговоря smile
Здравей Енигма, ами и аз се учудвам защо не са ни казали за лв на човек. Щаша да ни излезе по-евтино, сигурно затова. Кажи ми вие в коя зала сте, колко души ще бъдат гостите ви? Извинявай, че така напирам, ама взех да се нервя, освен това  колкото повече наближава времето, толкова повече girl_impossible Oh my ... shok Избрахте ли вече меню, то верно че ви е раничко, но спряхте ли се на нещо? Ако искаш пиши на лични give_rose
Активен
pepsinka
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #253 -: март 13, 2007, 15:15:35 »

Здравейте на всички,харесахме си един ресторант,но казаха че ще ни запазят датата само до неделя и ако не капарираме може да я вземат други.Ресторанта не е лош,но е с доста нисък таван и ни седи като схлупен.Проблема е ,че записахме час в ристуалната зала за 15,20ч и ни казаха че вечерна сватба преди 18.00-18.30 не правят в ресторантите,а в този се съгласиха от колкото кажем.Нямаме църква,което означава да ни приемат в ресторанта може би към 17,00ч.От всичките разглеждания в нета и разпитвания насам-натам,повечето ресторанти са за по 70-80 човека,а ние сме 100.Правят ни проблем от работите и на двамата и ни остава само утре да ходим и да гледаме ресторанти-колко може да се разгледа за 1 ден???
 Моля ви препоръчайте ни ресторант за 100 места или ми пратете нещо на лична или на [email protected].Как ще намерим ресторант за 1 ден,като само толкова ни пускат от работите?Много съм приреснена-помагайте...
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 13, 2007, 15:30:05 »

Миличка аз не знам за ресторант, но защо не си вземеш само ти ден и после той друг ден да почива така ще имате 2 дни поне. Обиколете с някой друг. После може и снимки да направите и да си ги покажете. А и вечер след работа ще можете да гледате пак заедно.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: