Ресторанти
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: cherry в януари 30, 2007, 13:56:18
Здравейте, искате ли още една булка? @}->-- И аз тепърва започвам с подготовката. Може ли някой да ми препоръча хубав ресторант на Златни пясъци за около 80-100 човека? :HELP:
Здравей, cherry!!! *INLOVE* Честито и добре дошла при нас!!! @}->--
maslinka:
cherry за след 12 има overtime по около 50лв на час.ако си плащаш никой няма да те гледа накриво.
Юлия:
cherry здравей. Преповъчвам ти варианта който ние избрахме, а именно ресторант без хотел. Да вярно няма предоставен безплатен апартамент за младоженците, но пък никакви грижи за часовете. Но нашия е в посока Галата в близост има доста хотелчета на сносни цени.
Инка-маслинка:
Цитат на: Bulechka_TS в януари 30, 2007, 14:49:16
Цитат на: sabina в януари 30, 2007, 11:28:07
Цитат на: Bulechka_TS в януари 15, 2007, 16:54:36
Беше на 17 септември 2006г., преди почти 4 месеца!!!
По прицип ресторанта е за 100 човека, но ако сте по-малко ще има повече място за танцуване!!! :love_together: :dance: А също и нямахме ограничение във времето, дали да стоим до 24.00ч. или до сутринта, което също е много добре!!!
И трябва да го запазите бързо, защото е много посещавано мястои почти няма свободни дати!!!
Bulechka а имат ли някакъв сайт този ресторант да се види отвътре?
Ами не знам, дали имат сайт!!! :girlsigh: Но може да погледнеш снимките ни от сватбара, ако искаш!!! :girl_in_love:
с удоволствие бих ги погледнала, но само ако ми кажеш къде
Инка-маслинка:
Цитат на: Geri в януари 30, 2007, 12:57:53
здравейте на всички!
на мен също ми продстои сватба това лято. още не см есе спряли окончателно на дата, но знам, че трябва да побързаме :( аз също се оглеждам за ресторант, въпреки че вероятно ще ползваме услугите на сватбен агент и докат оне се срещнем с нея, ням асмисъл сама да се оглеждам. но ми беш еинтересн ои полезно да прочета тази тема.
sabina относно запитването ти за ресторантите на hotel central и central forum мога д асподеля впечатления само от последния. там ни беше фирменото коледно парти и останах много доволна от обслужването, храната и обстановката. ние бяхме в залата вдясно след рецепцията и е доста голяма. бяхме над 250 човека. предполагам, че другите зали са в подобен стил. стилът е хем елегантен и изискан, хем не прекалено строг и формален. много приятно местенце! надявам се, че съм ти била полезна *THUMBS*
благодаря ти за отговора, гледах го на сайта им и много ми допадна, защото както го описваш ти е елегантен и изискан и мисля, че с една хубава украса ще стане страхотен, но ми трябва някой който да е бил там на сватба или там да си я е правил, за да ми даде повече акъл относно обслужването, оформлението, кувертите и т.н., защото едно е да го чеуш от патил, друго е от самия ресторант-просто не се доверявам вече на никой /имам впредвид сервитьорите/, защото съм чувала какви ли не страхотии!!!
Навигация
[0] Списък на темите