Ресторанти
a.tzanova:
Извинявам се става въпрос за София
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Здравеите, didivl и a.tzanova и добре дошли!!! @}->-- Надявам се да сме ви полезни!! :girl_wink:
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: a.tzanova в януари 25, 2007, 22:39:40
Здравейте на всички, нова съм в този форум и едва сега разбирам колко е хубав и полезен. Днес направо се отчаях с цените на кувертите. Където и и да питахме цена под 35 лева не ни дадоха, направо ужас,какви са тези цени какво е това нещо. Е как после човек да се ожени. Моля ви за помощ
Привет, a.tzanova, нашият куверт беше малкопод 18.00 лв. (сватбата беше септември миналата година), сега куверта в същия ресторант е около 20.00 лв., като алкохола може да си го внесете вие!!! *THUMBS* Ако искаш повече инфо, пиши ми на лични!!! :girl_wink:
Инка-маслинка:
Цитат на: Bulechka_TS в януари 15, 2007, 16:54:36
Беше на 17 септември 2006г., преди почти 4 месеца!!!
По прицип ресторанта е за 100 човека, но ако сте по-малко ще има повече място за танцуване!!! :love_together: :dance: А също и нямахме ограничение във времето, дали да стоим до 24.00ч. или до сутринта, което също е много добре!!!
И трябва да го запазите бързо, защото е много посещавано мястои почти няма свободни дати!!!
Bulechka а имат ли някакъв сайт този ресторант да се види отвътре?
Инка-маслинка:
А някой има ли представа за ресторантите на Hotel Forum и Hotel Central в София- някакви впечатления, отзиви, някой да е бил там, помогнете, защото сме се спряли на него ама засега никой не може да ми каже нищо за тях???!?!?!?
Навигация
[0] Списък на темите