Ресторанти
club:
И ние сме си запазили ритуална за 5 часа и искаме църквата да е в 6, а ресторанта в 7. Казаха ми, обаче, че не можело между 6 и 7 да се извърши венчавка, защото имали бдения. А 7 е вече късно. :( Вие в коя църква бяхте?
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: club в януари 19, 2007, 15:40:45
И ние сме си запазили ритуална за 5 часа и искаме църквата да е в 6, а ресторанта в 7. Казаха ми, обаче, че не можело между 6 и 7 да се извърши венчавка, защото имали бдения. А 7 е вече късно. :( Вие в коя църква бяхте?
Как да не може?! ohmy Нас ни венчаха в 18.00ч., в Катедрален храм Света Неделя (до ЦУМ, в София) :girl_wink:
Юлия:
Всяка църква е различна. club попитайте на друго място.
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Iulia в януари 19, 2007, 18:11:03
Всяка църква е различна. club попитайте на друго място.
Да, да!!! Сигурна съм, че има Църква, където могат да ви венчая в 18.00ч.!!! *THUMBS*
Ита:
С извинение за :offtopic: , но нашата сватба е след няколко месеца в София, безпроблемно резервирахме църква за 18.30. Iulia е права, проверете на друго място *THUMBS*
Ние резервирахме ресторант ЕЛЕМАГ - гурме, който се намира срещу Семинарията в София на адрес ул. Златовръх 4. Много приятно място и е доста нов. Кувертът е в рамките на 25-40 лева, в зависимост от това, за какво меню се договорите :girl_wink: Ресторантът е много красиво обзаведен и почти няма нужда от допълнителна украса. Препоръчвам ви да отидете да го видите :look: за 12.05.2007 обаче е резервиран :tongue:
Навигация
[0] Списък на темите