Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:06:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на danieIa - 17.11  (Прочетена 40696 пъти)

Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« -: ноември 12, 2007, 22:57:20 »

Остават само 5 дена до сватбата ти Даниела!  DANCE Как е настроението, а подготовката как върви?
Пожелавам ти един прекрасен ден, много танци и усмивки! Бъдете най-щастливите и най-красивите!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 12, 2007, 23:12:09 »

Даниела ,
желая ти един сватбен ден изпълнен с много приятни емоции , много щастие и ЛЮБОВ
girl_in_love
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 12, 2007, 23:39:54 »

Благодаря, че сте ми отворили и на мен тема smile Много се изненадах, защото не съм от най-активните.
Засега всичко върви нормално, с изключение на роднинските проблеми smile. И като гледам май така ще е до края... smile. Днес си поръчах и погачите, утре правя резервацията за моите гости, че баба ми и дядо ми са от Сливен, а семейството на сестра ми са от Разлог. Не ми е много приятно, че точно тях трябва да пратя на хотел, но у нас е наистина тясно sad, а пък и не искам да притеснявам никого.
Наистина не остана време. Сякаш не осъзнавам, ама имаме още само четири нощи като неоженени smile.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 13, 2007, 10:34:35 »

Айде милааа, не остана, ще ти минат като на съм  Bravo
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 13, 2007, 12:32:07 »

Мила danieIa ,желая ти един прекрасен сватбен ден,изпълнен с усмивки,щастие и много любов!!! heart heart heart
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: ноември 13, 2007, 14:35:12 »

Скъпа danieIa нека това бъде вашият най-незабравим, най-щастлив, най-веселия ден в живота ви! Надявам се всичко да бъде ок и да мине по мед и масло, така, както си го мечтала, и дано емоциите бъдат само положителни!!!! give_rose give_rose
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 13, 2007, 18:54:19 »

Момичета, надявам се всичко, което ми пожелавате да стане smile.
Вече наистина искам да минава, защото май почва да ме хваща нервата  shok.
Ако знаете и свекървата какви сцени прави, добре че е на 250км и засега минават по телефона. Но съм сигурна, че ще си го каже на сватбата.
И аз не съм от най-лесните, ама тя пък направо ме убива. Толкова я е яд, че не може да контролира нещата и незнае какво става, че вече от злоба не издържа и реве по телефона. Знае, че хич не ме трогват такива неща, и вече кара другият й син да ни ги предава. Ужас! Миналата седмица заради това адски грозно се скарах с него.
Разбрах, че е купила сладките от преди 2 месеца?! Защо, ще попита нормалния човек?! Ами защото, тогава е имала възможност да ги вземе евтинко sad sad. Разбра, че съвсем не съм очарована от това и съскайки ми каза, че ще ги донесе в София и ще ги хвърли на боклука. После ми тръшна телефона smile.
Момичета, съвсем не ми идва на ум, с какво да я занимавам в събота, че да не почва да прави магарии. Ще умра от срам от гостите си sad.
« Последна редакция: ноември 13, 2007, 19:06:07 от danieIa » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: ноември 13, 2007, 18:55:47 »

Момичета, надявам се всичко, което ми пожелавате да стане smile.
Вече наистина искам да минава, защото май почва да ме хваща нервата  shok.
Ако знаете и свекървата какви сцени прави, добре че е на 250км и засега минават по телефона. Но съм сигурна, че ще си го каже на сватбата
Дани мила, хич да не ти пука - аз се нервих до петък, че не исках и да се женя, а в събота ги оставих да се оправят и бях вечено ухилена  smile прекарах си страхотно  yahoo
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: ноември 13, 2007, 20:04:45 »

Сигурно така ще стане и с мен smile. Като се приготвя и видя близките ми, ще ми стане много мило. Никой от моето семейство не съм виждала от лятото, даже им казахме по телефона за сватбата sad. Всички са доста далеч и много рядко се виждаме  cray..... А и за пръв път ще бъда толкова нагласена smile, щото сега даже и червило не ползвам. За всички ще бъда с нова визия smile.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 13, 2007, 21:20:52 »

Сигурно така ще стане и с мен smile. Като се приготвя и видя близките ми, ще ми стане много мило. Никой от моето семейство не съм виждала от лятото, даже им казахме по телефона за сватбата sad. Всички са доста далеч и много рядко се виждаме  cray..... А и за пръв път ще бъда толкова нагласена smile, щото сега даже и червило не ползвам. За всички ще бъда с нова визия smile.
Ами мила аз всеки ден се гримирам но друго си е професиоанлист, и пак всички ахнаха, а Диман ме гледаше странно (в хубавия смисъл )  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 13, 2007, 23:37:41 »

мила не остана и твоят ден наближи  yahoo yahoo *YAHOO*желая ти спокойствие преди самия ден а ако липсва тогава забрави нервите в приказния сватбен миг който ти предстои @}->--бъдете най щастливите и се обичайте както никога до сега  girl_in_love
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 14, 2007, 10:12:55 »

Мила, и аз да ви поздравя с предстоящата сватба! Пожелавам ти да бъде най - незабравимия и прекрасен ден в живота ти! Всичко да бъде  както си си мечтала ( сигурна съм, че ще бъде така ) ! И много много любов ви желая  CHEERS
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #12 -: ноември 14, 2007, 13:17:41 »

Дани,изобщо не се връзвай на никого! Това си е вашата сватба,не позволявай да развалят празника ви!Пожелавам ви страхотна сватба и от този ден ,всеки следващ да бъде по-щастлив от предходния и да се обичате все повече! Щастие и любов да ви съпътстват винаги!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: ноември 14, 2007, 17:20:03 »

cray cray cray
Познайте какво ми се случи! Тази сутрин се събудих с болки в един зъб, ама не бяха кой знае колко силни /и повече съм понасяла/. За всеки случай се обадих на моят зъболекарка и тя ми каза веднага да почвам антибиотик. Цял ден пак се мотах на обучение, до сватбения център и накрая като се прибрах - цялата съм се подула shok.
Сега чакам Деян, за да ходим да ми го вадят тоя зъб  cray cray cray.
Направо се подредих!!! Ще изтърпя всичко, само да знам, че в събота няма да съм подута.То се е видяло, че няма да се пие алкохол, но поне да стигна фаза да мога да ям smile.
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #14 -: ноември 14, 2007, 17:30:33 »

Не се притеснявай!Дано да не е нещо сериозно със зъба ти!Не мисли,че ще ядеш много,защото от еуфория и вълнения няма да усетиш глад yahoo.Пожелавам ти сватбата ти да е поне 100 пъти по-хубава от тази за която си мечтала,дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов heart heart heart !Горе главата и не позволявай на свекърва ти да помрачи ВАШИЯТ ДЕН и да трови нервите ти и за напред!Успех  и да разказваш после как е минало. CHEERS girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: