Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:53:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи (Прочетена 114354 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
«
Отговор #435 -:
март 19, 2020, 18:53:12 »
Оффф и нашето бебе е много ревящо тия дни. Ма днес поспа де...Аз се пуснах до лидл с тротинетката, голям кеф е с нея. Много е прятно да е толкова празен магазина и да пазаруваш на спокохствие. На входа има и дезинфектант.
И аз скоро ще вадя нови дрехи, че рязко му омалява всичко. Малките ги давам директно на кумата. Надявам се другите две бременни поне едната да е с момиче да прехвърля тези от Мис.
Мери Ми, много интересна теория
Според мен тва чудо ни застигна и за да укроти малко консуматорския дух и непрекъснатите пътувания, малко да дишне планетата Земя.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #436 -:
март 20, 2020, 09:54:58 »
Добър ден дами, как сте?Как я карате?Ние станахме и се оправихме и сега пия кафе.Днес ще изляза аз малко, не съм мърдала от апартамента от миналия петък.Отивам до една позната да си взема една раничка за носене на малките.И тя е луда и изплашена и аз съм, таще сме с ръкавици и т.н. екстри и двете, после дрехите за пране, раницата за пране, опаковката и на буклука.Кво да се прави вирус, страх ни е.
Макар, че аз лично мисля че рано или късно ще го хванем и ние, просто се надявам да го минем леко и да не се заразят родителите ни.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #437 -:
март 20, 2020, 10:14:50 »
А Маги, тук е същото. Днес пращам мъж ми да остави дезинфектант на майка- той е с маска ръкавици, виждат се само от разстояние, навън, оставя го и си тръгва без контакт.
Радвам се че поне времето е хубаво тук, че малкият ептен е изкрейзил. Не спи нощем добре.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #438 -:
март 20, 2020, 10:35:35 »
И аз не съм излизала от петък и не знам кога ще изляза, ама днес мисля да се боядисам. Бамбук стана в 6:30. Тук времето е много хубаво, ще излизаме и на терасата. Утре имам он-лайн немски, ще бъде интересно.
Да го похваля ММ - вчера два часа на обяд си игра с Бамбук и работи само до 17ч. Ама го базикам, че сега вече не си дават зор, защото им казаха, че за момента няма да изплащат годишните бонуси.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #439 -:
март 20, 2020, 10:42:30 »
Привет, лейдис
На мен ми се струва, че има една маса уплашен разумен народ и друга по-голяма маса неуплашен и неразумен народ
Особено като е хубаво времето и хората явно едва устискват да не са навън.
Замислих се какво ми липсва и какво би ми липсвало при бъдещ по-тежък вирус. Липсва ми допирът. Да се видиш със скъп за теб човек, да го прегърнеш, да го целунеш, липсва ми физичността. Иначе виртуални контакти имаме аме си е друга вибрацията на живо.
Липсва ми това да има ясно изразени различия в облекло, порядки, бит и култура в различните нации, но това изчезна още миналия век. Не знам дали различията ни раздалечават, но еднаквостта мен лично ме отблъсква повече.
Искам да правя нещо общественополезно, ама мъничко, невидимо и си търся какво в текущите условия
Приемам идеи какво може да правим за другите без да им навлизаме в личното пространство и да не е натрапено добро. Всичко, което се сетих и е приложимо, е за бездомните животни
Иначе служебно преориентирахме производството, трима човека се чудим как да бъдем общественополезни
За сега уж намерихме подходящ плат за многократни маски, чакаме доставка. Разработваме и защитно облекло за хора на терен. Само да вмъкна, че маските ще ги произведем за нуждите на населението и общината, в която се намира фабриката ни, няма да продаваме, безвъзмездно е за хората. Макар че много ме притеснява всичко, което прочетох за многократните маски, за маските с филтри и т.н. Ще препоръчваме при всяко носене да се минават после с ютия с пара, за да може да се убиват всякакви микроби и вируси.
Това е от мен, ще се отдавам на годишни приключвания, че май няма да има данъчни ваканции, все пак на фиска му трябват пари, някой трябва да плати за това.
Хубав ден и усмивки
ЕДИТ:
Панде
, забравих да ти кажа честито за новата възможност пред теб. Искрено се надявам да ти даде нови контакти, освежаване и вътрешна удовлетвореност. Имам чувство (усещане), че за теб тепърва в Австрия ще става все по-хубаво, и съм сигурна, че ще намериш начин това да се случи
«
Последна редакция: март 20, 2020, 10:49:41 от marry_me
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #440 -:
март 20, 2020, 10:54:52 »
Българинът като цяло в момента е толко ожесточен и озлобен, че не знам дали ме предразполага към жестове.
Гледам да помогна на хора които са симпатични или са помагали на мен. С дребни неща, в случая дребното е едро.
Панди, аз също се надявам че ще намериш Пандешкото царство в себе си и на новото място.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #441 -:
март 20, 2020, 11:55:03 »
Привет и честита първа пролет!
Нека ни донесе много цвят и здраве!
При мен положението е такова: ако не ме беше никак страх, че може да се разболеем и не изпитвах никаква емпатия към страдащите по света, щях да се чувствам напълно комфортно. Причината е, че ежедневието ми често прилича на карантина, през седмицата особено, когото общувам само с милото и в университета (където има един човек). А сега, когато сме си на село, поне съм и с нашите, и брат ми, върша си работата по проектите, но в свободното време мога да излизам на двора или при реката на разходка с кучето. В София ми лиспва това спокойтвие, което изпитвам тук и затова чувствам промяната някак,,, положително.
Но лошото няма как да ни подмине. Ето, вчера са съкратили свекър ми, той е готвач в хотел. Добре че поне човекът е много стабилен и винаги си е спестявал, та сега не е в безизходна ситуация. И все пак, тази несигурност, само мога да си представя какво му е. Свекърва ми пък е медицинска сестра и доста се е стреснала от цялата ситуация. Леля ми и лелинчо ми също работят в болницата - зъболекар и лекар. Абе, няма как да не се притеснявам, остава ми само да се надявам да ни подмине и положението глобално да се стабилизира.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #442 -:
март 20, 2020, 12:06:39 »
Сетих се как в "Приятели" Моника чистеше с голяма прахосмукачка, после чистеше голямата с малка, а най- накрая малката с парцал. Та и аз така - чистя с дезинфектант, после мия шишето на дезинфектанта, после мивката, където съм го мила, после ръцете, оставям го някъде, ама се сещам, че там не е дезинфекцирано и пак отново...
Маги
, двойна раничка ли ще взимаш? В парка виждах за близнаци- едно на гърба, другото отпред и много се възхищавах на майката как успява да се върти и навежда без да изръси или нарани бебетата
Отсреща съседите имат дългокосместо куче. Сутринта гледах как му мият със сапун лапите и муцуната още пред входната врата, а то правеше адски усилия да се измъкне и се тръскаше във фонтан от пяна и вода. Момченцето до нас дръпна такъв смях от терасата, че го чухме сума народ и ние също се разхилихме.
Честита пролет, нека ни донесе радост и надежда!
П.П. Идеи за доброволстване: покупки за възрастни и хора с малки деца, които няма как да се редят на опашка, шиене на торби за многократна употреба /на плат вирусът се задържа по- малко време, могат да се перат и гладят с пара/, ръкавици с един пръст, пак от плат за хора, които трябва да се хващат за парапет при изкачване и слизане по стълба, четене на разкази, анекдоти и каквото и да е на хора, които имат проблеми със зрение или просто нямат книги и вестници вкъщи /това не ми е ясно как може да стане, по телефон ще е скъпо, не зная за мегафон?/, парични суми за приютяване на клошари, суми за закупуване на лаптопи втора употреба за социално слаби, актуализиране на домовите книги с телефони на съседи, предоставяне на торби за смет на изолирани хора и последващо изхвърляне в контейнери до врата/от врата
и още ще се сетя
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #443 -:
март 20, 2020, 12:28:01 »
Аз Пандешкото царството съм го намерила, ама в момента не работи. Първото място на което ще ида е зоопарка.
Благодаря ви, винаги е хубаво да получиш имейл, който започва с I'm pleased to inform you you've been accepted...
Мери ми, виж тук
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30490579.html
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #444 -:
март 20, 2020, 13:06:27 »
Днес е международният ден на щастието! Намерете си малките неща, които ви радват, а Нероден Петко ще го мислим като се роди
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #445 -:
март 20, 2020, 13:21:47 »
Добър ден! ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ
Булката пак се загуби, дано всичко е наред при нея и да вървят по план нещата!
Панде, много се радвам за теб
Свекърва, убиваш ме!
Мери ми, понякога такива възможности просто ти изкачат пред теб, когато си готова или когато е дошъл момента да направиш нещо безкористно за някого, твоето ще те намери
Вчера тате ходи до аптека и му бях дала списък, от целия списък само 1 нещо го имало, даже шуслеровите соли ги били свършили
Тия дни ми предстои пазаруване и направо ми става лошо, така мразя да пазарувам по големите магазини, ама нещата които по принцип си имам напред ми свършват.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #446 -:
март 20, 2020, 13:36:54 »
Мен вчера ми донесоха последните ми два пакета от Медея и Санита. Санита е по евтино но определено се забавиха. Заредила съм го малкия с паста за зъби че той я ползва за десерт ако не го хвана овреме
И за нас дентопродукти и мазила за гръб и кокалаци. Остава да изръшкам за новата миялна да ми я донесат най късно понеделник. В бунт съм и не мия чинии
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #447 -:
март 20, 2020, 14:06:11 »
Привет!
Аз наистина вече съм най-загрижена как ще оцелеем психически като генетичен материал. Май най-добре да си се върна към чисто психологическата професия, че много клиенти ще има, когато всичко свърши.
Ние с ММ сме изолирани един от друг за неопределен период от време като слушам какви мисли минават за блокиране на София, та голямо изпитание ще е. Той имаше мераци да пътува с колата при нас в Пловдив като така и така е хоум офис и не се вижда с никого, но вече даже това ми се вижда рисково, ако кажат спираме пътуванията въобще. Поне се смях, че със сигурност няма да си изневерим.
Даже се замислих в тази посока хората с извънбрачни връзки кво правят в тази ситуация? Ей така за разсейване от цялата тегавина си задавам някакви малоумни мисления...
На мен поръчката ми е още чакаща в Медея, ама се надявам да дойде някога. ММ снощи се бори с ебаг, май не успя да се пребори и така.
Бъдете здрави!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #448 -:
март 20, 2020, 14:30:17 »
Тия с извънбрачните правят виртуален секс
, едно време още беше модерен в скайпа.
Работа ще имат бая колегите, права си.
Ебаг трябва да го дебнеш в 00.00 часа . Пробвайте и с Ранди, много рано сутрин
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #449 -:
март 20, 2020, 14:38:29 »
Мислите ли, че наистина ще се блокира София? Не знам, може би само такива мерки ще дадат резултат.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...