Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 20:22:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Няма шега - вече е АПРИЛ!
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Няма шега - вече е АПРИЛ! (Прочетена 176610 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Няма шега - вече е АПРИЛ!
«
Отговор #150 -:
април 10, 2018, 14:37:42 »
Аууууу
Магииии
ма и вие ли сте с Опел
Съчувствам ви значи
ТКЧ са инициалите на Бамбук
Рат
, не сме я пускали, първо да си вземем нова, иначе мисля директно да я закараме, и ММ де, на Мегапартс, да ми е мирно на душата, че не съм прецакала някой
Пък ако вземе да тръгне с тия неща дето ММ си мисли да поръчка малко с минимални вложения, може да поседи още малко в двора...хич няма да ми е тъжно, първата кола ни е, служи ни добре, но сме дали повече пари по нея отколкото за да я купим, просто вещ е, да се маха, че нервите не са ми излишни.
Нямам вече много надежди за класиранията в системата с инициалите...предвидила съм си като разход частнарта ясла и тва е
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #151 -:
април 10, 2018, 14:42:08 »
Хихи съвпадение... и моят опел е в бокса, но италианското возило на бебето се справя отлично. Навъртяхме няколко хиляди крачки с малкия Змей днес. Прекрасно е да се раздвижиш.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #152 -:
април 10, 2018, 15:16:43 »
Здравейте бе, шушулки
Напразнувахме се и ние. В събота ни се обадиха да ходим на гости да празнуваме ранен Великден, че в понеделник си беше работен ден. А за неделя на обяд имахме уговорка с други приятели - у тях. Та минах с две маси и накрая нито една чаша за миене в нас, това не е било откакто живеем тук.
Агнешкото и на двете места беше божественярско, дето аз не съм му голям фен. Козунаци домашни беше месило едното момче и се наядох стабилно.
Яйцата за поредна година не ми хвана много боята та бяха пъстри, но пастелни. Здраве да е, изядоха се.
От днес пак се метнах в “болничен“, нещо интензивна ми беше седмицата и преди празника и не виждам смисъл да си давам зор, а и трябва да вземат някакви неща да се организират вкъщи за появата на новия човек, а аз още нямам идея, камо ли да съм започнала да търся.
Та съм вкъщи - да чета и да правя меню за хранителния режим, да измисля план как да се размести къщата и да обикалям магазини за да видя какво искам. И с Монтесори да се занимая най-накрая. Марс има нужда от додресиране.
Видяхме се с тези приятели, момичето дето получи инсулт. Доооста добре изглежда, почти напълно е възстановена, само дето завлачва крак още и едната ръка, но като цяло се справя сама.
Бяха с бебето - тя ми е много специална, защото се роди в деня на ембриотрансфера ми. И някак ми е външно олицетворение на това какво се случва в мен.
Много хубаво бебенце.
И аз на мнението на Маги за колите - като знам какви дараци сме успели да продадем... А и като знам моя мъж как ги купи, преди това
Има си хора за всичко.
Ние като купихме нашата кола сега, на следващия ден обявата не беше изтрита, а онзи я беше променил и пишеше : “
Видяхте ли мечтатели, продадох я на тази цена
“. Направо лошо ми стана като го видях, щото не знаех какво да очаквам
Ама проблем не е имало.
п.с. Аз пък съм фен на Опел/Воксxол (тук) и като цяло на немските коли.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #153 -:
април 10, 2018, 15:20:47 »
Фери
, нова кола не сме купували. Първо трябва да продадем тази, но вече не знам как ще стане. Уж имаше една много навита, но ни въртя 2 месеца, че ще дойде да я види и така и не дойде. Ние не искахме да я продаваме, защото й имаше нещо, а защото ни е малка и искахме да си вземем по-голяма. Като знам как я бяхме натоварили за морето. Не знам къде се побра всичко тогава.
А иначе и на нас вече през носа ни излезе тази кола. Проблемът е, че частите и са все скъпи, съответно и ремонтите. То е ясно, че няма да сме на плюс, но вече сме мнооого назад. Най-запомнящият й се ремонт излезе над 1000лв и ММ е категоричен, че този път няма да я прави и даде такива пари, та даже и повече се очертават. Ама и без кола сме загубени просто.
Много ми е нервно с тази хрема. Постоянно кихам и ми сълзят очите. Добре, че няма никой покрай мен, защото ще си го отнесе.
Активен
Feribotka
«
Отговор #154 -:
април 10, 2018, 15:34:16 »
Чери
, супер, така се празнува, наготово
Бе и ние бяхме фенове на Опел, ма преди да ни влезе в къщата и да ни изсмуче всичките пари
Супер за твойта приятелка, ето как се нареждат нещата дори без да се усетим
Миме
, бе аз откакто родих нямам проболеми с алергията напролет
Отдавах го на кърменето, ма явно не е от него
И нашата е видяла много път и багаж, ма нали са затова, да ни служат
Иначе майната им на парите, изкарват се, ма нервите са им в повече на тия стари коли дето само ги обгрижваме...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #155 -:
април 10, 2018, 15:40:17 »
Опела е хубава кола по принцип просто не знаеш кой и как я е карал преди теб.Ние искаме нова кола, но първо да направим новия член на семейството.Едно по едно са нещата при нас или всичко на куп
Нашия е здрав сега, след основен ремонт на двигател
надявам се да ни изкара още 2 години.
Чери
, браво за хубавото изкарване!
Киви
, завиждам за разходката!
Миме
, взимайте нова, хубава голяма кола с евтини части.Като помня на ВОлвото един датчик колко струваше, лошо ми ставаше с тая кола.Ама мерак!
Активен
Feribotka
«
Отговор #156 -:
април 10, 2018, 16:17:36 »
Хубава е да, ма да си я купиш нова, а нашата и заради дизела даде всичко възможни проблеми, които можеше да даде, помпи, дюзи, уплътнения, турбо, кво ли не беше. А, и ние правихме двигател
Абе чудо, чудо
Ние май сега ще вземем някоя по-малка, горе долу колкото сегашната, която си е достатъчно голяма де, просто не ван или джип, колкото да я изплатим по-бързо и после ще вземем някоя голяма, семейна, пък тази дано да е добре, ще остане за мен. Такива са ни плановете поне
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #157 -:
април 10, 2018, 16:32:27 »
Аз за коли изобщо се отказах да му говоря вече на ММ, да прави каквото иска. Той е луд на тема коли, купува, сменя, ремонитара, бертеросва... Аз така не мога. Като кажа това ми е колата, да ми е ясно коя е. А той - движение да има, че му омръзват.
Нашата я купихме преди 2 години, почти не карана.
Тя беше първа стъпка от семейния план, после трябваше да се появи Марс и накрая бебе. Та с тая презумпция от 9 морета вода донесе, че трябва да изсипем един кашон пари за нея точно, как комби ни е най-най нужната.
Аз се опитах да кажа, че не ни е по джоба или дори да е, е излишно да инвестираме в кола. Не ми се получи диалога, взехме я и сега вече, той ми се появява открил топлата вода - че ни е скъпа колата и трябва да я сменим. Освен това сега ще налагат допълнителна такса на дизела, което той ми изплозва като аргумент, че още ще се оскъпи. Направо щях да го шибна с вазата.
За сега само обслужване сме и правили, рутинни неща дето се сменят на период. Ама всяка седмица е в сервиза, защото моя мъж се зариби да помага в един севрзиз за да се учи на работата и като няма работа си лежи под нашата.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #158 -:
април 10, 2018, 19:32:28 »
Привет, привет!
Включвам се в късните часове.
По реда, хубаво изкарахме празниците, много е хубаво да не пътуваш, нашите нали бяха тук, обаче трудно било всички да обслужваш по празници. Аз отнесох цялото меню, яйца, козунаци и агънце баганце. Накрая така им се разсърдих, хем аз всичко готвиих а те даже не ме изчакаха да седна и аз да хапна с тях... Амааа какво да се прави. Иначе успяхме всички традиции да спазим, и в петък да се мушнем под масата и събота благодатен огън да си внесем вкъщи. Понеделник бяхме на обяд по сватиновски, Звяр се заби в детския кът и очите не му видяхме, доживяхме и ние. Иначе доволна съм от детето, вече казва за пиш, порасна. Само че работата от снощи ме е заляла, снощи до 23:30 висях на колове, днес направо ме размазаха... 20ти ни е срока за предаване на проекта и сме под пълна пара.
Свекс, много готин звучи китаеца. Как му беше западното име? Много са ми забавни
Миме, пийни нещо противоалергично, Звяр също се оказа с алергия, ония ден след като прекара навън доста време се разсополяви нали и след Ериус веднага спря.
За кола, с две ръце ви препоръчвам да си вземете на лизинг. Вип обслужване, чисто нова кола, без проблеми, от каскотото не правят никакви проблеми че е лизингова. Обикновено първоначалната вноска е между 10-30%, и после вноските варират от 200-500 лв на месец, зависи от срока на изплащане. Повечето имат безлихвен лизинг. След 5та година я връщаш и си взимаш нова. В най-добрия случай buy back, ама според мен не си струва, че са повечето служебни коли и с много км, а за мен всичко над 60 хил км е вече с проблем. Моята кола е взимана бай бек и е на 60хил в момента, но е взета на 7 хил км, чисто новичка почти, та ако се намери такава е супер.
Та тъй, лека и до скоро!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #159 -:
април 10, 2018, 20:54:08 »
Аз усещам, че и ММ иска нова кола, но аз много си обичам нашето Пежо. По принцип той каза, че ще го кара до 2022г, когато ще стане на 20г.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #160 -:
април 11, 2018, 07:37:52 »
Добро утро дами, как сте? Как е настроението днес? Аз пътувам днес и утре из България, а моя шеф кара като луд и всеки път се прибирам с все повече бяла коса. Хайде хубав ви ден. Ще ви чета!
Активен
Alichka
«
Отговор #161 -:
април 11, 2018, 07:55:46 »
Добро утро!
Изпратих майка на път. Тази година ще види Чехословакия, но в обратен ред. Много се вълнуваше за Братислава. И преди да е свършило едното пътуване, вече подготвя другото. Кокона също се вълнува, защото сега има разнообразие - баща й я води на градина, а и някак вътрешно усеща как ще има подарък от баба
Вчера много се подигравах на ММ, защото ми се обади от градината, за да пита в коя група ни е детето. Оказа се, че се опитал да плати таксата за втори път. Кой да чуе, че това вече го свърших!
На този етап нова кола няма да видим, освен ако отнякъде не изпадне сама. Ама и билети не се търкат вече в нашето семейство. Свекърва с ръстовата статистика ме отказа
О, Волво ми е мечта да карам, но ще си остана само с мечтата... Много хубави коли, обаче не са за нашия пазар като обслужване. Същото е с някои
по-източни
тип Субару.
По повод изток-запад - вчера гледахте ли Стани богат? Първата кака, която наскоро гледах, не знаеше реда на планетите в Слънчевата система и не знаеше Земята втора или трета планета е. Вчера уж си викам - А, една по-умна са намерили и пак греда
Питаха коя столица първа вижда слънцето. Столиците бяха кофти чисто визуално да си ги представиш на картата - Анкара, Техеран, Тбилиси и Душанбе. Нашето поколение не е учило бившите съветски републики по география, та всичко със -стан е в един район и е под един знаменател. Та водещият подсказва да помисли тази откъде изгрява слънцето. Каката решава, че е чувала нещо за
западно
сияние, значи слънцето от запад изгрява
Как да е - избута този въпрос. Препъни камък се оказа - Против какво са подписали петиция лекарите от Квебек през март 2018 г. Не беше чула това по новините. Тя не знаеше къде е Квебек. Отхвърли категорично верния отговор - за увеличаване на заплатите. Ползва 50/50 и остана този отговор и "против изкуствения интелект". Е тук какви разсъждения имаше за това що е изкуствени интелект
Майка плаче! Било като нашия проблем да завършват студенти, които не са достатъчно интелигентни.
Ще чакам с интерес Господари на ефира и техните разсъждения по въпросите
Днес чакаме присъда от второ място за външна изолация. Първата не ни хареса никак
Хайде, отлитам
(засега)
Активен
Feribotka
«
Отговор #162 -:
април 11, 2018, 08:31:58 »
Морген!
За колите съм доооооста съгласна с Булче, ама ние май ще си вземем buy back, колкото да закрепим положението, после ще мислим за по-нова. ММ много се е наточил на волво ХС90, била най-сигурният семеен автомобил, ще видим дали и кога ще ни огрее, че нямам идея и делата дето са ни виснали в каква посока ще поемат
Али
, тия са умопомрачителни, ма и аз бих се запънала на въпроса със столиците
Е...знам от къде изгрява слънцето де, от север, заради северното сияние
Ние след няколко лоши присъди за изолация се набихме на един дето ни въртя сума ти време, верно хубаво я направи, ама много време се мота и ми скъса нервите, да ги бяхме дали тия пари отгоре да си спестя чакането
За празниците живот и здраве да не се каня, ма много искам следващият Великден да си останем тук, да не се готви в промишлени количества, да боядисам 10-15 яйца, един козунак да бухна в хлебопекарната и да отидем някъде на пбяд на агнешко, ма на заведение, не някой да е станал в тъмни зори да го прави. Ей тва ми е новата представа за приятни празници след тазгодишната лудница...Но както казах докато има при кой да ходим май винаги ще предпочитаме да видим бабите
Панде
, дано карате вашето Пежо успешно до юбилея на Пандьо
Тази нощ бях обсадена, Мис се беше забила в мен, заради зъбите ако не спи при нас няма сън за никой, а така хубаво си къртеше в нейното легло....кучето ми беше в краката, котката зад мен, залепила се за гърба ми
Отвсякъде топло
Чуууууус!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #163 -:
април 11, 2018, 08:46:56 »
Добро утро!
Ще видя днес как ще съм. Силно се надявам да съм по-добре, защото ми е много нервно така. Снощи само носих багажа, а ММ тичаше след Алекс, за да не се бутам при децата.
Момичета, ама аз не мисля, че имам някаква алергия, защото без значение пролет, зима, лято, все съм така като имам хрема. Сълзат ми очите...
За противоалергично не съм се сещаш да пия, но и не знам дали може, като кърмя.
Нашият Ситроен ми е много любим, особено на външен вид, като изключим, всичките нерви с него. Докараха ни го от Холандия, та поне знам, че не е каран по родните ни пътища. Спомням си, когато го видях за първи път пред блока. Беше любов от пръв поглед.
Пфф а за нова кола няма как и да си помислим, след като искаме ипотечен да теглим. И двете наведнъж малко множко ми се виждат.
Маги
, лек път на теб!
Али
, ама пак ли дават Стани богат?
Съвсем бях изключила, че работната седмица е по-къса и си мислих, че вчера е понеделник.
Чудя се кога ще успея да си направя пролетното почистване. Имам и гардероб да подреждам, кухнята... Абе мъка, мъкааа.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #164 -:
април 11, 2018, 09:18:01 »
Привет- мривет!
Булче,
Ли му е името, предполагам, че си е неговото. Сигурно има и европейско, трябва да попитам. Да, готин китаец е. Отишъл на китайски ресторант в Пловдив и после бил изумен, че това е китайска храна
Али,
аз също гледах предаването. Ами как да знае за петицията, кой от младите слуша новини?
Дори тук, във форума, открито се заявява, че не се следят, защото само натоварват.
. Пък после сме супер активни по избори и политически мероприятия... На мен ми стана жал за момичето, би трябвало да минават някакъв кастинг по обща култура и чак тогава да ги пускат на състезание. Май не е имало такива изцепки в предишните сезони по Нова
. Но и не всеки може да издържи на стреса от камерите, голям риск е.
Едно време непрекъснато се провеждаха разни викторини по повод и без повод между класове и училища, та някак се знаеше какво те очаква. Никога не са ми били тръпка, пък и не виждам смисъл от енциклопедични познания. НИ- тата обаче си имат групи и участват по състезания в клубове и много се кефят. Ама едно е да си в затворен кръг и с отбор, друго - сам, в ефир.
Хехе, аз от оня орнитоложки форум се "отписах", досрамя ме от готиния момък
, ама то е ясно как да се отървем от лястовиците - рушим гнездата и слагаме мрежи на прозорците на стълбището. Още през зимата тръгнах да агитирам да съберем пари и да разрешим въпроса, но се оказа, че всички са крайно бедни
. Чистачката ни е нова и не знае какво я чака, иначе да си е вдигнала месечната такса вече. Мисля, че и тази година ще си имаме дразнители, ей така, за разнообразие...
И защо така никой не ме пита какви подаръци съм получила за РД?
Да взема да си кажа, щото не приемам такова безразличие
. От Родния имам поредната орхидея, аранжирана в сандъче от Инглиш хоум с теменужки и обечки /цветя/, а от децата по кръв и закон - ваучер за двумесечен онлайн курс "как да си направим магазин". Котките, дето ги ших по Коледа, много харесали на приятелите им, та ми намират работа.
. Сега правя опит да прехвърля парите в курс по английски и се чудя коя стара орхидея да изхвърля /едва ги побирам на прозореца вече/. Деликатно намекнах, че искам принтер, ама кой да чуе
.
Фери,
аз едва издържам котка на краката си, ти си герой
Хехе, госпожата окончателно е на моята половина на леглото, а това значи, че затоплянето е трайно. До ноември ще ме тормози, после се прехвърля на Родния. Сигурно топли повече и затова го предпочита през зимата. Вече 13- та години ни е абсолютен барометър.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...