Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 10, 2025, 11:28:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Няма шега - вече е АПРИЛ!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Няма шега - вече е АПРИЛ! (Прочетена 173883 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Няма шега - вече е АПРИЛ!
«
Отговор #45 -:
април 02, 2018, 15:58:16 »
Милата женица, постарала се е доста, аз наскоро получих също чорапи
Не виждам наистина за какво би могла да ги носиш
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #46 -:
април 02, 2018, 16:22:29 »
Много хубава новинааа
Да расте много здрава малката Жана!
Булче
, и на теб всичко най-най. Страхотен подарък, много як е букетът.
Подаръци нямам аз, никой нищо не ми купува - само пари ми дават. ММ напоследък се сеща малко.
Ама като на Али гащите ако получа, не знам как ще реагирам.
До преди малко мих прозорци, пусках перални, чаршафи сменях и сега мисля да си взема вана за първи път от доста време. Имам соли, маска и масажни ръкавици - мисля да си правя домашно спа.
В събота ходихме в един бар да гледаме боксовия мач - яко беше, само мачът тъп.
Играхме и билярд. Накрая завършихме в гръцки ресторант в 3 през нощта да ядем гироси
Умуваме коя стая да правим на детска и дали, и как... Аз ту харесам една идея, ту я сменя.... и сме на никъде. ММ и той с вижданията си...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #47 -:
април 02, 2018, 16:36:58 »
Нещо ми се върти в главата, че за бременни не се препоръчва да вземат вани
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
април 02, 2018, 16:41:33 »
Дам, аз за това не взимах в началото, но то е проблем докато бебето е много малко, т.е. до 12г.с. След това може но, ако е топла водата, а не гореща. Има препоръчителна темп. с термометър става.
Понеже знам, че не е препоръчително, мислех за вчера да го направя, но се хвърлих в четене по темата и докато се наканя то денят свърши. Та днес.. Иначе мерси за предупреждението.
Активен
Feribotka
«
Отговор #49 -:
април 02, 2018, 16:50:12 »
Да, и аз помня нещо такова, но то важи и повече за басейни, джакузита и тн. Въпреки, че аз в началото на бременността, имах един тийм билдинг дето се размазахме от СПА, ма кой да знае
Ето я днес Мис, налице
Черешке, не си давай толкова зор с домакински задачки
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #50 -:
април 02, 2018, 18:11:32 »
Булче
, Честит Рожден Ден
Да ти се сбъднат милион и едно желания, да те слушат много мъжете вкъщи, а на работа минимум вожд
Разкошни подаръци, браво на твоите хора
Киви
, ти си оправно киви
Още едни ходещи крачета няма да променят твоя дзен
Еми
, когато се прибера по-късно вкъщи, ще ти пиша какво имам
Фери
, честита Рая и честита работа
И двете да ти носят приятни емоции
В началото с навиците ще е малко зор. Сестра ми така и не положи достатъчно усилия за нейното кане корсо и сега живее при нашите в къщата, защото в апартамента не стават работите.
Щях да пиша още... Но в главата ми се въртят разни идеи
Моето пиле си има подарък, надявам се утре да го опаковам и да заминава по предназначение
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #51 -:
април 02, 2018, 19:16:54 »
Али
и мен ми е подарявала такива моята баба!
Черешке
, аз бях малко как да кажа... с особена бременност и включително за масажи ми бяха казали че може само от специалист и то специфични. Ама то ние ако тук не ти се набъркаме да те тормозим, то кой ?
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
април 02, 2018, 19:54:28 »
Цитат на: emmmmmy в април 02, 2018, 19:16:54
Черешке
, аз бях малко как да кажа... с особена бременност и включително за масажи ми бяха казали че може само от специалист и то специфични. Ама то ние ако тук не ти се набъркаме да те тормозим, то кой ?
Ама бъркайте се... кой ви спира
Проблеми с бъркането нямам, практикувам го редовно.
Фери
, сега ходих да ти прочета новините на теб, че сутринта съм ги проспала. Честитооо кученце, точно тази кръстоска не я харесвам, нито двете породи по отделно, ама важното е, че е куче
А за работата - супер, честито
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #53 -:
април 02, 2018, 20:59:58 »
Ох, подаръци
Булче, ще взема и аз да се пренеса към ваШто офис като сте такива подаряващи
Пу пу ... да си здрава и да са ти все такива добри колегите.
Али, твоите кюлотки за зимата си ги остави
Хем ми стана смешно, хем е мило да ти подари бабчето нещо, моята баба скоро съвсем няма да знае кой кое ... да не говорим за подаръци.
За да не е твърде минорно, ще ви насоча вниманието към 32 отново. Първо за сауната... 32 е печен яко на сауна, даже ММ ( нарочно го ползвам тоА лаф) идва да ме провери жива ли съм. Правех си тогава 2 по 15 минути от раз... и това е последната ми яка сауна в живота, хотелът работеше за нас буквално... и не само, нещо съм се бъгнала сега, едвам изтрайвам по 10 минути. В моя защита мога да кажа, че въобще не се и замислих, че има шанс да сме 2в1 тогава.
Та 32 младежът си ходи от повече от месец, прощъпулникът просто му беше само в неделя. И аз така кодирано се изказах, че не стана ясно, че все на височко гледа да се покатери. Иначе днес успешно разместих из къщи... само телевизора не знам как ще го опазвам. И последно какво хвана - толкова неща награби, че май средно аритметично излиза да го правим диетолог
Фери, как да си взема заек като ти дезертира с куче. Честита да ти е мишката, на мен не ми прилича на теб ни в очите, ни в ушите, ти си по хубава
Айде гуте нахт.... целувкен, бонбони, шампанско... е празник еее
«
Последна редакция: април 02, 2018, 21:06:44 от Kiwi
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #54 -:
април 03, 2018, 07:54:23 »
Ха добрютро!
Кучката ми прилича на сърничка в очите, Фери- също, та затова намирам общи неща
. С тънък глас ли лае? Братовчедите имаха пинчер, не се траеше на звук, ужасно фалшиво скрибуцаше, а имаше голям мерак, ако в периметър 100 метра мине циганин, кон или друго куче.
Димитровградчаните под нас и над нас си изнесоха кучетата от блока, просто не се траеха. Така и не се научиха, че стълбището не се маркира
Ако някой си спомня, единият съсед говореше на 3 езика по телефона и го чувахме всички. Хаха, сега мина на руски, ама руски да ви види ухото.
Български думи, с руски окончания, пак товари и разтоварва, сега обаче кораби, вместо тирове.
Уф, какво да ви кажа за подаръците... Значи, скритата идея е, че ако дадат пари, изглежда малко, пък като са вещи, хем минават тънко, хем хваща поглед на обем. Когато пенсията на майка ми съвсем изчезна като възможност за нещо, тя обяви личен фалит и сега се включва към подаръци само за рождени дни на внуци. Ние ги купуваме от нейно име и съответно добавяме суми, иначе не стигат за нещо свястно.
Хехе, свекърва ми имаше останал набор от подаръци от сватби и кръщенета и винаги беше готова да "пробута" нещо от наличните комбинезони, мъжки ризи, чорапи и хавлиени кърпи. Същият кюп беше и за умряло, ама кой ти гледа
. На село така се подарява, да е в опаковка, с етикет, пък било и произведено 77г. Нищо чудно, ако си сложиш белег, след време пак да го получиш като дар дарен.
Аз в началото купувах подходящи, според моите разбирания, подаръци, но така и никой не ги разопаковаше, отиваха директно в оборотните и се отказах. Кви са тия градски моди, пари да се харчат само, я тук ризка №36 с яка "волски език", на каренца, какво като е за голям мъж с положение
В тази връзка /подаръци/, приятелка ходи в Турция да купува за внучка си дрехи и ги препраща в Германия. Те наистина са хубаво качество и са от по- скъпите там, ама и емигрантите получават от точно същите и снахата беснее и хич и не ги слага на детето, директно заминават за дарение. Опитах се да кажа на приятелката да не се хаби, ама не и увира главата. Ако дадяла пари, не се виждало къде отиват /щото пък сега ясно се вижда кой ги носи/. Хаха, за Великден изпратиха механизиран заек, дето подскача и се премята и пак снахата е в потрес и е неблагодарна
. Навици...
Нито искам да ми подаряват, нито подарявам. Само ако нещо лично аз съм направила, да не могат да го преподарят
. Щото и младите имат оборотен набор, ама не си правят труда да помнят кое от кого и кога е подарявано, пък аз помня лошо.
Редно е да кажа, че имам и много ценни неща - няколко копринени шала, брошки и дребни бижута, дори домакински прибори, към които щом погледна и си спомням за човека, от когото са.
В последно време се издокарвам с един шал, подарък от покойната ми приятелка, безразсъдно скъп /като цена/ и някак си мисля, че тя ме вижда и се радва, та и на мен ми става хубаво.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #55 -:
април 03, 2018, 08:10:38 »
Добро утро и от мен!
То е ясно това за обема. Много отдавна съм го разбрала. Когато бях малка, на братовчедка ми подарявахме много големи и хубави подаръци. Много си я обичаме и е много добра. И сега големи подаръци и подарявам (водя в тя да си ги избере), защото много си помагаме. Обаче, нейната майка само боклуци ни подаряваше. До към 6 клас се радвах на подаръците, но мисля че в 7 клас поисках да ми дадат пари най-нахално. Та тогава ми дадоха и после пак боклуци, докато не порасна братовчедка ми и тя започна да избира подаръци.
Та от малка се радвам на пари, колкото и лошо да звучи.
Сега като ми дадат пари за Бамбук бързам да се обадя и да кажа какво съм му купила, да не се обърка нещо схемата.
Хубав ден на всички! Дано днес времето да е хубаво
Активен
Feribotka
«
Отговор #56 -:
април 03, 2018, 08:21:18 »
Морген
Ама
Кив
, то и заекът си е на дневен ред
Хаха мерси, добре е, че съм по-хубава от кучето
Кефиш ме със З1и З2 колко си лежерна, май съм ти го казвала
Бтв още ми е заинтригувано и любопитно за новото ти начинание, за което беше споменала преди известно време
Иначе заповядай към офиса на Булчето, ще станем три тамАн
Чери
, ми както казах и аз така никога не съм си представяла и не съм харесвала тези кучета, но да, поне е куче и ти се кефи максимално като се прибереш от работа, не те гледа от високо като котката
За одаръците...И аз повече се радвам на пари, освен ако не съм казала изрично какво искам за мен или за детето. Но повечето хора около мен, дори и да им кажа какво точно искам, трудно ще си направят усилие да го търсят/избират
За детето пращам линкове директно, да няма обърквации или купувам аз и после ми се дава кеш
Свекс
, лае с едно смешно гласче, ма си джавка, не скимти и не дразни. Само котката издава постоянно един дряазнещ звук като включен двигател
Още удряме на камък и ние с хигиенните навици, ма сме по-инати от нея надявам се
Мис вече трета нощ спи непробудно, направо съм в шах
Активен
Alichka
«
Отговор #57 -:
април 03, 2018, 08:24:13 »
ха, здравейте!
Леле, колко сте предвидливи за гащите
В интерес на истината при нея подаръците са точно като руска рулетка - или ще удари, или категорично не. Няма средно положение. Подарявала е супер неща - едно бебешко одеяло на кокона, тя още си завива краката, когато седне на икейския стол по пижама и гледа детско, както и много хубави пижами за нея. Имам много красиво кристално плато, имах същото, та вече са ми комплект.
Бабчето също има един кюп, който се ползва за всичко - може да е произведено 87-ма година, но в подходящ момент винаги е готова с нещо лично от нея. От този кюп най-често печели ин-лоул, защото тя е най-голямата снаха, съответно най-големите съкровища са за нея, на нас се купуват нови, а не старателно пазени 30 години неща.
Иначе за празник има една много хубава традиция - носи по една голяма торба тип потник с плодове, плюс подарък. Тя не подарява шоколади.
Иначе в годините научихме баба ми да дава пари. Баба ми обича леко кичозни неща. Може само защото има нещо лъскаво, да ни снабди с нещо ужасно на модел, цвят, материя... Имахме огромен брой чаши със зодии и подобни. Харесала чиния - купила, ама една, а не сервиз. Ами мерси! Сега дава - по 10, по 20 лв и аз й казвам за какво съм ги вложила. Ето сега ми даде пари и си допълних от мен за обувки. За кокона съм купувала така луксозни книги с приказки
, дрехи и какво ли не. При на ММ бабата обаче намеци очевидно не вършат работа. За рождения ден на кокона ще се събират пари за ролери с атрибутите им, за дребния - може да искам стол за хранене, че нашия е ента употреба и съвсем се разчанчи
Много се смях на яката "волски език"
Фери, чорапите са тънки тип чорапогащник. Нося ги с цветни дрехи
Например имам лилави. Съчетавам ги с лилава блуза, черен панталон и черни обувки. Много свежо стоят.
Представих си котката с тройна опашка
Киви, браво за новата професия
Така, така - от мода е важно пари да се печелят
Чери, ти си се разглобила, бе жена
Я по-кротко! То е ясно, че още си подвижна и вриш и кипиш, ама намали малко темпото.
Отлитам по задачи. Днес ще ходя до Диги - направо като дете в сладкарница! Дано имат нещо пролетно, че трябва да сложа по някое
в пакетчетата на семействата с деца.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #58 -:
април 03, 2018, 08:44:05 »
Цитат на: Feribotka в април 03, 2018, 08:21:18
Морген
.... Кефиш ме със З1и З2 колко си лежерна, май съм ти го казвала
Бтв още ми е заинтригувано и любопитно за новото ти начинание, за което беше споменала преди известно време
Иначе заповядай към офиса на Булчето, ще станем три тамАн
Не съм измислила сега малкият змей кога ще го пускам "в обществото" да се социализира с ясленските бацили, иначе що да не станем три. Малко съм "в грях" към 31, него го пуснах мъничък на ясла, за да тръгна на нова позиция. Моето начинание не се получи, поради факта, че много сладки, ама много скръндзави... то кивита, ако имаше под път и над път добре, ма не мерси - просто тяхната оферта не съвпадна с моите очаквания
Активен
Feribotka
«
Отговор #59 -:
април 03, 2018, 09:08:05 »
Киви
, ехххх тия скръндзавите и аз няколко отказах, щото и Ферита няма под път и над път
Ами дано поне го приемат З2 да се социализира с бацилите, иначе З1 според мен не го е отразил това мн мн, само ти може би още го мислиш
Али
, много яко това с плодовете
Значи ти май си облагодете;ствана като по-младата снаха откъм ненужни подаръци
Сори, ма не мога да си ги представя тия чорапи цветни, че не изглеждат като на тийнейджърка...малко съм закостеняла откъм облекло в тия офиси
Макар че едната ТЛ дето ходих на интервю беше Улала, цветна, пъстра, със смъкнати панталони и шапка с козирка
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
43