Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 14, 2025, 01:25:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Няма шега - вече е АПРИЛ!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Няма шега - вече е АПРИЛ! (Прочетена 174687 пъти)
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
Re:Няма шега - вече е АПРИЛ!
«
Отговор #30 -:
април 02, 2018, 10:15:37 »
Ми аз го доомесвам на ръка и по заръка на баба, удрям 100 пъти в масата, за да стане на конци
Щом казваш, че става на конци, ще го пусна още 2 пъти да се меси
Баба ако разбере, че машината прави изцяло козунака ... няма да съм й любимата внучка вече
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #31 -:
април 02, 2018, 10:15:50 »
Добро утро!
Много благодаря на всички за пожеланията
Тези дни съм на гребена на вълната - толкова хубави емоции имах. Петък бях на женско парти. В събота бяхме на веломаратон с децата. После пък се видях с наша семейна приятелка. Бях ви казвала, че момченцето й почина есента. Сега е бременна
Въпреки че имат още едно голямо дете, са се решили. Уникално лъчезарна и усмихната е! Така ме зареди с хубаво настроение! Не знам що за сила трябва да има човек, но шапка й свалям, че е намерила начин не да замени едното си дете, а даде нов живот
Вчера пък се събрахме с наши приятели, понеже едната двойка имаха памучна сватба - 3 поколения сбирка. Имаше 1 кокона, 3 бебета набори, 6 родители, 3 баби и 2 дядовци. А и едно куче, което се ошашави, та познавахме, че има същество по купичките на пода
За първи път видяхме бебчето на нашите приятели, което се роди много преждевременно (едното близначе). Вече прилича на човече
Понеже то спа почти през цялото време, нагушках другото бебе. Събирането беше по обяд, а вечерта приключи в нас - спонтанно! От превъзбуда АЗ не спах нормално
Краката ми са отекли и днес ще съм с моряшка туника, клин и кецове, че няма да вляза в нито един от трите чифта нови токчета
Булче, честит празник! Бъди все така прекрасна
Фери, честито ви животно приличащо на куче
Много ми харесва и името й. Успех за новата работа! Дано ти носи нови знания, стремежи и удовлетворение
Хехе, Маги, добре, че ММ не чете тук да види за казанчето. Аз съм убедена, че не едно, ами две такива висящи тоалетни ще има - една в тоалетната, друга в банята. Много ми харесват, визуално спестяват място, а и хигиената е по-лесна. Нашето разпределение тоалетна, перално и баня е любимо на свекър ми. То си е често срещано де. Вече го прави за норматив, но да видим кога и как ще дойде и това
Ох, не помня, имаше още за писане...
Ще ви дочитам и в старата тема, но толкова засега от мен
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
април 02, 2018, 10:56:55 »
Честити да сте всички именички с малко закъснение, красиви като имената ви и усмихнати. Честита да е и булчето!
Аз станах в 10:30, още пия кафе и съм по пижама. Мислех да работя, но очевидно по време на ваканция дори и в частния сектор...се почива.
Успешен ден! Призовавам за завъртяване на добра дислусия, докато цял ден мисля да лежа с телефона тук.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #33 -:
април 02, 2018, 11:06:16 »
Влизам за малко, имаме новина в темата на Рони и Жана
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
април 02, 2018, 12:34:51 »
Честит рожден ден на Буката и на малката Жана!
Фери, много сладка тази Рая! Дано бързо се научи за тоалетната. А на теб честита нова работа, много професионални успехи ти желая и шефката да не те ядосва
Маги, кофти за казанчето, ама поне сте хо оправили бързо. При нашите наематели има някакъв теч, бяха ни набедили че е от нас, майстори ходиха и казаха, че не мче ние /банята е чисто нова/ и спряха да ни занимават, ама май не се намери от къде е.
Ние събота открихме мото сезона, голям кеф беше. Добре че съм дърта коза иначе бих се юрнала и аз да карам. Много добре се бяха подготвили, бяха от отцепили движението /сигурно шофьорите яко псуваха/ч Естествено не мина без инциденти, ама дано сезона минава без сериозни такива! Ники обаче видя мотира и сега на всяко излизане иска да се качва и да щрака каквото може.
Козунаци и аз замислям да правя, за да дам и на малкия. Имам една рецепта със заквасена сметана, уж ставали страхотни, та чакам да се прибера и да пусна хлебопекарната.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
април 02, 2018, 12:58:42 »
Рататуи, да, специално един шофьор и един пешеходец много ви псуваха
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #36 -:
април 02, 2018, 13:07:36 »
Ох че хубав ден да се роди още едно твърдоглаво овененце!
Да ни е жива и здрава Жана! Писах си с Рони, добре са, сама е проплакала и диша самостоятелно
Благодаря ви на всички за пожеланията, в момента съм на кол, ама иначе офиса ми е цветен и вкусен, ще ви покажа само любимия ми подарък до тук, така е когато приятелите те познават добре и твоята нарцисовидна душа
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #37 -:
април 02, 2018, 13:13:55 »
Много готин подарък! Много ми е любим този цитат!
Активен
Feribotka
«
Отговор #38 -:
април 02, 2018, 13:28:41 »
Ейййй много як подарък, и аз харесвам много Йовков
Браво
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
април 02, 2018, 13:41:10 »
Много якккк подарък!!!! Колко е хубаво като те нацелят в сърцето.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
април 02, 2018, 13:43:09 »
Булче, страхотен подарък! Със здраве да си го ползваш!
Панди, вие на кое кръстовище сте били блокирани? Че някъде по-бързо се изтегляха, ама около СУ докато всички тръгнат беше АД! Ние на 2 гуми едва минахме между колите, даже накрая се качи на тротоара.
А аз забравих да си похваля детето, от вчера най-накрая прокара ride on колата си. Толкова месеци се опитвахме да го научим, най-накрая зацепи! Днес даже я изнесе на двора и понеже е с наклон,г олям кеф падна да се засилва.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
април 02, 2018, 13:49:21 »
Рат, баш на СУ
Активен
Alichka
«
Отговор #42 -:
април 02, 2018, 15:20:49 »
Булче, уникално
Аз ходих малко да напазарувам поетапно преди Великден. Ще ми се пръсне главата що неща трябва да се навземат... Кумове, кумци, приятели, рода... За всеки го по пакетче с яйца, курабии, козунаци, нам си какво. Трябва тези дни да набавя всичко и да опаковам нещата до края на седмицата.
Сега да ви разкажа нещо да се хилите. Бабата на ММ ми беше подготвила подарък. Вчера нали бяхме напред-назад нямаше как да дойде в нас. Днес след всички хипермаркети минах през тях. Доволно бях натоварила колата, та я помолих тя да слезе, а не за пореден път да разджурквам дребния на столчето. Обяснявам, че съм на пешеходния светофар до тях. Тя слиза, идва до светофара, аз й махам отсреща. Светва зелено и понеже нямаше коли, тя минава по диагонал и отваря една крачка. Подмина ни като малка гара
Викам, ама от вятъра тя не чува, а и не можех да заключа бебето в колата и да хукна след нея. Звъня, звъня, разгеле чу си телефона - разбрала буквално през две кръстовища на третото, че я чакам
Подаръкът се оплака, че е скромен, защото е преди пенсия. Това няма значение.
Купила ми 2 чифта цветни тънки чорапи. И друг път ми е подарявала такива - 6 точки са
Купила ми хубав дезодорант - чат-пат ползвам. Шампоан - за пореден път е за изтощена коса иначе хубава марка, та ще го подаря след известно време на моята баба, че тя се радва. И... 10 от 10 точки - гледам нещо сгънато. Помислих, че е боди. Беше в телесен цвят - на мен ми е бабешко някак подобно бельо, ама викам за боди става. Разгръщам и
Огромни гащи! Ама дълбоки и широки 2 педи.
Вкъщи сама се хилих, защото ММ ме бъзика, когато съм с едни широки шорти долнище на пижама, че съм спяла с кюльоти. Бивало да си завия бъбреците с тези гащи и ще ме съсипе от подигравки. И хем ми е смешно, хем ме е яд, че жената е дала поне 10 лв за всичко, а ще се чудя половината неща къде да ги пробутам.
Та така - цирк на колела
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #43 -:
април 02, 2018, 15:54:35 »
Али, със здравето да си ги носиш!
Аз все казвам, че е по-добре да ми дадат 5 лв, вместо да дават повече, за нещо, което няма да е необходимо. Така наскоро изхвърлих един дезодорант, който баба ми ми подари като се роди Бамбук. Не че миришеше лошо, но аз не ползвам. А и аз не бих подарила дезодорант. Та изтече му срокът на годност и замина.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #44 -:
април 02, 2018, 15:56:34 »
Булче
, много хубави подаръци
На мен букетът много ми допада
Али, по средата на описанието на подаръка, се зачудих защо няма гащи