Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:59:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 187659 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #240 -:
януари 09, 2018, 16:13:40 »
Цитат на: addicted_to_u в януари 09, 2018, 16:05:52
Също ми беше странно имахме едно момиче във випуска тя Анелия, сестра й Ани.
Аз пък имах позната Иванка със сестра Ивана
Както майка се изрази - свършили имената, та избор не останал. Виж за децата на Мария току виж е приумица на таткото. Учителят ни по български обясняваше как ако има дъщеря би си я кръстил на жена си, защото ще е като умалено нейно копие. На мен ми е нещо супер обсебващо подобно мислене, ама какво ли разбирам
Рат, точно до нагласа е
И аз го приемам, че всеки си е по плана за деня и ако се засечем - добре дошло. Много хора обаче не мислят така и се получава някакво съобразяване, изчакване/ бързане, та вместо да починеш мислиш на кого по-напред да му е добре.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #241 -:
януари 09, 2018, 17:08:29 »
ДСК съществуват, защото в малките градове има само техни клонове. Та мм по неволя има сметка там.
Ние от ЦКБ сме доволни.
Аз ще готвя мусака, че нали пак почнах да я ям.
Свекс, успех с полетите
Фани, на теб успех с дилемата, дано може да останете там
Машка, с мм два месеца сме си замечтали за уикенд само двамата най-после, ама още е само проект
Мимето не е писала, дано Алекс е оздравял.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #242 -:
януари 09, 2018, 18:16:00 »
Това с имената на майката и бащата ми напомня за едни от моя град, казвали се Ванко и Вера и кръстили сина им Ванковер, градска подигравка си беше това, а сина им стана и известен та доста майтап отнесе за името. То и звяр в кръстен на баща си, но много малко хора го разбират че всъщност е на него.
Моето готвене беше днес Доминос...
Забила съм яко на английски сериали, след като изгледах двата сезона на Victoria се прехвърлих на The Crown. Ей много ми е запленително, изчетох света за връзките и наследниците
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #243 -:
януари 09, 2018, 19:11:15 »
Моите кацнаха и вече са на работа, благодаря за съпричастността
Имахме в компанията майки една Вилянка, пето момиче от пети брак на баща с майка Виолета. Ама си беше имотен и ебателен и да не му строшат хатъра, все на майка му кръщавали децата. Вече не си спомням всичките, но имаше Виолета, Вайлет и Вилия. още при актуална пета жена, той взе, че забремени извънбрачно моя колежка, естествено пак с дъщеря, но баба Виолета тропнала с крак и забранила да е всякакво име с В, щото според нея, това било гавра и трябвало да се сложи край на лошата прокоба. Кръстиха последното /за което зная/ Лета и след това им загубих дирите, че смених и махалата, и работата
Хехе, бях го забравила това
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #244 -:
януари 09, 2018, 19:35:33 »
Супер че са стигнали, пускай хайде прахосмукачка вече!
Аз похвалих ли се че ще ходим на Велинград? 3 двойки ще сме, без децата ще Одим! Пак на бабите ще командироваме децата
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #245 -:
януари 10, 2018, 01:47:47 »
Булче, къде ще ходите?
Голяма драма с нашия романтичен уикенд - на ММ нищо не му харесва. Защото нито сме по зимните спортове, нито от спа ще се възползваме и съответно се скръндзави. И се очертава романтичен уикенд стил дева - Бамбук при нашите, а ние да си подреждаме вкъщи.
Активен
svekarva
«
Отговор #246 -:
януари 10, 2018, 08:15:42 »
Цитат на: pandapanda в януари 10, 2018, 01:47:47
Защото нито сме по зимните спортове, нито от спа ще се възползваме и съответно се скръндзави. И се очертава романтичен уикенд стил дева - Бамбук при нашите, а ние да си подреждаме вкъщи.
Тук вече Девите си приличат - първо уикендите, после отпуските
Булче
, няма си работа с твоите слугини
Вчера си поднових HBO GO и изгледах 4 серии наведнъж. Малко ми идва като налудничаво селектиране на арийската раса по времето на Хитлер. Безсилна съм да не го догледам... а не искам да се чувствам така обвързана с нещо, за което съм сигурна, че няма да ме обогати духовно, а само ще ми създаде чувство за безнадеждност. Пред себе си се оправдавам, че ми е интересно да зная къде са отишли наградите
. Ако стане любим като Готиняците /GOT/ на женското население, май внуци през крив макарон ще дочакам
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #247 -:
януари 10, 2018, 08:32:52 »
Добро утро, не знам за какво говорите.Сериали не гледам, няма нищо че имаме HBO.
Аз днес съм на линия, работна и в добра кондиция.То било хубаво един ден да си в къщи, да почиваш и да е тихо и спокойно.
Активен
Alichka
«
Отговор #248 -:
януари 10, 2018, 08:51:05 »
Добро утро!
Някои вече си изпихме кафето, изпратихме едното дете на градина, оправихме другото и сега е ред за разкрасяване.
Днес няма да успея да си направя упражненията, за съжаление. Следобед пък ще се отворя на готвене, че някак спонтанно снощи ММ покани гости. Нещо ми идва късно лягането последните дни
Да не говоря как снощи ММ стресна бебешокът и малкият ревна на сън
Успокояването този път го оставих на виновника.
И аз идея си нямам за кои сериали говорите. Трябва да се разровя.
Дори Подлите камериерки ги докарах до кривата круша - само първи сезон плюс някоя и друга серия от втори. Интересни ми бяха, разтоварващи някак. И без това тия дни е мъгливо, мокро и гадно, та излизането е сведено до 3-4 часа само.
Имаме си подарък от братовчеда. Майка му се е захванала да прави пана от зебло, макраме, сухи клони и всичко дребно, което може да допълва една такава декорация - перлички, мъниста... Тя преди години пак се е занимавала с такива неща. Утива й
Сега го прави за разтоварване, че остана без работа, а и трябва да се грижи за болната си майка. Нашето пано е в кафяво и тъмно лилаво. Не съм видяла това на майка и татко, а ми е любопитно.
Булче, явно и ти го знаеш с това за чистенето след хора, които ще пътуват. Аз го научих много късно като суеверие
Маги, добре звучиш
Лек ден на всички. Мен ме зоват за ядене.
Активен
Feribotka
«
Отговор #249 -:
януари 10, 2018, 09:31:16 »
Морген!
Мис започна да става всеки ден преди 8 и да ми спъва приготвянето за работа...Ма ѝ намерих цаката, слагам я да седне на тоалетната, аз докато се гримирам ѝ обяснявам какво правя, давам ѝ четката да си мие зъбите и всичко е точно
Поне като тръгне на ясла няма да ѝ е драматично ранното ставане, щото тя така и така си става рано
И аз не го знам това за чистенето, ма не мисля и да го спазвам...само това ми трябва да се чудя как да го вмъкна в графика
Булче
, предполагам си гледала, ма на мен ултра любим ми е Тюдорите
Джонатан Рийс Майерс много ме кефи, сега му се радвам и във Викингите
Панде
Аз пък имам друг проблем с моя рак, под романтичен уикенд разбира уикенд и с Мис, не иска по ниаккъв повод да се отделяме от нея
Ей много са интересни всички тия истории за имена. Мойта Вилияна вчера беше категорично отхвърлена, каза че по никакъв повод не би кръстил с нещо близко до Виолета (лошата баба)
Нямах си работа да се забутам в една баничарница на път за работа, която е всеизвестна в цяла София и ще нагъвам баничка, ма съм я прибрала в чантата да н ме изкушава известно време
Айде дуи дуи и целувкен
Активен
svekarva
«
Отговор #250 -:
януари 10, 2018, 09:33:12 »
По- точно е поверие, че да се върнат пак хората на същото място, не трябва да чистиш дирите им, докато не стигнат на новото. Зная го от бабите, те - от техните и го спазвам. Разбирам народната мъдрост така: мисли за тези, които са на път с вярата и надеждата, че пак ще сте заедно, вместо да лееш сълзи от раздялата.
Ама в случая нямаше как да не пусна прахосмукачка, че се изнесоха още на 28-ми. Спалното им бельо си чака реда.
Изпуснах обаче майка ми при сбогуването и тя изтърси, че се надява да е умряла за следващото им идване. Реално тя мре ежедневно, драматично и упорито и аз не и обръщам внимание, но НИ1 се разстрои. Ходи и разправяй, че като я питам "какво правиш", отговаря с "чакам си смъртта"
Да ти е кеф да отвърнеш "ами действай, кво се моташ"
, та да стане ясно, че си чешем езиците. НИ2 е по- често тук и явно сроковете и се виждат къси, та него не го стряска така. Май всички обръщат процеса на стареене и без да казват по 40 пъти 3пъти дневно "здраве, младост, красота", но се престарават и спират до възраст 6-7 годишно. Много истина има в онази приказка за живата вода, дето бабата я пила и от ненаситност, взела, че станала пеленаче
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #251 -:
януари 10, 2018, 10:00:36 »
Направо ви завидях за самотните уикенди без деца
Панди
, може да отидете в Старосел - разходки и вино.
От тази седмица се опитвам да подновя тренировките, но така ме мързи. Нямам никакви задачи и нищо не ми се подхваща
Приготвила съм си 3 книги за чете и дори тях не съм подхванала. Днес трябва пак да ходя до някой мол за един детски подарък.
Каня се да сваля втори сезон на Big Little Lies, всъщност даже не съм сигурна дали е тръгнал вече. И аз бих гледала Викингите са заради Джонатан Рийс Майерс
Отивам да си направя второ кафе
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #252 -:
януари 10, 2018, 10:28:32 »
Свекс
, доста подло го играе майкЯта
Аз пък не обичам исторически сериали, ама грам. Но то и като предмет в училище не ми беше любим.
Не искам да се хващам с прислужницата, предполагам че ще ми стане тегаво като на Свекс, няма да мога да прекъсна, а реално наистина ще усетя предимно негативна вълна в себе си.
Обожавам
Младият папа
, наскоро пак вървеше по тв. Сега са ми пуснали Синемакс 1 и 2, та вчера с удоволствие изгледах любимия ми
Manchester by the sea
. Отново препоръчвам, който не го е гледал
Булче
, завид за екскурзия без деца, нашият още не го щат нощем, трябва да се опитваме по-упорито да го пробутваме, цитирам кума ни.
Панди
, в тази връзка и нас не ни се отдават романтичните уикенди- макар че той кара зимни спортове, а аз навсякъде мога да легна да спя хаха, поради причината която споделих в горния абзац.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #253 -:
януари 10, 2018, 10:40:55 »
Свекс
, и моята баба така изпраща сестра ми.Няма нищо, че се виждат всеки месец.Само че, аз вече не издържам и и казвам - айде де, докога ще те чакаме!и тя нещо взе да променя изпращането
Ох романтичен уикенд двамата няма да ни се получи, по описаните от
Фери
причини.Мерал не се отделя от дребната и за ден.До сега дали е спала 3 пъти в майка ми, толкова!
Активен
Feribotka
«
Отговор #254 -:
януари 10, 2018, 10:50:02 »
Цитат на: магито в януари 10, 2018, 10:40:55
Ох романтичен уикенд двамата няма да ни се получи, по описаните от
Фери
причини.Мерал не се отделя от дребната и за ден.До сега дали е спала 3 пъти в майка ми, толкова!
Oфффф тия бащи, роди им дъщеря и гледай как се размазват
Ние пък сега с ММ сме се зазяпали в Залезът на тамплиерите, също препоръчвам
Едит
ма забравих да ви кажа за поръчката дето вчера ви питах. Много съм доволна! Дойдоха когато бях отбелязала, внесе ми торбите вкъщи, всичко беше опаковано в отделни пликчета, прах за пране примерно, подредено в различни торби, точно както аз бих си подредила пазара
Силно впечатлена съм
Малко ме подрзниха многото найлонови пликчета от екологична гледна точка, ма ще си ги ползвам за кошчето
«
Последна редакция: януари 10, 2018, 10:51:55 от Feribotka
»
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]