Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 03, 2024, 14:47:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли с дъх на море...и Любов
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли с дъх на море...и Любов (Прочетена 164433 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Юли с дъх на море...и Любов
«
Отговор #630 -:
юли 31, 2017, 12:00:47 »
Рат
, аз предпочитам децата да се занимават другаде, когато върша работа, но не винаги имаме на кого да го оставим. Дъртите се правят на интересни чат пат...
Свекс
, би било тъжно жените наистина да са това, което описваш. За снахата имам едно наум, като цяло ми се види инфантилна и самовлюбена. Мен кат не ми е некръвен роднина, поне спокойно мога да я изкоментирам .
А Око за око, зъб за зъб, също не е въздигаща философия, което също автоматично ме отблъсна от филма.
Активен
Alichka
«
Отговор #631 -:
юли 31, 2017, 12:45:40 »
Здравейте от още една пълна къща. Събота се помотахме с мъжо, имах и време за маникюр - спокойствие и тишина за два часа. Ходя пеша до там и добре се проветрявам в главата.
После обаче ММ се качи към вилата, а аз останах тук с двете деца. По скалата до 10 времето мина на 8. Очаквах, че ще е по-страшно.
Днес имахме хубаво прекарано време навън. Странно как понеделник не ми е свръх натоварен откъм домакински задължения. Майка е в отпуск и помага било то и с дребни неща. Каним се за един ДМ, Н&М и Хеликон, ама в различни дни, че иначе времето не стига от хранене до хранене.
И аз имах период, в който предпочитах сама да пазарувам. Нямах проблеми, докато детето беше в количката. В Метро, Лидл и ДМ каката се скъсваше да пищи. Нали знаете онзи период, в който бебетата си пробват гласовите възможности? Установих, че липсата на музика я кара да врещи и да се вслушва в ехото. После с ходещо и пипащо всичко дете пазаруването стана невъзможно. Сега с двамата се е случвало да ходим по магазините. Справям се с повече въртене на главата и непрекъснато дърдорене от моя страна какво и как (не) се прави.
Днес пак сме на кожен, дано за последно. Нещо каката се е разкашляла, ама само на заспиване и на събуждане. Шантаво!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #632 -:
юли 31, 2017, 12:49:27 »
А дойдохте!И аз на вашата възраст на децата така правех.Просто нямах нерви.Сега е една идея по-послушна и даже днес ще отидем до Н§М с нея.
Боже, какви са тия цени на тия тротинетки ще кажеш, че са златни.Ужасни са!Как да дадеш толкоз пари за нещо дето не знаеш дали ще се ползва?!
Свекърва
, точно така се чувствах и аз като започнах книгата.насилих се до някъде, но като видях колко кървища предстоят се отказах.Мерси съм!Тая пръвобитщина не е за мен.Моя мозък мечтае не за първични неща, а за нещо по-спокойно и интелектуално.Никой не обиждам, но тоя филм просто ми е прекалено брутален и първичен.Не мисля, че сме се борили толкоз години, за да се върнем пак тук.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #633 -:
юли 31, 2017, 13:04:09 »
Здравейте
Аз вече съм при баба ми, днес и майка ми ще дойде в Казанлък
Паркът Розариум е на 5 Мин и там бебешка сенчеста площадка, голям кеф. Братовчед ми, който е на 9 само тича след Бамбук, много му се радва за мое учудване.
Съгласна съм много с Маги за Троновете, затова не ми се четат, още по-малко гледат. А защо е толкова хвален - сценарий, актьорска игра, ефекти, какво му е специалното?
Преди да проходи Бамбук много често си пазарувах с него, сега по набързо, но за едни пюрета в ДМ не е проблем да вляза. И да мрънка, не го отразявам, чак толкова. Аз пък онлайн почти не пазарувам, друго си е око да види, ръка да пипне
Активен
emmmmmy
«
Отговор #634 -:
юли 31, 2017, 13:16:56 »
Панда
, не говоря за мрънкане, а за кряскане и рев. Всеки има различно ниво на нервна издръжливост.
Аз не мога да се похваля с търпение или вродени тапи за уши, дразни ме и искам да си гледам на спокойствие. при положение че мрънка 15 часа на ден, не мога да се изкарам герой и да кажа че не го отразявам.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #635 -:
юли 31, 2017, 13:21:27 »
Ох, разсмяхте ме с тия мъници.Мъжете са си мъже мрънкат нон стоп.Аз последния път гоних девойката между редовете на магазина с един клин, исках просто да видя колко е дълъг.Тя пък беше решила да играе на криеница.А в Дайхман си тръгна боса, защото и омръзна да и меря обувки, айде избяга боса, че тя рядко ходи нормално.
Аз излизах по центъра, тук е мор.Отидох да си прибера сандалите от обущар, да мина през един козметичен магазин и си забравих рецептата за аптеката.Сега ще трябва да повтарям и направо се чувствам ужасно!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #636 -:
юли 31, 2017, 13:31:48 »
аз го качвам на пазарската количка и няма гонене по магазини, дрехи не ми е проблем да му купувам, нал работа в молчи.
маги
къде гледаш тротинетки? Ние имаме Декатлонска тротинетка и е на супер цена, много здрава и удобна за децата, това е основата купуваш си и панел за 5.30лв, има и за по-големи, разгледай
http://www.decathlon.bg/p/8338477_trotinetka-b1-structure-bez-tsvetni-paneli.html#/17-254-_
свекс
интересно как си издържала 2 сезона да изгледаш, очаквам след време и ти да пишеш снахоподобни статуси
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #637 -:
юли 31, 2017, 13:37:01 »
Свекърва
, това, за което говориш, "късане на връзки ", отказ от деца, в името на собственото спокойствие, тук е основно верую....
Но аз си мисля, че това е по-малкото зло, отколкото човек с такива разбирания да се насилва да има деца, защото така трябва и от това да страдат всички..
Активен
emmmmmy
«
Отговор #638 -:
юли 31, 2017, 13:38:58 »
Цитат на: Marri в юли 31, 2017, 13:37:01
Свекърва
, това, за което говориш, "късане на връзки ", отказ от деца, в името на собственото спокойствие, тук е основно верую....
Но аз си мисля, че това е по-малкото зло, отколкото човек с такива разбирания да се насилва да има деца, защото така трябва и от това да страдат всички..
да, по -д0бре въобще да не тръгва. щото познавам една к.... която си продаде дома на детето, за да издържа един пияница. сега момчето е на улицата.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #639 -:
юли 31, 2017, 13:40:44 »
Булче
, покупката зависи от хората на който ще я подариш.Ако е за МОника ще взема точно декатлонска, обаче е за една джиджана госпоица и ще взимаме от тия със седалките и с кошничка калинка в отровно розово.Тук някъде аз си покрих главата с пепел
Не детето е голям сладур, аз просто живея в Плевен!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #640 -:
юли 31, 2017, 13:44:26 »
Цитат на: магито в юли 31, 2017, 13:40:44
Булче
, покупката зависи от хората на който ще я подариш.Ако е за МОника ще взема точно декатлонска, обаче е за една джиджана госпоица и ще взимаме от тия със седалките и с кошничка калинка в отровно розово.Тук някъде аз си покрих главата с пепел
Не детето е голям сладур, аз просто живея в Плевен!
малеее ша омра.... хич не харесвам онези тротинетки със седалка... безсмислени са ми... не бях разбрала че са за подарък, даже се очудих че не търсиш в Декатлон, ама сега ясно ми стана
ох това като историята вчера по новините за изоставеното бебе...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #641 -:
юли 31, 2017, 13:49:47 »
Виж как ме познаваш.Аз съм практична, обичам всичко да е здраво и да има смисъл от него.Само че това съм аз
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #642 -:
юли 31, 2017, 14:25:18 »
Оляляяя... изчетох ви. Завидях на Пандата за парка, но още малко остана и ние потегляме с целия катун. Обърнала съм къщата на панаир, куфари из цялата къща и събирам ли събирам.
Идеално се вписвам в концепцията за лудница с деца дето я дъвчете, днес вече няма градина и сутринта само докато излезем бяха изтрещяли, а аз каталясала... но им го върнах де, големия още спи. В крайна сметка стигнахме от нас пеш до Джъмбо, за да напазарим всякакви дреболии за пътуването.
GoT е абсолютно отблъскващо зрелище за мен. Изгледах honest трейлърите и видях достатъчно. Хората гледат гърди, жените какво намират в този сериал не знам?
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #643 -:
юли 31, 2017, 15:54:17 »
здравейте от Тасос. ехехе почивка с 1 дете си е почти почивка.За първи път ми харесва в Гърция.Добър избор съм направила тази година. Прозрачно и плитко море, безплатни шезлонги и много хубав хотел. Успях дори да преглътна и хладилна чанта, която си купихме, защото едни приятели обясняваха колко било хубаво. Е аз обичам да си поръчвам, както и мъжът ми, но го оставих сам да убеди. Но тъй де, заредени сме с бири, сокове и вода.
Аз ДМ марките не ги харесвам, боклучави ми се струват, познати, които са ползвали в Германия твърдят, че всичко е с много по-лошо качество. Тези пюрета в пакетчета защо мислите , че са здравословни. Аь мисля, че масово бутат боклуци вътре.
Както и да е .пияна съм . До скоро.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #644 -:
юли 31, 2017, 16:28:37 »
въообще не съм съгласна с твърдението за дм, чела съм им етикетите, сравнявала съм ги с други марки, даже и ХИП, супер изчистени съм и детските храни и козметиката,особено козметиката за чувствителна кожа е много хубава, ползвам ги повече от година, даже и АМ тяхно ползвахме.
Активен
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
Нагоре
Изпечатай