Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 23:34:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни дойде с усмивката на дете!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни дойде с усмивката на дете! (Прочетена 155266 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Юни дойде с усмивката на дете!
«
Отговор #210 -:
юни 14, 2017, 07:25:32 »
marry_me
, откъсни се от кръстопътя и изчакай малко, то самО ще се реши.
Чакайте да видите какво ще се получи от шева и тогава... Гъсеницата я почвам от плат, не харесвам допира и вкуса на филц, а това доста усложнява работата. Ако стане като за свят, имате я за подарък. Дават кръговете с диаметър 10см., малко ми се вижда, та днес ще оптимизирам размера.
Защо си мисля, че някаква гъсеница съвсем скоро се въртя из ФБ /даже и име си има/, като герой в книжка ли, като играчка ли?
Булче
е навътре в тези неща, ще я чакам да каже.
Чантата ще я направя след това, да може безгръбначното да се събере вътре. Майките ще трябва да ми кажат за дължината на дръжките, тукашната ревла Амели е отново на село на отглеждане и няма по кого да се ориентирам.
Много горещо стана, то бива, бива, ама изведнъж 20 градуса +
Прекрасен и ползотворен ден на всички ни
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #211 -:
юни 14, 2017, 07:49:34 »
Да, въртя се някаква гъсеница с книжка, ама не и запомних името
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #212 -:
юни 14, 2017, 10:03:35 »
Свекърва, всичките са много готини, ама и аз гласувам за гъсеницата. Ако бях по-сръчна и аз бих творила. Нещо ми се върти, че мимаше една книжка с гъсеница подобна на тази и пак се лепяха така едно за друго, май "Много гладната гъсеница", ама сега нещо не я намирам.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #213 -:
юни 14, 2017, 10:38:50 »
Привет!
Свекърва
, много се радвам на такива сръчни хора като теб. Според мен гъсеничката е по-скоро играчка, докато рачето ми прилича на възглавничка или аксесоар. Докато работех в занималнята шефката изработваше подобни неща за децата. Най-голям успех имаше една торбичка във форма на морков и в него "живееха" семейство зайчета - майка, баща, мъжко дете, женско и бебе. По-малките започваха играта с опита да откопчават и закопчават копчетата на моркова.Повечето деца проектираха семействата си в това семейство, изиграваха емоциите си и като цяло нямаше дете, което в един или друг период да не играеше със зайците. Аз бях удивена от успеха на тази играчка.
Лоли
, къде ще сте на море? И ние сме по това време, в същия състав с кумове. Гледах снимки от един плаж в Гърция и се влюбих с "прострени" октоподи и риби веещите се на вятъра, ееех.
Мери ми
, слушай сърцето си, то ще те отведе на най-правилното място.
Аз пък си търся безуспешно дълга лятна рокля, защото моята вече не ставаше и не мога да открия хубава памучна, цветна и на добра цена. Май до морето няма да я открия...
Хубав летен ден на всички
Активен
svekarva
«
Отговор #214 -:
юни 14, 2017, 12:09:11 »
Рат
https://www.orangecenter.bg/mnogo-gladnata-gasenitsa.html
Точно така се казва книжката. Тцтцтц, много я хвалят, ама нито един коментар не виждам от българска майка.
Може и да я поръчам и да ми отпадне паричният вариант на пликче като допълнение.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #215 -:
юни 14, 2017, 12:18:45 »
Цитат на: svekarva в юни 14, 2017, 12:09:11
Рат
https://www.orangecenter.bg/mnogo-gladnata-gasenitsa.html
Точно така се казва книжката. Тцтцтц, много я хвалят, ама нито един коментар не виждам от българска майка.
Може и да я поръчам и да ми отпадне паричният вариант на пликче като допълнение.
тук има ревю за нея. мен ми се види много шум за нищо де.
http://chetohkniga.blogspot.bg/2017/01/2016.html
п.с Някои от другите предложени ми се струват доста по- забавни .
Активен
svekarva
«
Отговор #216 -:
юни 14, 2017, 12:29:53 »
Нищо по- различно от това, което пишат и издателствата
заведе ме обаче до холандско филмче, та видях малко повече картинки. Между другото имало и игра, телефонно приложение. Едва ли не книга чудо, с дупки, прогризани от гъсеница
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #217 -:
юни 14, 2017, 12:30:07 »
Добър ден..
В Черешката все на октоподи им върви в последно време.. И на мен ми се яде, ама ще пропусна.. Ходи ми се на море, даже вчера докторката на феталната морфология ме пита, кога ще ходя.. Викам си, ако и да се случи ще е без да е планувано
Моминското парти на Никол отпада за Варна и ще сме в района на Враца, защото не знам дали ще пътувам, а те не се организират хич и всички решиха да сме по-близо до тук, за да си въртя нещата.. Много тъшо се получи, защото кумата й по принцип не ни е приятелка и само тя няма да дойде. Каза, че няма възможност.. Според мен не й се занимава, а й като предложи нещо, само аз горе долу се съгласявам, за да не я обидя. Другите я резват веднага..
Трябва да измисля невероятни неща, защото моето парти беше просто върхът на сладоледа.. Имам висока летва за прескачане
«
Последна редакция: юни 14, 2017, 12:33:02 от alexandrova_90
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #218 -:
юни 14, 2017, 12:38:12 »
Тони, лично мнение, аз избягвах големите разстояния по време на бременността. Лекарят ми също не беше много За. Всеки си решава разбира се, както и зависи от самата бременност, изказвам своята перспектива.
Свекс, и аз ги видях тия дупки, стори ми се грубовата и някак си недетска книгата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #219 -:
юни 14, 2017, 12:39:44 »
Лоли, къде ще ходите? И кумът ти го пере яко съчмата!
Адиктед, не си честна така да изкушаваш хората
искам и аз октоподи и риби, придружени с морска гледка.
Тони, успех с организацията на партито! Дано задмунеш твоето!
Мери ми, успех с взимането на решение!
Тая Мегз си нямам идея коя е, ама като еи чета и се чудя хората от какви тъпотии правят пари на гърба на явно не много информирани други хора, на които пък им се чудя с какъв акъл купуват боклуци и се плескат с тях.
Ние в събота трябва да ходим на рождрн ден ,който ще е в едни вили извън София. Аз още се чудя дали е добра идея, понеже никой от другите 16човека няма деца, а ще се дъни силна музика от обяд до зори и не мога да очаквам съобразяване. Та такува терзания са ме налегнали, дали шефа ще издържи. От друга страна свека се била разсърдила, понеже щели да правят помен и няма да ходим, то аз така и така нямаше да отида, че и на месечината на Ники точно го направи.
«
Последна редакция: юни 14, 2017, 12:43:26 от ratatui
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #220 -:
юни 14, 2017, 12:52:04 »
И аз за сега съм с ограничени пътувания до минимум.. Враца е на 100км и не се притеснявам, ама 1000+ км за по-малко от 3 дни.. хич не се наемам..
Активен
emmmmmy
«
Отговор #221 -:
юни 14, 2017, 12:58:42 »
Тони
, аз разсъждавам чисто логично. При наличието на болки при мен, нямаше как да се жертвам да ме друса кола по разбитите ни пътища. Самолет няма да коментирам. Нито рейс.
Все изкарах 9 месеца без да пътувам. Сега ще изкарам още толкова, поради наличие на характерови особености от страна на детето, с които не ми се иска да деля един покрив поне по време на така наречената от хората Почивка. За да не става Натоварка, вместо Почивка.
Отново лично решение.
Рат
, новата наглост от днес, понеже аз следя кви ги дращи Мегз, е че явно сега купува ментетата от други китайци, съответно опаковките са 15 вида имитации на едно и също . За компенсация, праща на клиентите по голяма разфасовка.
Активен
Alichka
«
Отговор #222 -:
юни 14, 2017, 12:59:51 »
Здравейте след сутрешното хайманосване и обедното меню
Хубави книжки набелязах от това представяне, дето Еми го е дала. Според мен си е идейно това с гъсеницата и дупките, ама аз съм шантава и купувам този тип играчки. Дребната също много се занимаваше с такива неща. Не знам към днешна дата доколко би й било интересно, пък и това е занимание за зимно време, когато сме наврени по принуда вкъщи.
Тони, ето - имаш цел да мислиш нещо креативно. Нека другите да се занимават с организацията, а ти да си по идеите. Не се ядосвай за Варна - всяко зло за добро! Ще си направите веселото, където и да е. Аз също не се познавах с приятелките на кумицата, а само със сестра й се бяхме виждали. Реално почти нищо не организирах, но пък присъствах и се забавлявах с тях
Колкото и да не ми се ходеше на моминското на кумата ми - и там ходих от уважение към нея.
Мислех утре да ходя на нокти, ама за петък ще остане. Не съм ходила от съботата преди раждането на бебо, а ми се иска да се наглася. В събота сме на сватба (силно казано). Ще отидем на някой от ритуалите, за да поздравим младоженците и да им подарим подаръка. Купихме нещо много травиално, но и практично - чаши за червено вино от онези огромните и чаши за бира на столче. Младоженците са новодомци и вярвам, че ще са им от полза.
Ех, морееее
Вчера майка прибра Дребосъчка от градината и ми заяви, че трябва да й занеса шапка, джапанки и хавлия - мият им крачетата след игра навън. Познайте каква асоциация направих
А на всичкото отгоре тази сутрин ми замириса съвсем на плаж от детското мляко с фактор.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #223 -:
юни 14, 2017, 16:30:39 »
Някой от вас чел ли е Гизгинджиев? Аз явно намерих отново музата.
"Вратите"-препоръчвам. Изчетох я на един дъх и съм тотално възхитена от български автор, още повече съвременен, колкото мен почти на години. Момчето усеща изкуството със сърцето си. Даде ми доза мотивация и вдъхновение.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #224 -:
юни 14, 2017, 16:59:39 »
Гизгинджиев е уникат. Толкова отговаря Раят на един период от живота ми, че направо бях в потрес.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...