Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 10:43:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 174222 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #540 -: април 26, 2017, 09:33:54 »

Добър ден!
Маги, пращам ти положителна енергия и усмивки.
Тони, като спомена чанти и се сещам как имам 63963, които трябва да разкарм и да освободя място. А за капак ма всичко си нямам на идея къде ми е дамската чанта, която носей и имам неща в нея. След като се прибрахме от родилното не съм я виждала pardon
Някога катобученочка се гримирах много, сега си се чудя на акъла как може да съм ставала 30-40мин по-рано, за да се гримирам  crazy вместо да спя. Последните години винаги слагах спирала и нещо на устните. Сега само ако има повод, вчера в градинката ме питаха какъв е подода да съм с изправена коса и спирала /демек да приличам на човек/  tease
Парфюми, от както съм забременяла не мога да понасям, спрях да ползвам, мм се парфюмира в коридора. Много мразя като ми дойдат гости /свека най-вече и чайла от време на време/, изкъпали се с прфюмб все едно не знам къде отиват и после целия ми хол смърди на тях по 2 дни  diablo
Тая седмица и ние ще имаме височайшо посещение от свека, от сега ме дразни като се сетя какви ще ги блещи.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #541 -: април 26, 2017, 10:22:58 »

Добро утро!
 От няколко дни само чета и като дойде време за писане се отказвам, заради телефона. Фейсбук ми напомни днес едно страхотно очакващо пролетта произведение и ми създаде настроение.  Flower

Гримирането сме го коментирали и друг път, ама си е актуално... аз съм на приливи и отливи, сега съм на отлив. Не ми се занимава изобщо да се клепам, освен ако не излизаме вечер.В другата крайност пък само пазарувам козметики и се мацам и за до магазина, който е под блока едва ли не. Нямам притеснения да изляза без никакъв грим. Никога не ми е пречело, а в гимназиалните години ставах толкова рано, за да стигна до къра (училище), че очите ми започваха да сълзят, ако им сложа нещо.За втора смяна пък имахме толкова домашни, че нямах време и си ходех натурална Убавица.  Girl_hide

ММ е привързан към майка си в здравословни дози, дори напоследък малко се е отдръпнал, но си се чуват на 1-2 дни. Когато усетя, че дълго не я е търсил му напомням аз да й се обади. Аз съм привързана към майка и се чуваме всеки ден по веднъж, в някои дни и по няколко пъти. Като се затъжим си се виждаме и на вайбър. Тъй като отношенията ни към майките са горе-долу еднакви не се дразня, че са прекалено привързани, нито пък натискам за повече контакти. В момента съм ограничила и да не кажа спряла вижданията с брат му и снахата, защото много ме натоварват и са ми много отрицателни. Не спирам ММ, но аз нямам нужда от такъв тип контакти. NO

И аз за първи път от много години разчистих дрехи, защото като отворя гардероба нищо не ми харесваше, беше старо и реших, че няма смисъл да държа дрехи, които ме карат да се чувствам зле. Сложих ги в контейнера на БЧК. Има още, които могат да се разчистят, но при следващата смяна на сезона.

Кой какви пътувания/активности е замислил за през почивните дни? Ние ще ходим след като минат почивките всички колеги, които сме си компания от университета, при един от колегите и мой най-близък от студентството в Казанлък, на когото му се родиха близначки през Ноември. Нямам търпение да се видим всички, а и по това време сигурно вече ще има рози и ще е много красиво.  give_rose
 Хубав ден от мен  heart
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #542 -: април 26, 2017, 14:00:01 »

Здрасти!  Въобще не е трябвало да страдам за пропуснатите уроци! От Днес имам още един ученик онлайн и май няма да има проблем дори и само онлайн да работя, пак ще си имам достатъчно работа.
Аз се гримирам леко - само молив, спирала и руж. Понякога слагам и червило и молив за устни. Не слагам фон-дьо тен почти никога. Понякога тониращ крем. Но това е сравнително рядко. Инж. не обича грим. Казва, че естествена съм по-красива.
А тая сутрин спах до по-късно. Заведох Кико на градина и пак си легнах. Така дълбоко съм заспала, че чак като се събудих търсих Кико все едно се събуждам след цяла нощ сън. И го търсих във всяка стая, после си помислих, че Инж. го е завел на градина, но пък защо не ме е събудил?! Чак след 10-ина минути се усетих, че съм спала само 2 часа... Луда работа  blum
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #543 -: април 26, 2017, 14:57:46 »

Ауууу ... днес явно луната и звездите са на криво някак. Дразнят ме всички доставчици на услуги... Бях поръчала две неща, до Еконт уж... да ама за едното получих СМС от Спииди, в офиса на Спииди го нямаше, а куриера ми го донесе у нас и звънна в мига, в който приспах детето. diablo ... но не, това не е всичко... От един от телекомите звъннаха след втория опит за приспиване да ми предлагат услуги, които не са ми нужни, ей...  beating И така.... чакам да ми се наместят чакрите и архивирам змейски дрехи размер 0-3.... времето лети!

И понеже съм в анти депресия все пак, има и хубави неща smile Пробвах рецепта за безглутенов хляб и се получи мнооого вкусно.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #544 -: април 26, 2017, 18:10:02 »

Kiwi, само така, напук на всички, които ни дразнят  blum трябва да сме дзен. А с това как лети времето уцели право в сърцето.  Наближава моя РД,  но вместо да се сдухвам гледам философски. Толкова неща ми се случиха точно на тая Христова възраст,  едно огромно предизвикателство с което мисля вече започнах да свиквам. И бих казала единствено като Криско: да сме живи и здрави! 
За гримовете забравих да се похваля - купих си страхотно червило и молив на Max-factor. Супер са! Тук качеството на козметиката е определено на ниво и страхотен копринен шал. Ей такава хубава коприна не съм виждала в Бг..
« Последна редакция: април 26, 2017, 18:24:23 от fanimira » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #545 -: април 26, 2017, 19:01:34 »

Фани и аз бях на 30, явно е хубава възраст за промяна good
За качеството те първа ще имаш поводи да се убеждаваш в разликата smile

Свекърва някъде се загуби? blush
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #546 -: април 26, 2017, 19:05:55 »

Свекърва някъде се загуби? blush

Хъм и аз това помислих? Свекенцеее дека сиииии??

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #547 -: април 26, 2017, 19:57:58 »

Fani, аз много се радвам, че след като преболедува промяната, почна да откриваш хубавите страни. Ако върнеш назад темите, ще видиш, че съм вярвала в способностите на твоята космополитна личност още тогава и че ма теб ти трябва мащаб, който в наше село ( БГ) го няма. Като ще си целим сърцата и ти успя - копринен шал .... това ми е като рокля с цвета на времето от онази приказка smile Снимай го, моля!

И последно в този ред на мисли да добавя, че очаквам новото АЗ на Ина също да открие красотата на Ирландия smile

Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #548 -: април 26, 2017, 20:14:11 »

В тоя ред на мисли, когс се очаква да свикна с Плевен? Шегичка е това. Но много ми липсва София, хората и възможностите. Аз обичам големия град.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #549 -: април 26, 2017, 20:15:24 »

И последно в този ред на мисли да добавя, че очаквам новото АЗ на Ина също да открие красотата на Ирландия smile

И ако трябва да обобщим, нека всички се чувстват добре, на мястото,където са, по своя воля или по стечение на обстоятелствата. good
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #550 -: април 27, 2017, 08:12:23 »

Добро утро! Странно, че още никой не се е разписал в този слънчев ден  girl_impossible

Аз успях да си подам документите за кандидат докторант и сега не ми остава нищо друго освен пак да се захвана с учене... Обаче няма да е преди началото на май, защото другата седмица сме на пътешествие из България, много се вълнувам  smile

Какво бяхте писали тези дни - за гримирането, аз не се почти. Когато трябва някъде да излизаме и искам да се наглася, слагам само спирала, загубих си червилото за цвят, така че мога да се мацна само с малко кремче за меки устни и това ми е. Може би някога ще отимам повече желание и умение да се гримирам, кой знае  pardon

А за привързаността към майките - аз съм привързана доста към семейството си, затова и гледаме да се прибираме у нас всяка седмица. Милото не е по този начин, често се случва да не се чуват със седмици с техните, ако той не се обади. Бяхме изградили навика да им гостуваме за неделен обяд, но скоро не сме го правили, отчитам го като грешка и ще гледам скоро време да се поправим, защото все пак съм сигурна, че той им липсва.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #551 -: април 27, 2017, 08:22:14 »

Ай добро утро.Днес съм решила да съм дзен и да не позволявам на идиоти да ме изнервят.Вчера си развалих целия ден, заради няколко патици.Не заслужават такова внимание.както са казали хората "На сила можеш да вземеш, не и да дадеш!"

Бубе, това с гостуването е много хубаво.ние и до ден днешен така гостуваме на нашите или на свеки.В събота или неделя.Е много по-разредено от преди, но го има.

Свекърва, що я няма?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #552 -: април 27, 2017, 08:24:19 »

аз съм  май за отдушника... оставихме отново малкия на ясла, е няма такъв рев, и аз ревах... ама не пред него... cray cray cray
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #553 -: април 27, 2017, 08:27:19 »

Здравейте

Вчера открих, в кой случай задължително трябва да съм нагласена - когато съм някъде с мм. Вчера се виждах  със семейството на бившия ми. Знам, че вероятно съм предубена в известна степен, но той и децата бяха с дрехи, които си изглеждаха новички, а нейните или са и от ученическите години или втора употреба (което ме съмнява). Тя е по-млада от мен и с хубава професия.  А мм даже е и по-млад от мен. Е, няма да стане хората да си мислят, че той изглежда по-добре  diablo

Моето бебе вече не мирише на бебе и е по-голямо, та вече не се дразня като мирише на чужд парфюм или му оставят червило по-бузата.

Аз като се гримирам слагам молив, спирала и червило. Очите ми са със странна форма и дори гримьори казват, че са много трудни за гримиране. Реди имах много сенки, но ги подарих. Като ми е затворено окото е едно, а като го отворя - съвсем различно става. А с фон дьо тен не е страх да не се направя на палячо и не смея да си купя даже lol lol lol

Хайде хубав ден от мен smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #554 -: април 27, 2017, 08:37:12 »

Добро утрооо. smile

Аз продължавам с фдт-а. Не съм се отказала да съм красива хахахахахахаха На път съм да изхарча първо шише.  good danceg

Аз изучих двамата от петимата стажанти. Разписах им книжките с отличен. А директора ми пожела да се гордея с тях.

Тимблър ли беше...нещо такова - картинки за възрастни. Оцветявам такава в момента. Ще ви я покажа като я приключа, но може и след поне седмица да е хахахаххах
Активен
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: