Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 17:01:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 174953 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: април 21, 2017, 09:47:29 »

Аз явно съм дискриминирана и закусих стар козунак, на който изрязах корите. biggrin

Моето дете си беше ад в корема, сега не пада по -долу.
Брат ми си беше фурия и фурия си остава.
Аз бях кротко дете, сега не знам каква съм biggrin.

Айде поздрави:
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: април 21, 2017, 09:58:30 »

Добро утро!
Аз съм се зaчудила от сутринта.  Май ще сменяме треньори по гимнастика.  В Бг се скъсваше от състезания Кари, макар че умееше по-малко неща. А сега дори и на открития урок не й направиха съчетание. Далеч съм от олимпийски надежди, но все трябва да има някоя и друга изява. Това е цяла година. Мисля да поговоря сериозно с треньорката преди да си тръгнем за лятната ваканция. Не може цяла година нищо да не е научила, поне за някакъв селски турнир!
Има си няколко от старшата група, които могат всичко и се съсредоточава само в тяхната подготовка.  В бг поне в някакъв ансамбъл я слагаха. А сега се чувства някакси дискриминирана...
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: април 21, 2017, 10:09:16 »

Фани, да не те отчайвам, но доколкото разбирам е в елитна школа, а методът е точно такъв, съсредоточават се към децата с най-голямо потенциал, за да отриват бъдещи олимпийци.
Може би трябва да се насочите към друга школа наистина, но, да, на първо време един сериозен разговор с треньора, за да заяви открито какво е положението и какви са възможностите.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #453 -: април 21, 2017, 10:11:57 »

Добро утро! smile

Киви, това ленено семе не пресяда ли? Аз си правя банан, тахан, мед, мляко(прясно и кисело, микс) и става разкошно, но тоя лен  nea

В блендера много добре се смила.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #454 -: април 21, 2017, 10:22:17 »

Али, днес ме радваш с реплики smile Винаги мога да науча някоя колоритна фраза от теб. Наздраве с млечен шейк за болния охлЬОв  Bravo

Мислех да го пиша както е оригинално охлЮФ, ама това В откъде се взе tease

Фани, много кофти! То е ясно, че в Русия това е огромен бизнес и цедката е ситна. Обаче си в правото си да търсиш обяснение. Не прескачай сегашната треньорка. Хубаво си решила да си поговорите good

Ей, голяма тъпотия се очерта! Данъчната декларация ми е омотана според НАП. Сега за едни 20 лв ще има пак врътня. А аз не виждам грешка при все, че системата им автоматично си ги прехвърля тия суми diablo Някой пак не е догледал! Направо тази "дупка", в която бях без стационарния компютър, ми взима здравето.

Писали сте, ама публикувам, пък ще чета после...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #455 -: април 21, 2017, 10:51:25 »

Значение
мн. о̀хлюви, (два) о̀хлюва, м. Мекотело животно със или без черупка. Гол охлюв.
същ. умал. о̀хлювче, мн. о̀хлювчета, ср.   
Грешни изписвания (3)
    охлйов охлйув охлюф

Това от правописен речник. Обаче ми се върти, че Змей1 имаше друго мнение - офлюфи smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #456 -: април 21, 2017, 11:40:29 »

Специално за Тони, има някои истини.
http://www.obekti.bg/chovek/15-hitri-nachina-posredstvom-koito-umnite-hora-se-spravyat-s-toksichnite-lichnosti
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #457 -: април 21, 2017, 12:12:13 »

Мда, някоя леля е спала, когато ми е въвеждала сумите в системата на НАП  diablo Разходиха ме напразно - времето е гадно. Последното е за статистиката!
Да ви се похваля - вчера си купих една джаджа с много накрайници за декоративно рязане на хартия. Все не ми се даваха толкова пари, ама вчера реших да прибегна  до фонд "и аз съм човек". Тази сутрин бях малко като индианец, докато му хвана логиката.
Чакам мъжо с транспорта и най-после ще говоря с кума да задейства малко връзки. Ако може, ще е чудно да купим матрак и количка с отстъпка.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: април 21, 2017, 12:16:58 »

Добър ден!
След като се облякох и приготвих за излизане, шефа заспа докато яде и явно няма да се излиза, но тска поне имам време да прочета какви ги вършите.
В университета беше на мода да се опитваш да кажеш " охлювц на вътре, много интересно звучи, но не мога да го опиша- все едно преглъщал и го казваш.
Аз като хипер диво дете, сега уж съм.кротка, ами просто пораснах.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: април 21, 2017, 12:19:56 »

Али,края на месеца ще има 25% намаление на всичко в Хиполенд Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: април 21, 2017, 12:56:32 »

Оп, тук съм, да не се чудите, че ме няма. Днес реших да си остана вкъщи, нещо ми е студено да ходя до работа.
Свекс, много хзубава статия, дали ако я прочета, имам шанс да се припознае човекът? Всичко е истина... Дори и последния абзац, може би аз съм виновна и не постъпвам коректно... Истината е, че просто не искам да приключвам приятелство с такъв стаж.. Няколко нейни приятелки са се опитали да й подметнат, че е непоносима, включително и сестра й.. В момента не говори с тях... Когато ме пита, аз какво мисля, дори не чака да чуе отговора ми, ами забива с друга тема....  sad

Рат, отдавна не си писалаа тук kiss2 Къде ще ходите, гледай как духа и колко е студено  cold
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: април 21, 2017, 13:42:01 »

Лоли, а онлайн ще има ли намаление? Знаеш ли?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: април 21, 2017, 15:29:32 »

Лоли, и мен ме интригува, мерси.

Момичета, имам нужда от съдействие. Писала съм в темата, тамън да си раздвижим библиотеката тук.

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37260.new.html#new
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: април 21, 2017, 16:56:13 »

То станало ракиено време, ама да се разпиша.
Месецът ни продължава да е ужасен. Брат ми е претърпял ПТП. Леко е, той е добре, но колата е на ремонт. Много нанагорно ми идват такива емоции. Не знам и на него какво му става. Нещо хич не му върви напоследък.  huhhuh.gif
ММ пък си е пробил пръста. Уж казва, че е добре, но колко е вярно или го казва, защото знае каква паника съм.

По въпроса, който писах - аз не, че се вълнувам нещо, заради Алекс, но често го чувам този израз. Не знам дали да вярвам и затова питам тези, с по-големите деца.
Моята бременност беше супер лека, раждането ми трудничко. Алекс отсега ми спира тока, хаха. Но честно казано предпочитам така, отколкото да е някакъв залупен. Сега покрай зъбите има моменти, в които е кисел, мълчалив, изглежда ми тъжен, а на мен ми се къса сърцето. Искам да дивее и да е щастлив.  heart

Забравих да питам
Али, каква е тая джаджа за рязане на хартия?
« Последна редакция: април 21, 2017, 17:00:17 от always_and_forever » Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: април 22, 2017, 01:51:40 »

Момичета,за намалението ми каза една мама в отчетната,приятеля и работи в Хиполенд във Варна...Дано не е грешна информация,да ви подведа,но се съмнявам Wink Миналата  година по това време  имаше пак черен Петък,та си накупих много неща за бебето.Сега пак се готвя и набелязвам какво ни трябва Wink
 Фани със сигурност ще има онлайн Wink
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: