Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 10:48:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 174284 пъти)
Bube
Професор
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #255 -:
април 12, 2017, 11:44:48 »
Влизам само на бързо, че днес съм под пара, за да ви поздравя с Празника на Авиацията и Космонавтиката - 38 години от един велик подвиг на един велик човек!
https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8
http://nauka.offnews.bg/news/a_1/a_8227.html?preview=ok
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #256 -:
април 12, 2017, 12:05:34 »
Рони, много са яки клипчетата.
Бубе, честит празник
Аз мързелувам
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #257 -:
април 12, 2017, 12:59:21 »
Леле, глупости съм написала, ама днес съм така
*56 години
от първия полет на човек в космоса!
Толкова много време от тогава, а такъв малък прогрес за света! Ако човечеството се развиваше правилно, досега вече щеше да е възможно да пътуваме из цялата Слънчева система, та и отвъд!
Какъв регрес за България, която по онова време е била 6-тата космическа държава, имали сме огромен принос в цялото космическо дело... Равносметката не е в наша полза, дали това ще се промени докато сме живи?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #258 -:
април 12, 2017, 13:18:48 »
Хаха,
Бубе,
аз се замислих и си викам, пък не съм толкова стара
Бях в детската градина, когато посрещахме Гагарин в Пловдив. Така ме стъпкаха, че си загубих обувката и просто няма да го забравя. Ни Гагарин видях, ни чудо тогава
Хич не са малко постиженията от тогава, просто не са така рискови. Бяхме 6-ти, покрай членство във СИВ и военните заводи. Сега само храна за космонавти правим и то доста успешно.
Панди, как е мястото около извадения зъб?
Активен
Alichka
«
Отговор #259 -:
април 12, 2017, 13:21:28 »
Тъкмо щях да питам какво още космическо е станало на тази дата.
Майка има рожден ден и едното събитие винаги свързвам с другото. Хехе, преди няколко дни тя коментира как уж са държали баба ми 10 дни в родилното, в същия момент майка е родена през страстната седмица, а единият дядо заклал агне за изписването - по Великден. Събитията са "този каза - онзи рече". Поне си знае рождения ден
Бубе, не съди толкова строго! Не малко неща са направени за тези години. Има и друго - от началото до средата на 20-ти век има огромен скок в развитието на човечеството. Мое мнение е, че трябва да има периоди на по-бавен темп. Иначе сме в състояние да унищожим вместо да създадем.
И на мен ми се прави нещо - я кекс, я курабийки. Само да намеря пътя към кухнята!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #260 -:
април 12, 2017, 13:45:28 »
Цитат на: Alichka в април 12, 2017, 13:21:28
И на мен ми се прави нещо - я кекс, я курабийки. Само да намеря пътя към кухнята!
аз прочетох секс, и поклатих одобрително глава
Активен
Alichka
«
Отговор #261 -:
април 12, 2017, 13:52:42 »
Цитат на: emmmmmy в април 12, 2017, 13:45:28
аз прочетох секс, и поклатих одобрително глава
Мдааа, и телефонът ми редовно след "правя" предлага за писане "секс"! Затова много внимавам какво цъкам и на кого най-вече. На тоз етап мога само с клатенето на главата да си остана.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #262 -:
април 12, 2017, 13:54:01 »
Цитат на: Alichka в април 12, 2017, 13:52:42
Мдааа, и телефонът ми редовно след "правя" предлага за писане "секс"! Затова много внимавам какво цъкам и на кого най-вече. На тоз етап мога само с клатенето на главата да си остана.
то от главата
, та после за краката
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #263 -:
април 12, 2017, 14:25:57 »
Честит празник!
Бубе
, не си права за развитието на човечеството, виж големият адронен ускорител на частици..., това е огромна крачка в прогреса на човечеството
Колкото до България това каква космическа сила е била,
Свекърва
е права, без СИВ и СССР...нямаше да има, както и няма сега, такова нещо....
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #264 -:
април 12, 2017, 21:30:52 »
Четох, четох и само секс и космонавти запомних
На добре върви темата!
Тази седмица си калявам нервната система с два змея вкъщи, или те мен или аз тях... ма не са случили на майка просто. 31 достигна ново ниво в играта да ядосаме мама... и мама днес вече си балансира чакрите и достигна ново ниво в "Да дресираш змей" и по този повод 31 може и сам да си обува вече обувките. 32 е душичка, но усеща емоциите на мама и орева света горкото. Днес даже се видях с една приятелка и в един момент се оказах с две новородени и 31 на площадката, много съм добра като съм дзен... и нейното ревящо приспа,. готова съм за близнаци
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #265 -:
април 12, 2017, 22:11:52 »
Само ще кажа, че полетите до Луната са се осъществявали с компютър, с мощност на съвременен калкулатор, а сега, когато дори телефоните ни са "смарт", никой вече не лети.
«
Последна редакция: април 12, 2017, 22:36:07 от Bube
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #266 -:
април 12, 2017, 22:29:35 »
Цитат на: магито в април 12, 2017, 09:00:52
Миме
, блажени са вярващите, са казали хората.
Аа, хич не лежа на тази кълка аз. Алекс от сега ми се тръшка и опъва. Понякога го гледам и се чудя, това пък от къде го е научил.
ММ ме изненада с новината, че след празниците отново ще заминава. Нямам кръв...той два пъти. Толкова много ми омръзна вече и него като го слушам, не знам вече как да го успокоявам. Много ми е мъчно! И то за 15-20 дни! Почти спрях да броя дните до почивните дни и сега какво? Празниците ни ще са чудесни!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
април 13, 2017, 01:57:10 »
Миме,,,много кофти
И да ти кажа,че времето ще мине бързо,ще излъжа...Дано поне му намалят дните командировка.Аз като си спомня как чаках ММ 9 месеца,докато беше в Кипър
и полудявам.Сега не бих си го причинила,,,,абе да не се налага,че човек никога не знае.Ама после много си бяхме милички
За проблема с "тишината" в парка ,аз си намерих решение
пускам телефона на бял шум и малката спи супер спокойно.
Рони,видях сладките във фейс,,,мммммм,,точно бабини,домашни ,вкусни ми изглеждат...Браво на теб.
Аз като малка,при споменаването на Гагарин,такъв респек му имах....Лелееее,,,Някой ми беше казал,че се е срещал с извънземни и бях толкова впечатлена.Само не разбирах,защо само той имаше тази превилегия ????
Свекърва,това е нечовешко хахахахахх пиши до МОН,че ако още малко се запъна и ще спя другия Великден
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #268 -:
април 13, 2017, 08:23:57 »
Миме свиквай, ние двамата с мм нон стоп сме в това положение, ту единия е в командировка, ту другия, ту единия е на служебни вечери , ту другия. Хубавото е че поне юни и двамата ще ходим заедно на едно събитие за няколко дни, та ще се засечем
Кивито ти мама ураган бре
браво за жонглирането!
Аз съм на ръба на силите, дека и да е ще рухна просто...
Активен
Alichka
«
Отговор #269 -:
април 13, 2017, 08:51:55 »
Снощи бяхме в шок! Боите нямаха нищо общо с исканото от нас. Лошо ми стана, че даваш пари, а насреща... ММ с вуйчо си клепаха, мазаха, разреждаха. Страшни схеми направиха. В нашите заседнахме късно-късно. Ама то е така на рожден ден през седмицата. Днес всичко е много по-добре положението! Ще стане
Днес чистя, доколкото мога. Ще се разходя и до центъра. Онзи ден видях черна каскадна петуния и не ми излиза от акъла. Ще си я взема.
Миме,трудно е много с дете и без съпруг до теб. Безкрайните пътувания бяха причина ММ да се заоглежда за нова работа. С късмет и препоръки нещата се наредиха в най-неочакван момент. Пък за Алекс - имай предвид, че децата са много неустойчиви като нервна система. По-лесно отпускат, отколкото задържат реакции. Съвсем не означава, че детето ще ти е такова след години. Важно е ти да устоиш на"провокациите".
Киви, да смятаме ли заявка за З3 и З4?
Хайде, който боядисва яйца днес, да се похвали! Аз боядисаха вчера главата, ама не съм доволна. Експериментирах нов нюанс. Тъмното не ми отива.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...