Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 01:48:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари топлота и обич
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари топлота и обич (Прочетена 164891 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Февруари топлота и обич
«
Отговор #75 -:
февруари 02, 2017, 12:09:15 »
Честит рожден ден,
Алексия!
Здраве, щастие и много късмет на всички фронтове
Аз на Dove използвам само серията с краставица.. Дезодорантът е невероятен. Зима/лете все него ползвам + сапун с краставица или класическия им в бяло-синя опаковка.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #76 -:
февруари 02, 2017, 12:20:38 »
Честит рожден ден, Алексия! Бъди жива и здрава и нека всички твои желания бъдат мои пожелания!
Киви, честита 2-ра радост! Да ви е жив и здрав Змей номер 2 и много да ви радва.
Не съм ви чела, минавам да се похваля, че казах на Инж. тая сутрин, че ми се ходи в Бг и не издържам вече, той пък попита: искаш ли да си ходиш в събота и сега ще пътувам с Кико живот и здраве в събота. Чувствам се странно: уж се радвам, но ми е криво, че Кари ще остане с баща си, е само за 20 дни,/после ще дойдат с баща си през ваканцията й и ще се върнем заедно, но все пак, бих искала и тя да можеше дойде.
Не съм ви чела.
Пишете ми нещо успокоително...
«
Последна редакция: февруари 02, 2017, 12:24:05 от fanimira
»
Активен
Alichka
«
Отговор #77 -:
февруари 02, 2017, 12:40:47 »
Мерси за идеята
Нищо не съм си взимала. Кремът и ВВ кремът са ми подаръци. Бяха ги подарили на кумицата за рождения ден , обаче тя е с много капризна кожа и грам не са й паснали. Аз пък идеално (се) намазах
Дав ги уважавам за кремове и душ гелове. Обаче тия ми ти сапуни съм отвикнала да ползвам. Ако ми подарят, може, ама иначе няма да се сетя да си купя. Дезодорант не ползвам, само стик на Рексона и после парфюм.
По повод гадните миризми съм казвала. Колежка на майка, от първите често пътуващи в чужбина, си беше купила парфюм Jungle. Шефката на майка един ден изгонила от стаята въпросната с думите да се засрами колко често пътува в чужбина и да вземе най-после да си купи един хубав парфюм.
Купих подарък за свекърва ми. Купих и на дребното два клина и една жилетка, че баба ми беше дала пари. Междувременно са изнесли от вкъщи Касандра (сушилнята), че тая сутрин нещо направи дерт. Явно е нейн ред за отпуск.
Пералнята бързо я оправиха - за един ден. Сега да видим таз ми ти претенция какъв женски характер ще покаже. В коридора и пералното е потоп! Тук-там вода, тук-там кални следи от няколко чифта обувки 47+ номер.
Черните облаци се надявам много бързо да се разотидат. Шефът ми пак прави въртели. Ще го извъртя аз него
Поразходих се навън и маааалко ми просветна, та вече нямам намерение да му се връзвам на глупостите.
Фани, мила, усмихни се!
Ще ти дойде добре това пътуване. Ти самата казваш, че адаптацията на Кари минава много добре. Остави детето - тъкмо е набрало скорост!
Активен
Feribotka
«
Отговор #78 -:
февруари 02, 2017, 12:43:29 »
Айде и аз да се разпиша този месец
Киви и Еми направо ми скриха шапката колко време не сме ги заподозрели! И все пак прекрасни новини
Повече и здрави бебета да има
ММ от вчера си е вкъщи и ми е много хубаво <3 Бебка също се кефи, цял ден се занимава с нея и ѝ прави инхалации/дърпа носа, даже намери начин да не се сърди на аспиратора
Вирусът, за който ви питах се оказа, че е само на хром-а (браузъра), та сега съм с мозила докато си привърша разни работни задачки, които съм подхванала и да го преинсталирам
Много хубави идеи за подаръци
Февруари има рд най-добрият ми приятел, на същата дата беше и дядо ми, който имаше и имен ден на Трифон Зарезан, та само с мъжки празници го свързвам
Алексия
, да си много здрава и да посрещнете успешно малкото човече
Ние с ММ ходим от време на време на кино като си намерим баба под наем
Сега ни се гледа един филм тип Хари Потър, ма му забравих името
Аз като пържа нещо и пръска, слагам навсякъде около котлона вестници, после събирам всичко и няма драма
Козметиката от около 6 месеца ми е на заден план
Миме
, споко и в нас е паднала бомба, особено в комбинацията с двете косматки
Гледам да има какво да се яде, да няма косми по пода и толкоз
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #79 -:
февруари 02, 2017, 13:02:11 »
Честит рожден ден Алексия
Много здраве и щастие.
Ние на майка всяка година взимаме нещо за нея-лично, което тя харесва, но няма да си купи.Козметиката е междо другото и за това ме е яд, че така не мога да измисля нищо тая година.То не, че за сестра ми съм измислила де
Само Моника е готова.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #80 -:
февруари 02, 2017, 13:02:49 »
Леле, влизам в темата и какво да видя, все хубави изненади!
Киви
, да е живо и здраво детенцето! Много радост и гордост да ви носи и на вас, и на батко си
Ама, с
Еми
сте толкова скришни! Нищо, така новините са още по-сладки
Алексиа
, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и всичко най!
Фани
, радвай си, че ще си дойдеш, аз като ви чета виждам, че Кари доста добре се климатизира, та не ѝ се притеснявай. Пък то и само за 20 дни, няма да усетите. А пък ти имаш нужда да се разнообразиш!
Миленка
беше питала в миналата тема за докторантурата ми - в България няма да ми е лесно, но не мисля, че ще е невъзможно. Искам да се занимавам с Космология, наука за сътворението на Вселената. До колко има практическа реализация? Ами, това е основна дисциплина, но развиваща се едва в последните 30 години - т.е. има толкова много неща за откриване! В България поне имаме база - е, обсерваторията в Рожен не е в първа младост и все нещо се нуждае от ремонт, но все пак имаме най-големия телескоп на Балканите и сме в топ 100 в света, което си е нещо. Едно ме притеснява - ще ми стигне ли акълът за тези ми амбиции...
«
Последна редакция: февруари 02, 2017, 13:07:41 от Bube
»
Активен
Alichka
«
Отговор #81 -:
февруари 02, 2017, 13:23:05 »
Нали сега имам време (според ММ, за да си правя вафли
), та тегля филми за вечерна прожекция. Онази вечер се хилихме на анимация с единствения минус, че беше със субтитри. Вчера търсих доста време филм. Имам актьори, които следя в какви филми играят. Не мога да кажа, че са ми любими актьори, а просто обожавам филмите - не съм срещала слаб филм. Та такъв актьор в очите ми е Том Ханкс. Вчера гледахме "Съли - чудото на Хъдсън". Отново много силен филм. Стори ми се като късометражен. Изобщо не усетих кога мина това време!
Препоръчвам с две ръце
Мъжо беше много скептичен в първия момент, защото пишело
драма
. Той види ли този надпис и прескача. Мисли, че ще има квичащи от рев жени, които шумно си духат носовете. Мен пък ме привличат със страшна сила филми по действителни случаи. Като цяло не се влияя и от жанрове, защото на повечето комедии трябва да ме гъделичка някой, за да се смея.
Маги, точно това имам предвид, че подаръкът тази година няма да е уау. А имам страшни идеи за подарък на свекърва ми. Да видим във времето кога и как само да се случат
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #82 -:
февруари 02, 2017, 13:26:27 »
Ние с Илиян в това отношение доста се разминаваме.. За мен повечето стойностни филми са драми, в редките случай трилъри и мистерии. Той драми не обича да гледа, харесва комедии.. За мен комедиите са загубено време.. Луда работа..
Имам голям списък от филми, които горещо препоръчвам.. Киноман съм
Обожавам европейско кино, американските буламачи толкова са ми втръснали.. Защо европейски филми дават масово само по Кинофестивали, а в кината е пълно с тъпи американски филми
Активен
Alichka
«
Отговор #83 -:
февруари 02, 2017, 13:36:46 »
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 02, 2017, 13:26:27
Защо европейски филми дават масово само по Кинофестивали, а в кината е пълно с тъпи американски филми
Татко по този повод цитира често срещано питане пред киносалон отпреди `89 г. - Филмът хубав ли е или съветски
Смятай, че тук европейски филми са мит и легенда. Вие поне повече фестивали имате
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
февруари 02, 2017, 14:29:58 »
Благодаря за пожеланията!
Съли го гледахме на кино, мнооого ми хареса, Том Ханкс и на мен ми е много любим и не се сещам за слаб филм с него.
Сапуни Дав много обичам, но любим ми е синият, обикновено купувам при пътуване. Мъжът ми е фен на душгеловете, аз там препочитам по глезещи
наскоро бях купула на майка минедин шампоан на дав, който тя харесва и то пробвах и страшно много ми хареса, много приятно изглажда косата.
Али, този бб крем съм го пробвала, но ми бяха дали много тъмен за мен нюанс и изглеждах като намазана с кал, та го свалих веднага. Радвам се, че ти е харесал. Като родя ще си взема крема им за 30 годишни
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #85 -:
февруари 02, 2017, 14:36:49 »
Alleksia
, понеже спомена като родиш..., сега по-специална козметика ли ползваш?
И да попитам какво ви е мнението за Biotherm, по принцип?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #86 -:
февруари 02, 2017, 14:52:43 »
Али,
в Дома на Техниката прожектират само различни от американски. Съвсем скоро имаше седмица на южнокорейското кино, показват и много документални. Има и клубни прожекции, просто не си попадала в такива среди
Како,
хич не се притеснявай, най- много колегата да клъцне косата на Кари, ако не може да я реши.
Не мисли и за полета, Кико е голямо момче, не е бебе. Представям си родата как вече се вълнува
Подаръци ще носиш ли?
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #87 -:
февруари 02, 2017, 15:00:02 »
Фани
, златен мъж имаш, хич не му мисли толкова и дано в България вземеш малко въздух и се върнеш с нови сили и енергия
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #88 -:
февруари 02, 2017, 15:06:04 »
Здравейте
Алексия
, Честит рожден ден, пожелавам ти здраве и радост!
Еми
и мен ме изненада, ама
Киви
беше ясна - всички се връщат във форума по една и съща причина. Аз ѝ го казах още тогава. Най-пресен пример - Алексия, както и Фани, Мари, да не изброявам
Пък Киви и за първото дете мълча като партизанин
Да са живи и здрави, ама мен не ме изненада
Тони
, аз пък виждам смисъл само от комедии
така както го описа, ми звучи, че гледаш само гадни филми
Фани
всичко ще е наред. Кари и ТМ ще си правят купони без надзор
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
февруари 02, 2017, 15:12:09 »
Панде
, аз по други причини се върнах
За
Киви
мога да кажа същото, защото
Свекърва
още тогава я подкачи, пък тя беше далече, далече от тези вълнения
Ама и Змей 2 на какъв хубав ден е решил да се появи