Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 22:54:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
49
50
[
51
]
52
53
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 206940 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #750 -:
януари 27, 2017, 15:22:06 »
Благодаря ви Маги.Али, Еми. Аз точно между Рига и Дунав се колебая. Има и един по-малък бутиков Вега, но той май няма паркинг, ще изчакам Еми да каже. То горе долу цените са еднакви, за една нощувка няма чак такова значение. Важно е да се наспя на удобно легло, щото ще сме без децата. Малко работа имаме и се чудихме къде да спим. Първо Велико Търново мислехме, но май в Русе ще спим. Никога не съм била там.
Честно казано не се вълнувам много от тенис, ще се радвам разбира се на победа.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #751 -:
януари 27, 2017, 15:26:23 »
Русе е красив град, само сезона не е за разходки.Там е студено и духа, а може и мъгла да уцелите.Иначе центъра е красив, с много красиви сгради.Аз поне много си го харесвам Русе.
Активен
Alichka
«
Отговор #752 -:
януари 27, 2017, 15:35:46 »
Цитат на: магито в януари 27, 2017, 15:26:23
Аз поне много си го харесвам Русе.
И аз съм силно пристрастна, заради жилката
Да, по центъра обновиха доста сгради, по начало никога не са го занемарявали като зеленина и поддръжка. То да е за повече дни си заслужава и културна програма да се направи - Ивановските скални манастири, Басарбово, Червен... По алеята покрай реката също е хубаво просто за разходка. Ние по начало в края на април-началото на май обичаме да ходим. Още не е много горещо (в Русе са адски жегите лятно време), ама вече и не е студено с вятър.
Днес нещо не ми беше Ок сутринта, та затова мачкам дивана. Още малко време да мине и ще съм по- в час. Сега при най-малката болежка и съм нащрек. Тъпото е, че при трета бременност не винаги мога да различа кога е контракция, кога не е. Ей, т`ва да си с висок праг на болка също не е работа. Имах разни придърпвания, ама то може и защото тепърва се разширявам. Знам ли и аз
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #753 -:
януари 27, 2017, 15:47:44 »
Ех, на косъм беше..
Въпреки всичко.. ПОКЛОН
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #754 -:
януари 27, 2017, 15:52:47 »
На това му казвам аз, да те яд от такава загуба, но нищо случайно няма също така.
Моите прогнози са за Надал победител в шампионата
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #755 -:
януари 27, 2017, 15:57:12 »
И аз съм за Надал, винаги съм му симпатизирала повече от Федерер, въпреки циркаджийските му номера понякога
И малко смешки от фб
Денят, в който се игра мачът на Григор, да се отработва другата събота, е първото решение на служебното правителство.
«
Последна редакция: януари 27, 2017, 16:04:30 от alexandrova_90
»
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #756 -:
януари 27, 2017, 16:00:03 »
И двамата са велики тенесисти, просто Надал е в по-добра позиция заради травмата на Федерер.
Но за Димитров това беше голям пробив, този турнир, дано запази форма.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #757 -:
януари 27, 2017, 16:26:30 »
Али
, трескай здраво магнезий и си свиркай. мен ме стягаше нонстоп 9 месеца подред, накрая вече беше нетърпимо. ако ги слушаш лекарите, според тях все си с контракции, при мен се оказа повишен тонус на тъканта в областта и то ми го каза друга докторка в Щерев, наминавайки да разгледа подсъдимите в стаята за предоперативна подготовка
. през бременността, следях само да не е тип менструална болка, както ми бяха казали в женската консултация.
Руми
, за Вега един глас от русенеца, който питах, каза че е най-луксозният хотел там, зареждал ги е с напитки. АКо има още инфо, ще каже довечера и ще пиша.
И аз обожавам Русе.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #758 -:
януари 27, 2017, 16:47:23 »
Еми, ти си активен спортист, така да го кажа.При теб нещата са коренно различно.
Аз чакам баща ми и изчезвам да правя поредната торта.Ще е шоколадовата торта на Йоли.Народа ще е много доволен от произведението ми, сигурна съм
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #759 -:
януари 27, 2017, 16:53:03 »
Тони
, за смешките не знам, но съм отвратена от негативните коментари по негов адрес. Аз избягвам да чета, но сега просто ми попаднаха пред очите.
Али
, ти трайно ли си вкъщи вече?
То всички сме полудели от страх..., че нещо не е или няма да бъде наред.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #760 -:
януари 27, 2017, 17:04:47 »
Цитат на: Marri в януари 27, 2017, 15:01:51
Като гледам, това долу горе е моментът, в който е преломът, където по-младият играч има сравнително добър опит и предимството на възрастта, пред по-опитният, но вече поизхабен играч.
Това ме просълзи. Сякаш е мача 2008-2009 година, тогава треперехме, че едно 17-годишно наше момче може да победи тогавашния Номер 1!!!
Евала на Гришо!!!!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #761 -:
януари 27, 2017, 17:11:41 »
Маги
, проблемът е че 9 месеца никой не се намери да ме успокои и да ми каже че това не са контракции. А стягането беше нечовешко, седнала не можех да стоя. А това с тъканта, се отнасяше само до матката, в момента всичките ми коремни мускули са фира- атрофирали на куче...
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #762 -:
януари 27, 2017, 17:12:13 »
Аз не съм му следила кариерата от близо, но едно знам със сигурност, от България се пробива много, много по-трудно, така че, да, заслужава човек да се замисли какви усилия му струва да стигне до там.
Активен
Alichka
«
Отговор #763 -:
януари 27, 2017, 17:14:23 »
Еми, то аз не знам и менструалните болки как са. Не страдам от такова нещо. След толкова години спорт мускулите са стегнати, да. Факт е, че и бързо се прибрах миналия път. Бая пипане пипаха акушерките преди да кажат дали са или не са контракции. Добре, че знаеха какво да ме питат преди да ме шашнат излишно. Това при втората бременност беше.
Сега пия но шпа при нужда или психонужда по-скоро. Магнезий не съм пила с тази бременност. Като се сетя, че предния път бях на максимални дози от всичко! Онзи ден нали катерих стълби 1100 пъти, че бяхме без асансьор. Та превантивно пих. Сега пак. Побъркана работа!
Мари, сега съм с 14-дневен болничен. После ще съм на комисия и тогава вече ще кажа, че съм трайно вкъщи. Мъжо не беше много доволен. Всички останали обаче ми надуха главата още по празниците да спирам работа. Личната онзи ден и тя... То направо е фантастика как с трета бременност най-малко шаш и паника имам.
Еми, много бързаш! Ще си говорим след няколко месеца.
О, то сега ще се сипе голяма помия. Ако пък беше спечелил - същите хора щяха да се тупат по гърдите с "Булгар! Булгар!".
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #764 -:
януари 27, 2017, 17:15:35 »
Цитат на: emmmmmy в януари 27, 2017, 17:11:41
в момента всичките ми коремни мускули са фира- атрофирали на куче...
Е,
Еми
, това е временно явление, повярвай ми
Ти, като човек, който се занимава с тялото си(доколкото разбирам от написаното) сигурно имаш високи критерии за добра форма, но имай търпение, ще се възстановиш. Поне след първото се възстановява тялото доста добре, вече с второ дете и следващи е различно.
Когато си със секцио просто трябва да се по-търпелива. Не можеш да спортуваш от рано, не можеш да носиш колан от рано, но пак ще се възстановиш добре
ЕДИТ:
Али
, те коментарите бяха още по време на мача, чак се чудя как може на бялото, черно да кажеш, но какво ли се чудя толкова, то от дивана всеки разбира.
Защо не е съгласна половинката да си останеш вкъщи?
Аз пък първата бременност какви молби бяха, при личната, при гинеколога за 1 седмица болничен преди 45-дневният. Просто не издържах, не ми се ходеше по институции и исках просто да приключа с работата, ама не, голямо обясняване падна, защото не ми била рискова бременността, а един ден болничен не бях ползвала за цялата бременност.
«
Последна редакция: януари 27, 2017, 17:23:19 от Marri
»
Активен
Страници:
1
...
49
50
[
51
]