Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:57:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември и магията на Коледа!
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември и магията на Коледа! (Прочетена 175031 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Декември и магията на Коледа!
«
Отговор #435 -:
декември 20, 2016, 11:10:13 »
При тази лудница по магазините мисля, че децата много бързо разбират истината за Дядо Коледа. На този етап обаче в градината искат да е по- тържествено и с елементи на изненада. Затова ни карат да носим през задния вход подаръците.
Някой в яслата е бил прашен с баба Яга. Побеснявам! От време на време Дребната ме пита за баба Яга и аз всячески се опитвам да й избия това от главата. Има много по-реални заплахи. Защо не си научат децата да си мият ръцете след тоалетна или да пресичат правилно?!
Ама я ми кажете повече за филма? Подлите камериерки още ме чакат, имам и други набелязани, ама така е по-добре. Ние с ММ изчакваме първоначалната лудница и после се наслаждаваме.
Булче, пиши на лични за тихата книжка. Коя вълшебница я спретна?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #436 -:
декември 20, 2016, 11:12:00 »
Добър ден!
След малко сме на ваксина, Малчо още спи и дано се събуди сам, а не да се налага да го събуждам, защото не обичам.
Размина ни се гостито днес при нашите, защото майка ми се обади и каза, че нещо не й е добре. Брат ми пък си загубил документите - ЛК, книжка и т.н. Нали много отдавна е шофьор, та пак трябва да вади. Дано се намери добър човечец да ги върне. Обиколили са вчерашните му маршрути, ходили са до полицията и обява по радиото даже са пуснали. Засега нищо.
Много тъпо.
Ние пък днес пак чакаме да ни докарат дърва, защото старите почти ги опукахме.
Така пред коледно добре ни се получават нещата.
И аз скоро не съм чела книжка, различна от бебешките теми.
Сериал също не съм гледала. Последно Отчаяни съпруги, докато бях бременна.
Гледам сега някакъв Непорочната Джейн въртят по тв.
Чудя се защо ли плащаме пълен пакет канали + HBO и всякакви производни, като гледаме само 2-3 канала.
Всички ли деца обичат да им четат книжки? Моят Бандитко кога ли ще заобича?!
Лек ден
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #437 -:
декември 20, 2016, 12:20:04 »
Здраейте от мен и чудовището, което се настани в носа ми
Последните 4 години винаги съм болна по това време на годината, голям кеф.
Ама как го гледате тоя сериал не знам. Мен от рекламите му ме е гнус. Аз от НВО сериалите не ги харесвам. А по цял ден гледам НВО, Отмъстителите ги знам на изуст
Вечер пък гледаме Fine Living. Доволна съм от големия пакет, за който мм се разправя с мтел две седмици.
Миме, Бамбук не обича да му чета книжки, обича да яде книжки.
Тони, това за дядо Коледа все една аз съм го писала - и аз познах техника в детската градина по маратонките и дънките
Аз след малко ще си имам братовчедка да се занимава с Бамбук, а аз да си почивам
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #438 -:
декември 20, 2016, 14:12:19 »
Здрасти!
Пандич, оздравявай скоро, мила!
Предложете ми занимание за времето когато Кико спи! Нещо тихичко и интересно. Пфу, ужасно време, не можем да мърдаме наникъде.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #439 -:
декември 20, 2016, 21:43:50 »
Днес изкарах два часа в Икеа САМА
Без някой постоянно да ми дава зор (визирам ММ)
А преди малко изпекохме и първата доза от шведските бисквити по рецептата, която Мари сподели. Като за аматьор и начинаещ пекар, мисля, че ми се получуха
С ММ ги излапахме половината още топли нюм-нюм-нюм Само заменихме карамфила с индийско орехче, че и двамата не понасяме карамфил
Сега забърках и втора доза, доразвита с малко ванилия есенция
ММ се чуди неговата съпруга ли е това
Разбирайте ме, както искате, най-вече буквално
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #440 -:
декември 21, 2016, 08:29:06 »
Добро утро, как сте?И аз вчера правих първите за сезона коледни сладки.Правих джинджифилови сладки, обаче бързах и не ги разбих добре и са малко по-твърди.Но се надявам като престоят да омекнат.Сега на ред са ми двойно шоколадовите.Много лесни и вкусни сладки.
Ох аз днес исках да поръчам за Моника едни комплекти за готвене от Икеа, обаче са изчерпани.Дано ги заредят пак, че ме е яд така.
Хубав ден!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #441 -:
декември 21, 2016, 08:45:56 »
Здравейте,
По цял ден съм заобиколена от сладки, бисквитки и тн.. Не искам и да чувам!! Постоянно се притеснявам и не мога да спя, да не объркаме някоя поръчка и да изпратим 1000бр. елхички с кардамон, вместо 500 Дядо Коледа с канела примерно
Сънувам бисквитки, но като кошмари!
Спи ми се зверски, на предела на силите съм, не знам защо се случва така.. Реално не е моя работа голяма част от това, с което се занимавам, но ми е съвестно да оставя колежките до 22ч. да се бутат и помагам.. Преди бих си тръгнала без да ми мигне окото, но нали уж шефствам.. Винаги съм смятала, че добрите отговорници помагат на работниците и работят с тях наравно при нужда..
Нямам търпение за почивката, колкото и кратка да е тя
Трябва да ходя до мола, а нали се бях зарекла до 15.01 да не стъпвам там.. Еми ще се наложи
Мисля да е утре
Активен
Alichka
«
Отговор #442 -:
декември 21, 2016, 08:52:42 »
Добро утро!
Днес се събудих и прочетох виц, изпратен от кумицата на вайбъра ми. Ама толкова смешно да ми стана
Беше ми страхотно настроението, докато ММ не ме накара да яхна метлата и го отнесаха двамата с дребната заедно
Начи, може да търпя, ама настъпи ли ме някой по опашката по-силно, вече показвам зъби и нокти. Така де - не да ми мачка дивана и да маже таблета, а да стане и да оправи детето, докато аз също се приготвям за излизане.
Както и да е - днес и утре съм отпуска и ми е кеф
След малко тичам до Еконт, че имам пратка, а след прегледа ще ходя до пощата, че пратката от Алексия коледните елени са я донесли след месец чудене.
Много харесах идеята за сладки - нейде тук бяха пуснати и сега ще ги търся. Може утре да се пробвам. Пак ще е натоварено тия дни откъм задачи. Поне ще са приятни - ще опаковам подаръци, ще ходим на гости, трябва да проверя фотото как ще работи, за да се снимаме... Ей, такива неща!
Мери ми, завидях ти! Тая ИКЕА я бленувам от толкова време. Ама тя почти като пловдивското Джъмбо - преди Пазарджик отбийте в дясно. Кога ли ще й се наканим най-после?
Тони, при мен е почти същата работа - до скоро сънувах поръчки, доставки, закъснели пратки... Да не говорим, че работя с доста заведения, а те се сещат за нас в следпоследния момент - днес го искам, мъжко го искам.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #443 -:
декември 21, 2016, 09:03:42 »
И аз бързах вчера, че малкият е болен и искаше много внимание. Та моите станаха безформени и разпадащи се. Даже изгорих едната тава.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #444 -:
декември 21, 2016, 10:11:37 »
Тони
, като ще споменаваш сладки, сега по спичен състав изпрати и нан нас
За мен с кардамон ам-ам-ам
Али
, ако няма да купувате мебели, а само за аксесоари, не си заслужава разкарването
Весело кафе:
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #445 -:
декември 21, 2016, 10:28:40 »
Като говорите за сладки+ИКЕА, обожавам
Ако не сте ги пробвали опитайте.. Уникална комбинация
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #446 -:
декември 21, 2016, 11:09:13 »
По въпроса с бисквитките.. Е това е при нас
Жалко, че нашите не излитат сами
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #447 -:
декември 21, 2016, 12:13:46 »
Здравейте
Тони, аз стигнах до извода, че явно все ще има безсънни нощи за мен - в училище, в университета, на работа, с бебето все гледам през прозореца свети ли някъде другаде. Та който умее да се наема със задължения май не остава без работа.
Али, много добре казано за дивана и таблета
Аз все още съм със запушен нос, но този път не можах и да се наспя, защото Бамбук го атакуваха зъбите. Вчера поне се вдъхнових нещо и надписах няколко картички.
Знаете ли Джада от Fine Living - искам да съм ентуасизирана и енергична като нея
Активен
Feribotka
«
Отговор #448 -:
декември 21, 2016, 12:39:39 »
Добър ден!
Отдавна не съм се разписвала
Ама нямаме време от скитосване...тия дни като имаше слънце гледах да сме навън с бебка да дишне въздух, че миналата седмица се бяхме затворили вкъщи, чеме беше страх заради кашлицата да я извеждам. Днес съм си дала почивка, разбирайте няма да излизаме, а ще си седим вкъщи, че трябва да довърша предколедното почистване. Имам и подаръци за опаковане + още малко за докупуване. ММ си е харесал едно зеге (пробивен трион) от Лидл, добре ще е да успея да стигна и до там, да го изненадам
Как завидях на Миленка за активността и обиколките, миналата година и аз така вършах и избивах улиците, сега съм вързана с розовото ми бонбонче
На Бъдни вечер решихме да сме си вкъщи, за първа година, иначе все при нашите...ММ ще меси, че е специалист, другите неща заедно ще ги приготвяме, дано Бебка позволи
На Коледа ще се съберем вкъщи с бабите, нали ми е и празник
Сладки съм се засилила да правя, ма ще видя кога ще стигна до тях, и още не съм решила какви да правя, искам някои максимално бързи и лесни
Пък за глазура не знам дали ще успея (и времево и всякак)
Така, така, действайте ги тия мъже, няма за какво да ги жалим
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #449 -:
декември 21, 2016, 14:34:05 »
Привет!
Мен пък ме изненадАха....със сушилня. }: Това при положение, че мъжът ми е в командировка, големият е на фитнес, малкият на работа в София, майка ми в тоалетната /аз я чакам с количката/ и котката на терасата, при запъната врата, че става течение.
Обажда ми се мъжки глас от нищото: Носим Ви пералня, долу пред входа сме, елате да си я вземете.
Ха върви и обяснявай, че си имаш пералня, нова и скъпа, че си сама вкъщи и кой къде е. Викам си, туй ще да е нов вид телефонна измама и затварям.
Обаче пак се звъни и този ме заплашва, че ще я остави на улицата. Поглеждам през терасата, наистина свалят огромен кашон. Питам крещейки от кого е и става ясно, че е поръчана от малката инвестиция. Котката отдавна е избягала, майка ми се провиква от тоалетната, че е готова, а аз не мога да се свържа с малкия хубостник, щото без очила нищо не виждам, пък и съм бясна.
Както и да е, разбра се, че е сушилня, а не пералня и е изненада за Коледа от двамата по кръв и едната по закон. Хайде моли се да я качат и пак млади момци, тоз път с чисти обувки.
Обаче место за сушилня няма и сега ми се хили в хола, точно пред телевизора.
Върна се големият и го отнесе, че така се не прави. Сега трябва да реорганизирам закритата тераса, да местя бидона със зеле и да и отварям място. По едно време ми светна, че вратата към терасата е тясна и може и да не мине. Ама колко му е, ще си я подадем през прозореца, ако трябва ще счупим някое и друго стъкло
Мразя изненади!!!! Искам пръстен с диамант, не ми трябва сушилня и то по Коледааааа
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...