Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:34:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември и магията на Коледа!
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември и магията на Коледа! (Прочетена 174848 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Декември и магията на Коледа!
«
Отговор #330 -:
декември 14, 2016, 11:08:08 »
Наде, покажи ни украса!
Хахаха, Булче, за болничен още не знам. Сега пак ме карат да чистя отпуск, та утре май ще съм си вкъщи. Добре ми дошло!
Свекърва ме разхили с чая. То при нас в тоалетната е такъв студ, че хич не ми е мерак да ходя. Пък после да се мия и с ледена вода... Нагласям се психически предварително.
Ох, помня тържества в работата на майка. На старото място имаше Дядо Коледа, Снежанка, даваха торбички с портокали, орехи и нещо сладко. Беше много хубаво без да имам много ясни спомени!
Дребното май пак ще ходят на театър. Още не е сигурно. Календари им правят, тържества. Е, искам и аз пак в детската градина,напук че я мразех навремето.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #331 -:
декември 14, 2016, 12:35:23 »
Добър ден! Пращам на всички доволно количество сняг, че тук е в изобилие! Честит ви рожденник, Марта, да ви е жив и здрав и само мъничко палав. Какви подаръци и изненади ще има?
Али, да не съм изтървала нещо? Защо ще излизаш в болничен?
Ние най-сетне успяхме да поръчаме заветния костюм на фиксики - Мася Доволна съм, беше ми мъка в последните дни.
Свекс, жалко наистина за партито, ако това ще те успокои тази година и ние ще сме кът с партитата, само 2 служебни на Инж.
Не ми се пише за Хитрино, че ми става тегаво!
Айде идвайте в темата, че е пусто тук!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #332 -:
декември 14, 2016, 12:54:59 »
Хехе, ами то в оня списък ненапразно Амалия е в първите бройки
Амели 1 вече е на 6 месеца и дали заради затворените прозорци, или защото се е кротнала, но не я чувам като реве. Има 4 зъба и сега тя разлайва кучето, като я извадят на терасата. Скоро майка и разправяше, че три дни стояла без име в родилното, докато го измисли, че Амалия и звучало еврейско, а Амелия било като Анелия и щели да я бъркат. Хихи, бабите /по- дъртите от мен/ докато го запомнят, голям зор видяха. Почти като една Жаклин, моя съученичка, дето пра- баба и се чудеше как може да я кръстят Лигнин.
Да напомня, че ударението е на "и"- то и най- вече това бъркат.
Амели 2 продължава да е хубавица, макар и да е гола глава.
Момченцата около годинка са Даниел, Алекс, Виктор и съседчето до нас - Стоян, на дядо си.
Мари,
Мария не е само християнско име, имат го и евреи и араби мюсюлмани /това пак от онази тема/. А Ния от Светилника в действителност е Евгения, така и казват на галено. От няколко Евгении на моя възраст, на нито една не и викаме така, все са Жени. Моята втора любов в първи клас пък беше Ево, от Евгений. Първата май съм казвала, беше съвсем прозаична - Динко.
Ами хубави имена ми са
Како,
ама ти верно си изпуснала най- интересното
Активен
Alichka
«
Отговор #333 -:
декември 14, 2016, 13:03:15 »
Фани, избяга надалеч и съвсем изостави клюките тук. Ще наваксаш
Я разкажи за тия пари за боядисване как се справиха в салона. Рускините правят чудеса от коса по принцип. Надуха ли ти главата или са по -елитарни?
Като стана дума за имена на децата и се сещам Линет от Отчаяни съпруги как при поредната бременност спореха на коя леля да кръстят. А ние се чудим до коя баба да спрем!
Женя по руски образец по- го приемам, макар да звучи архаично в моите уши. Обаче Сашка кърти мивки! Хубаво, че спряха хората да смачкват имена. Лигнин много на нашата възраст не знаят какво е...
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #334 -:
декември 14, 2016, 13:06:08 »
Свекърва
, ей, разнищихме го с теб "Железният светилник"
Знам, че е така за името, но аз си харесвам Ния. Но племенницата така се казва и още тогава, с нейното кръщаване поотпадна този вариант
За арабите мюсюлмани и Мария не знаех, иначе евреите и аз съм ги отметнала.
Марта
, да ти е живо и здраво порасналото момченце, много да те радва и да е твоя гордост!
Фани
, бързо влизай в час, че пропускът ти е голям
Активен
Feribotka
«
Отговор #335 -:
декември 14, 2016, 13:12:28 »
Добър ден!
Ние с Александрина почти се пооправихме вече...тя кашля предимно сутрин малко и през деня е спокойна, дано отшуми скоро
Моят нос е запушен, ма той почти всяка/цяла зима е така
Марта
, да ти е живо и здраво момчето
Али
, ти още не си информирала лудия ти шеф?
Ния много ми харесва, още от книгата
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #336 -:
декември 14, 2016, 13:54:09 »
Влезнах в час на бързо и Алииииии, Честито и тук! Хубаво е когато има такива новини! Разнообразяват и усмихват деня ми, че нали знаете иначе съм кисела тия дни. Но пък ви чета редовно, макар и да не се включвам по всеки въпрос
Активен
svekarva
«
Отговор #337 -:
декември 14, 2016, 14:13:40 »
Аз нали си имах около година шеф йорданец, та от там ми са по- дълбоките познания за Мариите. Той беше следвал в България, 6-то дете в семейството и хич не му се връщаше. Ожени се за българка и кръстиха дъщеря си Мариа, с А, както се изписва на латински. При тях името било Мариам, майката на Иисус. Нали религията им е по- млада от нашата, те взимат Стария Завет и част от Новия, с тази разлика, че Христос е пророк, а не Месия. Ако и азиатците имат нещо подобно, значи направо е световно име
Фани,
много си бърза
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #338 -:
декември 14, 2016, 14:16:35 »
Дам, след малко и ще изляза за ежедневното прибиране на Кари, на свечеряване с Такси - гледаме се чудя кога ще имам време да обикаля всички красоти на града.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #339 -:
декември 14, 2016, 22:01:11 »
Хихихих, как обичам като не влизам по-дълго време да вляза и да ме зарадвате с новини
Али, чистито!
Мари, теб те подозирах отдавна, още като виждах всяко второ мнение в бебешките теми от теб и си мислех, че натам отиват нещата. Честито и на вас!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #340 -:
декември 14, 2016, 22:27:22 »
Цитат на: Cerise в декември 14, 2016, 22:01:11
Мари, теб те подозирах отдавна, още като виждах всяко второ мнение в бебешките теми от теб и си мислех, че натам отиват нещата. Честито и на вас!
Благодаря,
Вики
!
Но аз съм си такава, на всяко гърне, похлупак.
Пък за темите на булките вече нямам актуална информация, така че ако не пиша по бебешките теми, ми остават само манджите и клюките
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #341 -:
декември 15, 2016, 08:03:07 »
Добро утро
Снощи с Илиян заспахме в 22ч., както си гледахме филм
Събудихме се в 3 през нощта, да се преместим в спалнята и такъв смях му дръпнахме.. Никой от двамата не помни защо.. Много миличко ми беше и днес съм в по-добро настроение
Викиии,
пиши по-често навсякъде
И аз пиша в бебешките теми, без да съм компетентна и без да съм в сладко очакване
В булчинските имам какво да кажа, ама ме мързи да помня нови никнеймове и коя, какво беше.. Вас си ви познавам
Фаниии,
няма да е лошо да пуснеш някоя снимкааа, чакам и все още не съм видяла
Активен
Alichka
«
Отговор #342 -:
декември 15, 2016, 09:28:27 »
Добро утро!
Вики, мерси
Аз изпих полагащото се кафе за деня и се подготвям за разходка.
Ще проверя в пощите какви ги вършат, че чака книга от Алексия от нам си колко време. Имам чувство, че пощаджийката минава само по веднъж в месеца с известията за пенсии. Ще проверя и дали мога да си получавам пратките в стария квартал, че там са все млади жени и много бързо става всичко. Хубаво работят!
Снощи и аз заспах в 10 почти едновременно с "Чао!"-то по скайпа. Май ще празнуваме Нова година с кумците. Доволна съм! Много мерак имах за хайманосване по заведения, ама в това положение - не. Предполагам, че ще се пуши на доста места и пропускам.
Ще си пооправя и украсата, че е половинчата. Много хубави неща са замислили за дребната в градината, ама ще пиша в темата ни.
Хайде, усмихнат ден на всички и повече коледно настроение
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #343 -:
декември 15, 2016, 10:02:57 »
Привет.Аз съм зарината, от сутринта ми се вдигнаха нервите и се изприщих няколко пъти.Вече пих и хапче за глава, защото така не мога да докарам до довечера.
Хубав ден!
Активен
svekarva
«
Отговор #344 -:
декември 15, 2016, 10:57:22 »
И аз съм станала с дупето напред
Родният се изнесе в командировка, натъкмен и пременен. За мен останаха довършителните дейности по почистването и основно готвене и пазаруване, че нали си пристига задокеанският, воден от софийския. Имам и двете сестри днес за разкош
.
Вчера от бившата ми работа предложили за Хитрино торби с дълготрайни хранителни продукти. Всички са в срок на годност и се продават по магазините в селата, с две думи имат изисквани документи. Обаче от БЧК отказали, искали само пари. Възмутена съм. Те щели да купуват и разпределят, сигурно пак някой се е вредил да си пробута стоката.
Хора си предлагат къщите в съседните села за неопределено време, обаче - не, строят им фургони...
Та така, отивам да свиря на пиано, после ще пиша поезия и белким го докарам до шиене на гоблени
15541640_1330524843664275_2889244747226126392_n.jpg
(69.83 KB, 336x336 - видяно 1786 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24