Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:28:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември и магията на Коледа!
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември и магията на Коледа! (Прочетена 174797 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Декември и магията на Коледа!
«
Отговор #315 -:
декември 13, 2016, 12:39:53 »
Аз през Враца само транзит съм минавала, когато ходих до Белоградчик и Видин преди 6 години поне. Мъжо много пътуваше в тоя район. Трябва да се отпуши чакрата на пътуването някой ден. Таз година вероятно ще пропуснем. Дано на есен се отвори възможност.
Тони, ти имаш време. При мен за 10 Мин се наложи да пиша на дядо Коледа писмо. Брейнсторминг отвсякъде!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #316 -:
декември 13, 2016, 12:41:30 »
Изчакайте до лятото, когато ще са направили повечето улици
И елате всички. Форумска среща във Враца
Но пък може да не видите една от големите атракции, с които е известна Враца (дупките
)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #317 -:
декември 13, 2016, 13:39:01 »
Аз пък съм ходила много пъти във Враца.А Леденика ми е от любимите пещери, не че в много съм ходила де.
Тук спря да вали и взе да се топи снега.Предстои да си обуем плавниците.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #318 -:
декември 13, 2016, 13:51:28 »
Привет!
Киви
, много съм съгласна с мнението ти, като само ще добавя, че за съжаление и села без катаклизми и катастрофи в историята си, към днешна дата са в същото състояние, за което ти говориш.
Самата аз тъжа по селото, в което имам много свидни детски спомени(отново от миналия век) и където не може да се познае къде е имало къщи и къде не
За произшествието.... мисля, че такива инциденти се случват навсякъде по света(дори в страни със силно развита жп-инфраструктура, където се работи с технологии на най-високо ниво. Швейцария като страна с изключително добре развит жп-траспорт, където се намира най-дългият жп-тунел в света, има в историята си и не един и два инцидента, включително сблъсъци между влакове с жертви и то в наши дни), важното е как се отреагира в последствие... За мен тук основно трябва да се включат застраховки и фондове, създадени специално за тази цел, а всичко дошло като благотворителна инициатива от хората е добре дошло, но не основно и не задължително...
Маги
, честит празник, да е живо и здраво момиченцето!
Аз съм ходила веднъж във Враца, много ми хареса площада, усещането е много особено, с внушителната гледка към планините.
«
Последна редакция: декември 13, 2016, 13:54:47 от Marri
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #319 -:
декември 13, 2016, 13:54:08 »
Добър ден!
И тук вали сняг. Сигурно е доста студено, ама ние сме се гушнали на топличко с Малчо. Днес очакваме баща ми да си дойде за месец и сигурно ще сме на гости.
Снощи ходихме да пазаруваме и "задигнах" количката с покупките на една жена в магазина. Умрях от срам! Направо към касата се бях запътила с нея.
Ама толкова да съм отнесена. Бях се загледала в едни много якии гривнички и джиджаФки и изобщо не съм видяла с какво се движа.
Маги
, честит празник на вас!
Свекърва
, дано не е нещо сериозно и да мине леко!
Вчера купих плик и писмо, което ще пишем с Алекс до Дядо Коледа, но мислех да го запазя и да го сложа в новата ни супер кутия. Може да взема още едно и да го изпратим, щом казвате, че още може. Аз мислех, че сме изпуснали срока. Ако получим отговор ще си го сложа и него в кутията.
Тони
, и ние така се разбрахме с Влади, да пишем писма до дядо Коледа с желанията си. Аз още нищо не съм писала, защото наистина не знам какво искам. Ще подсетя Влади да си донесе неговото от работа, стига да не ме е излъгал, че го е написал.
Оф, аа колко искам тостер. Отдавна нямаме и все се каним да си вземем. Обожавам препечени филийки на тостер ммммм.
Мечо Пух
Тони
, я раздухай сега за тази фирма?
Ейййй, и да не се отметнете за форумската среща във Враца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Айде и аз да намажа един път и да присъствам на някоя среща!
Активен
Alichka
«
Отговор #320 -:
декември 13, 2016, 14:03:05 »
Цитат на: магито в декември 13, 2016, 13:39:01
Предстои да си обуем плавниците.
Да се чуди човек шейна или гумена лодка е по- подходящ подарък за едно дете.
Преди години в Русе беше така с дупки. После теглиха здрав кредит и направиха улиците стъкло. Всичко си иска поддръжка, ама има небарвани места от комунизма още. Продължение на една улица до нас даже вече няма асфалт. Преди години е прекъсната от голям булевард и вече не е значима. Хубавото е, че колите обикалят и не ми минават близо до прозорците.
Мари, много години подред масово нямаха застраховка, защото държава нямаше, а застрахователите бяха друга категория хора. Сега гледам, че се възвръща доверието и необходимостта от такъв тип услуги. Трудно е да се промени мисленето на хората! Още по-трудно е мисленето на хората по селата. Там и безпаричието ги кара вечно да са мнителни. Може да си купят 50 инча телевизор, ама него го усекат, а застраховка я усетят, я не.
Хахаха, Миме, ти голям мерак имаш да плащаш чужди сметки!
И тук се разхвърчаха мушици. Дано не натрупа! След средата на януари - може...
Мари, сега те разбрах.
«
Последна редакция: декември 13, 2016, 14:11:29 от Alichka
»
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #321 -:
декември 13, 2016, 14:10:40 »
Ох, и аз искам сняг!!!
Обаче няма, само слана, студ и мъгла
Али
, аз имах в предвид индустриални застраховки, каквито в случая задължително има.
В случая става въпрос за наистина сериозни разходи. Не само по възстановяването, ами дори по самото овладяване на ситуацията.
Определено това са щети, които не могат да се покрият от дарения на доброжелатели, колкото и благосклонни да са те.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #322 -:
декември 14, 2016, 08:05:04 »
Добро утро, днес се роди голямото ми момче и става на цели 4 години.
Почерпете се за негово здраве.
«
Последна редакция: декември 14, 2016, 08:07:08 от marta_kalpazanka
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #323 -:
декември 14, 2016, 08:10:42 »
Добро утро
Нервно ми е и нямам настроение...
Марте
, да ти е живо и здраво детето
Термометърът показва -10
Активен
Alichka
«
Отговор #324 -:
декември 14, 2016, 09:05:40 »
Марта, да е здрав и щастлив Марти! Нека има хубаво детство!
Вчера следобед ми пристигнаха ботушите и сандалите. Мерих ги чак вкъщи. Йеееее! И двата чифта са супер тесни долу. Ботушите ще ги уплътнявам с дънки и клинове. Такава е!
За сметка на всичко шефът ме издразни, че пак сума си време търси ключове, ама вратата така да се затворела, пък се връща за ключове на колата.... Тръгнах си в най- най-големия трафик! ММ и той ме изнерви, че иска гости да кани посред седмицата, а ние нямаме време да купим подаръка за детето! Направо ми омръзна от неговите колеги, дето на 30+ живеят при мама. Ще ходят на банкет баш последния уикенд преди празниците, че съвсем да ни е нанагорно. Бели кахъри, ама мои си....
Снощи накичих лампичките!
Днес трябва да тръгвам по-рано от работа. Дано шефът не ми спретне номер, че съм яхнала метлата
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #325 -:
декември 14, 2016, 09:43:24 »
Привет на всички.Днес тук е студено, както само в Плевен може да е.Сух студ, пука под обувките леда, внимаваш да не се изтърсиш, и слънцето пече, за да е съвсем прекрасен деня.Аз обичам зимата и студа не ме плаши, стига да не меря някоя улица, буквално!
Марте
, да е много здрав и щастлив порасналия малък мъж.Да има прекрасно детство, пълно с игри, бели и много весели моменти!
Али
, ние отдавна шкартирахме този вид колеги.Много отдавна с моя мъж се издържаме сами от 18 годишни реално.И хора който нямат реална връзка със земята просто не са нашия тип.Мразя някой дето родителите му плащат сметките да ми обяснява как трябва да живея и защо не съм си купила най-новия модел нам си кво.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #326 -:
декември 14, 2016, 09:44:53 »
Добро утро!
marta_kalpazanka
да ти е жив и здрав малкия калпазанчо и много да те слуша!
Аз днес си смених личния лекар, за сега съм доволна, дано да не се налага да го ползвам де. Записах се в общата практика на 1дкк,нямаш един лекар само, на обща практика работят, обаждаш се и питаш за свободен час, няма четни и нечетни да смяташ и изчисляваш, не чакаш а те приемат веднага. До сега не съм взимала болнични по тази причина че не ми се чакаше при личната.
Alichka
ти няма ли да излезнеш в болничен?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #327 -:
декември 14, 2016, 10:00:30 »
На нас ни мина единия банкет в началото на декември. И аз си използвах новата рокля от блек фрайдей от сайта, в който работи либето. Сега на 22-ри отново съм на банкет, вече Коледен. Казах му да запретва ръкави и да подари коледния подарък по-отрано, че пак съм без нова рокля.
Ама мисля, че няма да го направи хахахахахахах
Подготвяме вече коледното тържество. Тази година ще е без спонсор и май желанията от писмата на някои няма да се сбъднат. Тези, които писаха блокче и флумастери, ще са най-доволни какво ще намерят в пакета.
Коледната украса в кабинета е готова......отдавна. И съм много доволна тази година от нея. Прекрасна ми се получи и ми носи много приятна емоция на работа. То си е Коледно настроението вече, хич и не тормозим децата.
Марта
, да ти е жив и здрав малкия юнак.
Весел празник!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #328 -:
декември 14, 2016, 10:44:43 »
Марта,
да ти е жив и здрав баткото, да ти помага и да защитава брат си и сестра си!
В службата отказаха да правят детско парти, имало болни, мързяло ги да водят децата в почивни дни и ред други причини. То и повечето са по детски градини и там си го празнуват. Жалко, бях намислила хубави неща. Така е като са презадоволени и като подаръци, и като събирания. Криво ми е, че традиция от 10 години /откакто съм там/ се затрива.
Ще дадат подаръците на родителите и толкова.
Тук го докарахме до -4С, но понеже няма вятър и е слънчево, не се усеща студа.
Хехе, изнесени сме в темата за име на бебето.
На мен днес ми заглъхнаха ушите, а нямам хрема и гърлото вече не ме боли.
Обаче пък кихам по 20 пъти. Много е опасно след огромните количества изпит чай и витамин С, направо съм за памперс
и не смея да си покажа носа навън.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #329 -:
декември 14, 2016, 11:02:21 »
Голямо кръщаване, голямо нещо.... не разбрахте ли, че всичко е Амели
Свекърва
като е подкарала темата с кръщавките, да ви кажа да се посмеете за Амели №3. Братовчедка ми, която живее мнооого далеч от тук и със сигурност не сме си говорили по темата с имената, очаква бебе. Решили да го кръстят Амелия. Името е едно и е ясно, само ще ги номерираме да е ясно за кое Амели става въпрос... пренасяйте се тук, че ми липсвате.
Марта
, да ти е жив и здрав баткото. Тази сутрин фейсбук ми напомни как е минал моят ден преди 4 години. Дипломирала съм се за последно, а на следващия ден разбрахме, че очакваме Змей.
«
Последна редакция: декември 14, 2016, 11:05:04 от Kiwi
»
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]