Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:25:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174774 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: декември 07, 2016, 23:32:24 »

Два въпроса ме мъчат :  Как всички сте виждали леглото на Скай ??????   blush  На гости ли сте и ходили,,,,,съмнявате ме много момичетаааа,,,

Леглото...кукленското...е на снимка на предната страница...за туЙ всички са го виждали tease
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: декември 08, 2016, 01:40:59 »

Уж ви чета редовно и пак съм пропуснала  blush Скай уникално е,аз винаги съм си мечтала за къща за кукли *INLOVE*след време малката ще ми осъществи тази мечта.А тези кукли са ми толкова любими и за съжаление супер скъпи.Бях попаднала на един сайт във Фейса,правят кукли с цвета на косата и очите на момиченцето,даже и на визия много добре ги напасваха,,но ужасно скъпи и списъка с чакащи беше безкраен.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: декември 08, 2016, 08:18:20 »

Добро утро smile

Днес вече съм сополива  nea (давам ъпдейт на състоянието хахах )

Аз имам панически ужас от котки, ако има още някой, който не е разбрал  stop Boy cry

На Свекс котката е красавица, ама тази на Фери си е направо зловеща..  blush

Давайте снимки на кучета, че да не отварям със страх страницата (Скай, призовавам те  heart)

Подаръкът го измислих тази сутрин, трябва да го купя тези дни.. Събота и неделя сме във Враца, не знам как ще стане.. Може би ще е другата, но тъкмо ще е по-близо до Коледа  pardon
Мама е в Турция и специално за Булчето да кажа.. В събота ще ям баклава с шам фъстък и едно нещо, което обожавам, но не съм сигурна как се казва.. Като руло нарязано на филийки е, отстрани кафаиф а вътре яко парчета шам фъстък (прилича на Burma Kadayıf, ама не точно или Saray sarma.. )..  yahoo tease

В предния ми живот съм била туркиня 100%

Имам две места в света, където съм се чувствала като вкъщи и някак интуитивно зная всичко, кое, къде е.. Без да преувеличавам.. Рим и Истанбул.. 100% някога съм живяла там.. И както казва на Илиян леля му, която е Йога мастър (преувеличавам) и се интересува много от такива неща,  била съм много стара душа.. Сигурно поне 2 от животите ми са минали на тези две места  heart heart heart
« Последна редакция: декември 08, 2016, 08:22:47 от alexandrova_90 » Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #228 -: декември 08, 2016, 09:15:09 »

Как пък е разбрала колко стара душа си???? По какво личи??? Е това страшно ме заинтригува.

И след 13 страници, изтървала всичко, отново съм на ринга. Да видим сега как ще се представя.

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: декември 08, 2016, 09:20:05 »

От това, което е споделяла.. Си вадя поуките, че според нея, колкото по-сдържан си, приемаш нещата в живота спокойно и си премерен.. Си стара душа.. хаха  Може и да бъркам, но го казвам, защото сестрата на Илиян (племенницата й) е страшно куку, постоянно е под пара, постоянно прави някакви глупости, скача от едно състояние в друго.. И за нея казва, млада душа е.. хахаха Кой я знае, какви книги чете.. Мен ме интересува само, че никой в семейството им не я харесва, аз пък много й се кефя, защото е перната.. Живяла е на много места в чужбина, има по-различно мислене от общоприетото и ми е интересна комуникацията с нея.. Да не говорим, че е много красива  heart Но е перната, спор няма и с тия ми ти приказки за душите, за Петър Дънов, Йогата и тн, понякога напряга всички smile
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: декември 08, 2016, 09:55:20 »

Привет.Аз съм развалина днес.Девойката не спа, вчера бях на терен т.е. по улиците на едно градче цял ден и то не да обикалям по магазините, а да работя.Умрях от студ!После отидох на танци сгрях се, викам сега ще се и наспя ама таратанци.

Тони, и аз като теб се почувствах у дома си в Истанбул.Не мога да опиша чувството, но там се чувствах в свои води.В РИм и Италия като цяло не.Макар да обожавам архитектурата и ако ме питате какво помня от цялата екскурзия това са къщите, дворците,картините.Не помня ни една храна - нищо.Само къщи са ми в главата!И аз го знам това за душите, че имаме много прераждания, че с всяко следващо ако се учим ставаме по-смирени и повече се себеотричаме.На по-старите души им се давали повече изпитания, повече нам си кво.Но човек има и характер.Аз паля бързо, викам много и ми минава.Не знам каква душа съм в тоя смисъл.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: декември 08, 2016, 10:16:05 »

И аз паля бързо, и бързо ми минава..  good
Обичам Италия като цяло, но Рим повече от всичко.. Даже Враца не обичам толкова  funnytooth
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #232 -: декември 08, 2016, 10:16:31 »

И аз съм недоспала. Бяхме на гизме, както казва малката, уж заради Шампионската лига. Прибрахме се към 1:30. ММ не спря да дърдори, поне да ме държи будна докато карам.
Днес ме чака тегав работен ден. Пишете нещо за шарани, котки, ама да не спя по бюрото.
Мда, старите души имали по-мъдър поглед и буквално, и преносно.
Тони,да взема да те разпитам за съквартирантката ми от Враца. Може пък да се знаете.
« Последна редакция: декември 08, 2016, 10:18:07 от Alichka » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #233 -: декември 08, 2016, 10:25:56 »

Добър ден, стари и млади, души главно smile

Аз в двореца във Венеция като влязох в една стая и все едно съм си у нас. Перфектно ми беше, явно съм била някакво аристократично Киви ( ако теориите ви са верни), г-н Киви не спира да ме бъзика, че съм принцеса smile Най-много ме впечатлиха там таваните и искам пак да ида... йей отключихте ми мерака за пътешествия, че нещо ми беше блокирана туристическата чакра напоследък!
Аз се наспах, после имах неблагоразумието да се направя на истинска БГ мама и да отида до Лидъл за зимна екипировка. Няма такава бутаница... sad
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: декември 08, 2016, 10:34:18 »

Здрасти!  Присъединявам се към недоспалите!
Честит ви празник стари и млади душици! 
Никой ли не се сети за празника,  бре?!
Тони, фиксики са едни човечета от анимационно филмче.  Заведохме детето на градинка в 8 и половина,  не ми се е обажда никой и мисля,  че са добре.
Свекс, да- имаше период когато Кари искаше бебе Аморе,  но май беше по-миналата година.
Айде отивам за Кико и до после!  good
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: декември 08, 2016, 10:38:14 »

Аристократично Киви,  не ти подхожда да ходиш по такива места като Лидл,  при това на ранина.  girl_haha

Брей всички по Италия сте се захласнали.  tease

Мен всичко ме влече,  стига да има дълга,  дълга история. Явно съм стара душа  pardon
Новостите,  особено в архитектурата и изкуството,  никак не са по моят вкус.

Едит: Фани,  стари души сме,  затова не се сещаме за празника...,  кога беше то... преди 11 години (в моят случай).

Честит празник на Бубето!
« Последна редакция: декември 08, 2016, 10:41:14 от Marri » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #236 -: декември 08, 2016, 10:43:25 »

Аристократично Киви,  не ти подхожда да ходиш по такива места като Лидл,  при това на ранина.  girl_haha

И аз това установих и скоро няма да се случи - взела съм размер за догодина smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: декември 08, 2016, 10:43:27 »

И аз в групата на не(до)спалите. Но кукла-фукла вече е почти готова за опаковане и изпращане. Не е върха на инженерната мисъл, но се надявам да я хареса детето.

* 15423522_151124102032482_1370372993_n.jpg (34.05 KB, 384x640 - видяно 150 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: декември 08, 2016, 10:44:45 »

Остана ми да обкантя одеялцето, което си нося за "домашно" на работа. Остана ми да подшия още малко crazy Не, че не мога на машината да го мина и отзад, ама на ръка си е друго...

* 15328196_151124118699147_2027186463_n.jpg (32.82 KB, 384x640 - видяно 151 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #239 -: декември 08, 2016, 10:50:01 »

Скай, аз реших, че това е за някаква колекционерска колекция, а то било за подарък. Ти в детските очи ще си богиня, къде беше като бях в кукленската възраст, а? smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: