Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:38:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174872 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 06, 2016, 16:55:09 »

Ох, мале, аз не разбрах, че жената е платила 400+ лева. Разбрах, че е платила и си е получила сешоара, а другите хора е трябвало да платят твоите пари и викам няма да искат, споко.. Няма проблем, мисля, че ще си ти докарат твоя уред, грешката е тяхна!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #181 -: декември 06, 2016, 17:46:11 »

Руми, онлайн електроуреди само от Амазон(дребни) и Емаг. Другите са пълна скръб...

Ще се разберете, обаче ще ти изпилят нервичките, ти в крайна сметка имаш право в 7 дневен срок да върнеш стоката, а те са длъжни да ти върнат парите. И жалба в КЗП можеш да подадеш. Точно по веднъж съм се пробвала да поръчам онлайн от Техномаркет и Технополис и повече никога няма да повторя.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 06, 2016, 17:51:08 »

Да и аз мисля, че трябва да си следиш този 7-дневен срок и да не го изпуснеш, в случай че нищо не предприемат, поради някакви причини...
Това би те защитило най-добре.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #183 -: декември 06, 2016, 18:03:20 »

Шаранът ме уби, просто със сълзи се смях funnytooth
Обаче и "разваленият телефон", дето всеки чете, ама си го интерпретира, та при третия прочит стигна до Швейцария, не отстъпва funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 06, 2016, 19:27:52 »

Обаче и "разваленият телефон", дето всеки чете, ама си го интерпретира, та при третия прочит стигна до Швейцария, не отстъпва funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
funnytooth good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 07, 2016, 08:19:45 »

Добро утро smile

Болна съм май.. Дано се стегна бързо, не ми се разболява..

Снощи направихме елхата ни.. Много красива се получи  heart heart heart

Говорихме с племенницата ни по телефона, питах я какво е писала на Дядо Коледа.. И след убеждаване, каза Бебе Аморе искам.. Майка й от там като се развика "Не! Да не сте посмели!" .. Било много скъпо, не било образователно, било голяма простотия.. Тя е на 7 години и от съвсем малка й се купуват игри като Монополи, някакво за Движение по пътищата и т.н... Сега, обаче иска кукли.. Илиян си мислеше да й купуваме енциклопедии някоя хубава серия, защото вече може да чете, обаче тя снощи заяви сама "По цял ден съм на училище и уча, когато съм в нас искам да си играя, за да си почивам"  shok И сега трябва да сменим плана, като съм в чудене, да й вземем ли това Бебе Аморе, което признавам и на мен ми се струва страшна простотия, обаче си е нейното желание..  pardon

Вие като по-опитни, какво ще кажете?

Хубав ден на всички smile
« Последна редакция: декември 07, 2016, 08:27:52 от alexandrova_90 » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #186 -: декември 07, 2016, 08:26:17 »

Добро утро!

Какво е това бебе? Нямам никаква идея... но аз съм по принцип демократичен тип родител и смятам, че желанията на децата не бива да се пренебрегват изцяло особено във възраст, в която децата много се впечатляват. Ние след като цял ден сме били добри изрядни в офиса не си ли купуваме после н-найстото червило, пък какво като е скъпо и не е образователно?!
Активен
svekarva

« Отговор #187 -: декември 07, 2016, 08:44:21 »

През нощта в спалнята на Фики:
– You are gonna die!
– Моля?
– You are gonna die!
– A?
– Юргана дай ма, че умрях от студ!
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: декември 07, 2016, 08:45:32 »

Добро утро!

Тони, Руми много хубаво го е написала, мисля в поста от петък, нейните спомени от дете. Мисля, че са много подходяща поука в случая.

Аз също нямам представа какво е това бебе, но дори да не е то, защото маркетинга наистина е много агресивен(не, че с възрастните не е същото и не, че те не поддават лесно), може да се измисли нещо в тази посока. good

Съгласна съм за червилото blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 07, 2016, 09:01:53 »

Ето го какво е http://www.hippoland.net/kukla-vreme-e-za-smjana-na-pelenite-pipi-popo-baby-amore?utm_campaign=2Performant&utm_source=a34d1ec85&utm_medium=CPS

Иначе, спомням си много добре поста на Руми, тя до сега все с образователни играчки си е играла, никога с кукли и барбита.. така че, в момента я е избило на игра  pardon Притесняваме и как ще реагира майка й, тя е доста особена "зълвето", но като е пред свършен факт  funnytooth Ние няма да сме заедно на празниците, ще ни псува от разстояние  blush

Свекс!!  girl_haha funnytooth
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #190 -: декември 07, 2016, 09:07:58 »

Добро утро!
Изядохте ли си шараните blum
Тони, и аз не съм фен на акащите бебета-кукли, ама да ти кажа, че детето си е право. Има нужда да се разтовари и разнообрази. Сега й е по-различно. В първи и втори клас много се изморяват децата от това безкрайно стоене седнали, от концентрацията в час, от целия насочен поток от информация. Плюс това да играе с кукли още колко - година, две и ще я хване срам от връстниците си после. Гледам и децата пред блока. 10-тина годишните имат играчки, но ги е срам да ги вадят навън. Играят на големи вече игри. Обаче ако се завърти по-малко дете в стремежа си да му покажат игра, ела да ги видиш как се развихря фантазията им. Wink
Покажи ни елхата. Аз бях в захлас от идеята на Киви Bravo
Руми, оправиха ли си грешката? Зора е хубав магазин, ама понякога обслужването им е много първобитно. Хубавото на он-лайн пазаруването е, че поне избягва човек набезите от онези момиченца, които те атакуват с оферти на изплащане. Това така да ме дразни beating
Тази година много криво се падат празниците. Не съм убедена, че ще хвана голямата бутаница по магазините. Не че ми и трябва.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 07, 2016, 09:13:39 »

Ето я елхата ни :

НОВИТЕ НИ ИГРАЧКИ :

и миналогодишните, ама много си ги харесвам  pardon

Активен
svekarva

« Отговор #192 -: декември 07, 2016, 09:28:10 »

Привет!
Бебе Аморе е интерактивна кукла за 100 - 200 лв. - яде, диша и ака pardon. За дете на 7-8 години бих го позволила, ако то само си събира парите. Наистина е скъп подарък и лишава децата от въображение. Към него има и куп аксесоари, които също струват пари /и то много/. Една  хубава кукла, на която сама да се опитва да шие рокли, би свършила по- добра работа. После защо младите били с "чукнати ръце" и едно копче не могат да зашият Wink Ами никой не ги е научил...  
Пък когато си почива, може да помага на майка си в домакинството, достатъчно голяма е. Wink
Енциклопедии едва ли ще я зарадват, щом си има достатъчно книги. Тони, ти нали дрехи и купуваше на тази девойка?
Хайде по едно кафе, че още нямам достатъчно енергия. Чака ме домакинска работа и съм яко раздразнена Wink. Ще махаме едно бюро от хола и трябва да намеря място на боклуците в него и на орхидеите върху него crazy Освен това е и любимо място а котката...

* coffee_shutterstock_116928931.jpg (40.1 KB, 936x624 - видяно 139 пъти.)
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 07, 2016, 09:38:05 »

Добро утро! Тази нощ уж не исках да спя, за да уча, ама си легнах само за малко и се събудих в 5! Поне станах рано де, та пак е нещо.

Тони, елхата е чудна, много красиво подредена, с прекрасни играчки. Виждам на рафта зад нея много преспапиета, събирате ли си?
Съгласна съм с Али за играчките - на мен ми купиха кукла бебе едва във втори-трети клас и ми остана много малко време да играя с нея. А много си я обичах  heart Момичетата със сигурност имат нужда от подобен вид играчки, а и децата като цяло не могат винаги и само да играят на образователни игри  good

Ина питаше за коледни филми, препоръчвам моите любими три:
Полярен експрес - http://www.imdb.com/title/tt0338348/
Една вълшебна Коледа - http://www.imdb.com/title/tt0089731/
Коледна песен - http://www.imdb.com/title/tt0216621/?ref_=nv_sr_6

« Последна редакция: декември 07, 2016, 09:43:30 от Bube » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 07, 2016, 09:44:05 »

Ние винаги сме й вземали играчка (от този тип, който казах, образователна) + дрехи или само дрехи, защото аз изобщо не харесвам, какви дрехи й купува майка й.. Пък и никога почти не й вземат рокли и поли, а тя си умира за рокли и поли. Факт е, че сега нямам голямо наблюдение върху гардероба й, но едва ли са се променили много нещата  nea

Ох, наскоро попаднах на едни ръчно изработени кукли във фейсбук, сега не мога да ги видя.. Уникални!! Толкова се вдъхнових, че Илиян се зачуди, дали да не ми купи  funnytooth Сигурно са доста скъпи, но за тях бих дала 100лв-150лв.. с огромно удоволствие. (те май са около 200-300лв, обаче sad ) Само, че не пеят и не акат, та не знам до колко би се зарадвала на тях sad .. Дано ги намеря, за да ви покажа  heart heart heart heart heart

Бубе, колекционирам преспапиета.. От всяко място, където съм ходила в чужбина имам + някои от България (1-2) и други, които са ми подарени от приятели, които са били на места, където аз не съм smile Около 20-тина имам  heart Обожавам ги!

НАМЕРИХ ЯЯЯЯЯ  
http://whitesailskids2.tumblr.com/

« Последна редакция: декември 07, 2016, 09:53:26 от alexandrova_90 » Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: