Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 16:03:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ноември 2016 - пробуди се!?
Страници:
1
...
39
40
[
41
]
42
43
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ноември 2016 - пробуди се!? (Прочетена 188633 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Ноември 2016 - пробуди се!?
«
Отговор #600 -:
ноември 27, 2016, 09:46:52 »
Ехаа,
Еми
, ама ти кога си избра съзвездие, кога е готов и подаръкът?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #601 -:
ноември 27, 2016, 11:05:05 »
Цитат на: always_and_forever в ноември 27, 2016, 09:46:52
Ехаа,
Еми
, ама ти кога си избра съзвездие, кога е готов и подаръкът?
о, аз отивам за час и купувам веднага, ако се заколебая, става по-лошо.
а и държа да има елемент на изненада, затова взимам нещо и отпреди да знам кой е.
инак ставаме малко кат стари съпрузи, всеки да знае че ше получи чехли, примерно
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #602 -:
ноември 28, 2016, 08:08:36 »
Добро утро
Имахме лежерни събота и неделя.. Чистене, спане, книжки, филми и Формула 1 в почти целия ден на неделя
Аз в събота не се сдържах и си купих книгата, която почти съм прочела на Киндъла, но исках да я дочета на хартия и да си я имам.. Просто е жестока
Ходихме да гледаме снощи един от филмите обрал наградите на фестивала в Кан - "Това е само краят на света" с пре-любимият ми Венсан Касел.. Много въздействащ с типичен за френски филми хумор и бая си поревахме накрая, с колежките и другите жени в залата
Още не съм измислила подарък за моята звезда, ама.. ще го измисля
Хубава седмица
«
Последна редакция: ноември 28, 2016, 08:13:52 от alexandrova_90
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #603 -:
ноември 28, 2016, 08:46:17 »
Добро утро, как сте?Аз за да съм абсолютно солидарна с Моника се разболявам.Направо ще се гръмна.
Тук вече е студенко, а аз с нетърпение чакам първия сняг.Детето пък е още по-нетърпеливо, говори за снежни човеци и за пързаляне с шейна.Голям кеф е с тия дечковци щото и ти се вдетеняваш и си правиш каквото си искаш.
Хубав ден!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #604 -:
ноември 28, 2016, 09:08:27 »
Добро утро! Змей отпраши към Оксфорд с 200 днес, аз разпънах работните панаири.
Вчера се качихме за малко на планина, голям смях с този лед и сняг... така ритуално да се подхлъзнеш си е радост. Нямаше много, но колкото за някоя друга топка събрахме.
Активен
Alichka
«
Отговор #605 -:
ноември 28, 2016, 09:18:24 »
Добро утро!
Изкарахме кошмарни почивни дни! Малката беше непоносима! Съсипа ни и без това изопнатите нерви. Такова тичане ни предстои и ми е чак болно от нейното поведение и нашите последвали реакции.
Вчера следобед я водихме на нова детска площадка и беше невероятно
То да ти е кеф да си с детето си. Чудеше се къде по-напред да се качи. Днес сутринта пак беше слънце! Скоро ще имам да пиша много в нашата тема. Дано се събират повече положителни емоции, които да разкажа. Така де, щом е трудно, означава, че се изкачваш нагоре!
Хич не ме радва студеното време. Такова обличане и събличане.... Хваща ме клаустрофобия!
Нищо не облажих от петъка. Ще ги мисля тия ботуши, ама сега имам други таласъми в главата.
И много се смях на Еми! Верно, като стари съпрузи ще станем...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #606 -:
ноември 28, 2016, 09:24:05 »
Привет в понеделник!
Какво време беше вчера, какво е днес
В Пловдив отново е грозно коледно
Коледният базар в Центъра е абсолютно мизерен, витрините на магазините са с украса от преди 10 години. За стоките вътре не ми се говори
Племенникът за Коледа иска дрон.
Явно е мода в детската градина, защото и други искали. Защо му е и той не знае.
В събота беше на отглеждане и отново ми изправи косата с неядене. Толкова е слаб и няма подкожни мазнини, че едва си издържал часовете по плуване - посинявал от студ и треперел като лист. Иначе вече е много лесен и разбран - учих го да прави окръжности с пергел, да чертае с линия и триъгълник и да измерва с рулетка. Има точна ръка и му е интересно. Май сгрешиха като го оставиха да тръгне по- късно на училище /роден е през февруари/. Сега повтаря предучилищна група и зацикля образователно.
Почнаха мъгливите дни и ме налегна мързел. Не ми се започва коледното чистене, ходи ми се по топло и слънчево
Али,
какви таласъми пак са ти влезли в главата?
15232333_1307305562652870_7756462970044071857_n.jpg
(66.32 KB, 336x336 - видяно 2526 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #607 -:
ноември 28, 2016, 09:32:03 »
Коледна украса не видях снощи из София, но.. съм потресена от Немския коледен базар тук
Отидохме с колежките преди киното.. Ако изключим факта, че не успяхме да се доредим до греяно вино (трябваше да се редим на опашка от 30-тина души).. Толкова гнусно миришеше, че направо щях да
Всяка година ходим по няколко пъти и толкова зле до сега не ми се е струвало.. Излязохме преждевременно, защото не можехме да се движим нормално, а и тая миризма!!
Исках да си купя някоя нова красива играчка от там, но къде ти, нищо не можах да видя
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #608 -:
ноември 28, 2016, 10:37:27 »
Понеже сме сватбен форум все пак.. Вчерашното предложение в София с балона, което даваха по новините е на мои приятели хахах много сладка двойка, заедно отдавна и запознали се по Интернет... Много се радвам за тях а в Ален не се съмнявах за предложението хахахах
Аз чакам за поредното интервю, Боби го тормозят зъбите и не спахме много много... Честит понеделник
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #609 -:
ноември 28, 2016, 12:16:16 »
Привет, привет!
Успях да ви изчета!
Аз реанимирам на работа, направо вече съм на ръба на силите, а се очертава още едно пътуване до Лион...
Иначе хубаво изкарахме в Париж, малко работа, малко разходки. Определено не съм впечталена от Париж, много мръсно ми се видя, навсякъде миришеше ужасно на урина. Иначе бяхме в едно малко китно хотелче, на метри от RER, до Люксембургските градини в т.н Латински квартал. Обиколихме доста, за да можем да видим всичко се качихме на hop on bus, та така видяхме всичко, най-много ми хареса коледно украсената Шанз-Елизе и коледния пазар. Беше обаче и доста страшно на моменти, по улиците е някакво военно положение, войници и полицаи на всеки метър с огромни автомати, обаче на французите не им правят никакво впечатление, ресторантите са пълни и гъмжи от живот. Подаръци и пазар не правих там, нямаше никакви намаления покрай Черния петък, парите си изхрачих на мега вкусна храна и шоколади и макарунс
Тези дни и аз ще правя коледните подаръци, даже част от подаръка за размяната го поръчах днес
Миленка
много съжлявам за работата, ужасно звучи, дано бързо намериш нещо!
«
Последна редакция: ноември 28, 2016, 12:29:54 от bulche91
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #610 -:
ноември 28, 2016, 12:28:00 »
Добро утро (най-накрая
Миналата седмица само ви четох, но нещо не стигам до писане
Миленка
, много тъпо за работата. Направо не мога да повярвам, че може така да подвеждат хората. Надявам се бързо да си намериш нещо по-добро. Нали по Коледа се случват хубави неща
И аз се възползвах от Черния петък. Обикновено купувам козметика и тази година така направих, че доста неща ми привършват, че даже и ММ намаза. Взех и подарък за кумата.
Alleksia
, направо не зная как си оставила Метеоритите под елхата, аз не бих издържала до Коледа
Тони
, много е хубава декорацията и въобще цялата идея на празненството. Гледах и малко снимки във ФБ
(малко в повече за кръщене, но те си решават как да го празнуват:)
Булче
, да ти завиди човек на командировките
Сега видях, че от утре щяло да вали сняг, доста неприятно. Въобще не го обичам и това непрестанно чистете
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #611 -:
ноември 28, 2016, 12:48:26 »
лелеее
http://dnes.dir.bg/news/stara-zagora-svatba-bulka-24607335?nt=4
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #612 -:
ноември 28, 2016, 12:55:06 »
Майки, пазете синовете си!
Активен
Alichka
«
Отговор #613 -:
ноември 28, 2016, 13:28:54 »
Булче, то толкова шарен свят, че трудно се изцъклям вече.
Свекърва, таласъмите са ми просто разходи в друга посока. Повечето са задължителни. Гледам, че ботушите са още в промоция. Този сайт често пускат хубави неща на добри цени, та сега ги следя. Може да дочакат Коледа.
Ей, пак ядове ще бера с отпуска, дето го искам. Смяхме се с ММ, че ако трябва всяка сряда да почивам, ще е до второ пришествие. Още е съм ползвала половината от тазгодишния отпуск. Аз го стисках за две -три важни неща, а то накрая като избамкам болничен, ще видят! Как да обяснявам, че чисто физически не мога да дойда на работа и ще съм с детето ми.
Много харесвам перли. И аз не знаех за метеоритите и ще ги проуча. Ей, само ме подкукоросвате!
Активен
Feribotka
«
Отговор #614 -:
ноември 28, 2016, 13:36:07 »
Необходим трети
Добър ден!
Аз имах неблагоразумието да се заровя в Озон, където днес също има намаления и си поръчах немалко книжки
Спирам с покупките, че ще стане страшно. Умишлено няма да влизам в секцията с настолни игри, ММ също се въздържа засега
Уикендът ни мина доста бързо - в събита бяхме при леля ми, вечерта на гости при едни приятели с малко бебе на почти месец. Леле, не е било толкова отдавна когато и ние бяхме толкова малки, пък на мен вече ми се струва огромна мойта мома
Миличкият боли го корем, но доста стоически понася, само мрънка и пъшка, рев рядко, не като нашата гръмогласка, която за всичко си заявява мнението с рев
Бебетата бяха културни, успаха се и ние успяхме да поиграем на настолни игри.
В неделя ни бяха на гости едни бивши мои колежки, цъкахме и с тях настолни игри, абе отдавна не бяхме отделяли толкова време за забавление, добре ни дойде
Дойдоха ни почти всички покупки от черния петък, много бързо, доволна съм!
Днес положението е малко мрън, аз имам да оправям дрехи и мисля нещо сладко да забъркам, най-вероятно бисквити...дано се успи
Активен
Страници:
1
...
39
40
[
41
]
42
43
...