Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:01:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
39
40
[
41
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 181606 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Септември 2016
«
Отговор #600 -:
септември 30, 2016, 13:12:42 »
Аз си купих За*бин
, върши отлична работа засега
Те ако тичат с количките така, за какво са им фитнес зали
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #601 -:
септември 30, 2016, 13:23:03 »
Еми,
права си за тичането. И за За.бин, също. Ама понякога наистина е от липса на витамин В
Активен
Alichka
«
Отговор #602 -:
септември 30, 2016, 13:24:03 »
Много е интересно всичко!
Моите комшии се бяха записали в Лондон на фитнес, когато имаха проблеми с топлата вода. Някакви ремонти правеха, та нямаха вода и това им беше начинът да се къпят нормално
По техни думи си е скъпо удоволствие. Може и в техния край на града да е така.
Чери ме съсипа
Не четеш редовно, мила моя. Показвала го е, показвалааааа
Рат, и аз съм против маратона - вземеш от детето дигнеш ти ръце накрая. Хич не ти трябва! По-добре като рязане на лента - с тържествена официалност и лека благост в погледа
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #603 -:
септември 30, 2016, 13:26:04 »
Тук няма такава практика за събиране по паркове, с колички...
По селата даже няма публични детски площадки, само по дворовете и частни на жилищните блокове.
Като поотраснат децата(1-3 години) се събират по различни мероприятия, библиотеки, музикални работилници и т.н.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #604 -:
септември 30, 2016, 13:28:22 »
Свекс
, ти все пак успя да набараш снимка с трети лица. Американският детектив не е сбарал снимката явно.
Чери
, никога не е късно да се пробваш пак, казвам ти го от личен опит.
С тия градуси и разговори за Севера, ме вкарахте в коледната вълна по-рано
Мари
- и по правилно, че аман от клюкарки по пейките и женски клики.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #605 -:
септември 30, 2016, 13:30:48 »
Вероятно си има фитнеси, но не си личи отвън, че са такива
при нас поне е така, само в квартала около гара с гигантски букви пише фитнес, останалите са или в разни зони извън града или в административни сгради и не проличат много на фитнес;) до нас има един супер скъпарски, вътре има едни кристални топки и чудеса, залата за отдих им прилича на бар в хотел:))
Но повечето скандинавци, които познавам, са си по спртовете на открито и са луди по т.нар нордик уокинг, не знам как се казва на български - бързо ходене с помощта на едни щеки. Имам един познат финландец, който все ми обяснява, че любимият им спорт е пиене на водка
Мари, нямате ли публични паркове? При нас е пълно с колички в тях, макар и да няма люлки и пързалки. Тук-таме имаме площадки, ама са много футуристични и за големи деца, идеята е, че в дворовете на яслите и училищата имат съоражения, пък нали са институционализирани по цял ден
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #606 -:
септември 30, 2016, 14:20:28 »
Последно за днес, ако издържа
. Ще ми загорят пълнените чушки във фурната.
Няма как да придобия представа за живота само за два дни, плюс това се мотаме само из историческите забележителности.
Хаха, успях да щракна трети лица едва в края на деня, тогава вече се разбра, че трябва да се движим разделени. Аз съм типичният турист - вървя и блея, може и само по улиците и пак ми е интересно. Родният ме съпровожда безропотно, даже носи багажите и държи парите и документите и гледа да не ме загуби. НИ2 пуска гигантска крачка, бърза и ходи целево на предварително набелязани места.
Тук е в градче на 70 км. северно от Стокхолм. Има си голям парк с пързалки и люлки. Седналите са ученици, имаха открит урок. Малко преди обед е, с разкошно време. Не се виждат майки с колички тук, обаче като отидохме да хапнем в заведение на площада, те бяха там. Масите обикновено са с по 2, максимум 4 места. Та маше седнала да обядва майка с количка почти на всяка маса. Бебетата или спяха, или си се занимаваха Нямаше по- големи деца от годинка. Изобщо, интересни неща, ама няма кого да питаш дали винаги ядат навън, при положение, че яденето от дневно меню е средно 20Е. Не видях и да кърмят или да си хранят малките деца, както и да са с мъжете си. Говоря за работни дни, за почивните не зная. Както казах, само следобед, с деца на ученическа възраст, може да се видят две- три майки да хапват нещо сладичко заедно. Ама за много бързо, тихо и кротко.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #607 -:
септември 30, 2016, 14:38:00 »
Цитат на: svekarva в септември 30, 2016, 13:09:21
Чери,
кой те кара да се жениш млада и зелена?
Ти не го гледай по външност, като се ядоса, може в миша дупка да те навре
Чери, душо преориентирай се
Кой те е спира? И свекървата си я знаеш, няма с нова да свикваш. Иначе по-благи мъже от котараците няма, ако им влезеш под кожата
. Вкъщи имам един голям и един малък, с чесане зад ушите измислят сами от 2 до 5 дни каквото си им подшушнал и с гордост изпълняват достиженията на "собственото си въображение
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #608 -:
септември 30, 2016, 17:21:49 »
Свекърва размечта ме
Това колело с кошницата отпред ми е мечта от години,но искам бяла кошница и да си сложа маргаритки.Такова спокойствие лъха от разказа ти,че ми се иска поне на половина да се доближим до тях.Искам и тонове канелени кифлички с мармалад и боровинки,,,,може и ванилов крем....Искам и соленки....Ейййй после трябва по колелото да тичам,за да сваля килата.Леко ми напомня на Виена обстановката,но там е доста космополитно и пренаселено.Загубва се чара някъде по трасето. НИ2 ми напомня доста на моя мъж
и визуално ( висок рус) и като характер.А по манталитет все едно слушам за брат ми,същия е.Явно американския начин на живот се отразява по един и същи начин на хората ( само моята снахичка е изключение
) Вчера ми обяснява два часа за безопасността на бебето и как трябва да се шофира с бебе,после започна темата за това как при тях чуждо бебе дори не смеят да погледнат,а камо ли да му се усмихнат или заговорят.Майката можело да го изтълкува по различен начин
Имат си леки странности,но това е заради стриктният начин на живот.Всички правила се спазват без мрънкане и опит за заобикалки.....Нямам търпение да си дойде-ще бъде голям смях културния шок тук
та,,,,,като стана въпрос за ШОК...Ето един клип,който ме ШоКиРаааааааааа
Може да са роднини на принцеса Мелани хората,,,не ги знам,,,но е потресаващо изпълнението на сватбата
http://m.blitz.bg/news/article/449422
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #609 -:
септември 30, 2016, 21:31:23 »
Киви
, направо се ориентирах
Даже толкова се захласнах като го видях, че и Теодор се зазяпа.
И му казах, че ако ме ядосва с него ще го сменям.
А за фитнеса да си кажа и аз - ходя в един бюджетен фитнес, който за моя радост е на 5 мин. от нас.
Плащам,по-малко, по сегашен курс на паунда, отколкото плащах за същата карта в Търново. А уредите са много повече и по-нови. Така че... определено ми се вижда изгодно.
Не знам вие от къде сте тръгнали, че да стигнете до тази тема, но само това прочетох и там се включвам.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #610 -:
октомври 01, 2016, 07:58:40 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37564.0.html
Позволих си да направя новата тема!
Активен
Страници:
1