Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 09:05:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 194628 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Re:Август 2016
«
Отговор #495 -:
август 18, 2016, 14:47:10 »
Хахахаха...мдаааааа, предвид размера на наШТа къща, това си е много добър вариант...
Те нали и без това всички ни питат за какво ни е толкова голяма къща "само на вас двамата"...
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #496 -:
август 18, 2016, 15:20:50 »
Брях 16:00 часа стана аз сега сядам, друго е човек да си е в отпуска, макър че последните 3 часа работя от вкъщи...
Виц:
Момче забърсва гадже от дискотека, прибират се , тя пияна , пада, повръща... Момчето и казва : Май ще ти викам такси? Тя : Викай ми както искаш
За бабите : Моето бабенце беше обратното на вашите. Пълна с живот и енергия, с жажда да живее! Като и кажеше някой да си жива и здрава летеше направо. Всеки ден издокарана, с кремче, червило, прическа, лъскави дрешки. Почина 86г, до последно се бори. Дай боже всекиму такъв живот.
Bube
Много тъпо това отношение, дано всичко е наред!
Да е честито форумскто бебче, на св. Иван Рилски се роди та май дилема е нямало с името
Та като се говори с бебче, брат ми чакат бебе, днес са ходили на лекар, бобчето се развива чудесно
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #497 -:
август 18, 2016, 15:42:36 »
Еха, честито,
булка
! Тъкмо да износва дрехите на твоето
Е, тя и майка ми на 86 не беше такава, каквато е сега.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #498 -:
август 18, 2016, 15:45:04 »
Булче, честито, да има много лека бременност с пухкав финал около термин.
Скай, добре я мотивира тм бабата, важно е да се движи колкото може, че като се залежат по-лошо става.
Моята пума, току що ми изкара акъла, кучето от страх влетя вътре и тъпачката тръгна да го гони чак на двора го изрита. Сега обикаля около вратата в засада, ако врагът пробие отново.
«
Последна редакция: август 18, 2016, 15:47:38 от ratatui
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #499 -:
август 18, 2016, 15:52:36 »
Цитат на: svekarva в август 18, 2016, 14:37:25
И монтесори методи може да се прилагат, изобщо при тази застаряваща нация има поле за изява
.
Ти се шегуваш, но майка сега като гледа децата и сьжалява, че не е сетила да дава на дядо, когато беше жив да реди пьзели или други от детските игри. Това все е щяло да му поддьржа мозька (според нея), да деградира по-бавно.
Идея си е, не е просто шега.
Големи умирачки сте заредили днес. И Марта пак има изказване по темата, ама ще пиша при нас, за да си го имам.
Хубава новина за бебенцето
И аз днес научих, че една ми пьрва братовчедка се е замьжила и много се зарадвах за нея, че беше зле положението. Хай повече такива неща да се чуват !
Активен
svekarva
«
Отговор #500 -:
август 18, 2016, 16:47:14 »
Това за пъзелите е едно на ръка. Майка ми решава кръстословици и чете книги, но нагласата и е предимно егоистична, мисли само за собствените си планове. Тя не може заради артрита да държи куки за плетене, но може да учи други как се прави, трябва да е някакво "Старосори", да си помагат взаимно, като в комуна.
Ей пак тръгнах с безнес да се захващам.
Аз май ви казах за сестрата на жената на брат ми, дето беше медицинска сестра в старчески дом в Англия. Там така им дигали самочувствието на бабите я с гъби, я с разни чайове, че само се хилили и се радвали с пълно сърце на живота
Ние тук нашите ги мъчим с мрачни мисли.
Племенникът е нещастно влюбен в някакво Меги от смесената група. "Изобщо не ме харесва, лельо! цветя и нося, давам и татоси /лепенки/, щипя я, не и не.. Ще се наложи да пускаме връзки!" Питам го какви връзки, пък той "Ами да каже учителката някоя добра дума за мен. Ама няма как да стане...". Толкова е сериозно детето, наистина страда миличкият.
. А туй Меги било едно врътнато и фръцнато, хич не са си в категориите.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #501 -:
август 18, 2016, 16:56:37 »
Решава и чете, защото си е с главата
Аз от регресивна гледна точка го погледнах, но твоята идея за комуната е много добра
От рано са по либоф дицата
Марта, като ходи да поздравява спасителя, си сваля роклята и отива по бански. Фабио беше е така:
Иначе за мьже (уж) не ще да чуе - не иска да се сгодява за момче, сгодена е за Мила и ме пита дали може да си облече роклята от Злати в училище, за да се оженят
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #502 -:
август 18, 2016, 22:45:23 »
След като чу жена си да казва:
- Неистово ми се ядат пържени горски ягоди в соев сос!
Иван - баща на десет деца, припадна.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #503 -:
август 19, 2016, 07:29:38 »
Привет на всички, петък е!Свърши и тази работна седмица.
Аз все още съм с черни мисли и не мога да спя спокойно.Не знам нещо откачам тотално, но толкова песимистично настроена не съм се чувствала никога.
Ето го кафето, да ви разбуди, аз имам огромна нужда от него.Хубав ден!
Активен
svekarva
«
Отговор #504 -:
август 19, 2016, 08:14:46 »
Привет!
Маги,
това време предразполага към черни мисли, а и ти е притеснено, че трябва да стягаш багаж сигурно. Като зърнеш морето, дано ти се промени настройката.
Мен яко ме изненадАха
Леля ми идва днес и не съм я предвидила за обяд, Инвестицията е в командировка в Пловдив без предупреждение, а аз имам едночасова среща с бивша съфорумка, уговорена в последния момент. Еми, докъдето я докарам
Ползотворен ден на всички ни, поне не е горещо
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #505 -:
август 19, 2016, 08:31:44 »
Добро утро!
Маги, бързо да преминеш на режм "радвам се на живота", пък и най-хубавото предстои-отпуска, море, ше се радваш на ,Моника по цял ден.
Свекърва, днеска ще си на пълни обороти. Ппиготви нещо на бързо или купи готово като излезеш.
И на мен нещо ми е криво, дали от времето, дали пак си се психирам сама... Дано утре ми мине.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #506 -:
август 19, 2016, 09:34:25 »
Добро утро!
Вземам и двете кафета, че имам огромна нужда от тях.
Симеон е болен, цяла нощ плаши мивката, а единственото време, когато и двете деца спяха, респективно и аз успях да поспя беше от 4 до 7ч.
Днес ще си се гледаме вкъщи, но много ме е страх, че и Сами ще го последва същото, а ако и аз се "класирам", ще е много на зле работата.
Маги
, нужна ти е почивка!
Аз се върнах като нов човек от нашата, макар реално да не съм си почивала, в истинският смисъл на думата
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #507 -:
август 19, 2016, 10:47:45 »
Здравейте!
И аз много трудно се отървавам от черни мисли, стават ми натрапчиви и вземам, че си повярвам накрая...
Но,
Маги
, щом море ти предстои, всичко ще се оправи от раз!
Свекърва
, все едно си се събудила в сряда! На мен ми писна цяла седмица нагоре-надолу, нямам търпение да не правя нищо, ама няма да ме огрее скоро.
Сънувах, че се бия с ножове с дизайнерката на сватбената рокля
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #508 -:
август 19, 2016, 11:01:44 »
Добър ден на всички,влизам наспана и усмихната ,да изгоня всички черни мисли и вируси
За целта качвам една снимка,която много ме зарежда.Не разбирам изцяло философията на Паневритмия,но пък ми успокоява сетивата само споглед.Идеята за вътрешен мир ми е достатъчна,за да адмирирам всеки успял да я постигне.
Маги веднага гоня черните ти мисли и ги изпращам в Нова Зеландия
Мари да се оправя малкия юнак бързо
Бубе схванала си правилната тактика
вземи две мачете и си готова
panevritmiya-19-08-2010.jpg
(48.78 KB, 324x216 - видяно 2175 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #509 -:
август 19, 2016, 12:27:33 »
Голям смях с тия старчески теми! Звучат познато, все пак прабаба ми почина, когато бях на 24. Тя се беше вкопчили в живота. Беше й много добре по цяло лято в нейната къща на село. Зимата обаче... От не омра?
Бубе, ти си имала ядове с роклята, а аз с телефона. Върнаха ми го от сервиза с отказ за ремонт, прекратена гаранция и оферта за 200% над цената на самия телефон за извънгаранционен ремонт. На всичкото отгоре половината дисплей е съсипан. Сега ще предявяват иск към магазина, от който съм го купила. Идва ми да ида и да си купя нов, напук на всичко, ама ще си търся правата. Мъка голяма е. Едва се работи с него!
Маги, аз бях така миналата седмица. След отпуск много криво се адаптирам. Тази седмица в болнични ми дойде като глътка свеж въздух!
Отивам да шия гоблени, да гледам Подли камериерки и все релаксиращи неща. Вчера си съсипах свободния следобед, ама все пак имах удар през деня- купих си свободен панталон за есента от Уайкикито за 11 лв
А каква рокля видях за Дребната! Нямаха подходящ номер, но я гледах дълго и плакнех очи
«
Последна редакция: август 19, 2016, 12:33:53 от Alichka
»
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]