Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юли 20, 2025, 14:10:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 225878 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Август 2016
«
Отговор #225 -:
август 07, 2016, 17:28:44 »
Ина,
няма какво да се случи за прецакване, всичко върви през нотариуси. Трябва да се хване свестен нотариус, дори и да му се плати малко повече, че да не го кара през пръсти. Ако твоите хора купуват, нека те изберат нотариус. Огледайте и прилежащата земя, какво влиза в нотариалния акт, да се прехвърли всичко. Пак добре, че са решили да продават, защото най- голямото прецакване е да те държат хем с къща, хем - без.
Фани,
да, май най- добре с плащане на час. Възрастните не са работа и те изненадват неподходящо
Ей на, в понеделник майка ми паднала и си чукнала главата. Нищо страшно, има цицина и не иска да ходи без придружител да не падне пак. В четвъртък, като беше леля ми тук, иска да върви с нея. Викам и "не ти трябва, ще те бутне, та и ти ще паднеш ", пък майка ми налива "голяма работа като падне, ще си говорим паднали".
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #226 -:
август 07, 2016, 18:10:21 »
За земята сме се разбрали, че остава на нея - да има дял ако се строи.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #227 -:
август 07, 2016, 18:49:54 »
Хей, Шушулки. Ето и мен в август.
Връщам се на нормалното ми работно време, така че очаквам да имам повече свободно и да пиша по-често.
Две седмици си почивам сама вкъщи, Теодор вършее из България.
Много си обичам времето за мен и с мен. Всяка вечер излизах на някъде или някой оставаше да спи унас. Ама още малко и ми свършва царството. По план съпружеското тяло се прибира в четвъртък.
Екипирахме се за колоездене. Та сега мине - не мине и се спускам покрай един канал в квартала. Времето не е като миналата година, вече почти месец е лятно.
Имаме си котета. С бебката на Фери се родиха.
Вече сме на финалните метри на бременността на моята приятелка, та вчера правих торта от памперси
Eто ви я, да я видите. Като за първи опит съм доволна. Можех и още неща да включа, но нямах търпение - трябваше да стане сега и веднага, като ми хрумна.
Толкова от мен, успешна седмица ви желая
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #228 -:
август 07, 2016, 20:53:02 »
Хехе... киселячки, привет от и от мен
То Кивито си е по дефиниция кисело, баш добре си бях... ама се прибрахме в Мордор и ептен подкиселях от пътя. Първо в Пловдив беше ад... 37 градуса... а тука е 22, обмислям да завъдим или пингвин или бяла мечка...
Фани, аз не съм ти честитила! Много години още заедно ви пожелавам и да дочакате всичките внуци
Лоли, на теб ти пожелавам да си ги носиш сандалките, щом ти е мерак.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #229 -:
август 08, 2016, 07:13:36 »
Записван се и аз в август.. Много го обичам този месец
Отпуската ми свърши и съм пак в "играта" ... Изкарахме повече от разкошна почивка с невероятни новооткрити плажове, просто сърцето и мислите ми са още там.. Трудно се разделям с морето.. Крепи ме мисълта, че в края на този месец пак ще се видим, пък било то и с Черното море
Ще си правим с моите приятелки, годишнина от моминското парти
Моя приятелка роди на 5.08.. Майка ми имаше рожден ден вчера, а бе все прекрасни моменти до сега, дано най-хубавото предстои
Кръщелницата ми има рожден ден скоро .. Положителен ми е август в представите
Не съм ви чела назад, освен че видях, че
Свекс
има нова кандидат-снаха
Ще следя развитието...
Видях докато бях в Гърция и че
Фани
имаше годишнина.. Честита да ви е, да се обичате отблизо още 50 години поне, после просто съжителствайте и се уважавайте, да не прекалите
Череш
, супер е тортата... Дано всичко мине нормално и да имате здраво и хубаво бебче
Успешна нова седмица и много положителни емоции
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #230 -:
август 08, 2016, 07:33:00 »
Привет на всички, честита ви нова седмица.Аз не съм пила кафе, успах се и ми е едно странно сега
ДОбре дошли на завърналите се.Хубава и усмихната седмица, като почна да мисля ще пиша пак
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #231 -:
август 08, 2016, 08:17:40 »
Привет, Кивито днес е с възстановени нива на сладост! Честита ви нова седмица, стиснете по един палец, че съм планирала да е много eventful
или пак карам по списък с хиляда задачи...
Активен
svekarva
«
Отговор #232 -:
август 08, 2016, 08:33:11 »
Хайде и от мен честита нова седмица! Да не е киселашка, със сладко от ягоди
Киви,
в Пловдив още от сутринта е горещо. Като се нагреят каманаците из тепетата и няма спасение после. Освен това, главните улици са в ремонт и има ужасни задръствания.
Тони,
много ти млада майката, само на 44
Дето се вика, сега и започва живота, нека е жива и здрава
За гръцкото море всеки, който е ходил там, казва, че е разкошно и кракът му няма да стъпи на нашето. Малкият син беше на палатка за почивния ден на нашето море. Снощи се видяхме за час, бълваше огън и жупел. 20лв. да си разпънеш палатка при убийствени условия - душове със студена вода, мръсотия, тоалетни с клекала и плаж г.з до г.з, срещу 5Е в Гърция и превъзходни сервизни помещения, чисти плажове, без простотии и дискотеки с пияни. Ами, какъвто ни народът, такива ни и плажовете...
Слушах, че банки разпродават застроени имоти по Слънчев бряг по 600лв./кв.м. и пак няма кандидати. Руснаците вече купиха хубавите места, даже и те не искат .
Аз съм вързана вкъщи и след падането на майка ми мога да се измъквам само за по час и то съвсем наблизо.
Ина,
земята в реални граници ли е? При покупката на къщата може и да няма цакане, но после ще си имат неприятности, ако се стигне до строителство. Задължително има нужда от съвет от адвокат.
Киви,
стискаме палци, за страхотен празник е
После ще разказваш как е минал
13912497_1198734833509944_6783206624572557313_n.jpg
(67.09 KB, 346x346 - видяно 2243 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #233 -:
август 08, 2016, 09:01:45 »
Свекс,
млада е.. Бързала да не изпусне баща ми.. Имат разлика 6год.
За Гърция.. Хиляди пъти я предпочитам пред нашето Черноморие.. Колкото и гадно да звучи.. И Турция предпочитам.. Хората просто знаят, как да те накарат, да си дадеш парите с кеф!!!
В интерес на истината по нашето море за повече от 2-3 дни не можеш да ме накараш да отида..
Започвам да се изнервям повече отколкото да почивам.. В Гърция тази година ми се стори една идея по-скъпо от предишните ни почивки, но пак си заслужаваше.. Например, обикновено вечеря за 4-ма в някоя таверна е около 60-70 евро, сега под 100 не сме падали.. Но пък мястото, където отсядаме има прекрасно барбекю, огромен двор и просторни маси за вечери.. Прекрасни тераси със собствени маси и столове, ако не искаш да сядаш в двора.. И няколко от вечерите хапвахме там, а навън излизахме за сладолед и разходка.. И така, и така.. Разнообразие си беше
Помислили са максимално да удовлетворят всички желания на туристите и после да им вземат парите.. Да не говорим за плажовете, колко прекрасни плажове, с ненатрапчива музика, с прекрасни шезлонги, чадъри.. Не г-з до г-з.. Имаш си предостатъчно място да се въртиш, на където ти е кеф, без да се качваш на главата на съседите.. И най-вече един плаж не ти струва 100лв, както е на прехваления Силистар..
Има страшно много диви плажове, недокоснати от човешка ръка.. Нямахме чадъри, а и нашите не са типаж за пуст плаж
«
Последна редакция: август 08, 2016, 09:03:21 от alexandrova_90
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #234 -:
август 08, 2016, 09:27:48 »
Морген , мрген!
Киви и Александрова добре завърнали се в Мордор, днес и е направо сиво и мрачно!
Ние уиекнда помързелувахме, даже вчера ми стана съвестно че не ходихме никъде ама имахме нужда от почивка. Събота само отскочихме до зоологическата.
И ние броим дните до моренцето, нямам търпение.
Свекърва
ние точно в къмпинг ще ходим, ама то си е егаси лукс къмпинга. Купихме си два шезлонга от Лидъл на колелца, имаме чадъри, мм сложи багажник на колата, така че като натоварим ще сме Лю Катун!
Другата седмица трябва да отида до Пловидв да си видим айлачетата какви ги вършат
Ако някоя живее близо до офиса ни ( срещу Хепи, Home Max) да свирне за един обяд.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #235 -:
август 08, 2016, 09:52:45 »
Добро утро /ден/! На всички успешна нова седмица!
На мен това ми е последната седмица на 27.
Тони, добре дошла! Ама с тия снимки дето качваш, да знаеш че предизвикваш лека завист у мен, ама аз ви се радвам и ние така ходим на море с нашите и ни е много готино.
Киви, добре дошла и на теб и стиснати палци!
Булче, ти си най-добре- на вас тепърва ви предстои най-хубавото.
Напълно подкрепям мнението на Тони за родното черноморие и Гърция и Турция. Аз вече си мечтая за догодина къде и как ще ходим 5тимата на почивка. Странно как почивка септември 2017 ми се вижда по-близко, от 36г.с
Активен
svekarva
«
Отговор #236 -:
август 08, 2016, 09:55:44 »
Рататуйчик,
тризнаци ли чакаш, та броиш до 5?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #237 -:
август 08, 2016, 10:05:09 »
Да ви кажа, че с приятели на море за 2-3 дни е супер, но иначе на екскурзия, на море или където и да е, освен ако не е планина и да се пие и пее постоянно, не ходим с приятели... Постоянното съобразяване, кога, къде.. Аз например ставам много рано (7:30-8ч. макс) искам да съм на плажа до 9-9:30 максимум.. Повечето ни приятели спят до 10ч+ и най-рано се ходи на плаж е 11-11:30.. Като бяхме на Шкорпиловци за 3 дни.. Разбираме се да сме готови в 9ч, а те в 9:15 едва стават... Т.е аз съм готова и стоя и чакам 1час и повече.. Просто много се изнервям така.. Когато сме на почивка за повече от 3 дни, както беше в случая за 8 нощувки, не бих го издържала, дори да сме с уговорката всеки си прави, каквото си иска, пак не става... Пък майка ми и баща ми се съобразяват изцяло с нас, а дори да не го правят, не биха се обидили, ако всеки си прави, каквото си иска, както и става в два от дните ходихме на отдалечен плаж с колата за цял ден, а те дойдоха само единия.. Искаха да си се прибират да почиват на обяд.. т.е всеки си прави, каквото му е кеф, без излишно напрежение..
Може и на много хора да им е странно, но когато сме на почивка или само 2мата или с моите родители.. Така си почиваме наистина
«
Последна редакция: август 08, 2016, 10:07:33 от alexandrova_90
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #238 -:
август 08, 2016, 10:14:15 »
хахах, Свекърва, броя и нашите
, някой трябва да гледа наследника, докато майка му тича като отвързана коза по пързалките, а баща му не е подходящ, защото ми носи тия гумите за пързалките по стълбите, а и той се спуска. Тони и ние сме така, най-обичам с нашите на екскурзии и почивки. Правим си програма за забележителности, но и всеки си има свободно време и си прави каквото иска, без да му е съвестно. С приятели от тийн мразя да ходя на море и не го и практикувам
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #239 -:
август 08, 2016, 10:20:07 »
Ние втора година ще ходим на море с нашите и сестра ми и децата.Лудницата е пълна, но е голям кеф да гледаш диванетата как играят заедно.Много ми е хубаво с тях.С приятели съм ходила веднъжи беше голямо тичане напред назад.Или ще сме сами или с нашите.Виж за детето сега вече е хубаво да сме с още семейства с деца, да си играят.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...