Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:51:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 198284 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Август 2016
«
Отговор #60 -:
август 02, 2016, 06:19:14 »
Добро утро и палчета - силно стиснати! Дано да си дойдеш с добри новини!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #61 -:
август 02, 2016, 07:47:31 »
Стискам палци!
Като продължение на снощния разговор, едно питане:
Не мога да си спомня преди да има интернет как си търсихме белята…
Булка,
преди време каза, че на детенцето ти му излезнал ечемик и ще го водите на лекар. Приложихте ли му преди това номера с намигването?
В парка видях момъка с куче- прасето, имаше му нещо на окото, да му помогна. Пък той както иска да ме разбира
Ето и кафето, в карибски цветове, че нали идват студове и дъждове днес
13925005_1194263653957062_7995886970041793572_n.jpg
(54.46 KB, 288x288 - видяно 2293 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #62 -:
август 02, 2016, 07:49:21 »
Добро утро.
Аз отдавна съм решила, че няма смисъл да се пазя, не и тук.А и покрай Зачатие да ви кажа, мето ми и снимката ми е качена къде ли не.Но това е смисъла на Зачатие пък, нали!
Днес няма да се пътува, поне не аз
и времето е по-хладно.Хайде по едно кафе за събуждане
Рат и на краката стискам палци
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #63 -:
август 02, 2016, 09:31:52 »
Днес ми е едно хубаво
Стискам палци на Рататуйчето. Нещо ми се губят "пресните" госпожи
Бубе, добре дошла отпочинала, много хубаво, че снимките ви носят радост. Много обичам снимки, разказват истории
Много ми е натоварено на работа, а как ми се почива... Пък на едно парти на Ибиса как не отказвам
Хайде хубав ви ден,
и
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #64 -:
август 02, 2016, 09:49:36 »
Рататуй стиснати палци!
Цитат
Свилена, яз съм на търсачка Bing
Божее сега ако каже и че използваш Internet Explorer и ще припадна
svekarva
онова за намигването към тоалетната ли? хахахах водихме го да, капем капки, поне зачервяването е изчезнало.
Майко мила честно леко ме дразни. Изкарва майчинството като най-голямата мъка на света. Вярно е че не е лесно, не се спи и има куп други глупости, можеби вече като върнала се на работа го виждам и оценявам по различен начин, ама е един страхотен период в който се гушкаш с детето си. Ако не го виждаш по този начин е възможно да минаваш през следродилна депресия, поне за мен.
Относоно интернет пространството, във фейса не ме е страх да се показвам, тук не бих
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #65 -:
август 02, 2016, 09:53:06 »
Добро утро и добър нов месец!
Аз мисля че едно на ръка, Драгата Майка наистина е дразнещо мрънкаща, второ на ръка, правим им реклама така, а не си струва.
Който иска истината, да идва да чете форума
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #66 -:
август 02, 2016, 10:41:33 »
Милите майки ги чета с удоволствие, ама ей така, от едното влязло, от другото излязло. Често ми звучат като напушени или леко на градус
, твърде хаотични и превъзбудени. Възприемам ги като художествена литература и им следя изявите из социалните мрежи. Имат интересни идеи, имат и доста комерсиални мераци
. Аз съм много чувствителна към скрита реклама и уж случайни намеци, та ми прави кеф да ги ловя за собствено удоволствие
Булче,
да точно това имах предвид с намигването. Има химическа тоалетна в парка... Ама как точно беше хватката?
Еми
, сега да не си на розова вълна? Защо ще ги ядеш тези рози сурови, направи си ги на чай поне
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #67 -:
август 02, 2016, 10:47:26 »
Аз в началото харесвах блога.После взе да ми идва малко нанагорно.Ми то майчинството излезе някакво наказание.И защо по-дяволите имате деца, ти изниква въпроса в един момент.Да не е лесно, но никой не ти го е обещал така.Да живота ти се променя, но ти трябва да си подготвен за това.Малко пресолиха манджата както се казва.
Аз днес съм като змей горянин, от сутринта ми се яде.Хахахаха.Сега чакам една приятелка да мине и да отидем малко да се помотаме по центъра и да хапнем.Плюса на малкия град е, че работя близко до всичко.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #68 -:
август 02, 2016, 11:34:18 »
Превет, дами!
Онзи блог рядко го чета, затова ми е забавен, но наистина малко преувеличен. Сякаш е писан само в моментите в които авторите не са спали денонощия, пред цикъл са и ги дразни всичко.
Искам да ви питам за препоръка.....Имам поръчение да намеря "съвременен" фритюрник, който да пържи с малко мазнина. Спряла съм се или на Филипс airfry или Тефал actyfry. Филипса е доста скъп, Тефал има малко по-евтини модели. Някой от вас ползвал ли е такова чудо и можете ли да ми препоръчате модел, марка.....Как е на вкус храната?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #69 -:
август 02, 2016, 11:41:48 »
Значи като отидеш по номер 2 обръщаш се и му намигаш 3 пъти
и до три пъти правене така ще мине. Аз съм със запек та май ще си остана с ечемика хахахха
магито
именно те са способни да откажат бъдещи майки от деца с писанията си. Верно че и на мен сега ми идва нагорно 2 седмици недоспиване, ама като си видя малкия звяр да тича с отворени ръце към мен като го взимаме и всичко ми минава.
Аз днес на обяд с едни бивши клиенти. Понякога съм много тъпа с въпросите ама исках да питам. Та пихме си кафенце сутринта с този бивш клиент, и знех че сестра му е болна от рак, и питах как е дали се е излекувала. Починала е миналата година
сърцето ми се скъса... младо момиче
Snow_White
имаше такъв фритьорник в Лидъл , за около 150 лв преди няколко седмици. Много го хвалеха че не отстъпвал на филипса. Обади се на клиентския номер на Лидъл и ще ти кажат дали го има някъде в наличност и ще ти го изтеглят, а ако не ти харесва го връщаш no questions asked
«
Последна редакция: август 02, 2016, 11:46:41 от bulche91
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
август 02, 2016, 11:48:33 »
Много благодаря на всички за палците
, явно много сте стискали, защото такива хубави неща на преглед не съм чувала от много време. Освен моите кг док няма други забележки и аз летя
Тоя блог съм чела една две статии и ми дойдоха супер негативни. Те тия хора само от сметката за вода не видях да се оплакват, сигурно консумацията й се повишава като къпеш бебето! ММ, има един колега, който вече 3 месеца всеки ден му обяснява, колко е гадно е да имаш деца и как "възпитава" жена си той да обикаля, а тя да гледа две породени под 2,6г.
Сноу, съжалявам не мога да съм полезна за фритюрниците, ткова чудо от години не съм ползвала.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #71 -:
август 02, 2016, 12:00:07 »
Цитат на: Snow_White в август 02, 2016, 11:34:18
Тефал actyfry
Гласувам с две ръце, ползвала съм стар модел, още преди да ги пуснат тук. Пържи наистина с една супена лъжица олио ( има си мерителна) и е супер за бърза гарнитура, докато ти правиш нещо друго (аз обожавам такива уреди, които ми спестяват робския труд). Също така ставаше и за пилешки крилца. Вкуса е средно между пържено и печено, все пак храната не е плувала в мазнина, но за мен това е предимство и ми допадаха.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #72 -:
август 02, 2016, 12:27:08 »
Аз фритюрник не ползвам и не мога да дам съвет.
Аз оставих почти 50 лв в аптеката за козметика за Моника и мен.Всеки път мис тава лошо от тия цени.
Честно да ви кажа чакам вечерите с нетърпение.Отиваме в парка, МОника кара колело с братовчед си, ние си приказваме.Е тичам малко след нея ама то без това не може.И после детето спи, и мама ако спеше щеше да е прекрасно, но от известно време имам проблеми със съня.Съответно ей по това време ми иде да се гътна пред компютъра и да откъртя.
Активен
Alichka
«
Отговор #73 -:
август 02, 2016, 12:32:27 »
Рататуйче,
Свекърва, описала си Амели така, че сякаш аз съм я видяла . Аз пък обожавам да се наслаждавам на новородено бебе!!!
При мен пак беше екшън. Кой да се сети, че телефонът трябва да се нагласи, за да те събуди. Стреснах се и се оказа, че само половин час съм се успала. Организация му е майката- и кафе пих, и се гримира, и детето заведох на ясла... Бях навреме тук. Ужасно е тегаво, работа почти няма и едва тикам времето.
Довечера чакам Есмералда (пералнята), че беше на доктор. Нещо хъркаше вътре, кой знае какъв кламер или болтче се е намирало вътре. Переше на 6, и сега така ще пере, че имам дрехи от почивката още. Ползвах и Есмералдата на нашите.
Имам ч ерак за някои нови уреди, уж дребни, ама с пари се купуват....
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #74 -:
август 02, 2016, 12:45:37 »
Булче, какво ти пречи моя Bing не разбрах?! Като си имам Лумия, която ми върши работа защо да я сменявам?! Ще я сменя всъщност - ей сега около 10-ти като дойде Инж. .... Не може всички да сме на "Ти" с технологиите. Още повече, че даскалите нямаме нужда чак от най-новия писък на технологията, а паричките да не говорим. Как точно даскал с 500-600 лв заплата да си позволи Ай фон например. Чудя се за една конференция в края на октомври. Пусто не знам дали ще съм в Русия иначе с удоволствие бих си починала в Гърция 2 дни. Ама те няма да се навият да ми гледат Кико, тъй че по-добре хич да не си правя труда.
Направо се почувствах като някое захлюпено "лелче" или "бабе", Булче!
Ама тъй е то - староС- нерадоС
Аз нямам Фейс и се чувствам супер. Аз и без да имам такова чудо имам достатъчно познати, които да ме обсъждат из града, тъй че хич и не ми пука вече...
За майка им мила
Съм на мнението на Еми!
Спи ми сеееее....
Да си продължа мисълта:
Маги, да не би нещо да те тревожи?! Аз заради здравословния проблем, който имам винаги съм нащрек и при най-малкото отклонение от нормата : напр. 5-6 дни да не се наспя и търся лекаря си. Направо на моменти е много дразнещо винаги да се опитваш да се погледнеш от страни...
Али, купи си будилник. Има и за 5 лв вече!
Моето голямо дете замина на бабин дом Ултра ол Инклузив и се надявам до 10-ти да не се видим с нея, че ми е наказана и трябва да не се поддавам на провокациите й. Блокира ми служебната карта представете сиииии
Не ще да чете, не ще да си оправя стаята все й е скучно
Абе трудно се отглежда раче.
И аз нямам фритюрник, но то и не ми трябва...
Айде аз малко ще подремна.......
«
Последна редакция: август 02, 2016, 13:02:41 от fanimira
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5