Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:39:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177667 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Юни 2016
«
Отговор #390 -:
юни 20, 2016, 20:56:40 »
Аз пък въпреки доста по либералната си природа по отн на изкуствата, не мога го разбера този Кристо и творенията му. Красиво е, отнема много време, но е просто... плат.
Учудвам се на реакцията си, понеже иначе хипи снимките които беше пуснала от Капана, ме изкефиха
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #391 -:
юни 21, 2016, 07:53:22 »
Нов ден, нов късмет!
21- ви юни винаги ми напомня за "Великият Гетсби", което пък ми оставя странен вкус за невъзможност и жега
. Всяка година си казвам, че този ден трябва да го запомня с нещо друго, свежо и хубаво, та да го добавя като компенсация, ама все не се случва. Нямам планове и за днес...
Аз продължих да обикалям Феста в по- спокойни делнични дни и намерих и хубави неща. По принцип обичам да е изпипано и да има все пак замисъл. Това е вход към бар. Ако го нямаше кабелът /хем е и опасен,
А
ко и да е в тон и да е типичен за дома/, работата става.
На Кристо не съм виждала творбите в действителност, зная ги само от репортажи. За последната се говори, че е изкуство на комуникациите - на различни места се правят различни неща, които после се сглобяват в едно цяло, свързано с природата. Няма комерсиална цел, не може да се препродава и да се запази, въздейства само на мига. Нещо като Айфелова кула, която няма как да видиш втори път. Съвсем нов вид изкуство...
IMG_5436.JPG
(64.35 KB, 369x277 - видяно 2959 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #392 -:
юни 21, 2016, 08:46:34 »
Мен пък точно тази стая не ми допада
Вижте тука как са го нахранили Кристо, даже са вмесили и други тематики в статията. Въпреки че съм съгласна с арт мнението , не съм съгласна с тона, с който са го направили
http://www.ploshtadslaveikov.com/plavashtite-kejove-na-omrazata/
"Порция тежка ментална деменция, гарнирана с глобалистичен полуидиотизъм, копойско мислене и нагла снобарщина от мен (с помощта на Волгин, Симов и Иво Христов)"
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #393 -:
юни 21, 2016, 09:21:35 »
Добро утро!
Много е по-лесно да се критикува/коментира някой, който е създал, отколкото да се създаде.
Така е било винаги, явно така ще продължи да бъде, особено в България.
И да, да харесваш ли не, е право, не задължение, но когато имаш възможност да изкажеш публично мнението си и слагаш себе си в графата "водещ журналист",тогава не е без значение какво мнение ще споделиш.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #394 -:
юни 21, 2016, 10:17:04 »
Аз пък...да се включа съвсем не по темата...все по- често се замислям дали да не се махна и от тая работа. Супер много си ми харесва работата, обаче ми писна да ме изкарват полуидиот.
От вчера, вече няколко пъти ми се случи, идва шефа да ме пита за някакви задачи, които сме анализирали и обсъдили с клиента и той ти вика - не го правиш правилно. Трябва да направиш това и това. Ти му казваш - ама аз ТОЧНО ТОВА направих, а той пак - за да сме добри в нашата работа, трябва да направим това и това - да бе човек, ТОВА направих. НЕ, трябва да направиш това и това...и ти с въздишка казваш - да ОК ще го направя, а на ум си мислиш (ПАК)
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #395 -:
юни 21, 2016, 10:21:21 »
Кофти работа, Скай ...
На това му се казва да ти убият мотивацията за работа....
Лошото е, че има много такива работни места, т.е трудно е да намериш нещо по-добро, но пък не и невъзможно.
Аз на твое място първо бих сложила открито карти и съвсем ясно и точно ще си кажа, че с този начин на работа губя мотивация и желание за работа.
Активен
svekarva
«
Отговор #396 -:
юни 21, 2016, 10:52:34 »
Скай
, то отстрани лесно да се дават акъли, на теб дупе да ти е яко
. Ако шефът ти обича да бъде питан и само туй му е косурът, опитай да се нагодиш към неговите методи. Ти го изпреварвай и питай първа - това така ли, онова добре ли ще е да го направя както сме се уговорили с клиента и подобни. Ако те кара да вършиш безумни неща и после не поема отговорност, а те оставя ти да береш срамотии, друг въпрос
. Идеална работа /ако не работиш за себе си/ няма, та поне търси по- малкото зло. Ако и с колегите си пасвате, сигурно ще измислиш как да промениш нещата в твоя полза
Ето още една снимка от Феста. Идеята е взаимствана, но колелото си остана така пред кафето да го краси. Котката не ми дава да работя с мишка /дразни я/, та няма как да клъцна момата в момента.
IMG_5387.JPG
(66.26 KB, 323x243 - видяно 2928 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #397 -:
юни 21, 2016, 10:59:41 »
Оф, то не става въпрос за питане. Иначе аз съм от ония дето предпочитат да питат, за да няма после тън-мън. В конкретните ситуации става въпрос за неща, които ние сме направили или правим с някой колега или клиент, а той идва и започва да те хока, че не си направил нещо, което ти си направил и то отдавна. И си го направил точно както той иска и казва. И въпреки, че се опитваш да обясниш, че си направил всичко както трябва, той пак ти казва, че нищо не си направил...
Как да кажа - тоя човек като не му станеш симпатичен, те прави на глупак. А много малко хода СА МУ симпатични. Пък аз не му харесвам още от интервютата преди 3 години хаха
П.С. аз по принцип трудно се харесвам на хората, ма да ме изкарват малоумна...айде нЕма нужда
Активен
svekarva
«
Отговор #398 -:
юни 21, 2016, 11:13:11 »
Ами оглеждай се тогава... Щом от три години не те харесва и това ти тежи, няма как да се оправят нещата.
Това е от стаята, специално за Еми. Абажурите са от нагънати книжни ленти - нещо като слама, но цветно и хартиено.
IMG_5434.JPG
(68 KB, 323x243 - видяно 2904 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #399 -:
юни 21, 2016, 12:01:37 »
Ако работех в по-голяма фирма, да се замисля дали не сме колеги със Скай. При мен питат: Не си звъннала на .... (клиент) . (Точка, а не въпросителна) Казвам, че съм звъняла и срещу мен празен поглед. Човек дето пощата не може да отвори, ми дава акъл как да си направя папка на !Десктопа!... И точно "Нашта работа... Тоя бизнес..." дрън-дрън едно и също.
Еми, простиране на гащи е женска работа, затова Капана ти харесва. Кристо е мъж и може да омотае нещо в плат. Странно ми е с разните инсталации....
А освен Мили и Мирни тук сме и разни трънливи китки
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #400 -:
юни 21, 2016, 12:38:09 »
Здравейте,
Така и не му е дошъл реда на г-н Кристо, да прочета за неговата инсталация.. Не обичам да чета новини, докато са "новини" и всеки пише чул-недочул.. Ще минат 6-7 дни и някой ще обобщи в една статия със заглавие все едно е открил топлата вода, тогава ще прочета и аз
Ходи ми се на море.. ужасно много... от събота само разглеждам хотели, апартаменти.. Не ми се работи... Лентяйства ми се
Иска ми се да отидем за петък/събота/неделя.. ама няма да имам достатъчно пари.. Пък и сме на кръщене на Бобчо и рожден ден на Илиян ще празнуваме.. Но си мечтая
Хубав ден!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #401 -:
юни 21, 2016, 13:15:00 »
Да ни е честито лятото - най-най любимият ми сезон.
А толкова искам да ми мирише на мореееее
(малко от личния архив)
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #402 -:
юни 21, 2016, 13:22:13 »
Честито лято!! Миналата нощ станахме свидетели на Ягодовата луна - това е, когато пълнолуние съвпадне с лятното слънцестоене. Ще се случи пак след 19 години.
Ох, и аз се добрах до вас, не ме опече слънцето и не ме затри изпитът
Скай, Али
, много е гадно така, да си недооценен на работа, силно ви съчувствам!
Кристо - за плаващия кей ли? Ами, на мен ми харесва, но като разбрах колко струва... и тази конструкция май ще бъде само за 16 дни?
За роклите, благодаря ви за предложенията, момичета, ама не искам да купувам онлайн. Ще се врътна другата седмица по магазините, дано имам късмет. А и търся нещо не много скъпо, защото милото има рожден ден след 8 дни и ми се иска там да инвестирам.
Днес ми беше криво, не ме класираха за стипендия. Ама вече съм добре, ще си свиркам, няма да се ядосвам за пари.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #403 -:
юни 21, 2016, 13:36:00 »
Цитат на: always_and_forever в юни 21, 2016, 13:15:00
А толкова искам да ми мирише на мореееее
Обаче ще ти мирише на бебеее и това е толкова прекрасно!
Бубе, ти нали в София живееш? "Дафне" имат 5 магазина в София, не се налага да си поръчваш в нета. Иначе за цените ... не мога да преценя, има и от 50 и от 100 лв.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #404 -:
юни 21, 2016, 13:40:42 »
Да, в София съм, голям съм заплес, не видях, че имат и физически адрес. Задължително ще ги посетя значи
Забравих да кажа,
Чери
, много красиви снимки сте си направили! Чак и аз се замислям за следсватбена фотосесия (е, то, още не е минала сватбената, ама нека има
)
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29