Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 07:04:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177697 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Юни 2016
«
Отговор #360 -:
юни 17, 2016, 21:48:19 »
Gehenna, добре дошла!
И да се разберем, няма изпята песен! Сватбата е едва първият куплет на песента.
А за всяко нещо, на което даваме оценка, е от значение базата за сравнение. Ако сравняваме дрехите от Lidl с тези от H&M, то тогава, да, дрехите са добри.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #361 -:
юни 18, 2016, 08:35:19 »
Нека с кафето днес си спомним за всички, които са ни обичали и които сме обичали! Вечна им памет!
13407064_1163890323661062_492095791932774526_n.jpg
(64.99 KB, 336x336 - видяно 2944 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #362 -:
юни 18, 2016, 08:46:06 »
Задушница ли е , Свекс?
Та някои песента и за втори път я пеем
Хубав път и ден на всички днес
, кой с каквото се е захванал
:
Активен
svekarva
«
Отговор #363 -:
юни 18, 2016, 09:07:11 »
Да, Черешова Задушница е днес.
Няма значение кой за кой път си пее песента и дали изобщо още я е запял
. Важното е да е като нас - умен, красив и успял и да не се взима много на сериозно
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #364 -:
юни 18, 2016, 09:12:42 »
Цитат на: svekarva в юни 18, 2016, 09:07:11
Да, Черешова Задушница е днес.
Няма значение кой за кой път си пее песента и дали изобщо още я е запял
. Важното е да е като нас - умен, красив и успял и да не се взима много на сериозно
Което ме подсеща за Бредбъри
Животът и така е твърде сериозен, че още повече да го възприемате несериозно. - Рей Бредбъри
И откъс от любимата ми книга, ако на някой му се чете:
— Изглежда, много нещо сте научили в течение на годините.
— Привилегия на старостта е да изглежда, че знае всичко. Но това е преструвка и маска. Когато сме насаме, ние, старите, си смигваме, усмихваме се хитричко и се питаме: харесва ли ти моята маска, моята преструвка, моята самоувереност? Животът е спектакъл, нали? Добре ли изпълнявам ролята си?
«
Последна редакция: юни 18, 2016, 09:14:15 от emmmmmy
»
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #365 -:
юни 19, 2016, 19:27:12 »
Ще гледам да се включвам по-често тук. Имам доста да пиша по другите теми, но още не ни стига времето
Днес ходихме за прахосмукачка (нашата гръмна миналата седмица) и вентилатор, че нямаме климатик и ще се стопим скоро време.
Та гледахме 100 левови прахосмукачки, после двеста левови после 300 левови о.О дадохме 400 лева. Не знам как чисти, ама да посмее да не всмуква всичко!
После видях една за 1000 лева и се успокоих
Но пък 5 години гаранция, водна а-у, мега тихичка, по-тиха от компютъра на мъжо. А и ни трябва нещо наистина хубаво с тоя космарлък вкъщи, а и кучето допринася малко
И май това лято ще клъцна дългата коса.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #366 -:
юни 19, 2016, 19:37:06 »
Юхуууу, здравейте в неделя от дъждовна Англия.
Ние се завърнахме от Мадрид и вече съм в планиране на Италия.
Хареса ми Мадрид, някак ново и познато едновременно. Много пъстър, много цветен и много жив град. Имаше улички, по които бях убедена, че ще изляза на НДК примерно. Едната беше същата като ул. Христо Белчев.
Съвсем не бях неподготвена за такава жега обаче, та се наложи да ходя да си купувам дрехи, което не би било проблем, ама не исках да си губя времето по магазини.
Единия ден, когато бях планувала посещение в Толедо пък ми потече кръв от носа като се събудих, след това още 2-3 пъти та до следобед си седяхме в хотела. Обаче накрая все пак отидохме. Там ми хареса, но беше зверски топло и общо взето най-много разглеждах кой тротоар е по-сенчест.
Но в общ план беше едно страхотно време с моя мъж, който не бях виждала отдавна заради работата ни.
Слагам малко снимки, за тези тези, които ме нямат във Fb
Ето ги:
Успяхме да направим е (след)сватбена фотосесия, която не успяхме на самата сватба и заради която бях толкова крива месеци наред. Не знам как го случихме това страхотно време, от тогава толкова топъл ден по нашите земи не е имало. Пускам някоя и друга снимка от нея.
Друго какво да ви кажа .... Боядисах си косата. След голямо умуване по темата, най-накрая се престраших. Стана малко по-тъмно отколкото го очаквах, но е добре.
И нашите ще ми идват на гости. Нямам търпение да ги видя и да ги гушна, но ще трябва да изчакам до 20 септ. /миналата година го чаках заради сватбата, тази заради нашите
/
Не знам дали ви бях казала (ако се повтарям ще ме прощавате) - за първата ни годишнина ще ходим на индиански къмпинг.
Ще спим в палатка като на Покахонтас и ще караме кану. Или както там се казва думата за управляване на кану.
Ето за това става дума
http://tipiadventure.co.uk/
И така, не съм ви чела. Че не ми остава време, ама зна,м че бремелинките влизат в деветия, та вече ще хвърлям оче по-често, че да не изтърва новините.
Дългичко стана, лека ви вечер и хубава нова седмица.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #367 -:
юни 19, 2016, 20:48:30 »
Здравейте! Завърнахме се от гимнастриадата и сме 1-ви! Сега вече ще ходим на републиканско! Имаха само една купа, но много й се зарадваха децата.
Активен
Feribotka
«
Отговор #368 -:
юни 19, 2016, 21:43:58 »
А,
Вики
, вече не вярвах, че ще видя твой коментар тук
Харесва ми колко свежо звучиш и какви мероприятия сте си наредили
Разходката с кану, еха! Иначе ви следя във ФБ, супер сте
Гехена
, като истинско младо семейство, започвате с домакинските покупки след сватбата хаха
И ние инвестирахме повече в прахосмукачка, ама съм доволна, че е любимата джаджа на ММ и си бръмчи с голям кеф с нея
Браво на Кари
Днес празнуваме 9 месеца семеен живот
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #369 -:
юни 20, 2016, 00:17:58 »
Гехена страхотна покупка,аз от доста време я отлагам,дано скоро и дойде реда.Точно такава искам тиха и с вода да чисти
Чери,радвам се,че намина.Снимките от Мадрид са много арт,който ги е правил има добър усет за добър кадър.Бих си ги окачила в дневната с голям кеф.Даже обмислям една идейка да наредя любими наши снимки-черно бели,но не намирам подходящи.Няма да е лошо да наснимам малко,позабравих си това хоби напоследък.
И след сватбената сесия е страхотна,много сте милички.А кои са тези хора на снимките,родителите ли ?
Аз съм вдилема тези дни,избирам си печка ,дайте идеи за марка,после ще почерпя ,я кекс....я някой мъфин
Активен
svekarva
«
Отговор #370 -:
юни 20, 2016, 07:37:08 »
Привет!
Хайде, за последния пролетен ден ни се полага обилна мазна английска закуска
Ге
, тя и
Фери
първо косата си резна на черта, пък после и две черти и се появиха. Понеже ми е трети случай, предупреждавам, че има някаква закономерност
Чери, то през май е топло в Испания, представям си какво е било сега, при тези ветрове от Сахара. За това лято ли е Италия?
Мразя да ми е топло, избива ме на мързел...
Трябва ми творческо вдъхновение. Приятелка в Германия чака внучка следващия месец. Тя /приятелката/ е туркиня родена в България и е изкупила магазините в Турция за дрехи до 7 години, та ми е голяма чуденката
. След две седмици си заминава и много ми се иска да и приготвя нещо. Почнах да събирам костилки от череши
, но като е майка на момичето не върви да е подарък с изплюти отпадъци.
13465935_1165182633531831_5723505749028013028_n.jpg
(68.48 KB, 336x336 - видяно 2838 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #371 -:
юни 20, 2016, 08:10:12 »
Добро утро
Черпя ви по случай раждането на бебчето на братовчедка ми .. Терминът й беше 13 юли, ама бебка е решила да подрани.. Мъчила я е бая.. от събота е в болницата, чак снощи в 2:05 е родила
Казва се Аделина, сигурно на мен са я кръстили
Много е мъчника 2,750кг и 49см, а братовчедка ми беше ОГРОМНА.. Тя е висока много и беше с огромен корем, слаба, ама огромен корем.. Оказало се е, че всичко е било вода, имала е и много дебела пъпна връв. Важното е, че всичко е наред и са живи и здрави и двечките
Чери
, супер снимки от Мадрид и Толедо.. Следсватбената ви фотосесия много ми допада.. Има ли и снимки от някое селце/градче или сте само в полетата били?
Честити придобивки и медали на останалите
Хубава и слънчева седмица
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #372 -:
юни 20, 2016, 08:32:11 »
ПОНЕДЕЛНИШКО ОРИСВАНЕ
В понеДелник светът е различен,
отначало започва с мечти...
Ето, пак ми повтаря "Обичам те"
и ме стопля с любящи лъчи.
Прави топла напитка любима,
с птича песен, с усмивка и знак.
В този свят с Любовта за двамина,
ми е светло и топло е пак...
В понеДелник планирам вълшебства,
за орисване те се редят.
Имам още от своето детство,
детски песни с усмивки звънят.
Е, начало е! Хайде, започвам:
Нека Бъде Любов, Светлина...
Чудесата безброй да са точно!
Нека Радост да има в света!!! <3
Десислава Церовска
/Звездà Христòва/
Чудесен понеделник на всички! Браво за покупките, за прическите, Чери радвам се, че намина. Добре дошла малка Аделина! Edit: Фани, честити ви спортни отличия! Свекс, трябва да я патентоваш формулата за бързото забременяване - хайде на морето с нова прическа на черта
«
Последна редакция: юни 20, 2016, 08:38:48 от Kiwi
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #373 -:
юни 20, 2016, 08:40:34 »
Италия се надявам за Октомври, обаче може и да ми се размине. Та планирането е в сферата на мечтаенето. Няма да стане за лятото, защото юни взимахме отпуски за Испания, Теодор ще си ходи за 2 седмици до БГ през юли-август, септември ще идват нашите и аз ще взимам, та октомври евентуално.... Ама пък кумовете може да наминат тогава и те на гости. Не знам, тая година определено ми дойде къса.
Иначе, Тони, снимките са само това. В този парк.
Активен
Feribotka
«
Отговор #374 -:
юни 20, 2016, 08:59:56 »
Добро утро
Хахаха
Свекс
, добра закономерност си открила
Шегата настрана, ама верно след сватбата се резнах на каре, беше ми супер, и след около 1 месец имаше вече бъдешо поколение на път
Ей,
Тони
да ти е жива и здрава племенничката (май така се пада)
Много хубаво, че са добре и двете, ама бая е подранила
Пу пу дано нашата си седи мирно и кротко до термина
Киви
, тази Десислава Церовска май и аз я знам, пп е представител на Орифлейм, ама си има и някакво училище за личностно развитие или нещо такова, ако е същата
Вики
, дано намерите време да осъществите Италия
Пфу и мен ме мързи по жегите, ма няма как - излизам по задачки след малко, пък и да се развея, че ми е добре като се разхождам
Някой захващал ли се е с тези дигитални курсове на гугъл, за които се върти от известно време реклама във ФБ? Май са само маркетингово насочени?
ЕДИТ:
Лоли
, ние кухнята си я обзаведохме с Горение, ама заради ретро серията, не за друго
Абсорбаторът ни е Тека, доволни сме засега от всичко
«
Последна редакция: юни 20, 2016, 09:03:19 от Feribotka
»
Активен
Страници:
1
...
23