Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 06:33:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177663 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #345 -: юни 17, 2016, 09:28:14 »

И аз се объркАх, та се присъединявам към деня на Хумора /без Сатирата/

* 10934088_919233001429393_1208820923251422295_n.jpg (30.55 KB, 423x480 - видяно 134 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 17, 2016, 09:31:32 »

то така се прави вече навсякъде- новият ми номер за общи снимки, на които всички са нацупени, е да извикам в последния момент преди да щракне фотографът - СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКССССС
 pardon pardon pardon

Всички почват да се смеят, след това получавам бонус- бира  biggrin biggrin biggrin, от фотографа де  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юни 17, 2016, 09:58:51 »

Добро утро!

Аз се събудих към 5ч - въртях се, четох, правих закуска за МъжЪТ иии сигурно към 7.30 съм заспала пак. Вече съм в кондиция и ми е добре.  tease

Моя график за юли е ясен. Никакво мърдане. Който иска може да заповяда. По принцип на мен на крака ми идват, хихихи pardon Оставете ги тЕз морета. Решила съм, ако видя някой във фейса да качва снимка от морето -БЛОКИРАМ. Ми що да си развалям настроението?! pardon

Свекърва, ама вЕрно в Лидл беше лудница с тези колички. Не знам как не се бият. Аз като отидох към 10 и нещо вчера вече нямаше от най-малките бодита. Тия хора не са спали.  nea

Еми, това е супер идея. Утре на сватбата, когато се наредим за обща снимка ще се провикна така, пък да видим какво ще ми се случи.  pardon

Ще ходим да търсим риза на МъжоТ, че нали все в последния момент обичаме.  tease
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 17, 2016, 10:04:50 »

Оулейс, за морето съм напълно За. Много се изнервям, не че са ми криви хората  pardon хахахаха

А това с Лидл не го разбирам, освен ако не е за някой техен уред, ценя ги. Толко па да няма намалени и евтини бебешки дрехи насам натам, ако държат да са нови.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 17, 2016, 10:10:06 »

А това с Лидл не го разбирам

Аз също, особено за детски и бебешки дрехи ..... sad
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #350 -: юни 17, 2016, 10:36:02 »

това е супер идея. Утре на сватбата, когато се наредим за обща снимка ще се провикна така, пък да видим какво ще ми се случи.  pardon
Бе то вече ти се е случило, ама надявай се, млада си все пак funnytooth
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 17, 2016, 10:41:34 »

tease tease tease tease

Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 17, 2016, 10:45:04 »

Хахаха, абе друго имах предвид, ама предполагам си разбрала. girl_haha

А за дрешките - до колкото знам са хубави. Имам и приятелка, която често купува от там и е много доволна от качеството като цяло. Не се свиват или раздърпват. Аз вчера за сефте реших да видя какво има и взех да пробвам. Хареса ми материята.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 17, 2016, 13:55:03 »

Ей, голяма жега! Поне си показах белите крака по една къса пола, малко слънце да ги види  blum

Фани, вече не мога да ти проследя мисълта  tease

Ее, недейте така за морето, де! То е хубаво човек и само да си мечтае и мисли за него. Аз след Коледа започвам  Girl_hide и това е спасителният ми пояс от проблемното ежедневие!

Ох, търся си някаква рокля за годежната ни фотосесия, но удрям на камък. Явно, ще съм си с някоя старичка, а не ми се иска много  nea Даже милото се поднови с цялостен тоалет, а аз едно роклЕ да не мога да си намеря!
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 17, 2016, 14:44:13 »

Ааа, Бубе не се отказвай. Как така съпружеското тяло с тУалет, а ти не?! tease  Рокли да искаш. То вЕрно, че като търсиш нещо трудно го намираш, ама...
Каква рокля търсиш?
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 17, 2016, 14:51:48 »

Бубе, не знам какъв ти е стилът на обличане, но в "Дафне", рокли да искаш.....
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 17, 2016, 15:05:09 »

Бубе, не знам какъв ти е стилът на обличане, но в "Дафне", рокли да искаш.....
в дафне са супер, ако търсиш флорална, особено.
Ако ще поръчваш, в vmzona сайта има на прилични цени
Активен
Gehenna
Сватбар
Публикации: 209

« Отговор #357 -: юни 17, 2016, 20:04:03 »

Ей, голяма жега! Поне си показах белите крака по една къса пола, малко слънце да ги види  blum

Фани, вече не мога да ти проследя мисълта  tease

Ее, недейте така за морето, де! То е хубаво човек и само да си мечтае и мисли за него. Аз след Коледа започвам  Girl_hide и това е спасителният ми пояс от проблемното ежедневие!

Ох, търся си някаква рокля за годежната ни фотосесия, но удрям на камък. Явно, ще съм си с някоя старичка, а не ми се иска много  nea Даже милото се поднови с цялостен тоалет, а аз едно роклЕ да не мога да си намеря!

Не се предавай, а пробвай! Моята е от Димитровградския пазар за 20 лева lol То всъщност се омъжих с нея в Четвъртък де. Мъжът беше облечен 200-рно по-скъпо от мен, ама не си личеше.
Ако нямаш път натам, в Луци/Луси/Люси (чувала съм и трите варианта) понякога има много хубави. Не съм ходила от 2-3 месеца.

*млада булка се прокрадва в темата, че вече и се "изпя" песента в другите теми*
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #358 -: юни 17, 2016, 20:23:16 »

*млада булка се прокрадва в темата, че вече и се "изпя" песента в другите теми*

Добре дошла и тук! Много ще се радваме на ново попълнение, но да се знае никой тук е изпята песен Wink всяка си има пълна програма.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #359 -: юни 17, 2016, 21:39:47 »

Фани и аз не мога да ѝ хвана спатиите напоследък  huhhuh.gif

ДОбре дошла на Гехена, чудех се вече кога ще се включи  blum

Днес пренебрегнах влечението си към бебешкия сектор и се възползвах от фонда "И мама е човек", направих едно добро дело за себе си - купих си сутиени за кърмене lol

Хубави са нещата в Лидл, ама особено пък в момента в ХМ има доста намалени дрешки (и не само), а аз от там също ги харесвам и вече обзаведох госпожица Цветкова с рокли и бодита  heart Бтв и там вчера беше лудница от майки с и без колички  pardon
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: