Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:55:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177687 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Юни 2016
«
Отговор #270 -:
юни 14, 2016, 09:23:26 »
Свекърва, сватба без бой може ли! Скай иска да поразчупи строгия етикет.
На мен Зайнеб не ми харесва не заради роклята, а заради показността на кубиците силикон. Кога и тя напращя в деколтето! Преди беше много по-женствена.
Булчински рокли с дълъг ръкав не ми ги хвалете!
Крива съм днес! Малката рева насън, изпика се посред нощите на гърне, а после заспа на повивалника докато я обличах. Днес едва стана!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #271 -:
юни 14, 2016, 09:24:33 »
Черен лак ми е любимо просто
Остави ги тия гости, че са облечени крайно неподходящо, ами и най-мразя жената уж официална, а мъжа по потник! Да се гледат тия хора като излизат от вкъщи. Или и двамата с потници, или и двама с костюмЕте!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #272 -:
юни 14, 2016, 09:28:06 »
Цитат на: alexandrova_90 в юни 14, 2016, 09:24:33
Черен лак ми е любимо просто
Остави ги тия гости, че са облечени крайно неподходящо, ами и най-мразя жената уж официална, а мъжа по потник! Да се гледат тия хора като излизат от вкъщи. Или и двамата с потници, или и двама с костюмЕте!
мъжа е с обувки тип crocs. Има още звИзди от това събитие
воила :
https://www.facebook.com/vanessa.maneva/media_set?set=a.1120743067971333.1073741833.100001069525844&type=3
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #273 -:
юни 14, 2016, 09:49:28 »
Цитат на: svekarva в юни 14, 2016, 08:59:57
Скай, гледам по моя пътеводител на Дизайна, в Basta Moda има попълнения от Тин Тин. Ти имаш ли нещо общо с това? Почти се досещам по какво работиш сега
Немам аз нищо общо. АКО изобщо се пиша така, то задълже ще е ТинИ Тин. Това просто (за който не знае) е моето име, когато съм била бебИ. Златина Костадинова е Тини Тин...А и нашите в къщи ми викат Тине и те така.
По принцип по всички мероприятия съм skylife
Предполагай ти по какво работя
неска съм е така
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #274 -:
юни 14, 2016, 09:53:50 »
По заявка на Свекърва и понеже предозирах кифльок ви пращам на разходка във Виена, където е имало истински кралски особи
Познахте ли картината?
http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/data/uploads/panoramen/ub/kammergarten/kammergarten.htm
http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/data/uploads/panoramen/garten/garten_fl.htm
http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/data/uploads/panoramen/ub/goldkabinett/goldkabinett.htm
http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/data/uploads/panoramen/ob/balkon/balkon.htm
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #275 -:
юни 14, 2016, 09:54:27 »
Мен най ме впечатли друга абитуриентка от антуража - червената, с харбаличките. Как сладко си носи балончетата с хелий
И коронка си има.
Скай,
язък, тъкмо се канех да отида и да видя. Нищо, ще се смъкна до една от книжарниците, има изложена българска бродерия. Пък ти вземи разкажи как ти оголи зверо задните части
Киви, тая Целувка като я слагат по чаши и чинии как няма да я познаем?
«
Последна редакция: юни 14, 2016, 10:03:56 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #276 -:
юни 14, 2016, 10:02:58 »
Климт го познахме, ама не разбрах в какъв ред го показа
Разходката из Белведере и дойде добре, макар да не ми се ходи във Виена, като на Свекърва.. На мен ми се ходи в Сицилия тази сутрин, защото на служебния имейл получих оферта.. 7 дена ол инклузив - 740лв със самолет, ядене.. Как да не ти се приходи? Ама сме бедни нещо, че сме в постоянен преразход!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #277 -:
юни 14, 2016, 10:14:17 »
Цитат на: skylife в юни 14, 2016, 09:49:28
Предполагай ти по какво работя
неска съм е така
Скай, дишай дълбоко, ей го къде е четвъртък, като утре ще дойде.... особено, ако не си лягаш дотогава
Голяма раздумка сте направили, съживила се е темата
По светските събития нямам какво да коментирам ..., а май нямам и желание.
Обаче, когато става за показност поради излишък на финанси, комбинирана с бедно въображение, става страшно!
Преди 7 години, когато организирах сватбата ни във Велико Търново, така се случи, че работих с агенция и ресторант, които година по-рано бяха организирали сватба на един виден бизнесмен, с главно "Б" от Севлиево, при което и от агенцията и от ресторанта въздишаха, че такава сватба им се пада веднъж на няколко години....
От агенцията ми показваха снимки на украсата на ресторанта, само от бели и розови рози, без нищо допълнително, стотици, навсякъде, ефектът беше като с тортата на дребната душица.
Булката искала две независими фотографски ателиета да наеме за по-сигурно, същото беше и с видеото...
В ресторантът пък управителят се хвалеше, че младоженецът искал на всяка маса да има печено прасенце....
Това ме подсеща, мисля в Япония беше, заможните хора няма как да се отличат с жилище, поради липса на площ, не могат да си спретнат някой палат, та компенсират с обзавеждане..... Гледа снимки на златни мивки и златни тоалетни...., просто това човешкото въображение предели няма....
marry_me, обожавам "черешов цвят", всички снимки, които си показала, са просто приказни!
Ееех, размечтах се
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #278 -:
юни 14, 2016, 10:20:37 »
Цитат на: svekarva в юни 14, 2016, 09:54:27
Скай,
язък, тъкмо се канех да отида и да видя. Нищо, ще се смъкна до една от книжарниците, има изложена българска бродерия. Пък ти вземи разкажи как ти оголи зверо задните части ;
Куче? Дупе? Не помня? Цепна ми носа докаТ бях хремава, ма...ааааааааааааааааааааа хахаха...сещАх се...ми - копи и пейст от блога (то тва беше мноооого отдавна ма жена)
"Не, не скучая грам. Просто нямам време за много снимки и писане - все пак пика и ака навсякъде (макар, че вече излиза на разходка малкото изчадийце)...
В тая връзка - скоро може да ми се наложи да се моля за нови гащи...както си се разхождаме блажено снощи, малкото говедце реши, че е съвсем редно да се закача с мен и да ме хапе по крачола. В тая комбинация аз се оказах с лъснал задник по средата на разходката, защото лайненцето ми отпра ЕЕЕЙ такава дупка в анцуга...
И все пак това беше по- добре от днес сутринта, когато - в невъзможността да си зашия дупката от снощи - трябваше да изляза в един кошмарен вятър да я разхождам. Сега си представете - зимни боти, шал, яке, яка - вдигната до над ушите и гол задник се подава през една дупка...идилия. Рисковете на професията..."
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #279 -:
юни 14, 2016, 11:27:53 »
Тази ли снимка бяхте постнали вчера за тортата от сватбата на винпрома?
Колегите от Гаврош са изкопирали това от един сладкар в Кувейт, който прави всякакви такива изг*зици за тамошните претролни и други магнати
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #280 -:
юни 14, 2016, 11:44:07 »
Прилича на водорасли с торта отблизо
ся са качили нови. не бях видяла че е розова вчера
https://www.facebook.com/SladkishnicaGavrosh/photos/pcb.1373983962618874/1373981692619101/?type=3&theater
п.с
междувременно попаднах на тази:
https://www.facebook.com/ModernWeddingMagazine/photos/a.393642044515.174766.261286409515/10154294089174516/?type=3
«
Последна редакция: юни 14, 2016, 11:47:33 от emmmmmy
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #281 -:
юни 14, 2016, 11:48:07 »
Изчетох към 10 страници, накрая яко през пръсти - кралици, булки мутри страшна рабита. И за море си говорие, ама мен миналата година като пкствах снимки ог Тасос ме "проклеха" тази година да съм с бебе, та само чакам някоя пи бански да видя
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #282 -:
юни 14, 2016, 11:50:26 »
Еми,
точно тоя ми ти замък искаше една пациентка от нас.. Като й казахме 7,50лв/парче й се стори много и се отказа бързо, бързо.. Това 1 декоратор щеше да го прави 6-7 дни, само това изчадие..
Панде
, усмихната и сладичка проклетия е била
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #283 -:
юни 14, 2016, 12:04:29 »
Цитат на: alexandrova_90 в юни 14, 2016, 11:50:26
Еми,
точно тоя ми ти замък искаше една пациентка от нас.. Като й казахме 7,50лв/парче й се стори много и се отказа бързо, бързо.. Това 1 декоратор щеше да го прави 6-7 дни, само това изчадие..
Панде
, усмихната и сладичка проклетия е била
Тони, малко й е толко на парче, това си е огромна играчка....
Пандич и аз ги дебна, щот и тази година няма да стигна
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #284 -:
юни 14, 2016, 12:08:45 »
Цитат на: alexandrova_90 в юни 14, 2016, 11:50:26
Еми,
точно тоя ми ти замък искаше една
пациентка
от нас..
То само
пациентки
на едно специално болнично заведение биха искали такова нещо
Дръжте си другите клиентки
Полека- лека ще стигнем до истината....От снимките на сладкарницата се вижда слой бутафорна торта от стеропор /как пък се пише това
/ Какво ли да запецне туй чудо на 2 метра над земята, гладни ще си останат хората
.
Панде,
много подскачаше лани по моретата, очакваше се да ти се случи
Скай,
на една стопанка в парка така и лъсна д- то, ама ластикът и беше слаб. Същата един път клекна и добитъкът така яко и на място я налегна, че
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...