Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 07:08:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177700 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Юни 2016
«
Отговор #240 -:
юни 13, 2016, 15:58:01 »
Булче
, това е редкия вид баба реститутка, ей я на обикаля си имотите по Витошка. Ама е попадение де, евала и на нея
Фани
, като за пред хората се обичат, а иначе сигурно си имат проблеми, като всяка нормална двойка. Тези патологично щастливите са ми по-подозрителни, няма дим без огън и обратното.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #241 -:
юни 13, 2016, 16:02:00 »
Цитат на: Kiwi в юни 13, 2016, 15:58:01
Булче
, това е редкия вид баба реститутка, ей я на обикаля си имотите по Витошка. Ама е попадение де, евала и на нея
Точно това щях да напиша , че е реститука, по центъра се срещат доста често този вид бабенца, виж по "елитните панелни квартали " няма да ги видиш.
Иначе за мен Кейт и Уилиям имат истинска любов, личи си.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #242 -:
юни 13, 2016, 16:11:30 »
На мен пък ми хареса роклята на Зейнеб. Верно, че Сепката й е малко дълга, ама ще го преживея.
пп Какво стана със Зейнеб? Още ли е при Гала, защото не съм я виждала скоро?
А и Кейт ми е много хубава.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #243 -:
юни 13, 2016, 16:14:24 »
Момичета, пиша проект и крайният ми срок е утре, но с тези теми...провокирате всяка клетка в мен
Относно последната сватба (не тази Мария) - всичко ми е прекалено! И тортата, и цветята, и гостите...
Дори да имам толкова пари, не бих го направила по този начин. Има безброй други варианти да покажеш състоятелност, без да отиваш към пищност и помпозност
Относно кралицата... You are the Queen, bitch!
(тук си представете rock'n'roll емотикон, защото не намерих такъв) Все пак жената е кралица, защо да не се издокара в марсианско тоалетче
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #244 -:
юни 13, 2016, 16:17:30 »
Цитат на: marry_me в юни 13, 2016, 16:14:24
Дори да имам толкова пари, не бих го направила по този начин. Има безброй други варианти да покажеш състоятелност, без да отиваш към пищност и помпозност
Не си права, на село е така, защото тука всичките са псевдо-кралици и принцеси и трябва да се нагодят някак.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #245 -:
юни 13, 2016, 16:26:15 »
Последната сватба и на мен ми е в повече като флорални орнаментики
За другото ще видим по натам.
На бабето царица , цвета ми харесва, но не и съчетанието с ръкавиците и стоте перли по нея.
Наскоро гледах снимки от 3 поредни руски сватби на милиардерски синове- всите са еднакви- по своя скъп начин, приличат на тази последната която обсъждаме. Претруфено, пеят звезди и тортата е огромна. ако някой от тях направи нещо по различно, евала. та и там повторения колко щеш.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #246 -:
юни 13, 2016, 16:40:59 »
Да ви кажа - понеже ччесто гледам по ТВ-то едни предавания за Платитени сватби - и предвид, че там всичко е от 500 000 USD нагоре - даже и там неЙ толкоз кич и цветория. Ама тука е малко криворазбрано "имането". Пък да не ви кажа, че собствената ми свекърва сЪ изказала, че за толкоз пари колкото била нашата сватба, циганските барони вдигали сватби
А за баба кралица - нали е кралица - трябва да се вижда с просто око. Тя милата колкоТ е дребна, трябва да и сложат столче да се вижда от терасата. Пък и да не забравяме, че на тоя зелен тоалет отдолу е със стандартните си черни обувки, щоТ нали тя носи само един вид патъци. Мен това ме убива най- много - не могат ли да и направят поне едни и същи обувки в различни цветове...
Мацки, трябва някой път да си направим чаено парти и да си турим по едно шапе, щоТ нали разбирате - да се почуФстваме и ниЙ Хангличани. Ши пийм с вирнато кутре и сичките му там гивИзИлъци.
А за феновете на турските сериали ше им сервираме чай в турски чашки ;-)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #247 -:
юни 13, 2016, 16:55:22 »
Скай, изби рибата
Ще пием къФто искаш чай
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #248 -:
юни 13, 2016, 17:12:44 »
Скай,на промо в кауфландо има турски чашки тамън на промо,за чайче
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #249 -:
юни 13, 2016, 17:19:40 »
Лично на мен декорацията "черешов цвят" ми е много любима при огроооомен бюджет
Това е малко в тяхната стилистика
Това е моят фаворит в комбинация със свещи:
Ето и една арка (малко е претупана, но на примависта толкова:
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
юни 13, 2016, 17:21:52 »
Цитат на: skylife в юни 13, 2016, 16:40:59
Мацки, трябва някой път да си направим чаено парти и да си турим по едно шапе, щоТ нали разбирате - да се почуФстваме и ниЙ Хангличани. Ши пийм с вирнато кутре и сичките му там гивИзИлъци.
А за феновете на турските сериали ше им сервираме чай в турски чашки ;-)
Айдееееее
Провокираш ме да пишааааа....!!!!!!!!!
П.П. Оная торта от тавана на мен ми прилича на памперсните хм...
П.П.П А бабата е Нъмбър уан...аз много й се кефя!
«
Последна редакция: юни 13, 2016, 17:23:53 от nadelina88
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #251 -:
юни 13, 2016, 17:25:39 »
Мисля че българската баба е бивша прима балерина. Бях гледала някакво интервю с нея и внука и. Не могат да излезнат от амплоато си
. За съжаление, повече прилича на гротеска
.
Кралицата пак добре, че не е в крещящо розово. Ама тя си е кралица, никой няма да тръгне да и подражава и да я кори.
Дали ще пада от небето, или ще я изнесат странично с платформа на ТИР, тортата е интересна само защото е голяма. И аз гледам разни предаваниа по TLC като "Кралят на тортите" и съм виждала какво ли не - горящи, пушещи, с механизми, че и голяма състезателна кола- торта. Най- богатите и най- известните обикновено бягат от публичност, та ще ми е интересно и на мен кои са тези. Ще е напълно разбираемо обаче ако са свързани по някакъв начин със сладкарството и да им е нещо като реклама. хехе, в горното предаване правеха и изцяло фалшиви торти, или пък само един слой да става за ядене, другото е бутафория
.
На последните сватби около нас декорацията беше от изкуствени цветя. Та нищо чудно и тези висящи салкъми да са каращисани
Иначе на мен ще ми е жал за зяносаните цветя
Че що, ние, феновете на турските филми и турско кафе пием. Хем ще сърбаме, да ви посрамим, хем и бяло сладко ще ядем, да ви дразним
.
Тони,
ще те трепя...То много сери ал, много нещо таз ми ти Черна любов. Изгледах първите 3 серии и ми се разтупа сърцето от мустакатия хубавец. Жив циганин, ама чаровен пусто
За момата да не говорим, пак някой еврипеец си е оставил гена в тези красиви светли очи.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #252 -:
юни 13, 2016, 17:34:02 »
Аз тъкмо реших да чета и пиша и гледам 4 страници сте изписали, та в общи линии не запомни кой какво е писал.
За кралицата бях чела , че съвсем умишлено се облича винаги в ярки цветове и големи цветни шапки, за да могат да я видят всички хора и да може и от по -далече да се забелязва.
Свеки , точно до тази скулптура ни беше хотела , всеки ден минаваме от там с таксито, но чак последния я забелязах.
И аз мечтая за моренце, правех си планове да идем само двамата без деца, но след Мадрид двете баби казаха , че не искат да гледат две деца на веднъж. В Турция бяхме с Ники , но друго си е без деца. Та и аз ще търся вариант за Гърция. Нещо не ми допада там морето, но явно не съм попадала досега. Искам голям и хубав плаж и хотел на първа линия, но и да не е много далече от градове и села. В България ме е страх да ходял с деца на море , особено Август.
Аз досега съм виждала 5, 6 съфорумки наживо, но само на 2 от тях се обадих. Фиби и Аничка.
Между другото едни познати имаха трота като на Мария , но по -малка и аз много се озадачих, защото всичко друго им беше стилно и хубаво. Явно се харесва на някои. Стана ми интересно и на мен на кой е тази сватба , за която говорите.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #253 -:
юни 13, 2016, 19:40:48 »
Цитат на: svekarva в юни 13, 2016, 17:25:39
Че що, ние, феновете на турските филми и турско кафе пием. Хем ще сърбаме, да ви посрамим, хем и бяло сладко ще ядем, да ви дразним
.
Хуубууу де - пууу свекърва такава - спешъл за тебе ше зема пЕсък от Бургас и ше ти вЪртя кафето на пясък. Не съм праЙла, ма за тебе ше се жертвам. И на дедко джезвето ще взема и ше ти сервирам кафе с клечка за зъби...
П.С. Аз чаши за чай съм си купила от турско, тъй че нЕма грижи
П.П.С. СпецЯнлно съм си купила едни чинийки от чешки кристал/българско дебело стъкло, дето бабите едно време сервираха сладко .Даже съм намерила от едно място да си купя още. Тъй че ще ви черпя и със сладко, ама от зелени смокини, щоТ бабет това и е специалитета
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #254 -:
юни 13, 2016, 20:27:48 »
Каня ви и аз на чай.. Имам прекрасен чайник и сервиз от Турция
Подарък от бабата на тамошното ми гадже
Свекс
, гледаййй.. То все по-интересно става.. Аз съм пристрастена към тоя сериал.. А тоз Бурак ми е такъв симпатичен.. типична турска красота.. чок татлъ
Актрисата е с татарски корени.. Многоооо красива..
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...