Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:29:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177661 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Юни 2016
«
Отговор #210 -:
юни 13, 2016, 09:36:48 »
Цитат на: svekarva в юни 13, 2016, 09:31:44
Явно си имам доста познати в лицето на съпрузите ви. Пък аз си мисля, че младите мъже ме заглеждат заради самата мен, а то какво било
Язък, мечтииии....
Добър да е!
Свекърва, действащ по-ободряващо от кафе сутрин
За онези дребни души предлагам да не коментираме, че те от хорските приказки живеят и "наедряват", като ги оставим без храна, може пък да изчезнат като вид
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #211 -:
юни 13, 2016, 09:46:03 »
Напълно съгласна с дребните души и отношението към тях. И те не са новина, попаднах на страницата на сладкарите и там сред морето от уникални торти това... ама и те са пазарна ниша, трябва да се. прави бизнес, няма как.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #212 -:
юни 13, 2016, 10:07:05 »
Руми
, наминавай по-често. То и аз се изказвам тук таме като из*акала се птица, не в синхрон с мнение или две, ама това ни е интересното - пъстротата.
Фани
, човек който обича творчеството си в професионален план, навсякъде ще намери своето чудесно местенце. Дерзай!
Аз честно казано и да не знаех че е нейната сватба, си помислих че това са снимки от 97 ма. И рокля и палто и букет и торта- всичко е като все едно го е извадила от стар склад. Потресающо. Та чисто сватбено успя да ме потресе преди време, ама си го изтрих от мозъка.
А статията е
:
http://hotnews.bg/n/svatbata-na-mariya--totalna-selyaniya-snimki.92701.html
Аз чопля злоядо някакъв микс от ядки. На вас приятен и не толкова дъждовен ден, поне вътрешно де.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #213 -:
юни 13, 2016, 10:35:19 »
Добро утро!
Ама писна ми от това време. Днес никъде няма да се излиза, духа и е студено.
Мина моминското парти в събота. Ами весело им беше на хората, но на мен скучно. Направо ми се плачеше, толкова ми се танцуваше. И една чаша вино ми се пиеше, ама здраве да е. Е, хванах се на едно "Македонско девойче", ама за повече не можах да се престраша, пък и беше голяма бутаница. Бебчо скачаше ли подскачаше. Прибрах се в 2ч.
Предполагам, че булката е доволна какви ги беше сътворила кумата й. Ние почти не бяхме въвлечени в организацията. Явно кумата искаше да се изтъква после, че тя е направила всичко.
Ергенското парти нИ моА го кУментирам.
В неделя пък ми беше толкова релаксиращо. Забихме се с Любимия в едно кафе, времето беше много приятно, та можеше да откарам там цял ден.
Бубе
, честит рожден ден с малко закъснение. Много здраве, щастие и любов ти желая!
Ти значи наборка си ми била.
Руми
, аз не знам защо се притесняваш да се включваш, но ще е интересно да пишеш по-често.
Радвам се за хубавите впечатления от почивката в Испания.
Фани
, ще е на добре всичко, сигурна съм. Ти имаш късмет и ще видиш, че всичко ще ви се нареди по най-добрия начин.
За Берен - не съм чувала, може и алианка да е. За коя роля става въпрос - във Великолепния век ли? Аз нещо на този етап сериали не гледам. Чакам си новия с Къванч, ама то докато стане време за него, сигурно време няма да имам за гледане.
Май ударно си взех дозата сериали с гледането на Отчаяни съпруги и сега е малко затишие при мен.
Оф, като чуя Мария как казва - ХРррриси и направо.
Статията е един път.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #214 -:
юни 13, 2016, 11:39:48 »
Добро утро
Ние се мотахме събота с нашите по магазините, напазарувах си разни неща, после ходихме на обяд на яз. Искър (софийското море, както му казвам).. Поразходихме се и там.. Вечерта оставихме с кумата Илиян вкъщи, да гледа мач, формула 1 и да играе фифа..
Ние с нея спахме у приятелката ми, на която съм кума аз. Жал ми е за нея.. Сама си е, сега и сестра й се премести при приятеля си в Сърбия и постоянно иска да излиза с някой или да й ходи на гости, за да не остава сама
Окончателно се разделят с мъжа й, дано да е по-скоро според мен, за да се уговорят за издръжки и тн.. Да си започне живота на ново и да не се занимава с ненормални
В неделя релакс и среща с Миленка и Фил.. Толкова да ми е приятно да излизаме с тях, че въпреки безкрайната нужда от сън и това, че се бях зарекла да се прибера и да не излизам цял ден.. Излязохме и ми беше супер.. Бобчо липсваше, ама нищо.. Прощавам им
Днес се събудих с много желание и ентусиазъм, ама дойдох на работа и проблем, след проблем.. Шефът е бесен на производството и цял ден ме занимава да съм им падар и да им пазя страх.. Не спазват рецептите и слагат повече суровини, щото ги мързи да мерят.. Сега две лелки ме гледат все едно всеки момент ще е убият
Честит рожден ден, Бубеее (със закъснение)
Да си ни жива и здрава, щастлива, безкрайно обичана и да имаш прекрасна сватба
Гледам един турски сериал с Бурак Йозчевит и Неслихан Атагюл - Kara Sevda - Черна любов.. Зверски интересен, уникална актьорска игра.. Да кажа, че съм впечатлена е малко.. Гледам го и уча турски.. Също и Kiralik Ask - Любов под наем.. Не гледам турски сериали, ама сега като се зарибих с тия двата не мога да се запра
Някой с добри впечатления от апартамент с две спални в Гърция.. ? Търсим място за почивка от 30 юли до 7 август..
«
Последна редакция: юни 13, 2016, 11:42:05 от alexandrova_90
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #215 -:
юни 13, 2016, 11:51:15 »
Нидей, Тониииии, Бурак ми е слабост още от "Малки тайни". Пробвай да гледаш игралния филм с Фахрие Евджен, понастоящем са двойка и в живота, та филма се казва: Ask sana benzer /Любовта прилича на теб/ бях го търсила веднъж и видях във vbox мисля с БГ субтитри. Свекс, помагай, така ли беше?!
Миме, Беренката я гледам във Великолепния -да. В Турция не се котирал много, обаче го били гледали в 40 страни, та доста по-хубав от предния е станал. Говори се, че наесен -2-ри сезон ще играе и Енгин Акюрек - тоя черноокия дето играеше Керим в "Пепел от рози", но не го знам в каква роля ще го пернат. То както изпомреха като нищо син на Берен да играе, хахххахаха
Активен
Alichka
«
Отговор #216 -:
юни 13, 2016, 12:06:46 »
Още не съм ви дочела, ама но и много съдържание има написано. Та екскурзии, та културни събития....
Бубе, ЧРД! Да си здрава, щастлива и влюбена!
Аз се разбих да обикалям-намерих рокля на най-неочакваното място. Ходих до магазин на Мегс, или както там се пише. Не са лоши нещата, бюджетни, ама си искат корекции на килограм. Рокли за шаферки до под г*за, та да не се налага попът да занича много - много. Особено на мен стояха като туники. Дългите рокли с къси подплати, адски грозно прозираха. Дълбоки изрязани гърбове, а отпред няма чашки и гостите могат да сравняват щръкнали зърна. .. Ходих в търговски център, дето в най-малкото магазинче намерих роклята!! Ментовозелена, дълга, от три плата/ ката- сатен, отгоре дантела и най-отгоре тюл. Рязана в талията, нагоре бюстие с чашки, а надолу свободна. Единственото, което я прави с 200 лв надолу от Асеновград, е че гърбът не е с връзки, а е на ластици нашит. Много ми е удобна! Вече съм пред сватбено настроена! Кумът да пише реч.
Нашите кумове нали бяха на гости- чакат бебе! Страхотна новина! Много съм щастлива!
Имам много да пиша в нашата тема, кога ли?
Искам и да е петък и да обикалям за обувки.
Отивам да ви чета.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #217 -:
юни 13, 2016, 12:09:24 »
Фани,
обожавам го
Гледах го и с Фахрие.. (да си призная с Неслихан ми харесват повече, сигурно, защото първо ги гледах заедно като екранни партньори.. После видях и Неслихан в друг филм с настоящата й половинка Кадир Доулу, ама пак Бурак и Неслихан ми харесват повече.. )Знам, че Фахрие и Бурак имат и един общ сериал "Чучулигата", ама действието се развива във време, което нещо не ме грабва да го започна.. Може през лятоо като ми спрат Севдата за почивка..
Иначе снощи започнах друг игрален с него Kardesim Benim с него и Мурат Боз да гледам, но ми се приспа, днес ще го довърша
Севдата го препоръчвам горещо, ако не си го гледала
«
Последна редакция: юни 13, 2016, 12:11:15 от alexandrova_90
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #218 -:
юни 13, 2016, 12:30:45 »
http://www.videoclip.bg/watch/499086_lyubovta-prilicha-na-teb-bg-sub-ask-sana-benzer2015
Фани,
не съм сигурна, ама май ми беше пратила линк с по- добро качество.
Много им са тежки любовите бе, все големи драми, все заплетени работи...
Ей ви един по здрав от Мадрид
Аз искам във Виенааааа
IMG_5189.JPG
(69.53 KB, 350x262 - видяно 2949 пъти.)
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #219 -:
юни 13, 2016, 12:40:21 »
Привет от мен и пак благодаря за пожеланията, всички сте много мили
Тортата на Мария... а как са я рязали, сигурно със стълба?
Тони
, дано бързо се съвземе твоята приятелка, предполагам ѝ е много тежко. Но по-добре сега да го изстрада, отколкото цял живот да търпи.
Турски сериали не съм гледала, много драматични ми идват
Миме
, по-хубаво, че не сте участвали в организацията на моминското, много нерви сте си спестили. Аз да ти кажа, не искам повече никога да ми се налага да се занимавам с това
Али
, супер за роклята! Много добре звучи. Ама, така си е, любимите нещица винаги се намират случайно, аз така си открих роклята за годежа, също и тази за кумството
Активен
always_and_forever
«
Отговор #220 -:
юни 13, 2016, 12:51:03 »
Фани
, знам го Енгин от "Пепел от рози". Нали Берен и там играе, та нямаше как да го пропусна.
ВВ не съм го гледала, но аз не си падам много по такива исторически сериали, макар че доста ми го препоръчваха.
Тони
, и тоя Кара севда съм чела, че бил хубав.
По едно време се бях зарибила по един Аромат на ягоди, пак турски. Ако не се бъркам започна горе долу по същото време като Любов под наем. И той беше доста интересен и забавен, ама нещо го изоставих, поради незнайни причини.
Нашите кумове ще почиват в Халкидики, но те ще са към средата на юли и тогава вече ще е късно за вас да дам отзиви как е било там.
Али
, нямам търпение да те видя с роклята, която си избрала. Звучи страхотно, пък и нали е рокля.
Честито за хубавата новина от кумовете.
Бубе
, да ти кажа, хич не си спестихме нервите, макар и да не сме участвали много, но както и да е. Аз бях решила да не се впечатлявам от такива странични неща.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #221 -:
юни 13, 2016, 13:45:05 »
Аз май на 3 морета ще се уредя накрая. Ако не ни мине котка път в неделя ще топнем д..то в южното
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #222 -:
юни 13, 2016, 13:49:26 »
Ние ходихме в един апартамент в Ставрос миналата година и бяхме много доволни.. Сега ми се иска да разнообразим и да отидем към Халкидики.. Просто търся отзиви за апартаменти.
Любов под наем е много забавен, скапвам се от смях там.. С глас се смея и понеже Илиян ме кара да си слагам слушалките, че да не слуша турската реч, сигурно съм много смешна картинка отстрани
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #223 -:
юни 13, 2016, 14:11:39 »
Привет и от мен
за турските сериали не мога дa се включа, нещо не са моят тип
На Халкидики мога да препоръчам това място
http://www.portobello-chalkidiki.gr/
. Студия са, не апартаменти, но си изкарахме супер. Терасите са много удобни за вечерно събиране, за закуска и т.н. Снимките са напълно реално. Намира се на центъра на Ханиоти, но в стаите не се чува шумът отвън. Градският плаж е много близо, но е малък. Но пък има достатъчно плажове за обикаляне по Касандра и Ситония. Уф, размечтах се пак за моренце
Бубе
, Честит Рожден Ден
Само хубави неща да ти се случват и да ти се сбъдват всички желания!
Миме
, въпреки че не сте участвали много дейно в организацията, сигурно е било приятно да се видите по женски. На мен сега всяко излизане и среща с хора ми се струва празник
Али
, честито за роклята. По описание ми звучи много женствена
И да ви покажа една снимка от нечия фамозна сватба
А това е коментарът към снимката:
Първата в България сватбена торта падаща от тавана! 2,30 см/130 кг. Невероятно зрелище и красота!
Cake
«
Последна редакция: юни 13, 2016, 14:14:32 от ma6ka_
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #224 -:
юни 13, 2016, 14:13:48 »