Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:47:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177677 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Юни 2016
«
Отговор #195 -:
юни 12, 2016, 13:42:49 »
Честито, Бубе! Нека всичко, което си пожелаеш от съдбата за тази година ти се сбъдне!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #196 -:
юни 12, 2016, 15:22:19 »
roumyana, как беше в Мадрид, какви са ти впечатленията?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #197 -:
юни 12, 2016, 15:36:53 »
Честито Бубе, да си жива и здрава! Много любов, здраве, радост и мечти!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #198 -:
юни 12, 2016, 18:53:11 »
Честито и от мен, много здраве и късмет!
Мари,
къде видя Румяна?
По стечение на обстоятелствата днес пробвах палачинките. Рецептата на Мари заспа
. Обаче почти час ми отне, нещо не ни беше у ред токът. Даже племенникът яде...със сладолед. Не зная дали казах как правя сладолед - замразени шайби банан на блендера и става супер. Той сам си го прави, снимахме го да се показва на момите. Това днешните момчета много рано развиват кулинарни умения
Бях на поредната трудноразбираема за мен изява по интериорен дизайн в Пловдив.
Киви,
това вече ми е повече и от Новите дрехи на царя.
Метнали един тюфлек, стълба, четири- пет разхвърляни книги, стар телевизор, три наргилета и още шантави предмети и си ги гледат и им се радват. Може да се снимаш с тях, да ги пренаредиш, да седнеш и да си четеш и това е. Гледам и не вярвам на ушите си
и се чудя как да се пренастроя, че да го вдяна туй събитие. Иначе изложбата за стикери на Вайбър я разгледах най- подробно, взех си и печат на книжката
просто се насилих. Ходих и един чушкопек да видя, ама пак нищо. Как не ме наби Родният, че има алергия от липов цвят, а аз го помъкнах с мен, културен да става. То пък целия град ухае на липи, а аз гледам ли гледам и се чудя...
Ще си умра ей тъй с отворени очи и проста
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #199 -:
юни 12, 2016, 19:03:22 »
Хахах, проста да съм ама кат svekarva да съм!
свиркай си...
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #200 -:
юни 12, 2016, 20:42:27 »
Благодаря ви момичета!
Вчера си прекарах спокойно, не каних гости, още ми държи от годежа
Дойде само най-добрата ми приятелка, ама без нея не може
Скоро и милото има рожден ден, той толкова се беше постарал с моя подарък, че вече не знам какво да измисля за него
От утре вече трябва да съм на вълна учене, ама си знам, че ще се разсейвам...
Свекърва
, ама много културен този Пловдив
За палачинки гледам си говорите, ама даже няма да чета, че уж спазваме някакъв режим.
И да ви поздравя с една песен, която тия дни ми е влязла под кожата:
https://www.youtube.com/watch?v=YykjpeuMNEk
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #201 -:
юни 12, 2016, 21:44:29 »
Цитат на: Marri в юни 12, 2016, 15:22:19
roumyana, как беше в Мадрид, какви са ти впечатленията?
Ех Мари , ти от къде знаеш , че ви чета. Признавам си без бой.Чета ви, но не пиша, но щом съм спомената, няма как. То аз почти забравих вече. Сега уикенда бяхме на кръщене в Трявна, а предна та седмица на море в Турция, та са ми малко по размити спомените.
Времето в Мадрид беше много студено, добре че си носих зимни якета. Градът много ми хареса. Съчетава по-доброто от севера и юга, ако мога така да кажа. Всичко ми се видя много поддържано , фасадите боядисани, красиви и някак си по човешко отколкото Лондон или Хамбург. (Сравнявам с местата, на които съм била) и много по -поддържано от Лисабон да кажем. Хората ми допаднаха.много млади хора и всички облечени нормално. Пример много жени добре облечени, официално или офис облекло с ниски и среднониски обувки, повечето с панталони, а не като при нас на ултра високи токчета.Храната също много ми хареса.В общи линии си беше едно гастрономическо изживяване. Бяхме и в един ресторант с 2 звезди Мишлен и бях доста впечатлена. За забележителностите Свекърва доста беше споделила и няма какво да допълня. Единия ден случайно попаднах ме на закрития пазар за храна Сан МигЕл и аз обяснявам на мъжа ми как една жена от форума ми писала за него, даже доста бурно възкликнах като го видях и всъщност той се досети , че е свекърва. Всъщност аз веднъж видях Свекърва в едно заведение и много се чудих дали да и се обадя и го коментирах с мъжа ми. Но Свекърва , ти беше с мъжа ти и едно друго семейство и реших , че може да те изложа, ако дойда на масата и кажа нещо умно. Ако беше станала , щях да те заговора. Беше преди година може би.
Друго интересно не се сещам. Сега като се разкрих, може да се включ вам по често.Даже понякога пиша, после го трия. Обикновено по някоя по провокираща тема , но тъй като мисля малко крайно по някои въпроси и се въздържам.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #202 -:
юни 12, 2016, 22:08:33 »
Цитат на: roumyana в юни 12, 2016, 21:44:29
Ех Мари , ти от къде знаеш , че ви чета. Признавам си без бой.Чета ви, но не пиша, но щом съм спомената, няма как.
Сега като се разкрих, може да се включ вам по често.Даже понякога пиша, после го трия. Обикновено по някоя по провокираща тема , но тъй като мисля малко крайно по някои въпроси и се въздържам.
Тъкмо мислех да отговарям на Свекърва, че не съм те срещала, но предполагам, че четеш
Тъй като си беше задавала тук въпросите, докато се подготвяше, ми беше много интересно какво се е получило, какво успя да видиш и какво не, и въобще харесвам да слушам разкази от посещения в Испания.
Още повече ми харесва, когато хората са останали доволни, където и да са ходили.
Аз да питам, какво е това отношение към тази толкова неангажираща тема, та всички се страхуват да пиша?!
То вярно страшно започна този месец, обаче всичко утеши вече
Свекърва, радвам се, че рецептата ти допадна. Аз съм много претенциозна на тема палачинки и дълго търсих такава рецепта, която да се доближава най-много до желанията ми затова толкова я хваля
«
Последна редакция: юни 12, 2016, 22:12:34 от Marri
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #203 -:
юни 13, 2016, 00:15:03 »
Руме, какво като си крайна?! Кажи си пък ние тук никого не бием по главата, ще ти се почудим и помаем, ще поспорим и най-накрая пак ще се обичаме. Тук хепи енда винаги е гарантиран.
Аз да питам какво мислите за това дето Хамериканците са направили на Ердоган на погребението на Мохамед Али? Утре ще гледам и линк да ви пусна от компИУтъра и ще се изкажа последна.
Киви, Инж. заминава след 2 седмички и после ще видим как ще се наредят нещата за нас. Дано да е на добре. Най-малкото докато си изплатим заема за жилището да изтраем т.е. до 2018 г. живот и здраве - все файда. Сега сме и на дилемата Оксфорд со пари или без пари?! Ако е со пари Амуджите поемат разходите, ама пък ако е без пари не мой си земеш тия пари за друго... Та така даскалО с/у инжИнерИно
да видим кой кого...
Ох, лека спи ми се!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #204 -:
юни 13, 2016, 06:33:01 »
Когато разполагаш с най-добрия сладкар в България, но си пропуснал да си купиш въображение
Днес ви провокирам със снимка от една изеестна сватба. Аз лично съм възмутена, че на таз мома отделят ефирно време поне 15 минути, за да обсъждат творческите и планове, а на Светлин Наков в същото предаване от зор бяха заделили 2 минути. Светлин няма богат нъж и силиконови устни, не е пИвица, но организира уникалното СофтУни, което дава шанс на мотивирани млади хора да учат програмиране.
image.jpeg
(36.73 KB, 292x389 - видяно 3600 пъти.)
«
Последна редакция: юни 13, 2016, 06:37:22 от Kiwi
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #205 -:
юни 13, 2016, 06:53:33 »
Ммммм, прелест! Тая Мара най я обичам. Много ми е интересно как изписват Марая на латиница
Maraia, Maraya,Maraja.... Пууу, голям зор. А разправяха ли как бил поискал ръката й от двете с дъщеря й... Брях, не стига че богат ами и благороден, ще помогне на едно бедно сираче като му стане баща... Е не е красив ама пък нали има красива душа, тя компенсира всичко.
Свекс, земи пиши ти на майкаиммила. Да видим твоя стил дали ще се котира... А ние ще те споделяме на познати и непознати, ще казваме че си важна клечка, ама си толко земна, че все ни каниш по светски сбирки, първи да отидем на коктейл, та да са наядем като за световно, хахха, пък ше земат да та харесват отдолу и тъй... Размечтах се!
Добро утро!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #206 -:
юни 13, 2016, 07:02:55 »
НЕкак така като тортата го изписват
С въображение
За душата не знам, ама момъкът има красива банкова сметка, а тя любовта от пръв поглед на банковата сметка е сляпа.
Фани, то дошло инж. да заминава. Сигурно ви е притеснено вече. Ние с ММ сме се разделяли за три командировки време от както сме заедно и много мили сме си после. За платения или безплатен Оксфорд не мога да кажа, има ли разлика между двете като качество на образованието? А другото не поемат ли, квартира, пътни, ти няма да работиш там вероятно.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #207 -:
юни 13, 2016, 08:03:48 »
Да бе, всичко се поема уж. Ама 4 пъти в годината поемат със самолет само. Не знам за Оксфордите, толко не съм ги проучила още. Сега да иде да види, пращам го таен агент, хахах
Миме, чух че Беренчето е била алиянка, ама дали е истина
ама е велика. Сега цяло лято ще я мисля как ще й извъртят ролята наесен. Досега що народ умря, тя все чиста и неопетнена го играе...
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #208 -:
юни 13, 2016, 08:40:15 »
Добро утро!
Един път и аз да хвана утрото,та даже и Свекърва не е сервирала кафето. До нас бутат къща и сутринта рано-рано забръмчаха и запсуваха. Надявам се в съботите да не работят,че няма да можем да си чуем приказките с гостите и коя точно булка искат
На мен това ми изглежда симпатично с книгите,ама не съм минавала да го видя. Те даваха и за Копчетата,че щели да ги обличат,че да направели експеримент за отношението на хората към промените в градската среда. Като гледат как всяка прясно боядисана стена се запълва с грозно надраскан и с правописни грешки тъп лозунг или коментар,какви ли резултати очакват.
Аз днес на обяд трябва да си занеса документите на новата работа,преди това да мина през бюрото по труда,а довечера да си доплатя на цветарката и да й замъкна един буркан да види колко дълги трябва да са дръжките.
Честит празник на Бубето на патерички. Аз мислех,че сме набори,пък ти по-млада! Да си жива и здрава и много прекрасни мигове да изживееш в следващите поне 3/4!
Фани
, аз не зацепих вие от есента ли сте при него или? Голямо приключение звучи организацията и адаптацията,ама щом сте 4ма страшно няма да има
Тая Берен и аз май съм чувала,че е алиянка, не знам от къде,ама... Честно казано доскоро не знаех нищо за алияните,ама добре че е Мира Добрева и ходи по разни места,та ми разшири кръгозора,много "благи"хора ми се видяха.
Като съм изпреварила Свекърва пък да ви почерпя ей тъй за добро настроение:
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #209 -:
юни 13, 2016, 09:31:44 »
Добър ви ден!
Аз се позамотах и никаква не я свърших сутринта
. Имах план да ходя рано из парка за здраве, ама се отплеснах в четене на разни работи по този Едноседмичен дизайн. Не става току- така да се откажа от хипстърската култура. Винтиджа го преглътнах някак, сега дъвча Хипстъра
Еми... не зная
Ако има нещо положително, то това е, че малкият проявява интерес към старите работи из мазетата.
За мен старите неща имат стойност ако са и качествени. Не намирам нищо в грозен лампион от ковано желязо, още повече, че и е опасен във всяко едно отношение.
Киви,
тези събития покрай тортата и сватбата не са ли много стари? По какъв повод ги мъдрят пак из новините? На Светлин Наков шапка му свалям, хем е умен, хем работен. Ей тъй от простотия, да кажа и аз някоя глупост - синът му се казва
Лъчезар Светлинов
Наков
Този колаж доста го намалих, ама дано видите нещо от проекта, за който писах вчера.
Руми,
да всяка неделя почти сме там на кафе. мисля, че си спомням как изглеждате от сватбените ви снимки
Друг път като ме видиш, спокойно казваш "здрасти, аз съм Румяна", нямам други познати с това име.
Явно си имам доста познати в лицето на съпрузите ви. Пък аз си мисля, че младите мъже ме заглеждат заради самата мен, а то какво било
Язък, мечтииии....
20161.jpg
(41.81 KB, 392x221 - видяно 3484 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]