Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 06:14:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177645 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #165 -: юни 10, 2016, 12:18:24 »

Училището изглежа супер. В университета за нашата специалност имаше дъски, на които се пише с маркер и табло за проектор и това беше супер лукс. Другите още не са излезли от тебешитената ера.

Образованието трябва да върви ръка за ръка с технологиите, иначе децата ще загубят интерес. Времената са такива!
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #166 -: юни 10, 2016, 13:34:11 »

Marri, благодаря много за поканата, не съм от срамежливите, ще се включвам по нататък  blush За сега в отПушника ми е добре, но виж, ако свекс направи "заДушник", ще се отчета подобаващо  blum
Ето тук мислим да ходим на почивка малко...
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 10, 2016, 14:03:50 »

4 часа без интернет преживях  girl_haha
К'во му стана на това време, не разбрах. Толкова хубаво беше...преди малко гърмя, сега духа. Ще вали ли, какво ще се случва?! Нали уж трябваше да става хубаво вече...

Ааа, Свекърва, ти май и друг път си споделяла подобни съображения.  blum
Каквато и мома да вземе, пращай я първо тука при нас на обучение. Тъкмо ще разбере каква свекърва ще си има.  smile

И аз толкова космати не Аресвам, ама и преди съм казвала. Моичкият ходи най-много с брада отглеждана  една седмица. Такъв си ми харесва на мен.  heart

Фани, много момчета, бре... pardon
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юни 10, 2016, 14:08:59 »

Аууу, искам и аз на такова място.... минимум месец!!! girl_haha

marry_me, то не е до срамежливост, ами реших един рестарт да направиш, че не тръгнаха добре нещата в началото Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #169 -: юни 10, 2016, 14:28:37 »

marry_me, то не е до срамежливост, ами реших един рестарт да направиш, че не тръгнаха добре нещата в началото Wink

Така, така! Хайде, добре дошла в клюкарника!
Стиснала съм зъби за края на работния ден. Мога и веднага да си тръгна,ама няма кой да ме пусне.
Фери, ти вече в домашна обстановка ли си?
Чудим се от Югозападна България накъде да почиваме след сватбата на кумците. Има месец, а не сме мислили. Давайте идеи.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #170 -: юни 10, 2016, 15:04:32 »

Али,веднага ти казвам Ковачевица,Лещен,Огняново... Минерални басейни бол,красиви къщи и гледки,хубави хора... Нали и аз съм облагородена македонска семка със северняшка примеска ама да си похваля македонското,че ми е на сърце и на характер...Ама  си намерих пък шоп с примеси на сърбин, да видим кой кого,хаха
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #171 -: юни 10, 2016, 15:10:57 »

Колко му е да отворя, мокър от дъжд се не бои Wink Ама дълбоко се замислям за името, че където е Отдушник, там е и Задушник crazy Спряла сам се на Хвалбарник или Радостник, да няма недоразумения и смесване на настроения Wink
Мари, опита, ама то само един път в годината има томбола и пак не спечели. Иначе много се надява на трансфер след време, затова и започна работа в тази фирма. Много им е сложна политиката на хамериканците и хич не е само за нас, българите, ами и за останалия свят. Имат останали "на черно" емигранти, но това не е опция, при положение, че брат му е установен там и гради кариера. Сложна работа е, трябва му доста късмет, но не е и невъзможно.
Фани, много на рядко момците, проверявахте ли ги за слушалки? Те като са пили толкоз вода, сигурно често и са я изхвърляли Wink
Али, в какъв отдел ще си в новата работа или е още рано да казваш? Пък мен ако питаш за почивката, минете границата!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #172 -: юни 10, 2016, 15:14:29 »

Ади, моят малък змей е облагородена македонска семка, с леки примеси от розовата долина и добре, че му е северняшката примеска от майка му, че да се облагороди, иначе да съм го подарила на някой вече. Страшно упорито дете lol

Ние наскоро бяхме в Лещен, много е хубаво, тихо спокойно. Али, с твоята напрегната работа ще ти се отрази добре. Огняново ми беше малко пренаселено, но пък там е минералната вода. Икато тръгнете към Лещен не си пускайте навигацията, че за малко да ни закара при гърменските Джипси Кингс.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #173 -: юни 10, 2016, 15:25:44 »

Лещен ми е мерак от много време. Имаше предаване Това го знае всяко хлапе и там това подаряваха, че чак ме заинтригуваха. Басейнът е важен, че на балкан няма какво да се прави- женското мнение!
Проучваме още и всичко е добре дошло.
Аз съм странна сметка, та и при вас е ясно- децата ще са най-харАктерни. Wink
Радостник не ми харесва, че почти с антонима му го свързвам, ама хвалбалник е повече от добре!
Свекърва, позицията е мениджърска, в голяма фирма. Самата дейност ми е встрани, защото съм продавала (образно казано) артикули, които могат да се пипнат, а това е нещо нефизическо.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юни 10, 2016, 16:14:25 »

Тони, по везнишки да споделя че не подарявам часовници че има лошо поверие. Което и без да съм го знаела и 4 те пъти, финишира с недобър финал. Ама суеверна съм си, кво да се прави.

Мъже с бради захаресвах след конкретен индивид в моя живот, сега ги предпочитам, ама да не са дълги и да не се събира чак храна вътре, че има и такива, а съм много гнуслива.

Свекс, софиянка не знам дали ти трябва. май не. blum А е комплимент към теб,  син ти че се прибира, мен грам не би ме влечало към нашите, ако бях в неговата ситуация.

Почивка в друг град за мен тази година няма да има, догодина живот и здраве.  nea
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 10, 2016, 17:22:52 »

Marry_me добре дошла отново,включвай се в "лудницата"ни смело smile
Али ,аз като люта македонка да си предложа нашия край ( и аз като Слави Трифонов все гледам да се набутам някъде).Предлагам ти чуден южен град-Сандански,прекрасни хотели,30 градуса средна температура,страхотно е за басейн.Близо е до Рупите,Рожен,Мелник,може да си направите един обяд в Македония,а морето ти е само на час и 15минутки.Пакетната услуга предлага и кафенце с една леко търкаляща се бремелинка Wink  tease
Фани с толко мъже да не те мислим,добре си  си Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #176 -: юни 11, 2016, 09:15:40 »

Добро утро smile
Вчера цял ден само ви четох, че ми беше много минорно настеоението...изключително странно ми беше, опразних си бюрото, за пръв път не за да отида на нова работа  pardon Цял ден се обяснявахме с колегите колко ще си липсваме + имаше визита от Германия и цял ден по срещи и пак обяснения, и колегата, който дойде да ме замества трябваше да му обясня някои неща, абе лудница  pardon Та та,а от понеделник съм официално в майчинство и вече започва да ме хваща шубето...не за друго, а защото вкъщи е лудница и ми е неспокойно, ама ще се оправим, надявам се до края на месеца  Wink
Забравила съм кой-какво писа вчера, ще ме извинявате  blush
Само за Мери ми запомних, да се включва смело  good
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #177 -: юни 11, 2016, 09:56:59 »

Еми, защо да бяга от къщи в почивните дни? Всички се въртим около него и го обслужваме. Изпраща ми задачи на Вайбъра, номерирани даже Wink Ей сега отпраши в Родопите с приятели, връща се довечера. Неделната програма също му е запълнена, а вечерта с добре подредена чанта си тръгва. Размързеляви се яко, забрави какво е без слугиня, готвачка и камериерка blum
Киви, дано не те споходи моята съдба на син с брада. Че и както е с характер, нищо не можеш да направиш, ни с добро, ни с лошо. Явно им замества лъвската грива на мъжете funnytooth
Marry_me, къде е това място? Кога ще ходите на почивка?
Али, браво на теб good Като каза за тест, реших, че в полицията ще работиш. Да не продаваш ток и жици? Wink Значи пак ще си в Продажби, няма да ти е съвсем чуждо good
Да ви кажа, сега да бях на 40... Такива места има за инженери с немски, че умирам от яд. Пък на мен ми се наложи да се преквалифицирам. Това е то да се случиш в грешното време pardon Ама какво да се прави, ще го изживея този живот, пък за следващия дано си направя добре сметката. Wink
Приятен и ползотворен ден на всички ни!

* 13232948_981908338593652_8813971421760419538_n.jpg (16.19 KB, 480x480 - видяно 136 пъти.)
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #178 -: юни 11, 2016, 10:47:58 »

Добър ден  Sunshine След два дни реване като магаре, мисля, че хубаво си отПуших всички сдържани негативни емоции и днес съм значително по-добре. За което огромен принос имате и всички вие, благодаря ви  heart
Сутринта за нас с моето момче започна с кафе и палачинки (амаааааа много са ми хубави). На мен ми се налага да работя днес и утре, защото във вторник ще предавам проект  bad
Мястото е една от най-големите ми мечти - вулканът Стромболи  heart Мари, и аз мога да откарам цял месец, но уви ще е за малко ден, максимум два. Организирам го за Септември, вулкански тур  tease
Аз не мога да се похваля с облагородяване на гена от други тематични крайща  pardon Всичко си ми е Пловдивско, но съм живяла четири години в Старопрестолния Велико Търново  heart и вече осем години София, така че поне характерът ми се е обогатил  Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юни 11, 2016, 10:51:15 »

Здравейте!
Бях забравила колко е зареждащо да работиш с млади хора. Снощи беше..... абе един път. Имам и стенен часовник с пожелание винаги да съм в час!
Колко трябва да е чалнат човек, та да си татуира имената на родителите си?!, защото "винаги ще има една майка и един баща, а любовта е до време"  crazy и дали наистина 2,99=loser?!
Та така де, даскалите не сме като хората...
Свекс  heart и другите  heart heart heart heart
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: