Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 06:29:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177660 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #120 -: юни 08, 2016, 13:21:03 »

https://www.facebook.com/Zazi-handmade-214807352060620/
Позволявам си да го публикувам, защото и самата мома е постнала снимки в профила си. Лалетата са симпатични, макар и копия на 100-те овце, цена на 1бр. - 4лв.
Да, царят е с нови дрехи! Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #121 -: юни 08, 2016, 13:27:01 »

Копие, не копие, който може да шие не е почнал да прави такива лалета, но я виж колко последователи има?
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 08, 2016, 13:33:07 »

Добър ден!
Фери, кефиш мА, МоМба такава. Скоро ще избухнете и вие с Мимето, кой в синьо кой в розАво  heart
Мацкииии, Хабсулютли талантлива се пУчуствах след като постнахте снимките билоу...  yahoo аз мога, мога, мога, даже по-зле от товаааааа... yahoo
Пък Кари ми ходи с една наколенка, че вчера се пльосна по цялата си дължина на паветата в заведението където поръчвахме петъчната манджа... tease
Друго ново йок! А и да аресах зИлени 2 стола и маса за терасата за 112 лв, много ли е?
Къде е Тони?
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 08, 2016, 14:06:23 »

Как къде?! Вкъщи на ДВД-то smile Аз реших, че нямам нужда от публичност и почти нищо не публикувах, най-близките ни приятели ни дойдоха на гости и гледахме видеото заедно, черпихме се, че бяхме прекалили с количествата алкохол за сватбата, още ми се подмотва някакво сватбено в хладилника.

Окей, разбрах.  good Мислех, че някъде си го показвала и за тУй попитах.  smile

Много е модерно това изкуство напоследък.  blush

Фани, Кари пак ли е показвала акробатики по заведенията.  girl_haha Милата, дано не е сериозно! heart
Къде ги хареса тия маси и столове? Дай да ги видим.
И ние искаме да си направим терасата малко по-така, ама ще е по-натам.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #124 -: юни 08, 2016, 14:18:17 »

Добър ви следобед !
 Аз днес също съм на вълна труд и творчество с двете леви,та да ви кажа не е лесно,почти намотах канап на гърлата на 20 бутилки. Може би последната четвърт ще са най-хубави,ама каквото такова с личен елемент е. Като имат купувачи що да не си творят хората. Пък и щом ходят по такива фестове значи им е работа на пълен работен ден. На мен лично никой не ми плаща да си развивам хобитата,акО и несполучливо,дето се казва!
 Фани, на мен ми се струва ОК цената. Ние нашата маса я взехме за 60лв за навънка,а столовете,които са от ерата преди мене, скоро ще трябва да ги подменяме. Тъкмо сутринта за твойто Кари се сетих,че даваха за гимнастички,че щели да правят нещо благотворително...
 Тони и на мен ми се губи и ми липсва да бърбори и разказва интересните си приключения,ама дано се завърне към писане скоро!
 Измъкнах инфо поне за дата на моминското,че да не си реша да си правя друго по туй време,ся ще трябва да го играя неочаквано като се знам каква съм актриса на 20-та минута са ме разкрили !
  И поздрав от нашата тераса и от миналогодишната реколта на ММ с мерудии. Тая година много мента имаме,ромът-скъп. Миналата беше обратното,ама дано спре да вали надвечер,че да си пием мохито на спокойствие.

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 08, 2016, 14:40:45 »

ето, Миме:

колкото за по едно кафе сутрин ще ни издържат, нали?
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 08, 2016, 14:59:32 »

Ммм много са свежарски.  good Предполагам е ок цената, ама като не сме търсили, не съм и много запозната.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 08, 2016, 15:10:18 »

Фани, меки възглавнички ще ви трябват biggrin
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #128 -: юни 08, 2016, 15:14:48 »

ето, Миме:

колкото за по едно кафе сутрин ще ни издържат, нали?

Абсолютно ги одобрявам, цвят Киви smile, много приличат на един Икейски вариант. Който всяка пролет го продават с все по--голяма отстъпка, в момента е около 80лв.

http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Dining-sets/49166/63751/

Тези обаче са ми по-удобни.
http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-chairs/28058/29189/
http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-tables/32628/33759/
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #129 -: юни 08, 2016, 15:16:03 »

Колкото по-криво, толкова по-арт tease
Фани , от какъв материал са? Мисля, че е ок. Пусни запитване по фирми, дето правят мебели за градината.
На моята тераса си имам вече цъфнали калдаръмчета. И столчета с масичка... само повече време ми трябва за там. Много обичам това местенце.
Другото го забравих.....
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #130 -: юни 08, 2016, 16:40:02 »

И аз съм се засилила на Икейските да си вися на двора с "розовата бомба" lol , амааааааа ще видим до къде ще я докараме тва лято с финансите, ако не ще импровизираме   pardon

Сега се сещам, че имаме един мраморен плот, подарък от тати, който мислим да използваме за маса за двора, ама трябва да се занимаваме със стойка да му правим (предполагам желязна), идея си нямам кой и къде  crazy

Фани   heart
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 09, 2016, 07:34:42 »

Добро утро! Днес съм ранобудна, съпричастно станах с милото и закусихме (аз предпочитам обеда за първо хранене  Wink ), та да ви сервирам и на вас:

Ние имаме голям двор и все се заканваме да сложим масичка със столчета, но досега сме си само на думи...

Вторник ми беше много късметлийски ден, намерихме си видео за сватбата, или по-точно, най-после се решихме да има. Вчера обаче ми беше каръшко, беше ми лошо и нервно и само се сопвах на всички. Започнахме логото за сватбата, ама подозирам, че и това ще е повод за караници. Днес се надявам да ми е по-ползотворен ден  Girl_hide
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #132 -: юни 09, 2016, 07:40:23 »

Те ви, булки, Спасовден! smile Който не знае какво е, хич и да не пита! funnytooth
Фани, на мен ми изглеждат подозрителни за проходило дете nea Ще има да си удря главата и пръстчетата по столовете. Иначе на цвят го докарват, добре е да седнеш да ги видиш дали са стабилни.
Ние купихме наскоро холова гарнитура, ама след половин час седене на нея се схващаш целия sad. Уж я пробвахме в магазина, уж беше удобна, ама сега само за красота стои. Децата предпочитат да седят на пода, аз с триста зора и пет възглавници изкарвам новините crazy Уж са широки и дълбоки фотьойлите, уж всичко им е както трябва, ама- не. diablo
Днес е четвъртък, леля ми ще идва и се чудя накъде да тръгна smile. Прави ми се нещо, ама не зная какво. Определено не е слугинска или служебна работа и май пак ще хукна по любов sad
Бубе, какво лого ще правите и къде ще го слагате?
Понеже това в чашата ми се види като чай, пускам и аз допълнение в тон към твоята закуска smile

* 13413699_1157831947600233_7546735630582186684_n.jpg (62.56 KB, 336x336 - видяно 2220 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 09, 2016, 08:09:03 »

Добро ви утро!

И аз искам такива столове и масичка като на Фани, ама Илиян не ще и да чуе! Другите, които той иска, са скъпи и така сме с два обикновени бели стола sad Нищо за душата, освен прекрасните ми саксийки с карамфилчета  pardon

Аз не знам нищо за Спасовден, ама няма да питам, щом Свекърва казва smile
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 09, 2016, 08:13:58 »

Тони, така липсваше на всички!

Свекърва, логото уж е много просто, но програмата, с която го правим, нещо ни се опъва. Ще бъде нашият семеен герб - свързано е с елхички, както са и халките (като имаме по-завършен вариант, ще показвам). Искаме да го сложим на поканите, подаръчетата, тейбъл картичките - въобще навсякъде, където успеем.

Да, със закуската е чай  blum аз нали не пия кафе, та не се и сещам за другите.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: