Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:28:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177659 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Юни 2016
«
Отговор #105 -:
юни 07, 2016, 16:14:28 »
Хехе,
Рони,
давай всеки ден воден, изобщо няма нужда от мислене
Миме,
ако стане воднисто, слагаш две лъжици грис и работата е готова. Много рядко интернет рецептите стават от първия път, налага се да се правят подобрения. Само на 24kitchen направо заспиват.
Киви
, нямахме време да стоим на софийската дълго, защото не спахме там и гледахме да се приберем навреме в Пловдив. Даже и хич не ни се ходеше, ама заради родителите на момчето /първи братовчед на мъжа ми/ се чувствахме задължени, че само ние от родата бяхме поканени. Хехе, сигурно като по- градски
.
Казах, че сватбите бяха подготвяни изцяло от агенции. На софийската покана бяха дадени телефони на организаторката, да се обадим за потвърждение. Обадих се аз и като си казах името, каката ми вика:"Ааа, вие сте гостите от провинцията, нали?" Ей, мигом я намразих тая столичанка и само защото е сватбен форум няма да споменавам за кого работи.
В София ни посрещна с табелка /бадж/ с надпис "Г- жа А...вова", на поканата пред името и също имаше г-жа. Понеже и бях набрала, представих и се: "Г- жо, ние сме тези от провинцията!" Направо казах
Гъжо
, какво ми пука, аз съм от провинцията, де да зная, че е
Госпожо
И като взе да ми се усуква, че и тя била от провинцията, от някакво село, че не искала да ме засегне, още малко сълзи да пророни.
Аз от мъжката страна ли съм или лукова глава, да си имаме уважението
Моя бивша
колежка
цяла нощ дежурила да запише внучето си в първи клас
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #106 -:
юни 07, 2016, 16:37:41 »
Аз па имам настроение да правя десерти, но бързи и елементарни. Та не му мисля и кво ще ям напоследък.
Мен пък не ме канят на никакви сватби, около мен всички са модерни и са само в съвместно съжителство от години.
Свекс, те тия дет са от най затънтените села и живеят в София, го крият до последно и тормозят тия от големите градове. Нищо ново под слънцето.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #107 -:
юни 07, 2016, 16:40:14 »
Фери кажи и ти как е вашия ремонт?На Мимето видях банята ,много е свежа и хубава-като нея.
Свекърва добре си я наредила на момата
Ей много мразя и моята свекърва ,като ми каже:" Е вие там,от провинцията еди....какво си...." Направо полудявам,та онзи ден я срязах,че ние там в провинцията не приемаме гости,понеже сме в ремонт.За шест години,точно сега се сети,че искала да гостува.....Ма друг път.
За приема в първи клас-голяма драма.Едни наши приятели имат първокласник,чакаха на смени милите ,два дни си взеха отпуск....Ужас. И накрая не било сигурно,викам бе как ??????? Нали по ред приемат,ма не имало уловка някаква и пак са в напрежение.Та ,за това си харесвам провинцията
Нашата неродена Петкана от сега съм я записала в училището на Надето,ако тогава живеем още тук
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #108 -:
юни 07, 2016, 17:20:58 »
Здравейте
Фери, много яко си разказала за срещата с актьорите.
Свекс, както винаги си пълна с поучителни истории
Относно книгите за отглеждане на деца - аз съм гледана по Аз възпитавам детето на Лоранс Перну. И аз я отварям, много мило е написана. А нашата педиатърка, понеже е от новото поколение ни препоръча направо сайта namama.bg.
Поздрави на всички, не знам защо но само Фери и секърва запомних
Активен
svekarva
«
Отговор #109 -:
юни 08, 2016, 08:24:20 »
Хайде, сряда е и никой да не сяда!
Панди,
погледнах сайта и ми хареса. Хубаво е, че има и видео. Щом и педиатърката ви го препоръчва, значи познава пишещите там колеги и им има доверие.
В крайна сметка майката решава как ще постъпи, пък и бебетата са достатъчно жилави и устойчиви,
а
ко и да са само две педи.
Продължавам да си ближа раните и започвам да пера и прибирам дрехи и бельо, както и да замразявам останали манджи.
Ходи ми се по любов....
13332965_1157186984331396_6161691390854374674_n.jpg
(65.62 KB, 404x323 - видяно 2128 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #110 -:
юни 08, 2016, 08:33:13 »
Добро утро
Панде
, много ми харесва, че пак се включваш, верно добре ти се отразява много майчинството
И аз харесах сайта и вече ми е в списъка с четива за от понеделник нататък
Лоли
, нашият ремонт е кажи-речи към края си, ама не баш хаха
Остана да се боядисат стените и да се нареди един камък, на едната, в другата стая тапети, тоалетната не е започвана, само плочки сме поръчали и още мъдрим как и каква камина да направим, ама като гледам ще е по-натам, мое ни като се роди бебка да не се изсилваме финансово преди това
Ще гледам да кача снимки, ама като изчистим
Не искам да ви казвам каква момба е паднала навсякъде, понеже всичко е струпано на горния етаж
Пловдив пък някак си не мога да му кажа провинция
От сега ми става лошо като си помисля за класирания за ясли/детски/градини и училища...щото ние сме си на село, ма се водим софиянци
Активен
Alichka
«
Отговор #111 -:
юни 08, 2016, 08:51:20 »
Мазните се нещо на пловдивчанки, а? Чакам ви на наша територия, да си знаете!
На мен никой софиянец за 5 години не ми е казал, че съм "от провинцията".
Панде, супер, че си на линия. Ще ми пуснеш ли снимка от погачата?
Хайде, показвайте бани, плочки, обзавеждане - много обичам да гледам.
И аз обичам тиквички. Сега съм в чуденка какво гарнитура да мисля за ЧРД на мъжо. Ще си взема почивка същия ден, за да имам време да готвя за 10 човека поне. Мръвката е ясна, ама другото....
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #112 -:
юни 08, 2016, 09:45:09 »
Ах, каква Провинция е Пловдив... с главно П. Чак ми се иска и аз да се пренеса в "провинцията" при вас. Виж има други "градове", където манталитетът на хората си е провинциален и постоянно обясняват какви са граждани. Пловдив ми е някак аристократичен, като Търново, харесвам пешеходната зона, тепетата... аз казвала ли съм ви, че дори началото на сватбеното ни видео е снимано точно в Пловдивския стар град.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #113 -:
юни 08, 2016, 10:12:54 »
Добро утро!
Получиха ми се бомбичките от снощи. Не стана чак толкова воднисто, нищо че ги изсипвах с лъжица.
Просто нямах пош.
Свекърва
, аз добре попитах за съвет, ама такова нещо като грис нямах. Нищо, добре че се получи без странични добавки.
Хехе, добре си я наредила организаторката.
Лоли
, хаха, ще запомня - свежа и хубава съм като банята ни.
Аз не си спомням нашите хора (сестрата на Влади) да се се оплаквали от записването в 1-ви клас. Явно не е имало много драми. Пък и като знам как навсякъде е анархия, си представям по какъв ред става записването.
Панди
, записвам си я и тази книга.
Фери
, дано да имаш време за четене. Сега сигурно ще имаш 1000 неща за вършене. И аз уж съм си вкъщи, но все не ми остава време да свърша някои неща, които искам.
Важното е да има Бебка къде да спи, пък другите неща може и по-натам.
Али
, кога е РД на мъжО?
Каня се от не знам колко време да снимам, но ще видя кога ще се наканя.
Киви
Цитат
... аз казвала ли съм ви, че дори началото на сватбеното ни видео е снимано точно в Пловдивския стар град.
Ами не си...Къде го това видео?
Активен
svekarva
«
Отговор #114 -:
юни 08, 2016, 10:40:21 »
Че е провинция Пловдив, спор няма.
Обаче момата, като представител на фирма и организатор на събитие, трябва да има и съответни умения за комуникация. Ама кой ти гледа баш това... Само аз
Иначе се беше справила добре, като зная какво е тичане и обикаляне.
Али,
точно така казваха родителите, направо бяха вдигнали ръце, само и само да им падне и този дерт от главата. То пък какво ли значение има дали са женени официално, ама на
Да ви покажа и малко "Арт" от Капана Фест. Това са кукли. Главите им са от бирен картон, изрисувани. Роклите и косите са толкова некадърно залепени, че непрекъснато падаха.
IMG_5381.JPG
(69.86 KB, 360x260 - видяно 2024 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #115 -:
юни 08, 2016, 10:41:41 »
Това пък са картини на същата авторка.
IMG_5382.JPG
(69.22 KB, 400x300 - видяно 2043 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #116 -:
юни 08, 2016, 10:44:33 »
Който е виждал надписът от платнени букви на Сноу за първия РД на Ема, ще разбере що за реплика е това
IMG_5386.JPG
(69.37 KB, 400x332 - видяно 2046 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #117 -:
юни 08, 2016, 11:18:09 »
Пълна скръб. Начи в този случай това което видях в ндк направо се търпи. въпреки циганията на места.
тука се едно група тревомани са се събрали, послушали са музика и са решили да режат от китениците -коса и от картонените кутии от пица- глави.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
юни 08, 2016, 12:49:59 »
Цитат на: emmmmmy в юни 08, 2016, 11:18:09
Пълна скръб....
Е мнооого политически коректно изказване.....
Потребители са ни виновни донякъде, на сума ти народ не му прави впечатление, че е кривичко, разръфанко, смачканко, безвкусничко. Щом има етикет АРТ значи е супер, а ти като не рабираш от арт си мълчиш. Новите дрехи на царя един вид.
Свекс, помниш ли я коя е момата с тези букви?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #119 -:
юни 08, 2016, 12:53:49 »
Цитат на: always_and_forever в юни 08, 2016, 10:12:54
Ами не си...Къде го това видео?
Как къде?! Вкъщи на ДВД-то
Аз реших, че нямам нужда от публичност и почти нищо не публикувах, най-близките ни приятели ни дойдоха на гости и гледахме видеото заедно, черпихме се, че бяхме прекалили с количествата алкохол за сватбата, още ми се подмотва някакво сватбено в хладилника.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...