Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:45:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема Майски вълнения 2016
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема Майски вълнения 2016 (Прочетена 184366 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Месечна тема Майски вълнения 2016
«
Отговор #210 -:
май 12, 2016, 10:35:52 »
Мари
,
точно такива неща се помнят след време,ако всичко е по вода ще е сватба като сватба,ама неочакваните ситуации са това,което различават. Поне така си повтарям,за да остана дзен в деня
Ох,Велико Търново ни е голяма слабост,ама кога ли ще идем в нормални климатични условия и с достатъчно време да се разходим хубаво. Предната НГ бяхме там с двойка с малко дете и беше -18 градуса,а първият път бях на 16 и макар да си мислех,че съм доста зряла братовчедка ми още разказва на ММ как след обиколката на Царевец с племенницата й (също на 16) сме се лепнали на един магазин за бельо.Ама като си беше вкарала таралеж в гащите да прави екскурзия на две тийнейджърки. Ние пък още се бъзикаме,че сме я подготвили за сина й,който се роди 2 години след това
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #211 -:
май 12, 2016, 10:43:07 »
Вики, по европейски стандарт са контактите.
С карта можеш да плащаш на доста места, може би с изключение на малките магазинчета за сувенири, които са доста, но друг е въпросът дали ще те устройват курсовите разлики.
Вероника, ти -18 си видяла, ама да знаеш, че в Търново на 37-40 градуса е далеч по-неприятно, особено за обиколки на Царевец.
По мое мнение градът е доста лицеприятен след празникът му, т.е след 22,03, защото за празника го лъсват до блясък, преди това и след зимата е доста прашно и мръсно, а в същото време пролетта температурите са много по-приятни.
През есента също си има своя чар и е доста магнетично, особено пейзажите от панорамните тераси в старата част на града.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #212 -:
май 12, 2016, 10:47:36 »
Какъвто студ съм брала в Търново и каквато жега ме е морила, никъде другаде не съм видяла. Ама... без него не мога
Пък наша
Панда
е рожденичка днес и ви черпя от нейно име, защото не знам дали ще има време да влезе
Днес е родена една доста неприятна жена - майката на бившия ми. Та с оглед на това, ти пожелавам да не ставаш като нея. А извън това, ти желая здраве. За теб и хората около теб. Всичко друго се нарежда
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #213 -:
май 12, 2016, 10:51:50 »
Честит рожден ден, Панди!
Пожелавам ти на първо място здраве, защото то е най-важно, да си обградена от много обич и внимание и да си останеш същата спокойна и уравновесена Панда и след "Новата Ера"!
Вики, тортата е много вдъхновяваща, мисля да използва идеята съвсем скоро.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #214 -:
май 12, 2016, 11:22:52 »
Привет от мен!
Честит рожден ден на
Панда
! Всичко най-най!
За един рожден ден на милото си направихме екскурзия до Велико Търново - е, в чудо се видяхме с колата, въпреки, че имахме GPS. Историята завърши с глоба
Рони
, времето ще се оправи, не го мисли (поне аз така стискам палци
че в неделя сме на сватба). Нека сега се извали за още няколко дни и после като пекне едно лято, та чак до октомври!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #215 -:
май 12, 2016, 11:55:06 »
Киви,
за мен от най- голямо значение е била близостта на учебното заведение до края на основното образование, ако става въпрос за държавни такива. Важно е и къде са болшинството дечица от обкръжението ви, с кого ще се среща по пътя, ще има ли кой да те отменя от родителите им при екстрени ситуации за взимане или водене. Еми като не мислиш за секс /като мен/, мисли си за Оксфорд
. В смисъл, аз като мисля за секс и много бързо заспивам, доскучава ми
Чери,
билети за рейс и метро се купуват кешово, вход за музеите - също. Малките заведения, особено чуждите са предимно кеш. Зависи как виждаш пребиваването ви там и на какво ще наблегнете.
Каква е фирмата на бащата на Теодор, задължително ли трябва да е в Шумен?
Активен
Feribotka
«
Отговор #216 -:
май 12, 2016, 11:59:18 »
ЧРД на
Панди
, да е все така спокойна и уравновесена мама да се радва на малкия Томи
За другото ме мързи (пък и съм прекалено гладна) да пиша
Само за детските градини - аз гледам да ми е близо или до работа, или до вкъщи
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #217 -:
май 12, 2016, 14:49:00 »
Значи, започвам да подозирам, че Майко мила четат тайно темата ни и твърдо трябва да я пазим от гости.
Днешната им публикация е точно на тема бой на деца. Като искат да взаимстват идеи, да вземат да се регистрират...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #218 -:
май 12, 2016, 15:16:00 »
Аз пък спрях да ги чета, освен ако някой не ми набута в ръцете линк и
на чети...
Не ми стига близкото обкръжение, което както видяхме на практика снощи е на крачка да ме хлъзне в "тиха нелечима следродилна лудост", ами и на тез дИвойки да им следя диагнозите. Отказвам!
Иначе имат свежи лафове като бебето еднорог, ама вие имате по-свежи пък... даже параноята толкова ме е подгонила след поредното съвпадение докладвано от Свекс, че бих изместила цялата месечна еуфория във скрита фейсбук група тъкмо да си видим и физиономиите, не само зарзаватите от аватарите
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #219 -:
май 12, 2016, 15:21:12 »
Аааа, Киви, много моля тука има персони, които нямат профил във ФБ.
Добре сме си тук.
Но, да, нещо съвпаденията станаха твърде много.....
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #220 -:
май 12, 2016, 15:23:19 »
Цитат на: Marri в май 12, 2016, 15:21:12
Аааа, Киви, много моля тука има персони, които нямат профил във ФБ.
Тъкмо ще ги модернизираме тези персони, тя и баба ми е нямала мобилен телефон, но вече има
Шегувам се перЗони, няма да са напрягатИ
А относно съвпаденията, сега ще чакам да ми публикуват университетските терзания и край! Излавяме ги и съдим за авторски права или си отмъщаваме с памперс бомби! И за това се шегувам!
«
Последна редакция: май 12, 2016, 15:31:26 от Kiwi
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #221 -:
май 12, 2016, 15:26:58 »
Аа спокойно,без паранои,така ще се обезлюди целия форум! Иначе просто такива теми тресат жени на наша възраст,та е неизбежно,аз следя и друг сайт за родителство,в който пък преди дни пуснаха тема за злоядите и всеядни деца или сме неизчерпаем източник на вдъхновение,или просто сме част от обществото и голяма част от пишещите тук имат подобни размисли както и хора,които не знаят за съществуването на нашия си форум. Аз и не разбрах какъв е проблемът и как можем да я направим скрита тази тема?
Активен
Feribotka
«
Отговор #222 -:
май 12, 2016, 15:27:53 »
В този ред на мисли, нямаше ли да ни скрият/заключат месечните и бебешките теми за гости и потребители с по-малко мнения
Аз всеки път като вляза гостите са поне 2-3 пъти повече от регистрираните...случайност? Не мисля
А пък представяте ли си някоя съфорумка да ги пише тези статии
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #223 -:
май 12, 2016, 15:33:53 »
Честит рожден ден на нашето мило Панде!
Миленка, и аз за това бебче много си поплаках. Относно критичното състояние на всички институции в страната няма да коментирам, но истината за Фонда е малко по-различна. Имам приятелка, която работеше там от дълги години, влагайки сърце и душа за никакви пари. Та, тя бе сред арестуваните. А преди това се оказа, че всички са ги следили много време. Та от нея и от думи на небезизвестната доц. Буева, знам, че истината далеч не е това, което се тръби по медиите. От доста време се е готвил някакъв саботаж на този фонд и работата му е възпрепятствана по всички начини. Незнам подробности, но ми се гади как някой може да иска сложи ръка точно на този фонд и да лиши от бъдеще деца, които могат да се излекуват.
Свекърва, ами има още няколко празни места, та може и да е зъб. Дано да е зъб или период, както Мари писа.
Цитат на: svekarva в май 10, 2016, 20:47:32
Миленка,
да не му никнат кучешките зъби? Те са най- коварни, да знаеш
. Там се събират очния и ушния нерв, големият син даже беше изкривил едното око за около седмица. Нищичко не ядеше, само плачеше.
КIWI, страхотни новини. Честито!
Да ви се похваля, че за първи път в живота си успях да спазя диета за повече от 24 часа! С ММ решихме да правим 90 дневната диета и вече сме на ден 4, та днес съм само на плодове и ми идва вече да си прегриза ръцете от глад. Някой правил ли я е? Кумата ми се чувстваше супер добре след нея. Аз за момента не се чувствам особено олекваща и очистваща се, но се надявам да има някакъв ефект.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #224 -:
май 12, 2016, 15:39:20 »
Цитат на: milenuity в май 12, 2016, 15:33:53
КIWI, страхотни новини. Честито!
Кои новини, Миленка? Аз нещо вече съвсем дадох на заето.
Иначе браво за диетата, по-лесно е в отбор
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17