Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:39:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Априлска тема /говорилня/ 2016
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016 (Прочетена 182862 пъти)
Bube
Професор
Re:Априлска тема /говорилня/ 2016
«
Отговор #225 -:
април 12, 2016, 12:51:11 »
Нямам време да ви изчета, затова влизам само да ви поздравя за празника на космонавтиката!
Една моя много любима песен, малко преди Юрий Гагарин да загине. "Обещават космонавти и мечтатели, че на Марс ще цъфтят ябълки!"
https://www.youtube.com/watch?v=1Pa611W5Qjg
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #226 -:
април 12, 2016, 12:57:17 »
Добър ден!
Аз съм с положителен резултат от интервюто,общо взето всичко,което ми казаха го знаех вече,поздравиха ме,че тестът ми ги бил впечатлил.Викам си аз кога зубрех в английската вие кой знае какво сте правили
Иначе отделът са само жени май и са млади,изглеждат готини,дано да е така. След 2 седмици най-рано ще почна,че нали е по програма.Дано да е за добро и да тръгнат вече нещата в посоката,която искам.7
Честито на майката на Али! Да е жива и здрава,да отгледа внуци и правнуци.
Лоли, и ти си имаш приключения,не ти е скучно. Ние в петък нали имахме гости,за малко да стане скандал,тъй като ситуацията нали е специфична с доведено дете и едно общо,та добре,че бяхме ние с ММ да тушираме нещата,че снахата тръгна да си хваща багажа да си ходи. Мен ме изкъртиха като казаха,че ни пазели неща за нашето бебе.Аз на никого не съм искала да ми пази каквото и да е,пък и изобщо не ми харесва стила на обличане на цялото семейство,включително и на бебето. На другия ден като се чухме със свекървата,тя каза,че етървата била се издокарала заради нас. *crazy*Направо паднах,аз така издокарана и до магазина не ходя,ама то си е нейна работа,стига да не ми натрапва нейния стил чрез даване на дрехи. Може и аз да съм кифла,ама обичам да ми е хубаво,а не каквото и да е там-все дреха.
Другото култово беше въпросът кога ще си ходим на апартамента,че да сме си пиели ракията заедно,на което на мен ми идваше да кажа никога. Добре,че не го изстрелях,ами по заобиколен начин казах,че има много време. Сега и като разберат къде ще работя всички ще почнат да напират да си ходим там,че било на 1 спирка от апартамента. Е,да,ама не-като ни отеснее тук-тогава
Ейй много необятна тема тези ин-лоу взаимоотношения.
Bube
,снощи се сетих за теб,че даваха около Габрово щели да правят някакво селище за космически наблюдения.Знаеш ли нещо за това и какво ти е мнението?
Айде за късмет ви черпя да ми тръгне работата
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #227 -:
април 12, 2016, 13:00:23 »
Тони това явно е синдром някакъв
Алеко Константинов и след толкова години си е актуален човека...
Свекърва хич не ги е страх от облъчване,часове наред му гледаме ръцете и крачетата,някой ако ни снима ще падне от смях.Наредили сме се тримата (ММ тотално ги игнорира,заради всички простотии „дето ръси снахата) пред лап топа,звука е на макс,само да му чуваме дишането и мрънкането.И го гледаме,гледаме.....Говорим му...ама само до там сме.Като искат да го вдигнат изключват камерата и чак тогава го вдигат.Снимки нямаме,понеже не ни дават ,иначе го снимаха ,даже и фотосесия има вече.
А снахата си ни е чиста българка,от едно китно софийско село,заминала на 17 години.сега вече ена 22.Ма акълаи е още на17 годишна.Следващата седмица започва работа,майка ие при тях и тя ще го гледа.Преди да се роди брат ми искаше майка да замине да им помага,ма сега и дума не се обелва за нещо подобно.Все едно някой ги удари по главата и двамата.
А иначе за акъли много я бива,миналата седмица ми изнесе цяла лекция за моята бременност,все едно съм някаква проста неандерталка и падам от небето,та добре,че е тя да ми обясни сега колко е голямо бебето,какво му се развива и т.н.
Ние винаги сме били тактични,още откакто ни казаха,че ще имат бебе ( в 4 месец вече беше) ,та до самото раждане и след това.Нито съм я разпитвала как мисли да ражда и .т.н.,понеже това са много лични неща ,между двамата.Азот както съм им казала за бебето основния въпрос е как ще раждам и как ще го кръстя.....това е на всеки разговор....Не знам какво толкова я вълнуват моите проблеми....
Но разни хора...разни идеали...Яд ме е само за нашите,но ще си наваксат с нашето бебе,живи здрави
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #228 -:
април 12, 2016, 13:01:11 »
Ха, добър ден и от мен!
Има слънце, има надежда.
Аз пък къпех Ема всеки ден, с чиста водичка, през ден с бебешки гел. След баня беше толкова хрисима и доволна. Правех и леко масажче с олио или мляко за тяло....Масажът все още ни е успокояващ ритуал преди лягане
Завръщането на Лео не е моят филм - твърде дълъг, тежък и натоварващ.
Свекс
, и аз щях да ти предложа жирафчето Софи, или пък някоя дървена дрънкалка. На погача се носело и нещо сладко за хапване, както и сладък алкохол (напр. Бейлис).
Цитат на: fanimira в април 12, 2016, 09:11:06
Оооо, като гледам направо е задължително днес да пробвам тази, която ми се върти в главата
пък беше и намалена.
Хубав ден!
Онлайн ли ги купуваш тия рокли, покажи да я обсъдим
Снощи на капките почти всички бяха много добри. Бубет, изхвърчайки от банята, изкъпана от баща си, се изстрелва пред ТВ, точно по средата на изпълнението на Таркан (сиреч Преслава), поглежда и отсича:
- Мамоооо, пък тази кака има брада! Ха, има и къса коса!
А, кажете ми, дали са я докарали достоверно в мъжки образ, а?!
Този пост го пиша от сутринта и го пускам докато не е морално остаря, после ще ви дочитам....
Внимание - 16 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Ами, пускам!!!
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #229 -:
април 12, 2016, 13:13:33 »
Оооо като ви слушам драмите с in-law особено след като се появят бебета понякога се плаша да не изперкам и аз до толкова
И аз съм предупредила всички около мен, ако нещо много се взема насериозно да ми бият два шамара да се осъзная, че не знам мен какво ще ме удари по главата
Аз си нямам in-law ама са ми достатъчни едни други двама роднини на ММ, които се чудят каква простотия да свършат, само и само ММ да не е щастлив, щото видиш ли за какво му е семейство на него, като цял живот не е имал
Абе
Сноу
, всеки път тия постове ги пишеш по няколко часа
Бубет, страшна разконспираторка
Рони
, поздравления за работата
Дано ти потръгнат в правилната за теб посока нещата
Бубе
, честит професионален празник
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #230 -:
април 12, 2016, 13:36:46 »
Цитат на: Feribotka в април 12, 2016, 13:13:33
Абе
Сноу
, всеки път тия постове ги пишеш по няколко часа
Бубет, страшна разконспираторка
Ами, като ви прочета и седна да пиша и хоп, викнат ме на среща.....или пък изскочи нещо друго, или ми виснат на главата.....човек не може думата да си каже, пуууу....
Забравих да се похвала, че си направих възможно най-шарения маникюр в цялата галактика
Бубе, честит празник! Ще трябва да поздравявам и съпружето, че прякорът му е "Космонавта"
За щастие моята свеки никога не ми се е месила в отглеждането на Бубет. Винаги казва, че ние си знаем и че сега било различно, но много ме дразни с изказването си: "Трудно се гледат!"
Преди да родя беше: "Трудно се раждат!" И тези две фрази всеки път по 33 пъти като й разкажем нещо от битието и приключенията на Буба...
Ей, все ще ви питам....преди време много от вас похвалиха гланцовете на Victoria's secret. Споделете повече - какви, от къде, онлайн ?
«
Последна редакция: април 12, 2016, 13:38:38 от Snow_White
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #231 -:
април 12, 2016, 13:40:05 »
Бубе
, честит празник на теб!
Вероника
, браво за новата работа. Пожелавам ти много късмет!
Драми винаги има. Дали свекърви и снахи или пък такива повярвали си in-law, все тая. Все някой, някъде си вре носа, все дава непоискани съвети. Стискаме зъби и това е. (хахаха повярвах си и аз).
Сноу
, тъкмо щях да ти напиша, че си щастливка, щом не ти се мешат много, пък то не е като без хич.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #232 -:
април 12, 2016, 14:06:05 »
Една песен, която ми е на сърце, за поздрав на космически ориентираните хора:
https://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0
Рони,
да ти е интересна работата по програмата, да ти отвори врати за още по- интересна и платена
Хехе, тази приятелка с бебето на 40, разправя, че само мучала - да не се разбира одобрява ли, критикува ли
.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #233 -:
април 12, 2016, 15:07:26 »
Аз малко съм назад, ама както и да е.
Свекс - в Германия е така. Аз имам приятелка там. Сестра и е лекарка, като отишла там и като видяла, че бебето още от плацентата и кръвта не било измито, като се развикала, та го изкъпали. То и за това онова на мърша е понамивисвало горкото...
Киви и аз на Свекито мога да и подшушна някоя и друга девойка за такива неща. Пък мога и да се самопредложа, ама няма
Пък раждане, гледане...кой как го разбира. На ей я майка, пъна се да идва на гости да гледа малката четирикрака кифла и на третия ден вика - искам да си ходя. Влязох да се изкъпя за 10 мин, излизам - тя се изакала и изпИкала пред вратата на банята, откраднала и чехлите, в хола - замъкнала и очилата от ниската маса, изгризала им това за зад ушите, надрала стъклата, па на мен ми е СТУДЕНОООО, мокра съм...Викам и - мама, аз те предупредих
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #234 -:
април 12, 2016, 18:14:21 »
Лоли, жената на брат ти кърти мивки направо. Такова нещо не бях чувала.
Али, сестра ми се изнесоха в началото на февруари, аз още не съм видяла къде.
И понеже баба ми се възмути, че още не ме е поканила на гости, на явно я е смъмрила, а обяснението на сестра ми било, че не знаела дали мога да стигна до тях
(за тези дето са от София ние живеем до метростанция в Люлин, а те до метростанция в Младост, а аз до преди 10 дни ходех да работа и слизах на метростанцията до тях). Та в неделя ми звъни в 2 следобед, да сме им идели на гости вечерта. Ами само дето не казаха елате ей ся. Та уж този уикенд. Тя и преди ми беше странна, ама откакто се омъжи си бие рекордите.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #235 -:
април 13, 2016, 07:59:52 »
Добро утро
Панде, ще падна с тебе.. Тя не знае ли, че си супер подживното Панди и нямаш проблеми с придвижванията?
Има всякакви хора.. Аз примерно, не обичам да ходя и да посрещам гости.. Като студентка бая си походих на домашно
Обожавам да излизаме, имаме много приятелски двойки, с които се виждаме на вечеря/обяд.. Обичам, обаче да е навън.. Сега 1 път на 2-3 месеца домашн гости ОК, ама само това не е за мен
Обичам да съм навън, да си поръчам, каквото искам да за ядене и пиене, без да се притеснявам да не обидя домакините, че може да не ми хареса готвенето им..Или да се притеснявам, дали гостите ще се чувстват удобно и постоянно да съм на пружини, ставай-сядай.. После да чистя
Както Илиян казва, аман от бохемския ми начин на живот, ама аз обожавам да съм навън сред хора
Хайде слънчева сряда
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #236 -:
април 13, 2016, 08:06:13 »
Малко ми е летен тоз букет, ама като стои днешната дата, приемам.
Сряда е, май наистина не се сяда, никой не се е разписал днешно.
Вчера, докато си въртях обиколките в парка, се спънах и паднах в един храст - зелен, бодлив, цъфти жълто. Цялата съм в синини, ама не това е въпросът. Изплаших се, защото на милиметри от д- то ми стърчеше счупено шише и можеше да се нанижа. Разказах вкъщи какво ми се е случило и след време малкият ми донесе букет от изпочупения храст, като антистрес
.
Хехе, това пък ме върна в едно лято на вилата, когато бях 14 годишна. Беше ме изплашило магаре и паднах на милиметри от дълбок ров. Брат ми домъкна магарето на повод, като антистрес.
Та стигнах до извода, че наистина между брат ми и сина ми има кръвна връзка чрез мен. Или казано по- просто, не съм осиновена, а синът ми не е подменен в болницата
.
Приятен и ползотворен ден на всички!
А,
Тони
ме изпреварила. И аз така, вече вкъщи само роднини посрещам, да може и майка ми да ги види. Иначе вън, на кафе
058_n.jpg
(69.99 KB, 333x333 - видяно 1735 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #237 -:
април 13, 2016, 08:26:22 »
Свекърва,
сина ти тук ли е? Нещо се обърках, четох няколко пъти и пак не схванах..
И аз приличам на леля ми (сестрата на баща ми) много.. Дано не стана такава долна интригантка и мазньочка като нея, а си останем само по чисто физически прилики
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #238 -:
април 13, 2016, 08:32:34 »
Здравейте
Тони
, подвижна съм я. както казваше една баба на село "ако седна да лежа, ша са сдуам" (ти си знаеш къде са ударенията
)
Аз се въздържам от ресторанти, заради хранителния ми режим. Преди не обичах гости, ама сега предпочитам, защото така поне и аз ще ям. Даже да ходя на гости е сложно. Оценявам старанието хората, ама не знам защо все искат да оцелят какво мога да ям, вместо просто да ме попитат. На скоро бяхме на рд на девер ми, и той се беше опитал да оцели какво да ям (беше оцелил де, ама пък предния ден яде същото у нас, аз това бях и обядвала и вече не ми се ядеше), та добре, че си носех солетки и бисквитки. Да видим сестра ми, която все пак живееше с мен и ядеше готвеното от мен дали ще оцели. (дам, не ме канете на гости, кошмарна съм)
Днес ще се виждам с бившия ми, жена му и децата им. Винаги като ще се виждаме се замислям, как така имам късмета и мм да остане с мен, и с бившия ми сме си приятели, въпреки тъпото ми държание в един момент. Това сериалите не са само измислици.
Хубав ден, мен май ми се яде шоколад
Активен
Feribotka
«
Отговор #239 -:
април 13, 2016, 08:38:05 »
Добро утро
Панде
, ако сестра ти отсега се е бъгнала, не знам какво ще я удари по главата като роди дете живот и здраве
Ставам по-пестелива в бръщолевенето, че се оказа, че ме шпионират какво пиша във форума иии много се ядосах вчера, ма не ме питайте, че не ми се обяснява поради същите причини
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...