Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:09:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185593 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #105 -: април 06, 2016, 20:59:28 »

Аз пък рядко нося червено. Може би защото хич не ми пасва на цвета на косата. Днес точно си говорехме с колегата и той обясняваше, че жена му само рокли признава. Аз обожавам рокли! Ама зимата си е кучи студ на работа. В офиса е горе-долу ок, ама долу в склада и цеха... Пък при мен нещата са все в движение. наскоро бях с едни грахово-зелени обувки с бежово по тока - ниски за моите представи, ама не са ми най-удобните. Едва се прибрах - усещах всяко камъче. angry Мърморят около мен, че отслабвам. Да видят как уж работя в офис, а не се спирам. На ден слизам и качвам стълби повече от зидаро-мазач на небостъргач.
Мдааа, и аз си харесах няколко цвята от тези маратонки blush
Фани, сега те видях колко си усмихната на снимките yahoo Bravo
Друго е да пиша от компютъра, а не да кълва по телефона. Отивам да пиша из другите теми, да има какво да четете рано сутрин Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 07, 2016, 07:32:58 »

Добро утро момичетааа Wink

Вчера като се върнах от работа, говорих с леля по скайп.. Имаме положителен резултат.. Такова щастие изпитах.. Големи молитви му хвърлих и ето стана  yahoo Дано сега всичко се задържи наред, тя разбира се е безкрайно щастлива.. Мисля, че никога не съм виждала лицето й толкова сияещо.. Едва се сдържах да не се разплача, защото не исках да помрачавам момента, дори със сълзи от щастие.. Просто прекрасно и ще си имаме предколедно чудо, дай Боже  danceg Yes

После излизахме с наши приятели и се почерпихме по случая.

Сноу, отслабнала съм доста.. Днес се намъкнах в една блуза, която преди не можех да навра само в ръцете дори.. По това отчитам големите резултати, защото още след 1-вия месец бях с -3 размера на дънките, но при мен краката винаги са бързосвалящи, в коремната област беше проблема, а сега резултатът и там е добър, което ме радва много  good Другото е, че за първи път от година и половина два поредни месеца цикъла ми се нормализира, както ми е бил цял живот.. Просто се надявам да продължа да ми влияе добре режима и да се чувствам все така  tease

Хубав и слънчев ден от мен  heart heart heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 07, 2016, 08:01:27 »

Здравейтееее! Тониииии, толкова се радвам за леля ти! Дано да си имате малка/а защо не и две сладки маймунки по Коледа!  heart
Аъуууу, докато се видим ти хептен ще се свършиш. М/у другото ще има ли национална среща? Аз не съм ходила. Поне в София ще ида аз, да ви видя какви ги вършите там. По принцип имаме ходене на изява на 21-22 май, обаче ако сме без тати не знам как ще се домъкнем всичките и дали няма да се наложи да ходи пак с майка ми   crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 07, 2016, 08:05:20 »

Фани, аз имам толкова много за сваляне, че съм тук.. Все така пухкава спокойно smile

Много бих се радвала да се видим kiss2 Навита съм да участва във всякакви срещи  danceg
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #109 -: април 07, 2016, 08:10:38 »

Тони, честито.Пожелавам много лека бременност и пуФкав/и резултати в любимия ми декември месец.Сигурна бях.
Пожелавам на всички да получават все хубави новини и не само днес.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #110 -: април 07, 2016, 08:23:52 »

Оооооо много, много хубаво за леля ти! Леле много се радвам на такива хора, живо доказаелство, че ако искаш нещо силно, бориш се за него и мислиш положително, няма как да не ти се случи  heart Има ли шанс за близнаци като е инвитро?
Браво и на теб, продължавай в същия дух  good

О, сутринта бяхме на преглед да си видим госпожица Цветкова, и пак ми е хубаво и слънчево и мнооого спокойно  heart Хубав ден!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 07, 2016, 08:27:05 »

Те са й направили трансфер на два ембриона, но по резултатът от ЧХГ-то ми се струва, че е едно.. Хм не съм много компетентна, 1 или 2, нека е най-доброто.. Многоплодна бременност на нейните години сигурно би била по-рискова, но ще видим, нека е както е трябва да стане..  Girl_hide
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: април 07, 2016, 08:28:06 »

Е чудесно good Дано всичко върви както трябва, зорът тепърва предстои  heart.
Хайде на люляковото кафе.
Магазините из Пловдив са аранжирани с тонове в жълтата гама, това ли ще е тази година? Из фешън каналите почти не виждам характерен цвят, има от всичко.

* 16_n.jpg (59.09 KB, 312x312 - видяно 1732 пъти.)
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 07, 2016, 08:58:07 »

Днес със жълта тениска и жълти обувки! И един шал на 100-еврова банкнота, който е зелено-жълто-бял smile  tease
Активен
Feribotka

« Отговор #114 -: април 07, 2016, 09:03:02 »

Абе май пак са тия по-пастелните цветове на мода и геометричните фигури, ама тои всеки вече си носи каквото му е кеф Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #115 -: април 07, 2016, 09:12:15 »

Алексче, честито! Първо за хубавите новини, благовещенските бебета се раждат по Коледа, пожелавам ви коледното чудо да се роди здравичко и пухкавко!
За режима и килограмите също честито, ти май беше споменавала, че правите 90 дневната, нали?

Ето ви и един цветен поздрав в жълтата гама, която зададохте:

Аз днес съм розАва smile
Активен
Feribotka

« Отговор #116 -: април 07, 2016, 09:18:49 »

Аз съм лилаво-розАва с любимите ми розови кецове  Girl_hide
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 07, 2016, 09:20:48 »

И аз съм розАва, или както казват у наше село - шикер пембе  danceg
Четох някъде, че това лято ще се носи бебешко синьо и пастелно розАво/ онуй най-светлото бебешко, така ли му се викаше?!/
А из наште витрини май имаше от цвета м/у зелено и жълто т.нар. пистачио грийн
Пиша от тел. та затуй нема линкове  blum
Ям си семки на пейката пред ин-лоу и слушам Фтичките, а бебето спи блажено в количката. Ще му купувам триколка. Идеи? Около 200 лв ми е прага.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 07, 2016, 09:21:48 »

Мразя бебешко синьо, но пък обожавам роЗАвото  blush
Пистачиото много го харесвам имам обувки в тъмно синьо (велур) с пистачио и няколко блузки и шала  good
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #119 -: април 07, 2016, 09:30:29 »

Я пак малко нещо по- различно от кифленски приказки Wink
Мръсните правила на мафията, с които да сриташ враговете си:

Светът принадлежи на търпеливите.
Много мисли, малко говори, още по-малко пиши.
Ако не можете да победите в честен бой, опитайте мръсните номера. Или си намерете някой, който да се бие вместо вас.
Приучвайте езика си да казва „не знам”.
Ако трябва да ударите някого, когато се ядосате, внимавайте да не ударите себе си.
Огънят може да се скрие, но пушекът – не.
По-добре е враговете ви да ви смятат за луд, отколкото за разумен и рационален човек.
Едно зрънце чувал не пълни, но все пак помага.
На онзи, който духа в огъня, често му влизат сажди в очите.
Гладът превръща хляба в козунак и боба в бифтек.
Добрият шанс прави крадеца, а крадецът без шанс се пъчи като честен човек.
Нищо не тежи по-малко от обещанието.
Онзи, който служи на двама господари, трябва да лъже поне единия, (Всеизвестно е също така, че прасе с двама господари бързо умира от глад.)
Ако трябва да нараните някого, направете го с такава сила, че да не се страхувате от отмъщението му.
Ако позволите на своите врагове или приятели да се мислят за равни с вас, те моментално ще pешат, че ви превъзхождат.
Не се опитвайте да промените враговете си, а само да ги контролирате. Знайте къде са, какво мислят и на кого се доверяват.
Обещавайте малко, давайте много.
Когато сте ядосан, дръжте устата си затворена, а очите – отворени.
По-добре си разчиствайте сметките, вместо да се ядосвате.
Определете пред себе си какъв искате да бъдете, после направете необходимото.
Никога не трябва да подценявате три неща: 1. Способностите на врага; 2. Коварството на врага; 3. Алчността на врага. Но не бива и да ги надценявате.
Който носи отговорност за друг, той плаща сметката.
Единственият начин да се запази една тайна е да не казвате нито дума.
Умножете по две негативните шансове във всяко свое начинание. А позитивните намалете наполовина.
По-добре е да си скъсаме обувката, вместо да си убодем крака.
Ако се налага да лъжете, бъдете кратък.
Съвпадение? Няма такова нещо!
Внимавайте, когато отваряте устата и портфейла си.
Изучавайте конвенционалните мъдрости, после не им обръщайте внимание.
Гаргата, която се прави на чайка, неизбежно умира.
Неизвестното може да бъде забравено. Казано иначе, неизползваното оръжие не може да бъде окървавено. Нищо за нищо.
Предателството е най-добрата защита срещу предателите.
Някои поражения са по-добри от победите, за нещастие някои победи са по-лоши от поражения.
Възползвайте се от предупрежденията на другите, но никога не ги предупреждавайте.
Няма кредит, който да струва повече от пари в наличност.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: