Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:36:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190023 пъти)

Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #570 -: март 29, 2016, 12:16:40 »

И аз съм с две фамилни имена, но дотук не съм срещала трудности със събирането в поленца, може би защото и двете са по три срички  pardon Ако бях Хаджиатанасова-Харалампиева, сигурно щеше да е по-различно  funnytooth Проблемът с двете фамилии и при мен е, че става шизофренично понякога. На много места си фигурирам още със старата и като ми пращат разни неща по еконт примерно, или си плащам сметката за телефона, или на дебитната карта, все съм със старата. Ама на мен ми харесва да се представям с новата все пак и където има как, фигурирам с новата. И сега на моменти се обърквам къде коя съм, много е абсурдно, ама няма начин, щом като исках две  tease
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #571 -: март 29, 2016, 12:29:06 »

И аз ще съм с тире ,защото моята фамилия е много специфична и съм сигурна,че няма друга комбинация от името и фамилията ми в България. Още повече,че от голям род с много братя на дядо ми остават само 2 момчета,които евентуално да продължат рода.Докато аз съм жива поне да я има тази звучна и трудна фамилия. Иначе в момента в Нова телевизия има една репортерка с моето име и бъдещата ми фамилия-е много е скучно да има други хора с твоите имена.Поне с моминската преди тирето ще се отличавам  blum
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #572 -: март 29, 2016, 12:32:08 »

Свекърва, не съм видяла за саксии, че съкратихме ходенето до Кауфланд тази седмица. Ще погледна все пак дали има нещо останало.
За миньоните ми трябва черно за устите, очилата, косите. Ще видим. Дано да станат!
Трябва да взема книжката от Фани и да си я дочета в обедните почивки. Съвсем малко ми остана, ама обичам да чета на спокойствие и по много, а не по страница на ден. Вкъщи само събота или неделя мога следобедите да чета за мен.
Оцветяването ми е любимо. Сега ме е срам да си купя детски книжки. Като порасне наследството заедно ще се занимаваме.
Аз съм с дълги имена, та категорично отпадна варианта с тере. Е, братчедката е с още по-дълги, та ще е интересно като се зажени.
 Срещнах много странно, така ще го кажа, име покрай работата. Чак го сричах да не е грешката в моите очи.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #573 -: март 29, 2016, 12:51:09 »

Ама то има за големи за оцветяване и са много сложни...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #574 -: март 29, 2016, 12:59:48 »

Хехе, Киви, точно де Wink Инженер идва от измислям, изобретявам, интелект, умение.

Аз съм по рождение значи инж. при това в най-скромна форма smile

Панди, мен ме беше обзел един шок и ужас какво ще се случи с милият ми организъм и какъв стрес ще му причинят с раждането, нормално е, предстои ти нещо голямо, преди изпитите за университета не се ли бепе шашнала примерно.

Фани
, какво по-хубаво от това да си класна на абитуриенти. Служебно ти се налага да похарчиш средства да се докараш, пуста работа какво да се прави Wink
« Последна редакция: март 29, 2016, 13:01:58 от Kiwi » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #575 -: март 29, 2016, 13:13:28 »

И аз съм с тире, по същите причини като адиктед Wink Моите всичките са дълги, аз си ги събирам на всякъде, ако някой не може да ги събере - проблемът си е негов Wink

svekarva, знам че не го правят с лоши намерения, ама си ме дразни. Аз казвам, че дрешките ги е изплела баба ми, защото наистина ги е изплела тя. А легло, така или иначе сме си купили, и да ни дава и да не ни дава пари. Още по Коледа като ги избрахме и те взеха да говорят така: от нас количката, от чичото леглото. Та от тогава, ту аз, ту мм, им казваме, че предпочитаме да не се изказват така, ама нещо не се възприема. Както и да е, то е ясно, че това са бели кахъри, ама ме дразни как избирателно помнят (свекърва ми помни, с кой от техния град била ходила една моя приятелка, ама не може да запомни каква риба мога да ям и че няма проблем да ползвам чубрица за подправка и всеки път е много иненадана).

Kiwi, преди изпитите в университета все ревях от яд, че не ми е стигнало време да науча всичко lol Сега от известно време спрях да чета каквото и да било, защото така ли иначе нищо не може да се предвиди, а и взех да забравям.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #576 -: март 29, 2016, 13:19:39 »

оооооо, Панде, кой с кого винаги се помни, ама, че пия кафе без захар - не! ама и свикнах вече, свикнах да не мълча де, казвам си...
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #577 -: март 29, 2016, 15:22:40 »

Ама то има за големи за оцветяване и са много сложни...

Много са готини, аз оцветявам такава!!! smile

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #578 -: март 29, 2016, 15:47:22 »

Оттук нататък все ще има за това да се притеснявам.

Панди, така е.  good Аз не мога да повярвам, че има жена, която да не се притеснява поне малко за предстоящото раждане. Дали за бебето, дали за болка и т.н. това си е абсолютно нормално. Аз за себе си мислех, че още от самото начало ще съм супер изплашена и стресирана, затова се и учудвам, че засега се държа мъжки. Сигурна съм обаче, че ще дойде и моето време да се притеснявам. Всичко ще е наред с теб и бебчо.  heart

И при нас го има това - от едните това, а от другите онова. Също се дразня, ама явно не достатъчно, защото още не сме започнали с покупките.

За толкова години и моята свекърва не е запомнила какво обичам и какво не, ама се отказах вече да повтарям.  nea

Благодаря, че ме светнахте, че имало книжки за оцветяване и за големи.  give_rose Иначе, когато ходим до Кауфланд, все се вра при детските книжки и флумастери.

Фери, може ли да се комплексираме двете за хобитата? huhhuh.gif
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #579 -: март 30, 2016, 08:05:58 »

Хайде на сряда, когато не се сяда Wink
Вчера имах гаден ден sad. Мразя се, че много отдалече надушвам гнилите неща и руша надеждите на другите, като им го казвам. Още повече се мразя, че винаги излизам права в тези си предположения. diablo
Из нета се мотаха 10 - те най- неверни български поговорки. С удоволствие бих сложила и "Надеждата крепи човека".
В такива моменти ми идват на ума последните думи на Гьоте:"Светлина...повече светлина!" Ще взема и аз да се провикна, белким ми просветне Wink Та в тази връзка и днешната картинка е заслепяващо жълта. Пък и жълтото било скрит белег, че се търси промяна good
Желая на всички ни положителна промяна, дори и само в настроението да е good
http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/10te_nayvredni_balgarski_pogovorki_-327083.html
Допълвам: не най- неверни, най- опасни било, ама все тая.  smile Не съм съгласна по принцип със статията, тълкуването е повече от едностранчиво, ама в момента ме  устройва blush

* 08_n.jpg (69.17 KB, 360x360 - видяно 2670 пъти.)
« Последна редакция: март 30, 2016, 08:21:28 от svekarva » Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #580 -: март 30, 2016, 08:19:54 »

LAUGHTER Хаха, Свеки, развесели ме от сутринта, благодаря! Въпреки че е малко горчив хумор това, но се посмях все пак доволно, особено на това за музикантите, понеже си имам работа с много такива  tease
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #581 -: март 30, 2016, 08:27:28 »

Добрутру!
Тръгнахме стремглаво за днешния ден - с кашлица, но уви, и нашта педи протестира и ако ви кажат, че има спешни кабинети не им вярвайте. Стоят пред болницата, кабинетите им заключени, една бележка няма. В резултат ще ходим в 17:30 на частно. Е как да ходя да си плащам данъците мамка муууу!
Ама вчера китайската вечер беше хубава.
Ходихме от 18 ч на концерт. Кари много се изкефи. Наште деца /от града имам предвид/ пяха и танцуваха на китайски/ доброволците и те, даже градския хор "Златна лира" пя на китайски, голям смях, така бяха забили муцуни в партитуритИ не е истина... Нашите момчетии /от даскало/ изнесоха презентация на тема: Икономическото развитие на Китай през последните години. Хубаво беше накрая и проговориха на китайски /Сие сие .... тук ще питам китайката как точно беше/
Шефа настоя да ходим на коктейл, че не му се ходело сам. Прибрахме се, нахраних Кик и се надумкахме с боб предвидливо, че може китайските манджи да не ми понесат. Изненадващо за мен нямаше абсолютно НИЩО китайско и страшно много храна. Ядох и толкова ме беше яд, че не отидох гладна  tease тъй че беше хубава вечер като цяло.
Снимки и клипчета предоставям при проявен интерес.
Лек ден от мен! Тук пИче:))
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #582 -: март 30, 2016, 08:30:13 »

Добро утро  heart

Свеки, горе главата, не бъди толкова критична към себе си  give_rose

И аз ги гледах тези поговорки, голям смях...и за съжаление е доста точна статията  pardon

Нямам много какво да ви се обяснявам, днес ще съм пасивна  blum
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #583 -: март 30, 2016, 09:19:25 »

Добро утро! Coffe

Свекърва, недей така, ти си нашият светъл лъч тук! Какви са тези мрачни мисли?! blum

Като ви чета започвам да се замислям, че аз нещо не съм добре, но явно е до светоусещане....
Аз например не очаквам от никого да знае какво обичам и какво не, какво мога и какво не мога да ям и т.н, ако някой се е постарал да запомни, бих била безкрайно изненадана и трогната...
Слагам в това число всички и роднини и приятели....
Както казах, може и на мен да ми има нещо....smile

Хобита имаХ много, но в момента нищо не мога да практикувам.
Това с оцветяването ми се вижда много добра идея, бих опитала. Виждала съм много и различни варианти.
« Последна редакция: март 30, 2016, 09:32:58 от Marri » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #584 -: март 30, 2016, 09:31:46 »

Аз пък днес съм в настроение, защото навън така пече, че нямам търпение да хвана улиците.  Sunshine Пуснала съм си музика и се наслаждавам на пролетта.  heart

Свекърва, не така. Виж, на крачка от ходенето по любов в четвъртък си. Или ти взе, че се отказа от него, заради последните събития?

Фани, браво за китайската вечер.  smile Мен пък тази култура нещо не ме впечатлява особено.  nea

Ние довечера сме на оперета.

Хайде, светъл ден на всички.  smile
Активен
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: