Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:38:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190291 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #345 -: март 17, 2016, 09:29:28 »

Добро утро  give_rose Снощи бях на гости на мама, спах си в моминското легло...ех друго си е да ви кажа, на 50 години да стана, все ще ми е добре при мама  heart

На моя лаптоп пък клавиатурата се е побъркала и по никакъв начин не иска да изкарва Б, вместо това пише шестици вместо Б и ставам Feri6otka (да се чете Феришотка) lol
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 17, 2016, 10:07:49 »

Фери, удряй го на шотове яко.

Али
, тия нямат ли по свестен термометър баси angry

Мен манията с кристалите па ме е погнала, да видим де ще му излезне края pardon :

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #347 -: март 17, 2016, 10:09:05 »

Мари, благодаря, съвсем бях изключила, че и така става good
Обаче е гадничко, че не става да си поправиш грешка назад, или копирам и трия, или си го оставям така sad. То не са запетайки, правописни и граматически грешки, неправилни изрази и всичко останало, дето го правя с директно писане...Ама не винаги имам нужното време.
Фани, идеята  ми харесва. Ти имаш Муз, аз съм от по- старата генерация, останалите са от по- младата, та в общи линии, можем да се допълваме и взаимно да се вдъхновяваме smile.
Ако наистина се навием да си направим наш наръчник /за оцеляване в България/, може всеки да нахвърли твърдения и да ги развие, а другите да оценяват.
Ама да не стане като кокошарник, както се получи при "Звездните стажанти". В тази връзка, гледа ли някой какво се случва в епизодите по Нова?
Еми, какво за кристалите?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 17, 2016, 10:11:55 »

Ми нищо, за декорация много ме радват. И все им измислям нови места из вкъщи, което означава че тр да купувам нови кристали в различни форми, а сега не е моментът  angry
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 17, 2016, 10:23:30 »

Не можах да си намеря снимка за вдъхновение. Радвам се на слънцето.  smile

Фани, не съм чела другите есета, ама като знам каква късметлийка си, ако не беше нагласена работата, 100 % щеше да спечелиш.  Wink

Активен
svekarva

« Отговор #350 -: март 17, 2016, 10:48:41 »

Що така бе, Миме?- текст от песен Wink
Ето ти една пролетна, дано те зарадва heart

* 1173658_1098168246899937_5342910577271910161_n.jpg (69 KB, 320x320 - видяно 2041 пъти.)
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #351 -: март 17, 2016, 10:54:36 »

Добро утро !

На Фани благодаря за успокоителните думи.По астрологически прогнози за годината би трябвало да се развия професионално тая година,да видим до края дано стане. Засега обаче само се подхранват терзанията и убежденията на ММ за емиграция на другия край на света.Под сурдинка да кажа,че никак не ми се ще,ама ако е така,както сега, нямам контрааргументи.

Фери, аз като съм при мама казвам,че отивам на СПА,хахаха.

Ние днес пак сме в аристичните приятели на гости,че ни се падат почти комшии. Вече неудобно ми става,че предния път жената беше сготвила за целия китайски народ,но пък дома им е толкова светъл и хубав и детето им е толкова сладко,че мога и да не ям,а само да се наслаждавам на тези 2 неща Wink
Днешния поздрав :
Активен
Feribotka

« Отговор #352 -: март 17, 2016, 10:57:40 »

Какво значи "под сурдинка"...под секрет? lol Да, сравнимо е със СПА, пребиваването при мама хаха  blum
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #353 -: март 17, 2016, 11:02:56 »

Фери, накара ме да проверя дали не съм използвала тази фраза досега неправилно и да е значела друго,но не горе-долу се доближава до това,което съм мислела,че изразява. Не съм се изложила съвсем .
Значение: Заглушено, тихичко, за да не чуят околните
Активен
svekarva

« Отговор #354 -: март 17, 2016, 11:08:43 »

Рони, а дано там, където сочи дръжката на чашата да отидете Wink.
http://actualno.actualno.com/mladi-myrzelivi-neobrazovani-ili-neadekvatni-no-s-pretencii-news_481598.html
Тази статия я обсъждахме миналата година, сега обаче има интересни коментари под нея.
Ще ми е интересно да чуя вашето мнение, тъкмо сме си на темата smile
« Последна редакция: март 17, 2016, 11:13:31 от svekarva » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #355 -: март 17, 2016, 13:10:04 »

Ох, с 38 сме вече. Майка взе човечето, ама моят шеф долу из цеха се подмята и го викам да говоря, той не идва...
Аз това със стажантите не го гледам. Да се похваля- в сайта на Нова качват Откраднат живот. Много са мудни, ама дано влязат актьорите скоро в час. Голямо въртене се въртяха около една линейка. Сценарият ми е интересен и затова му давам шанс. Столичаните вече трябва да го прекратят. Тотално са изчерпани. Жалко, че го мъчат още и още. По-добре да го спрат овреме.
Еми, не знаех за това ти влечение!
Фери, дай един шот и на мен. Ама по-хард да е, а не някъв с ликьори. Последно шотих на моминското на кумата с някви бозаливи... Как ме боля главата послееее! Затова го карам на мъжко питие- уиски smile
Тоя пост виси от 1 час... Пускам го и отивам да чета назад новите отговори.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 17, 2016, 13:14:29 »

Вчера Ми Амор много ви е развълнувал тук хаха "Служебните деца" са децата, на които съм детегледачка вече 6 години. Бяха малки преди, но порастнаха. Свекърва почти всичко е оцелила - майка им много работи, затова имат хора да се грижат за тях - аз (и понякога ММ), шофьора (който си има жена и дете, но те няма отношение) и чистачката (която е набор на свекърва, но е също толкова готина и тя ни събира у тях на "тийм билдинг"). Всички са с кодови имена, защото все пак не са мои деца и не си позволявам повече smile Та моето малко момиче, майка му реши, че не е чак толкова малко миналото лято, и за мой, на ММ, на шофьора и чистачката ужас го пусна на един фестивал в Испания и тя се върна от там влюбена в тоз Ми Амор. Той изглежда като игленик, отстъпва и интелектуално, ама пък май е добър по душа (поне така твърди служебно момиче). Който ги знае вече тез истории да ме прощава за повторенията.
А интернета трябва, защото какво да прави Ми Амор докато момичето е на училище. То като няма интернет, няма и телевизия. Пък на него английския му е на "здрасти как си" И това е. Той за сега е ошашкам малко от това, че не ни разбира и нищо не му е познато, ама е донсъл подарък за Бамбук,така че му пишем една червена точка Wink
Активен
svekarva

« Отговор #357 -: март 17, 2016, 13:24:08 »

О, Панди, как ли са ти горели ушите вчера, поне 10 пъти те споменахме във връзка с Аморето. Значи, само чистачката и жената на шофьора съм разменила smile. А каква точно им е националността на служебните деца, че туй съм забравила. Бабата и дядото, дето идват от Англия, чии родители са?
Заслужава голяма червена точка момчето, браво на него good На останалите има ли подаръци?
Активен
Feribotka

« Отговор #358 -: март 17, 2016, 13:34:37 »

О, много мило, че се е сетил и за Бамбук  smile Сигурно Служебното момиче му е надуло главата за малкото Бамбуче  blum

Искам и аз шот!
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #359 -: март 17, 2016, 13:59:15 »

Панде, това със "служебните деца" е много забавно.Аз така веднъж разказвах за "моите деца" пред хора, които не ме познават  и Oh my ..."Ти имаш деца???" После и аз започнах да им казвам "служебни". Момчето значи не е толкова зле щом се сеща за такива неща.Виж българските младежи не биха се сетили,дори и момичетата на тая възраст едва ли биха ги подсетили. Bravo

Свекс,няма да е натам накъдето сочи дръжката на чашата емиграцията.Нашият човек иска кенгура да му скачат из двора,а това си е наистина на другия край на света, да не кажа на "към Пловдив" за цензура. blum
С тая статия не съм съгласна,но много пространствено ще стане обяснението.Поне от себе си и от обкръжението никой не е поискал 1000лв без опит и нямам необразовани приятели. Родители ми,както и тези на ММ са със средно образование.Майка ми и баща ми са си работили обаче по специалността от средното цял живот и никога не са ме лишавали от нищо,камо ли да ме накарат да работя,за да им помагам.Има разлика между завършване със спане,неходене на лекции,преписване и явяване на изпити със слушалка и съвсем старомодното за някои хора ходене на всяка лекция,учене за всеки изпит и получаване на реални оценки,какъвто е случая с мен. Аз се ядосвам,че накрая спалите са по-нагли и пробивни и се назначават на работа,за която имат познания само на хартия от преписване,но то си е личен недостатък това,че аз искам честно да си заслужа парите,явно.  crazy

Ето ви едни розови шотове за да не е съвсем хард посред бял ден,пише че имат водка обаче Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: