Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:30:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190453 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 15, 2016, 09:37:29 »

Аз писах на Мяука, за размяната на подаръци, пък да видим. Малко пролет да внесем във форума така, че ми е едно зимнооо blum

Хубав ден на всички ! smile

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 15, 2016, 09:44:22 »

Оооо, Емиии  heart heart heart уцели! Точно това ми трябваше. Аз пък как може да съм такваз офсъ!? Да поръчам от един и същ сайт в рамките на 2 дни три пъти, че да платя 3 доставки  shok ма верно нямам акъл  beating
Водих Кик на кожен. Лекарката без малко да ми го вземе  pardon и не приличал хич на мен, аууу, ужасТ
Оффф, иска да спи
И аз съм ЗА размяната  heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #287 -: март 15, 2016, 09:51:41 »

Добро утро  heart Много ми е хубаво и лекичко на душичката днес, идваме от преглед на госпожицата ама ще ви занимавам в съответната тема  heart

Бубе, на нас (пък и на другите) халките ни бяха една от най-емоционалните покупки за сватбата smile Така или иначе ги гравират след като са готови, така че няма проблем  Wink Искам снимка  blum

Марта спря да се мръщи  danceg
И аз бих се включила в размяната с голям кеф, за Коледа Злати ми напълни душата  give_rose  Offtopic Още не сме си изпили топлия шоколад от нея, защото са много красиво направени чашките и на ММ му е жал да ги разваляме  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 15, 2016, 09:55:33 »

Добро утро!

И при мен има слънце, ама е е голям студ.  nea

Вероника, ще стискам палци за работата.  smile

Бубе, честито за халките. Много важна част от покупките, покрай сватбата. Още помня колко много се вълнувахме ние, когато избирахме нашите. А, когато ги видяхме - просто бяхме влюбени.  heart

Фани, и аз съм набелязала някакви неща да си поръчам по интернет, ама чакам първо да ми влязат пари по картата, за да не ходя да вкарвам аз.  smile
Как така ще ти взимат сладкият Кик?! И Ние не го даваме...  blum
Тази нощ сънувах, че имам някакъв кожен проблем и цялата съм в пъпки.  angry Това е сигурно, защото снощи си правих маска с един крем, макар да знам, че по принцип не ми понася много.

За размяната - надявам се да успея да се включа.  smile
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 15, 2016, 11:22:42 »

И на мен ми беше много емоционално за халките - цял ден го мислих, притеснявах се и се вълнувах  LOVING

Фери, снимчица сложих в темата, ама не вярвам да станат точно същите - най-малко, може да не ги почерняме елхичките, ще решим накрая.

Аз постоянно сънувам кошмари или поне само тях помня. Не мога да си го обясня, не мисля, че съм чак толкова нервна в ежедневието си  nea

Стана сто часа, а още не съм приготвила обед...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 15, 2016, 11:38:10 »

Здравейте smile

И тук е слънчево, но вчера ми беше студено и днес ще съм с голямото яке smile След обед ще ходя на защитата на дисертацията на една колежка, с която започнахме заедно. Ще има да ме разпитват и за моята, ама аз от 8 месеца съм заета с друг проект Wink
Сутринта ми дойде готварска муза и направих бисквитена торта. Сега нямам търпение да стегне и да я нападам lol  Torte

И мен ми се иска да участвам в размяната на подаръци, ама ще трябва да го обмисля.

Фани, ако Кик не прилича на теб ... значи няма нищо сигурно в този свят  huhhuh.gif

Bube, поздравления за халките smile и нашите ги купихме по това време на годината и пак беше така студенко, та аз си я взех по-широчка уж да ме ми стяга през лятото. Сега в края на 8мия месец пак ми е широка lol

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #291 -: март 15, 2016, 11:39:08 »

Аз обиколих институциите, ръснах се с пари за данъци, примолих се на държавата да ни възстанови пари, та накрая ще сме поне на 0. С това слънце вместо с усмивка се прибрах озъбена и подсмърчаща.
Халките и на нас ни бяха супер емоционална покупка. Бубе, ние даже държахме да са готови, да ги мерим и чак тогава да ни ги гравират, за да сме сигурни в точния размер.
Днес ще се контя - епилация, една маска за лице, маникюр... Имам нужда от подобно разведряване на акъла. Мисля другата седмица да заявя на моя шеф, че аз вече ще трябва да взимам детето. Снощи пак бях до 18:30, с един час отгоре. Писна ми на капелата! То вярно бях направила грешка, че фактурирах една стока. На тоя клиент му пускаме на края на месеца фактура, а не при всяка доставка. Само дето моят шеф от обиколки по солариуми, фитнеси и градски каки забравя да дойде в нормално време и да си нагледа бизнеса. beating Едва в 17:30 седнахме да гледаме какъв е проблемът. Оказа се, че проблем има още по времето на бивша колежка, та грешките се влачат...
Отивам да чета бебешки и сватбени трепети blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: март 15, 2016, 11:49:52 »

Добър ден, нещо ме мързи да пиша, но съм твърдо за размяната на Великденски подаръци  danceg danceg
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #293 -: март 15, 2016, 11:58:07 »

Добър ден !

Бубе, честито и ние постоянно си ги гледаме и слагаме халките. ММ по някое време казва с официален глас: "А сега е време за носене на халки"  Wink blum Много се забавлявах,като се чудехме за гравиране в Пинтерест имаше гравирана халка с надпис "Put it back on" хахаха
Благодаря за стиснатите палци на всички,когато (ако) има с какво да се похваля ще разберете.
Аз днес се занимавам със смятане на брой стаи/нощувки за гостите на сватбата и вече взе да ми трепти под лъжичката.
Ние ще ходим за плодове до пазара,че от Билла портокалите бяха ужасяващи.Трябва да си измислим и нещо сладичко за греховната вечеря довечера.
Свекс, и аз покрай една американска приятелка харесах една страница с уникални снимки,от които ви пускам тук,ама страницата си я пазя за себе си,че да съм оригинална и изненадваща хахах. Ето за днес един поздрав :

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 15, 2016, 12:05:05 »

Обожавам лалета и цветни гумени ботуши... heart heart heart  Успех с работата, Рони, чакаме те скоро да се похвалиш  give_rose
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #295 -: март 15, 2016, 14:38:28 »

Аз не знам дали съм разказвала... Бяхме една вечер на разходка с ММ и дребната. Прибираме се и на вратата ми се казва "Мамо, бива" (Мамо, убива). Къде убива, какво убива... Свалих ботушчето и shok shok shok Вътре кестен!!! При предишното прибиране вкъщи момата се притеснила да не й конфискуваме кестена, та го скрила в обувките. Бая си походи същия ден детето. Чак вкъщи каза, че има нещо не както трябва. В тая връзка май по-добре с грудки в ботушите, а не с кестени tease
За размяната на подаръци даже съм си наумила какво ще искам blush Човек ще каже, че си водя списък.
Струва ми се много ползотворен тоя ден. Свърших много неща. Сега оставя да се оправя за излизане и ще ми е спокойно, че следобедът е мой.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 15, 2016, 14:41:21 »

Аааа, Вероника, не е честно. И аз искам да си гледам такива красоти по-често.  girl_wink

Али, милото дете. Хитруша малка.  girl_haha
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: март 15, 2016, 15:47:26 »

Днес много сайтове не ми се отварят. Например ФБ, пощата в yahoo и амазон не се отварят, а форума, списание 9 месеца и ютук си работят без проблем. на някой друг да му се е случва това днес?  huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif и това е само на лаптопа и на стационарния компютър. на таблета и телефона всичко се отваря.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #298 -: март 15, 2016, 16:04:25 »

Яхо и ФБ отварям, виж ютук не ползвам Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #299 -: март 15, 2016, 16:24:57 »

Аз всичко си отварям, ама съм на работа, така че не съм показателна  Wink

Али, как точно ще ви възстановява държавата пари, че да сте на 0  huhhuh.gif Малката Мария пак е много изобретателна с тоя кестен и хитра, сетила се вкъщи чак да каже, да не ѝ го извадите преди това да остане без него  blum
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: