Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:03:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема март - бяло и червено!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема март - бяло и червено! (Прочетена 193142 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема март - бяло и червено!
«
Отговор #45 -:
март 02, 2016, 10:20:44 »
Мари
, благодаря, ще ги имам предвид тези хотели следващият път
Наистина май по-добре така стана, че няма да се ръгам с всички
Знаме си нямаме, ама имаме статуи на Аспарух и разни други конници в двора (на Боби дядото е бил скулптор и ние оставил наследство), освен да си ги наредим в предния двор за празника
И една картина имаме от него, която много си обичам и ни седи в трапезарията да посреща гостите - отново Аспарух и "хранените му хора" как пристигат в днешна България (или поне така си мисля)...много патриотизъм, много нещо
Иначе от балкона на нашите целогодишно се вее огромен трибагреник (от брат ми)
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #46 -:
март 02, 2016, 10:26:49 »
Фери, а вие как си запазихте стая? Не писахте ли мейл, няма ли някакво писмено потвърждение?Абсолютно задължително е навсякъде да искате писмено потвърждение на резервациите. В Русе къде ще останете? Да не нацелиш новия бардак, в който без малко да настаним наще със сестра ми през януари
(с описание ХОТЕЛ в буукинг и висок рейтинг, нормални коментари..)
Активен
Alichka
«
Отговор #47 -:
март 02, 2016, 10:34:05 »
Здравейте, дейни и идейни
Много писане сте изписали за тази сутрин. Вчера почти да си разваля настроението, ама реших, че не си заслужава. Шефът пак врътна тъп номер, ама аз съм му измислила два за през идните дни. Хич няма да работя - поне аз. Имам нужда от тези почивни дни. Нещо не спах тази нощ
Будих се в полунощ, в 3, в 4, от 5 почти не заспах... Имам чувство, че е следобед вече.
Да, и аз съм търсила хотели в Русе - интересно недоразумение се получава
Фери, аз също бих заложила на нормален ден, за да гледам в Търново програмата. Така и не сме ходили.
С тия рокли и на мен ми предизвикахте любопитството. Гледах и
Мнооого зле! А като знам за Оскарите, че цял екип се грижи за звездите. Поне месец ги подготвят чисто визуално как да изглеждат.
Чери, какъвто ден си избрала и каквото е времето - такава ще ти е годината. Просто март е с най-шантаво време и си е чиста изненада
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #48 -:
март 02, 2016, 10:43:33 »
Наистина ми е чудно, как запазихте стаята,
Фери
? Никога не ми се е случвало, но винаги запазвам или през сайт като букинг или директно по мейли, за да имам предварително потвърждение, че имам резервация.. Мале, дано никога не ни се случва, че ще полудея.. Ти не се ядосвай сега, че имаш по-важни неща
Нали в Букурещ е сигурно спането поне?
Русе харесвам многооо повече от Велико Търново, не съжалявай.. (не ме убивайте, Търновките
)
Раянеър пускат евтини полети до Мадрид, но на мен не ми е сред топ дестинациите за момента.. Искам да отида, ама по-после
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #49 -:
март 02, 2016, 10:46:23 »
Feri, не се ядосвай ще мине може да е за добро.
Търново е един от любимите ми градове и Русе много го харесвам, но към Търново имам сантимент.
Осарите и аз не съм ги гледала и нещо не ме влече.
Лоли,
нормално е да ти падне кръвното през бременността и да не ти е добре.Дръж под ръка вода,айран или нещо сладко за всеки случай.
Децата са кротки и спокойни , така че и на мен днес ми е по спокойно и ми се отпусна душичката.Ще се виждам с приятелки и разни разкрасителни процедури без деца със мен и така.
Няма да ходим никаде, защото половинката работи, така че почивка..
Хубав ден ви пожелавам.
Активен
Feribotka
«
Отговор #50 -:
март 02, 2016, 10:52:08 »
Хахаха ми в Русе, понеже моят най-добър приятел е от там, първо мислехме да ходим в техния апартамент, ама се отказахме и по негова препоръка си запазихме в някакъв на центъра...ама ми изскочи от главата името...моля те кажи ми как се казва въпросният "бардак" да няма неприятни изненади
Иначе за Търново първо искахме в еидн комплекс до Търново обаче там вече нямаше места и собственикът (кум или кумец на лелята на ММ) ни каза, ми то в града всичко е пълно ако тръгнете сега да търсите, аз ще се обадя на едно място и ще ви запазя ако има свободни...каза ми името, видяхме го в интернет ама през ум не ми е минавало, че може да ни запази за 4ти или който там е оплескал нещата
Ами вече ще ми е за урок, да си имам поне имейл с потвърждение, може би си е виновна моята прекалена доверчивост
Али
, проблемът е, че програмата я правят само на национални празници (когато винаги е лудница) или ако с късмет уцелиш през лятото някоя туристическа група ако са я поръчали
Тони
, и аз по принцип така процедирам, но в края на януари когато започнах да търся, вече почти всичко хубаво беше заето, а и търсехме с паркинг, затова директно звъннах на познат (миналия път нямаше драма)...абе честно казано доста нерви изхабих в понеделник, тресна ме яко главата, навъртях 100 телефона да се скарам на всички виновни и се успокоих
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #51 -:
март 02, 2016, 10:57:30 »
Тонииии, я дай линк за Мадрид, че белким преди Россия отскочим на гости до Сис
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #52 -:
март 02, 2016, 10:58:29 »
Цитат на: alexandrova_90 в март 02, 2016, 10:43:33
Русе харесвам многооо повече от Велико Търново, не съжалявай.. (не ме убивайте, Търновките
)
Май не си го опознала достатъчно добре
Лоли
, може много "екстри" да са нормални за бременни, като ниското кръвно налягане, НО ако това те кара да се чувстваш перманентно зле, задължително го постави като въпрос.
Трябва да се вземе под внимание. Едно е някакво временно, дребно неразположение, друго е да се припада по улиците и да се чувстваш зле постоянно.
Нов отговор
Фери
, лятото е пълно с туристи и има през вечер спектакъл
Активен
Feribotka
«
Отговор #53 -:
март 02, 2016, 11:02:26 »
Тони
, да в Букурещ всичко е точно
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
март 02, 2016, 11:04:03 »
Ами във В.Търново доста често пускат звук и светлина, но за групи, които си плащат. Малко е Х да ги нацелиш,ако не си местен, понеже не се обявяват никъде.
За Русе - бедруум плейс или нещо такова. То не е хотел даже...отидохме и се оказа част от празна бизнес сграда, стаите са някъде измежду празните магазини. Рецепция-няма, обслужва те барманката,която е и сервитьорка, и камериерка, и какво ли още не...смрад и ужас, в стаите има табелка "не изхвърляйте нищо в тоалетната" и снимка на използван презерватив. То не е за разправяне ви казвам...ужас. Накрая ги пратихме в Сплендид, че само там имаше свободни стаи- обстановка от началото на '90,
но е чисто
, топло, в центъра и има топла вода.
Али, тоя шеф ще си намери майсторите накрая.
Аз пък снощи гледах "Шеф под прикритие" за пръв път. Малко ме издразни тоя шеф, ама нещо аз съм лудичка
Под секрет, не мога да препоръчам хотел в Търново, щото не ми се е налагало да търся....то и за Русе беше така и попаднахме на тоя бардак.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #55 -:
март 02, 2016, 11:21:17 »
Мари,
не съм ходила в Петербург, макар да ми е било мечта, Москва също. Родният обаче много е пътувал по командировки из цял свят и сега трудно го навивам да ходим /да ми носи багажа предимно и да мрънка
/. От друга страна, всички стаи са двойни по хотелите, или има доста за доплащане, та твърдо завися от него.
Хич не е добре да те канят, защото домакините ти гласят графика и дестинациите. Ама не е и за изпускане, че имат голяма къща и много свободно време вече. Още мисля, Мадрид и Лисабон ми се искаше да видя, с едно ходене в тази посока...
Ох,
Фери,
като си спомням емоциите на Миленката, когато пътуваше в положение, направо не ми се мисли...
Ина,
каква е разликата имаш или нямаш телевизор? Като ходиш на кино и имаш интернет е същото.
Според мен е въпрос на време и интерес, да следиш и гледаш нещо. На Оскарите най- интересни ми са водещите. Тоалетите им ще ги коментират по FTV /също върви онлайн/ съвсем скоро и тогава отделям повече време. Обясняват коя на кой дизайнер е, показват ги в разни ситуации, та ми е интересно. Наградените филми гледам избирателно, предпочитам свободните. В Америка интелектуалци залягали предимно на европейски филми - стари руски от войната и унгарски в последно време. Касовите са повече бизнес и политика, та и събитието е такова.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #56 -:
март 02, 2016, 11:28:22 »
Ами в Бг имаме телевизор и той е постоянно включен, та без да искаш чуваш и научаваш разни неща, които са актуални, като Оскарите примерно.
А инетрнет, аз като джиткам само форума и университетската група (и няколко други тематично подбрани сайтове) няма шанс да науча нещо различно просто. За радио слушаме джаз радио и си стоя дьлбоко НЕинформирана, но ми е по-добре така.
Често казвам на Фабио, че може би някой ден светьт ще свьрши, а аз ще продьлжавам да си живея, защото няма да сьм разбрала
За филмите не се учудвам, то по принцип е така.
Вчера гледахме "Хайди" и голям рев изревахме двете с Марта (и особено тя). Чак хората й подаваха кьрпички.
Активен
Feribotka
«
Отговор #57 -:
март 02, 2016, 11:37:42 »
Някой да ми разкаже за емоциите на Миленката, че и без това ми е малко шаш това пътуване
Книжките "Хайди" и "Хайди и Клара" са ми едни от най-ярките и оставили следи в детското ми съзнание
Свекс
и нашите са така...тати покрай работа си е походил, а мама си е киснала вкъщи да ни гледа нас и сега с кран не можеш да го преместиш по-далече от Берковица или най-много Италия
Нат
, не е нашия този хотел
Мисля, че и тук се промени културата на киноманите и малките кина, късометражните филми, европейско кино са вече доста актуални
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #58 -:
март 02, 2016, 11:40:06 »
Ина, аз не следя информационни емисии също. И да свърши света- кво от туй
Поздрав за всички в този мрачен ден. Да си отива зимата уф
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
март 02, 2016, 11:47:49 »
Еми, много красив скрин!
Веднага бих си нарисувала нашия в спалнята или хола, ама ще ме изхвърлят.
Едит: ТВ е пуснат за фон, даже не знам какво дават. Много рядко се заглеждам в нещо.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
41